INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [AC] Well, let's clean {&Gustavo)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Aysa Dray
avatar
Class 3
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Dianro
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: [AC] Well, let's clean {&Gustavo)   ma sep 01, 2014 4:18 pmRhaegys Maclou

MUTANT • 18 • DRAGON TRANSFORMATION

Een kleine zucht onstnapte uit de keel van de bruinharige jongen. Hierdoor onstond een klein aswolkje waarna hij kort moest hoesten, waarna hij zijn neus ophaalde. Zijn mutatie had zo zijn nadelen, maar dat weerhield Rhaegys er niet van om hem te gebruiken. En dat was ook de rede waarom hij nu met een klein, dik papiertje door de gang liep. Rhae had 'perongeluk' de onderkant van het haar van één van zijn klasgenoten in de fik gestoken en tot zijn grote verbazing werd dit niet geaccepteerd door de leraar. De jongen werd naar de directie gestuurd om vervolgens een taakstraf aan te nemen. Hij zou een bepaalde periode het schoolplein moeten vegen en meerdere klusjes moeten opknappen. Maar eigenlijk zag hij dit helemaal niet als een soort straf. Natuurlijk, Rhae haatte als elke tienerjongen om schoon te maken en na schooltijd nog strafwerk te moeten doen. Maar zo kon hij tegelijkertijd de nieuwe schoonmaker testen. Beetje kijken wat voor soort man dat zou zijn. Zodra de schooldeuren achter hem dicht sloten viel zijn blik op een wat dikkere man. Hij had een baartje, zag er redelijk onverzorgd en misschien wat slonzig uit. Hij was haast een kop kleiner dan dat Rhaegys was en vergeleken met Rhae's uittematen goed verzorgde uiterlijk zag deze man er haast als een zwerver uit. Maar de jonge draak oordeelde niet op uiterlijk en liep met een glimlach rond zijn gelaat op de man af. "Hallo." Sprak hij vriendelijk. Hij schoof de rugzak van zijn blote schouder af en trok het hempje dat hij droeg goed. Het was niet vreselijk warm buiten, maar door zijn mutatie had Rhae het altijd warm. Het was dan ook niet raar dat hij in een hempje en een drie kwart broek rondliep. Het was een simpel setje, maar stond hem geweldig. Zijn spieren kwamen mooi uit in het hempje en zijn gespierde benen deden er niet voor onder. "Ik ben Rhaegys en ben gestuurd door de directie om te helpen met," zijn blauwe kijkers gleden kort over het schoolplein heen. "Whatever je doet hier." Nog altijd droeg de jongen een vriendelijke glimlach en stak zijn hand uit om het briefje aan de man te geven. Well, this is gonna be fun. Not.

-Eerste post met Rhae, moet nog beestje inkomen ;3

_________________

Aysa || Kim || Dennimae || Ziva || Yale
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gustavo Burns
avatar
Aantal berichten : 29

Character Profile
Alias: Gus
Age: 36
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Well, let's clean {&Gustavo)   ma sep 01, 2014 6:38 pmGustavo was al begonnen om de schoolplein schoon te maken, afwachtend op de hulp die hij zou krijgen vandaag, want iemand had zich niet aan de regels gehouden blijkbaar. Hij keek even naar de plein wat die allemaal moest doen. Zin om met een shovel tussen de tegels te gaan voor onkruid had die geen zin in om te doen vandaag en de vuilniszakken ook niet echt. Zijn mooie klusjes voor de genen die hem mocht helpen dacht die. Hij pakte de hark en begon een paar blaadjes en rommel tussen de struikjes te harken.

“Hallo,” hoorde hij achter zich hij draaide zich om en zag een jongen staan. Hij kon het weten dat een jongen hem moest helpen. Hij lachte vriendelijk en zei “hoi,” terug. “Ik ben Rhaegys en ben gestuurd door de directie om te helpen met,” even viel er een stitle “What ever je doet hier,” voegde de jongen aan toe. Gustavo haatte het als die merkte als mensen dachten dat zijn werk niks voor stelde. “Ik ben Gustavo. Je mag vandaag de vuilniszakken legen en de onkruid tussen de tegels halen,” zei Gustavo terug. “Wees maar blij dat je ik dit doe. Anders had het er niet zo uit gezien,” voegde Gustavo nog even naar toe, terwijl hij alvast een onkruid schoveltje pakte voor zijn hulpje. “Hier kan je beginnen met de onkruid,” zei hij. Gustavo had er niet echt zin in vandaag, maar misschien kon het nog leuk worden met zijn hulpje. “Dus hoe ben je aan deze straf gekomen?” vroeg hij, terwijl hij verder ging met troep tussen de struikjes vandaan te halen._________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aysa Dray
avatar
Class 3
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Dianro
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Well, let's clean {&Gustavo)   do sep 04, 2014 3:23 pmRhaegys Maclou

MUTANT • 18 • DRAGON TRANSFORMATION

• De prachtige, blauw/groene kijkers van de jongen stonden vriendelijk op de man gericht. Rhae had echt nul komma nul haat in zich, al kon dat zo omdraaien. Hij was wat opvliegerig en had last van woede aanvallen, maar dat komt mede door zijn mutatie. Als hij gewoon als zichzelf is zou de jongen nooit iemand met opzet kwaad doen. Natuurlijk, het blijft een tiener met kattenkwaad die het leuk vind iemands haar in de fik te zetten, maar opzettelijk pijn doen zit gewoon niet in zijn aard. Gelukkig maar, want niemand zit op een ageressieve draak te wachten right. “hoi,” Zei de man terug, waarna Rhaegys vertelde wie hij was en wat hij hier deed. Al zou de man dat wel weten, daar ging hij in ieder geval van uit. Ik ben Gustavo. Je mag vandaag de vuilniszakken legen en de onkruid tussen de tegels halen,” Een korte zucht ontsnapte de jongen, waarbij een klein rookwolkje zichtbaar was. Rhae leunde nonchalant op één been, vouwde zijn armen over elkaar en schonk een korte blik op het onkruid tussen de tegels. Het viel mee, was duidelijk onderhouden, maar werk zat. “Wees maar blij dat je ik dit doe. Anders had het er niet zo uit gezien,” Een klein grijnsje verscheen rond de donkerharige jongen zijn lippen, maar die verdween even snel als hij gekomen was zodra hij de schoffel zag. Aight, de man meende het. “Hier kan je beginnen met de onkruid." Rhae pakte het aan en gebruikte het als ondersteuning voor het been waar hij op leunde. Toen hij de stem van de man weer hoorde, begon hij maar met het werk. Misschien was hij dan eerder klaar en mocht hij eerder gaan. “Dus hoe ben je aan deze straf gekomen?” "Schijnbaar mag je niet met vuur spelen in de school," Begon hij, waarbij hij zijn ogen iets dichtkneep. Dat onkruid was echt een vreselijk werkje. "Ik teste gewoon mijn mutatie uit en 'perongeluk' vatte het haar van een meisje fik. Tja." Nonchalant haalde hij zijn schouders op. Het woord 'perongeluk' werd benadrukt uitgesproken en Rhaegys tikte kort met de schoffel op de tegels om het onkruid er af te tikken. "En, verdient dit een beetje?" Nu ze toch samen opgescheept zaten kon hij het gesprek beter maar gaande houden.

_________________

Aysa || Kim || Dennimae || Ziva || Yale
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gustavo Burns
avatar
Aantal berichten : 29

Character Profile
Alias: Gus
Age: 36
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Well, let's clean {&Gustavo)   za sep 06, 2014 9:51 amTerwijl de jongen aan het werk was vertelde hij “Schijnbaar mag je niet met vuur spelen in de school,”Gustavo keek hem even vaag aan, waarschijnlijk had die niet iets groots in de fik gezet. Anders had die dat wel gemerkt. “Ik teste gewoon mijn mutatie uit en ‘perongeluk’ vatte het haar van een meisje fik. Tja,” vertelde hij verder. Gustavo lachte er wel een beetje om en zei “Je mag ook niks meer tegen woordig he.”

“En, verdient dit een beetje?” vroeg de jongen. “Genoeg om van te leven,” reageerde hij er op terug. Hij keek even hoe ver de jongen al was met de onkruid er tussen vandaan halen. Het ging hem nog aardig af, misschien had Gustavo hem moeilijkere klusjes moeten geven. “Wat is je naam eigenlijk?” vroeg hij terug aan de jongen. Hij was eindelijk klaar met de troep tussen de struikjes te krijgen en begon, maar alvast met een beetje te vegen. Zodat zijn hulp ook makkelijkere de onkruid kon zien en er uit kon hallen. En daar langs kon hij de uit gehaalde onkruid ook meteen weg vegen. Gustavo veegde het allemaal naar de groenen vuilnisbak toe en pakte daarna een hand veger en blik om het er allemaal in te doen.
sorry voor de korte post_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [AC] Well, let's clean {&Gustavo)   

Terug naar boven Go down
 
[AC] Well, let's clean {&Gustavo)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: