INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Theodore Remmington

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Theodore Remmington
avatar
Class 4
Aantal berichten : 99
BerichtOnderwerp: Theodore Remmington   vr aug 29, 2014 10:31 pm
T

Heodore Remington
19
10 November
Male
Manhattan, New York
Straight

Looks
Theo is niet klein met zijn 1m87. De jongen heeft donkerbruin haar en blauwe ogen. Qua bouw is hij wel gespierd. Een vaste haarsnit heeft hij niet, hij houdt van verandering. Een van de belangrijkste zaken is dat hij wel altijd netjes gekleed is. Je zal hem zeer weinig spotten in een gewone trainingsbroek, nee daar voelt hij zich veel te goed voor.  

Personality
Hij is op het eerste zicht een heel rustig persoon. Al is er een ding wat er bij hem bovenuit steekt. Jaloezie, en dan zeker als het aankomt op relaties. Hij kan niet uitstaan als er iemand ook nog maar een blik gunt aan de persoon waarmee hij samen is, laat staan er over praten. Dan wordt hij heel manipulatief, tot op het randje van gevaar toe. Dit heeft niet alleen betrekking op mensen waarmee hij date, maar ook gewoon bij vrienden. Als het manipuleren van de persoon in kwestie die zijn relatie wilt afsnoepen, of een vriend probeert op te zetten tegen hem, dan flipt hij bijna helemaal en gaat hij zijn manipulatie gaan gebruiken om te krijgen wat hij wil. Over materiële zaken, zelfs daarin kan hij heel jaloers zijn. Altijd willen wat een ander heeft, het gaat soms zelfs tot op het punt dat hij er helemaal gek van word in zijn hoofd. Zo stal hij vroeger toen hij jong was het speelgoed van andere kinderen in het weeshuis, omdat het in zijn opzicht beter was dan wat hij had. Om het minuten later dan alweer te vergeten, omdat hij zogezegd iets beter had gezien. Het jaloers zijn heeft zijn hele leven lang al een grote invloed gehad op hem. Alles wat hij dan ook heeft, mag hem nooit verlaten puur omdat het van hem is, dit gaat dan vooral over mensen, want juist als die mensen hem verlaten is hij dat betere kwijt en doet hij er alles in zijn  macht aan om het terug te winnen. Zo zal hij veel vrienden hebben, al zullen het altijd kennissen blijven. Juist omdat hij altijd op zoek is naar het betere. Buiten dat is hij nogal doortrapt. Merendeels omdat hij vanaf zijn eerste levensjaar in een weeshuis kwam te zitten en zijn echte ouders dus nooit gekend heeft, rustig is hij dus niet. Nee, woede probleempjes komen vaker voor bij hem, merendeels omdat hij zo jaloers is. Toch heeft hij een ding gevonden waar hij aan gehecht is geraakt, namelijk Jezebel. Alles wat over haar gaat, of met wie zij om gaat, maakt hem jaloers tot op het uiterste. Al is zij de enige persoon wie hij nooit wat zou aan doen.

Likes
Jez, Kira, money, nice clothes, good books, getting everything he wants, Maxwell

Dislikes
Aëshma, Maxwell, thiefs, his parents, his nanny

Mutation
Hellfire
Theo is  lid van het zonde clubje. Ook hij is uitgekozen door een van de demonen om in te huizen. Leviathan en  Theo zijn letterlijk twee handen op een buik. De ene vult de andere bijna aan. Gedurende heel zijn leven zal Leviathan aanwezig zijn als een soort entiteit op de achtergrond, met als hoofddoel zijn hoofdzonde, Jaloezie, zoveel mogelijk de wereld in te helpen. Als ruil daarvoor –en grotendeels om zichzelf te beschermen– kreeg hij van de demon zijn Hellfire mutatie. Net als zijn demonenvrienden heeft hij een soort brandmerk op zijn pols, twee cirkels waarbij in de binnenste een pijl staat, als hij de mutatie voor enkel weken niet gebruikt lijkt het meer op een oud litteken.  Wanneer hij de mutatie wel gebruikt, wordt hij vuurrood en direct na gebruik lijkt het op een verse brandwond. Met dit teken is hij in staat om een soort patronus op te roepen, gemaakt van zwarte  vlammen. Het dier in kwestie is bij hem een Irish elk, een hertensoort die leefde in de prehistorie. Als hij het vuur uiteindelijk laat verdwijnen, verdwijnen zowel het hert als de vlammen. Alleen de chaos  blijft dan over. Ook krijgt hij bij deze mutatie wapens, dolken om precies te zijn. De dolken zijn evengoed omringd door het zwarte vuur.
Als ze met de zondes bij elkaar zijn, dan is het een ander verhaal. Als ze omwille van elkaar aan te raken, en het hellevuur oproepen dan veranderen ze elk in een menselijke toorts. Als ze samen zijn kunnen ze hun patronus wel niet oproepen, enkel en alleen zijn wapens verschijnen dan.

Envy
Leviathan heeft hem de zonde gegeven die op een dag misschien zijn vernietiging betekend. Hij is het werktuig van de demon om jaloezie/afgunst/nijd te verspreiden over de aarde. Theo manipuleert echter jaloezie/afgunst/nijd. Als mensen in zijn buurt komen worden ze haast automatisch meer jaloers, maar hij kan het ook nog eens specifieker doen hij kan het doen toenemen of doen afnemen. Ook kan hij het makkelijk opsporen of beter gezegd aanvoelen, als er iemand in zijn buurt bijvoorbeeld op dat moment een beetje jaloers is kan hij dat doen toe nemen. Als hij teveel afgunst bij iemand opwekt, zal dit ook op zijn eigen karakter inwerken. Iets wat in de loop der jaren al vaak gebeurt is.

Voodoo Doll
Theo is een levende voodoo doll, wanneer hij zichzelf pijn doet kan hij dat projecteren op anderen. In zijn termen wilt dat zeggen dat bijvoorbeeld wanneer Theo jaloers is op iemand anders om een of andere reden  en hij wordt er zo door gefrustreerd, als hij zichzelf dan bijvoorbeeld snijd en hij denkt aan die bepaalde persoon zal diegene ook een snee krijgen. Of een extremer voorbeeld, als hij uit pure jaloezie/afgunst/nijd zijn hand zeg maar af snijd, zal dit bij de persoon die hij in gedachten heeft ook gebeuren. Alleen bij Theo groeit zijn hand dan wel terug, natuurlijk zal de duur van het terug aangroeien van een hand wel langer duren als het helen van een snee. Natuurlijk doet hij wel zichzelf pijn, maar de wonden die hij zichzelf toe dient genezen veel sneller dan elk ander soort wonde. Net door zijn jaloezie uit te oefenen op een ander krijgt hij natuurlijk ook wel ergere pijn te verduren wat dan werkt als een soort buffer. De Voodoo mutatie werk in twee richtingen. De ernst van de schade die hij anderen - en daarmee zichzelf - kan aanbrengen, kan zeer verschillen. Het kan gaan van zichzelf knijpen, tot zijn hand eraf choppen, tot zelfs de dood. Al is die laatste natuurlijk heel extreem.

History
Op 10 november 19 jaar geleden, deze eeuw, werd er een nieuwe Remington geboren. De Remington’s waren een van Amerika’s rijkste families, geld allemaal verkregen door het aankopen en verkopen van vastgoed. Vader Remington was een van de beste en meest meedogenloze makelaars die je op de markt kon vinden, terwijl moeder Remington dan weer werkte in een van de meest prestigieuze advocatenkantoren in de States. Namen zijn onbelangrijk in het verhaal van Theo.

Al van heel vroeg kwam zijn Envy mutatie naar boven, als amper een jarige was hij al zeer jaloers op de spullen die andere kinderen van zijn leeftijd hadden of op de band die ze hadden met hun ouders, maar langs de andere kant had hij ook zware afgunst voor de meeste mensen en spullen. Wel, hij had alles buiten aanwezige ouders. Een nanny voedde hem op, de meest gedisciplineerde vrouw die je ooit zou ontmoeten. Dat zijn mutatie toen al werkte was goed merkzaam wanneer er andere peuters op bezoek waren in hun penthouse. Van het ene op het andere moment werd de ene peuter jaloers op de andere om het feit dat de ander iets beter had. Zijn verdere peuter en kleutertijd was een hele torture voor de mensen die in zijn buurt waren. Zijn ouders werden ook jaloers op elkaar, of op andere. Niet hij ze heel veel zag, want ze waren altijd aan het werk.
Rond zijn 8ste gebeurde er wat in zijn leven. Zijn waren een avondje uit gegaan en kregen een auto-ongeluk. Dat maakte dat kleine Theo ooit al het zuurverdiende geld waar ze voor hadden gewerkt zou krijgen. Hoewel hij voor nog 10 jaar een nanny zou kunnen betalen, besloot de kinderbescherming en stuurde ze hem naar een weeshuis, merendeels omdat hij ook veel meer woede aanvallen kreeg dan vroeger. Een plek waar alles zou veranderen!

De jongen kwam terecht in een weeshuis in Brooklyn, de eerste persoon die hij daar leerde kennen was Superbia. Een jongen die zo vreselijk ijdel was dat hij het er letterlijk op zijn heupen van kreeg. Toch was de jongen iemand met wie hij een soort verbintenis voelde. Voelde zich sterker in zijn vel. Zo ook wanneer Kira kwam. Het was een raar fenomeen maar vanaf hij het meisje leerde kennen voelde hij dat Leviathan zich sterker voelde. Zeer vreemd. Al was het met Kira anders, hij en het meisje kregen een betere band. Werden als het ware zelfs vrienden. Elk moment wanneer ze met iemand anders omging was hij zo stik jaloers dat hij die andere wel wat kon aandoen. Een algemeen iets in zijn leven, was wel dat hij nog steeds de posh-boy uitstraling had. Toch was er iets wat hij voor zich hield, deelde hij zelfs niet met Kira. Theo had een wezen laten verschijnen, in zwarte vlammen op zijn kamer wanneer hij alleen was. Of nou ja alleen, een van de oudere jongens een echte bullebak was verschenen in zijn kamer om hem een afranseling te geven, het was toen dat er een oer oud beest voor zijn neus verscheen. Een wezen dat hem verdedigde met al zijn macht.

Een volgend spraakmakend moment in zijn leven was op zijn 14de. Twee andere individuen, genaamd Jezebel en Aëshma, voegde zich bij het kleine clubje bestaande uit hem en Kira.Iets wat zorgde voor een onmiddellijker breuk tussen hem en Kira. Puur omdat Theo’s oog gevallen was op Jezebel. Ook voegde zich in die tijd nog een jongen bij hun, die eigenlijk het hele clubje compleet maakte. Het was vanaf het moment dat de groep bij elkaar was, dat hij een vreemd soort teken opmerkte op zijn arm. De andere leken het ook te hebben, althans toch wat hij zo nu en dan zag. De 5 jongeren waren ondanks hun verschillen een clubje geworden, hun mutatie verbond hun met elkaar dat was wel zeker. Theo voelde zich sterker als hij in de aanwezigheid van de groep was. Op een random nacht kwam ook de hellfire mutatie tot leven, de 5 stonden oog in oog met hun opvoeders, alles veranderde op die moment. Voor hij het goed en wel door had stonden ze allemaal in lichterlaaie, klaar om de ander te beschermen.

Een tweetal jaren later manifesteerde zich er een derde mutatie bij de jongen. Het was in een moment van pure razernij om iets wat Aësma deed bij Jez. Theo was zo jaloers geworden dan hij zijn nagels zo diep in zijn handen had begraven. Die pijn had hij geprojecteerd op Aëshma, en voor hij het goed en wel wist kreeg de andere jongen ook dezelfde wonden op zijn handen als Theo had. Bij Theo zelf genas het haast meteen, maar hij wist wel dat de andere er een aantal dagen last van had gehad._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Theodore Remmington   ma maa 20, 2017 11:02 pm


Hierbij ben je Class 4.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Theodore Remmington
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: