INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Gustavo Burns

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gustavo Burns
avatar
Aantal berichten : 29

Character Profile
Alias: Gus
Age: 36
Occupation:
BerichtOnderwerp: Gustavo Burns   zo aug 31, 2014 3:47 pm

• Naam (+ middelste naam) (+ achternaam) Gustavo Burns
• Bijnaam Guss
• Leeftijd 36
• Geboorteplaats Texas
• Karakter Gustavo is een man op leeftijd hij kijkt vaak chagrijnig, maar daar is niks van waar. Hij vind het juist fijn om met mensen te praten, vooral mensen waar die grappen mee kan maken en een goed gesprek mee kon voeren. Hij was totaal niet verlegen om mensen ook vragen te stellen of dingen te vertellen vanuit zijn leven, doordat Gustavo geen problemen heeft met praten weet hij ook meestal ook alle roddels en alle nieuwtjes. Wat de rest nog niet weet of niet mag weten. De enigste reden waarom Gustavo echt chagrijnig word, is als die zich aan te veel dingen irriteert.
•Hobby´s Hij gamed graag en praat graag met andere mensen.
• Uiterlijk Echt veel met zijn uiterlijk is hij nooit bezig. Hij heeft een kort zwart baartje en ook een warrige bos zwarte haren op zijn hoofd. Gustavo is 1,70 meter lang en heeft bruine ogen. Hij draagt meestal gewoon een simpel blauwe spijkerbroek met een simpel shirt op, waar meestal iets van een game is afgebeeld of een grappige quote. Als het kouder woord heeft die gewoon een simpel vest aan.
• Mutatie Hij heeft een soort Yin Yang mutatie, waardoor hij een goede vergelijking kan maken tussen goed en slecht. Hij kan zich zelf dupliceren, als die dat doet dan blijft zijn ene helft kwaad en de anderen helft is goed, waardoor hij bijvoorbeeld klusjes die hij niet leuk vind kan laten doen door zijn goede helft, waardoor zijn kwade helft kan doen wat die eigenlijk wilt doen. Of juist wat hij niet zal moeten doen. Door middel van aanraking op levende dingen, bijvoorbeeld een plant. Kan die voorzorgen dat de plant goed of slecht is voor een tijdje. Dit kan die ook bij mensen doen, alleen doet die dat liever niet, omdat die bang is dat het mis gaat. Hij kan ook de emoties van anderen goed voelen en zien door middel van dat die ook de aura kan zien van mensen, als die wilt kan hij voorzorgen dat iemand emoties verandert in het over gestelde dan die persoon al had, bijvoorbeeld als die persoon boos is kan Gustavo die genen weer blij maken.
• Mutatie voordelen Door dat die zich zelf door tweeën kan splitsen, kan die zijn goede kant alle klusjes laten doen waar hij ging zin heeft. Mensen die voor hem een irritante emotie hebben op dat moment kan die veranderen in een emotie die hij wel kan handelen. Al doet die dat niet al te vaak, aangezien dat niet echt een beleeft iets is. Het zelfde geld voor levende objecten goed of kwaad te maken, dat doet die ook alleen als die van iemand af wilt of als die zich zelf gewoon verveelt. Meestal maakt die valse dieren wel weer lief, maar soms maakt die een plant of dier vals om van iemand af te komen.
• Mutatie nadelen Het  nadeel van zichzelf door tweeën splitsen is dat zijn kwade kant soms geen zin heeft om weer bij de goede te voegen, waardoor het nogal een gedoe is om bij elkaar te krijgen. Dit kan maximaal 2 a 3 dagen duren,daarna worden zijn beiden lichamen uit geput en moeten ze wel weer bij elkaar komen. Door dat die een leven object naar iets kwaads verandert of iets goed, kan het dood gaan. Wat al vaak zat is gebeurt, daarom wilt hij het ook niet op mensen uit proberen. Ook al gebeurt het al een lange tijd niet meer bij planten en dieren, durft die het als nog niet. En ja sommigen mensen worden nou eenmaal niet vrolijk als je hun emotie verandert, ook al verandert die het in iets vrolijks.
• Mutatie grenzen Hij kan alleen zich zelf dupliceren, ook kan die alleen andere mensen hun emotie veranderen. Dat van hem zelf lukt niet. Hij wilt geen levende objecten kwaad of goed maken.
• Geschiedenis Voor zo ver Gustavo kan herinneren woont die al zijn hele leven op Genosha eiland. Hij kan zich ook niks meer herinneren van zijn ouders. Ook had hij vroeger niet veel vrienden, wat best raar is want hij was veel onder de mensen en hij praatte ook graag met ze. Maar toch heeft hij nooit echt vaste vrienden gehad of een relatie, op de een of andere manier had hij die geluk niet.
Ook voor zo ver hij kon herinneren had hij de mutaties, natuurlijk wist die niet welke hij allemaal had  op een dag. Dat ging door de jaren heen dat die dat ontdekte en wat die er allemaal mee kon en niet kon. De eerste keer dat die achter kwam van zijn mutaties was, toen hij vier was. Hij keek door een raam naar buiten, voor het raam hing een vensterbank met een plant op. Hij wou wel weten hoe een plant was als die kwaadaardig was. Toen die dat dachten had hij de plant ook vast. Voor dat hij het wist werd de onschuldige vet plantje een kwaadaardige vlees etende plant, die Gustavo probeerde op te eten. Lang bleef de plant gelukkig niet leven, van wegen dat zijn mutatie nog niet krachtig was. Op zijn achtste  kwam die er achter dat die aura’s kon lezen en daar door de emotie van anderen kon veranderen. Het laatste mutatie waar hij achter kwam was toen hij twaalf jaar was .Op een normale maandag ochtend kwam hij er achter door dat  hij had geen zin om zijn bed uit te gaan en naar de les te gaan die hij het eerste uur zal krijgen. Zijn lichaam splitste opeens in tweeën en zijn goede kant ging natuurlijk naar de les en zijn slechte kant kon nog lekker slapen.
Nadat hij klaar was met studeren bleef hij een beetje op Genoshi hangen, hij wist niet waar die heen moest. En alleen op pad te gaan had hij ook niet echt zin in. Door de jaren heen begon hij zich wel thuis te voelen, ook al had hij geen vrienden of een relatie. Wat kon hem dat nou verreken hij had het goed hier. Hij kon rustig verder leren over zijn mutatie en er liepen genoeg mensen rond, waar hij gezellig mee kon kletsen. En nu zoekt de 36 jarige Gustavo Burns een baan op Genoshi eiland, in de hoop tot ze hem dan er niet af trappen.

Gustavo uw nieuwe schoonmaker! Sorry als er veel foute kwa spelling in zitten. Meestal laat ik rolo het na lezen..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Gustavo Burns   zo aug 31, 2014 11:02 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Gustavo Burns
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: