INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [AC] This school is way to boring, let's change that|OPEN

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: [AC] This school is way to boring, let's change that|OPEN   vr sep 12, 2014 6:37 pm

Aly Elsevier

Verveeld lag Aly op haar bed met haar mobiel in haar handen. 'They don't have party's?' Vroeg een van haar oude vrienden die nog steeds in Italie woonde, een van de weinige goede vrienden die ze daar had. Hij was voor haar dan een goede vriend, hij had niet zo veel veel vrienden doordat hij erg veel last had van een bepaalde agressie. Maar hij en Aly leken elkaar goed te begrijpen en ze konden goed met elkaar overweg. 'Nah, not that I know.' Schreef ze terug. Ze zou er alles aan doen om terug te kunnen naar Italie maar het zou te veel risico's hebben. Te veel mensen kenden haar daar en wisten af van haar illegale zaakjes, en nu de politie er naar op zoek was leek het maar beter om gewoon hier te blijven. Bovendien wilde ze graag afstuderen om misschien een wat betere toekomst op te bouwen. 'Ancora si fa una festa?' Zei hij nu en meteen kwam er een grote glimlach op haar gezicht. Ja, dat kon ze wel doen. 'Hai quella scatola ancora comunque?' Vroeg hij daarnaar. Die had ze ook nog wel. 'Io vado a fare! grazie' Stuurde ze nog terug waarnaar ze haar mobiel neerlegde om haar koffer onder haar bed vandaan te halen. Ze had bijna alles al wel uit haar koffer gehaald, alleen spullen die ze nog niet nodig had gehad zaten er nog in. Ze haalde daar een box uit en legde deze op haar bed neer. Ze liep nu naar haar kast toe en trok de kleren uit die ze nu aan had om een leuk zwart jurkje aan te trekken die ze in Italie had gekocht. Het boeide haar ook niet als haar kamergenoot binnen zou komen, Aly had geen schaamte, zeker niet voor haar lichaam. Ze pakte een sporttas en stopte daar haar laptop, de box en nog een fles Tequila die ze had meegesmokkeld. Ja, ze had besloten om zich wat meer aan de regels te houden maar een beetje mocht toch wel? Ze zou wel gewoon wat voorzichtig zijn zodat de leraren er niet achter zouden komen. Nog wat zout en een citroentje erbij en ze konden tequila shots nemen. Het was al na etenstijd dus lessen werden er waarschijnlijk niet meer gegeven dus geen leraren die het zouden opmerken, hoopte ze. Anders konden ze ook gewoon verhuizen naar haar kamer. Ze liep de kamer uit en zocht de woonkamer van de school weer op, deze was behoorlijk leeg. Aly luchtte eventjes en nam plaats aan een tafel. Ze zette hier haar laptop neer en opende spotify. Ze koppelde de box aan de laptop en zette een afspeellijst van haar aan. De muziek zette ze niet al te hard maar hard genoeg voor mensen om te horen dat er iets aan de gang was. Ze pakte kort haar telefoon. Ze had ook nog wel een leuke app, het was een soort flesje draaien maar dan moest je je mobiel ronddraaien en gaf die een opdracht die dan gedaan moest worden door die twee. Nu eerst maar hopen dat de muziek wat mensen zou aantrekken...

Outfit:
 

(Open voor iedereen)
© darren criss

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysa Dray
avatar
Class 3
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Dianro
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] This school is way to boring, let's change that|OPEN   vr sep 12, 2014 8:15 pmRhaegys Maclou

MUTANT • 18 • DRAGON TRANSFORMATION

• Een wat verveelde blik stond er op het gezicht van de bruin harige jongen. De flessenopener draaide tussen zijn vingers en een zucht verliet zijn keel terwijl zijn lichte ogen op het ding in zijn hand was gericht. Nonchalant lag hij op zijn bed, niet goed wetend wat te doen. De school was na etenstijd altijd een beetje dood en heel eerlijk had Rhae nog niet echt veel vrienden gemaakt. Sure, hij had wel een groepje waar hij mee om ging, maar niet dat je zei van 'wauw'. En dat terwijl de dude zo gemakkelijk vrienden maakte. Hij is sociaal, ziet er goed uit en maakt met eigenlijk iedereen wel een praatje. Na ongeveer een minuut verveeld naar de flessenopener gekeken te hebben besloot Rhaegys om maar eens wat te gaan doen. Kijkend of er misschien in de woonkamer wat leuks te beleven was, iets om de tijd te doden. Hij gooide de opener ergens de kamer in, duwde zichzelf gemakkelijk van het bed af en trok zijn broek goed voordat hij de kamer verliet. Rhae's kledingstijl was altijd gemakkelijk: hij droeg een donkergrijze, korte broek met een lichtgrijs hempje. Het hempje liet zijn gespierde lichaam goed uitkomen en zijn haar werd altijd in een kuifachtig model gedragen. De makkelijke kledingstijl was ietwat mysterieus en duidelijk gedragen. Maar dat sierde de jongen, het stond hem. En door zijn warme lichaamstempratuur had hij het nooit koud en was het geen enkel probleem om korte kleding te dragen. Rustig wandelde hij naar de woonkamer, waar zijn lichte ogen meteen rondgleden zodra hij binnen stapte. Meteen ving een bruinharige meisje zijn blik, waarna haar muziek zijn gehoorvliezen binnen drongen. Met een schuin glimlachje liep hij op haar af, zijn vingers knipperend op de beat van de muziek. Ook zijn voeten werden ritmisch neer gezet terwijl hij op haar afliep. Hij liep langs haar op, wierp een blik op haar scherm, en liep door. Net alsof ze hem eerder niet opgevallen was draaide hij zich weer om, nogmaals op haar beeldscherm kijkend. "Die.." Zei hij en met zijn vinger wees hij een liedje in haar lijst aan. "..Is beter." Hij glimlachte charmant, pakte de stoel naast haar en ging met de leuning naar zijn buik op de stoel zitten. Gemakkelijk leunde hij met zijn armen op de leuning. "Niet echt de geschikte omgeving om een feestje te geven." Grijnsde hij, doelend op het feit dat ze hier muziek afspeelde terwijl er bijna niemand was. En ze was goed gekleed, dus zat hier ook niet gewoon muziek te luisteren. Tenminste, daar ging de bruinharige jongen niet van uit.

-Sorry, vader zeurde dus moest de post een beetje snel maken want wilde wel reageren haha ;p
[/b][/b]

_________________

Aysa || Kim || Dennimae || Ziva || Yale
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye Evans
avatar
Deceased
Aantal berichten : 415

Character Profile
Alias: Mina
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] This school is way to boring, let's change that|OPEN   vr sep 12, 2014 9:33 pm


Here's to teenage memoriesHere's to teenage memories? ja, ze was nu ook echt teenage memories aan het maken liggend en starend naar het plafon. Ze luisterde naar het liedje Kiss me Kiss me van 5 seconds of summer. Maar ze verveelde zich alsnog, ze hoorde niet op een kamer te liggen op een vrijdagavond. Thuis in LA zou ze uit zijn gegaan, feestend tot in de late uurtjes. Minaye wist nog niet precies wat ze nog vroeg of laat moest noemen. Want s'ochtends is vroeg..maar laat voor een feestje, toch? Minaye haar telefoon trilde even en ze keek naar het appje. 'Heeyy Minaye we are having a party here! I bet they don't do party's at that dull school were you're staying' stuurde Nikki. Die trut, Minaye mocht haar niet, ze was altijd bezig met het beste zijn enzo. 'Hey SickNik, greet everyone for me there. Tell them I miss them (not you) and you don't know anything about this place so shut up' stuurde Minaye terug. Ze kon hier gewoon niet blijven liggen wetend dat haar vrienden zitten te feesten. Minaye had een korte broek me een panty eronder en een leuk zwart hempje erboven. Zoals als altijd heeft ze in school geen schoenen aan en dus liep ze gewoon rond op zwarte enkelsokjes. De vorige keer had ze witte aangedaan en die waren nu niet meer wit. Ze ging maar eens kijken in de woonkamer of daar nog wat te beleven viel. Dus met haar telefoon in haar kontzak verliet ze haar kamer en liep er heen.
Toen ze dichter bij de kamer kwam hoorde ze muziek. Yes! Muziek! dacht ze en liep wat sneller. Toen ze de bron van het muziek zag, zag ze een bekende. Aly, ze had haar ontmoet op het strand. Ze kon wel goed dansen. Minaye ging erop af want hey, wie was dat die bij haar stond? Minaye was net dichtbij genoeg op te horen want hij zei.  "Niet echt de geschikte omgeving om een feestje te geven." zei hij. "Welke plek had jij in gedachten dan? want waar het feestje heen gaat ga ik ook heen" zei Minaye en ging naast de jongen op de grond zitten in kleermakerszit. Ze wierp een snelle blik op de jongen. Hij zag er zeker niet slecht uit, en dat was best zacht uitgedrukt. "Hey Aly" zei Minaye nog even tegen Aly om te laten merken dat ze haar ook wel had gezien. En hoezo geen goede plek voor een feestje? Minaye zag nog iemand aan komen lopen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd toch? Misschien zou ze nog wel even een foto maken en naar Nikki sturen als het feestje wat tot leven zou komen. Dan kon ze haar even ongelijk bewijzen.

Outfit:
 _________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] This school is way to boring, let's change that|OPEN   vr sep 12, 2014 10:17 pm

Aly Elsevier

Gelukkig kwam er al snel wat gezelschap, ze had zich omgedraaid en had de jongen binnen zien lopen met zijn vingers knipperend op de beat van de muziek. Ze liet haar ogen over de jongen glijden en grijnsde wat uitdagend. Hij liep langs haar en Aly volgde hem met haar blik. Niet slecht, zeker niet slecht. Alsof hij haar niet had gezien draaide hij zich ook weer om en wees op haar beeldscherm. "Die.." Zei hij terwijl hij naar een van de liedjes wees die in haar afspeellijst had staan. "..Is beter." Vervolgde hij waarnaar Aly hem even fronsend aankeek met nog steeds die grijns op haar gezicht. Ze knipperde een paar keer snel met haar wimpers en grinnikte. "Aahh," Zei ze kort waarnaar ze haar ogen weer naar die van hem liet gaan en tegelijk ook dat liedje aantikte. Ze keek hem wat mysterieus aan. "Niet eens met mijn muziek?" Vroeg ze hem wat uitdagend waarin haar Italiaanse accent duidelijk te horen was. Ze kwam eigenlijk gewoon uit Amerika maar had twee jaar in Italië gewoond en daarvoor ook nog een jaar in Spanje waardoor ze het accent had overgenomen. Bovendien voelde Alisandra zich meer een Italiaan dan een Amerikaan. Hij had ook een stoel gepakt en ging met zijn buik naar de leuning toe naast haar zitten en leunde met zijn armen op de leuning. "Niet echt de geschikte omgeving om een feestje te geven." Sprak hij nu waarnaar ze hem even vragend aankeek. Hij had op zich wel gelijk maar Aly zou maken dat deze omgeving geschikt werd voor een feestje. Zolang er muziek en alcohol was, was het goed. Ze wilde net haar mond opentrekken wanneer er opeens nog iemand in de kamer was. "Welke plek had jij in gedachten dan? want waar het feestje heen gaat ga ik ook heen" Vroeg een meisje en wanneer Aly zichzelf naar haar toe draaide herkende ze het meisje ook. Ze had haar al ontmoet op het strand en ze was een goede danser, misschien wel beter, maar Aly was dan ook gespecialiseerd in een hele andere stijl. Minaye begroette haar. "Hey," Zei ze terug tegen het meisje waarnaar ze opstond en ze beide even aankeek met een grijnsje. Ze liep nu naar haar tas toe en haalde daar voor kort de fles tequila uit tevoorschijn. "We'll make it a good place." Zei ze met een duivels grijnsje. Ze stopte de fles ook weer in de tas, want leraren mochten het alsnog niet zien. "We hebben alleen nog wat meer mensen nodig." Zei ze nu wat doelend op dat hun misschien al wel wat meer mensen kenden en in hun mobiel hadden staan. De muziek had tenminste al twee mensen gelokt dus er zouden vast nog wel meer komen. Ze liep terug naar de tafel waar haar laptop op stond en ging vlak bij de jongen op de tafel zitten. Ze keek hem met een uitdagende blik in haar ogen aan. Ze wilde zich voorstellen en hem een hand geven maar dacht nog snel genoeg na over de consequenties, haar mutatie zou een lust bij hem opwekken tenzij hij net zoals bij Adrian niet op hem werkte. Bij de meeste werkte het normaal wel en dus kon ze zich maar beter zonder de hand voorstellen. "I'm Aly," Zei ze met een glimlach terwijl ze haar benen over elkaar heen sloeg...
© darren criss

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aysa Dray
avatar
Class 3
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Dianro
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] This school is way to boring, let's change that|OPEN   za sep 13, 2014 7:45 pmRhaegys Maclou

MUTANT • 18 • DRAGON TRANSFORMATION

• Het meisje had meteen zijn blik gevangen, wat natuurlijk niet raar was. I mean, kijk naar haar. Ze was precies Rhae's type, wat getinter met donker haar. En om zijn ego wat te strelen had hij ook haar aandacht gekregen. Zijn vingers klikte mee op het ritme van de beat, de jongen had wel degelijk gevoel voor ritme. Dansen ging hij meestal ook nog wel goed af, al was hij er geen pro in of iets. Alsof ze hem niet echt opgevallen was liep hij langs haar op, maar draaide terug om nogmaals een blik op haar scherm te werpen. De grijns en grinnik van het meisje waren ontzettend schattig en als hij niet beter wist zou Rhaegys haast denken dat ze met hem aan het flirten was. "Aahh," Zodra hun blikken elkaar kruisten knipoogde hij even, waarbij een charmante en warme glimlach op zijn gelaat te vinden was. "Niet eens met mijn muziek?" Vroeg ze hem uitdagend en een accent was duidelijk te horen. De jongen kon zo niet plaatsen waar het precies vandaan kwam, maar hij gokte op Spanje of één van die landen. De blik die ze hem schonk liet hem wat grijnzen en hij pakte de stoel naast haar waar hij zich gemakkelijk op maakte en met zijn armen op de leuning leunde. "Dat zei ik niet, ik vind dat liedje gewoon beter." Antwoorde hij rustig terug, waarbij één wenkbrauw omhoog trok. Hij glimlachte weer met dezelfde glimlach als eerder en maakte een opmerking over de plek. Dit leek hem nou niet echt een geweldige plek voor een feestje. Maar, als je er goed over na dacht, was dit misschien wel de enige plek voor een feestje. "Welke plek had jij in gedachten dan? want waar het feestje heen gaat ga ik ook heen" De stem naast hem liet hem wat schrikken, hij had het meisje niet aan horen komen. Zodra zijn blauwe ogen op haar gezicht vielen volgde hij haar beweging naar de grond. Pot verdorie, wat had hij een mazzel zeg. Twee prachtige dames, beide zijn type, klaar om een feestje te vieren. "Hey Aly"  "Hey," De meisjes kende elkaar schijnbaar al, wat hij eigenlijk niet zo gek vond. De meeste kende elkaar hier al. Rhaegys voelde zich soms net als een leeuwenwelpje die in een groep leeuwen gegooit werd. Maar uiteindelijk kwam het goed met hem, hij deelde zijn bloed niet voor niets met dat van een draak. De glimlach sierde nog steeds rond zijn lippen en rustig liet hij zijn blik van het ene meisje naar het andere meisje gaan. Het meisje van de muziek kwam overreind, pakte daarmee zijn volledige aandacht. Ze haalde een fles tequila tevoorschijn en glimlachte duivels. Rhae moest lachen, schudde zijn hoofd en wreef kort met zijn hand over zijn lippen. "We'll make it a good place." "Tequila makes everything good." Knipoogde hij naar de meisjes en tikte met zijn hak mee op de maat van de muziek. Het feit dat het meisje op de grond geen schoenen droeg liet hem kort zijn wenkbrauw optrekken, maar de stem van het andere meisje trok al gauw zijn aandacht weer. "We hebben alleen nog wat meer mensen nodig." Rhaegys knikte bevestigend, al kende hij niet veel mensen. Hij pakte zijn Iphone om een berichtje naar zijn contacten te sturen, maar hij wist niet of er iemand op zou reageren. Well, dat zagen ze dan wel weer. Het meisje ging op de tafel zitten bij hem in de buurt wat de jongen liet grijnzen. De uitdagende blik in haar ogen was hem zeker niet ontgaan en Rhae beet zacht op de binnen kant van zijn wang. Damn, dit kon nog wel eens een hele leuke avond worden.  "I'm Aly," Zei ze met een glimlach en de blauwe ogen van de jongen volgde haar beweging met haar benen. Vervolgens liet hij zijn blik even naar het meisje op de grond gaan, waar hij naar glimlachte. "Aangenaam, ik heet Rhaegys. But call me Rhae." Stelde hij zichzelf aan beide meisjes voor en zodra hij zijn hele naam sprak, knipoogde hij. Een gewoonte van hem, haast een tik.

_________________

Aysa || Kim || Dennimae || Ziva || Yale
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Minaye Evans
avatar
Deceased
Aantal berichten : 415

Character Profile
Alias: Mina
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] This school is way to boring, let's change that|OPEN   ma sep 15, 2014 6:51 pm


Here's to teenage memoriesAly zei hey terug en haalde ook meteen even een fles te Tequila tevoorschijn.  "We'll make it a good place." zei Aly en Rhae antwoordde meteen met: "Tequila makes everything good." Minaye wreef in haar handen en trok haar wenkbrauwen twee keer op. "Dit gaat nog wel gezellig worden" zei ze met een grijns. Minaye was nooit een probleem als ze dronken was. Je ziet wel eens dat mensen chagrijnig of aggressief werden maar tgen Mina werd altijd gezegd dat ze heel lief en gezellig deed dronken of aangeschoten. Niet dat ze dat ze vaak drinkt ofzo, alleen op dit soort feestjes. En dan hield ze zich mestal wel in om niet ladderzat te worden. Ze moest natuurlijk nog wel een beetje kunnen dansen.
Aly stelde zich voor, maar Minaye wist natuurlijk al dat ze Aly heette. "Aangenaam, ik heet Rhaegys. But call me Rhae." zei de jongen en maakte een knipoog. Echt heel schattig. De naam klonk wel stoer vond Minaye. "Ik heet Minaye. But call me Mina" zei Minaye op dezelfde toon en ook met een knipoog. Beetje plagerig maar hey, ze vond het schattig bij hem dus hopelijk gaf het bij haar hetzelfde effect. Om die gedachte lachte Minaye van binnen. Nee, ze zal echt nooit zo schattig als hem kunnen zijn. Met 3 en een fles tequilia kon Minaye het nog niet echt een feestje noemen. "Aly had je nog iets voorbereid voor dit feestje?" vroeg Minaye nieuwsgierig. Minaye was gewend om met haar vrienden spelletjes te doen zoals Truth or dare of flesje draaien. Zonder geesten op te roepen ofzo gewoon voor de lol. Ze wist niet hoe ze het is Italië of Spanje deden maar eigenlijk ging Minaye gewoon weg met vrienden in de cabriolet van één haar vrienden en de hele avond door L.A heen touren._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] This school is way to boring, let's change that|OPEN   di sep 16, 2014 4:51 pm

Aly Elsevier

"Dat zei ik niet, ik vind dat liedje gewoon beter." Zei de jongen terug waarbij hij een wenkbrauw optrok en Aly vormde een grijns op haar gezicht. Ze liet nog een keer haar ogen over het lichaam van de jongen glijden terwijl hij zo op de stoel zat en ze kon niet wachten tot het feestje een beetje levendiger zou worden en wanneer de tequila tevoorschijn zou komen. Minaye was nu de kamer in gekomen en reageerde op de vraag die de jongen had gesteld, of hij misschien een betere plek kende waar ze een feestje konden bouwen. Ze waren nu in ieder geval al met z'n drieën, dat was al een start. Ze moest ze misschien wel waarschuwen want wanneer Aly dronken was dan had ze een wat vreemde tik, ze trok vaak kleren uit. Ze had al vaker in haar ondergoed op feestjes rondgedanst als ze dronken was. Als ze drank op had dan kreeg ze het snel en sowieso had Aly al erg weinig schaamte dus trok ze dan gewoon haar kleren uit. Ze deed dit wel echt alleen als ze ook ladderzat was, anders was ze gewoon extreem veel aan het flirten. Ze was opgestaan om naar de tas toe te lopen en de fles tequila even te showen aan de twee feestgangers die waren gekomen, en tot nu toch nog de enige. De jongen schudde zijn hoofd en wreef over zijn lippen. "Tequila makes everything good." Zei hij met een knipoog. "Dit gaat nog wel gezellig worden" Zei Minaye die in haar handen wreef en twee keer snel haar wenkbrauwen optrok. Aly knikte grinnikend. Zeker, met tequila kon het ook niet anders. Het zou alleen wel leuker zijn als er nog wat meer zouden komen. Ergens hoopte Aly dat Adrian ook nog zou komen, maar ze wist natuurlijk niet of ze muziek binnen zijn bereik zou komen en of hij er wel op af zou komen. Ze ging vlak bij de jongen op de tafel zitten. Ze zorgde ervoor dat haar benen de jongen niet zouden raken, vanwege haar mutatie. De jongen moest grijnzen en Aly trok haar wenkbrauw een keer snel uitdagend op. Ze stelde zich nu ook voor aan de jongen. Minaye kende haar al wel dus tegen haar hoefde ze het ook niet te vertellen. Aly liet nu haar benen over elkaar heen gaan en het ontging haar niet dat de jongen haar beweging volgde. Ze grijnsde en keek nu ook Minaye aan. "Aangenaam, ik heet Rhaegys. But call me Rhae." Zei de jongen die dus Rhae heette. Aparte naam, maar Aly vond het wel stoer. Zelf had ze ook best een aparte naam, Alisandra, maar ze korte deze altijd af met Aly. Het grootste gedeelte van haar vrienden kende haar ook alleen bij de naam Aly, bijna niemand wist dat het een afkorting was van Alisandra. "Ik heet Minaye. But call me Mina" Zei Minaye tegen Rhae en ook met een knipoogje zoals Rhae dat had gedaan. "Aly had je nog iets voorbereid voor dit feestje?" Vroeg Minaye nu aan haar waardoor Aly weer moest grijnzen. Ze knikte en zette haar handen op het tafelblad neer en leunde een beetje naar voren. "Muziek, Tequila en ik heb nog een leuke app, is zoiets als flesjes draaien met opdrachten enzo." Zei ze nu waarnaar ze Rhae aankeek en nog even naar de deur keek. Dan moest er nog wel wat meer mensen komen, dan zou het leuk zijn...
© darren criss

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [AC] This school is way to boring, let's change that|OPEN   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[AC] This school is way to boring, let's change that|OPEN
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Sing your heart out [JotBW Karaoke opening]
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: