INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Aysa Dray

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aysa Dray
avatar
Class 3
Aantal berichten : 411

Character Profile
Alias: Dianro
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Aysa Dray   wo aug 27, 2014 6:26 pm

I'll survive
somehow I always do
| GENERAL |

Name: Aysa Aj-sa Dray
Nickname: Ays
Alias: Dianro
Age: 19
Gender: Female
Parents: G'nevé Dray {mother} x Froster Dray {dad}
Siblings: Masa {little brother}
Sexual orientation: Heteroseksual
Mutation: Ultimate survivor

| PERSONALLITY |

Aysa is voorzichtig naar dingen die ze niet kent, in het begin misschien zelfs wat terug houdend en achterdochtig. Ze is een echte vechter, overlever en zou er alles aan doen om zichzelf te kunnen redden - ongeacht de gevolgen. Hierdoor is ze egoïstisch geworden, geeft ze niet zoveel om haar mede mens. Echter is ze loyaal aan haar familie en mensen die haar vrienden weten te kunnen worden. Vanwege haar mutatie, haar drang om te overleven, zijn Aysa haar emoties vlak. Ze voelt minder, is geremd en geeft daarom niet snel om iets of iemand. Maar eenmaal je een emotie weet te raken, komt het ook vol tot uiting.
Hoewel ze moeilijk te doorgronden is, is Aysa wel vriendelijk. Ze heeft een wat aparte humor en manier van doen.

| MUTATION |

| Ultimate survivor |
Aysa is een ultimate survivor, dit wil niet zeggen dat ze niet kan sterven, dat ze onsterfelijk is, nee … het wil enkel zeggen dat ze iedere mogelijke situatie kan overleven in alle mogelijke omstandigheden. Haar lichaam past zich constant aan op zijn omgeving, op degene waar ze mee spreekt of in welke activiteit ze zich bevind. En dit is mogelijk vanwege haar cellen. De cellen in haar lichaam passen zich altijd aan op wat voor informatie ze krijgen, word het kouder dan zullen haar cellen haar lichaam bestendig maken tegen hevige kou maar dit geld ook voor mutaties, talen, culturen en activiteiten. Daarom kunnen we het beter indelen in drie subcategorieën.

| Mental Awareness |
Alles in haar hoofd heeft voor en nadelen. Het voordeel van het feit dat ze zich ook mentaal aan dingen kan aanpassen is dat ze talen en informatie heel snel kan leren en opslaan. Iemand die een vreemde taal voor haar spreekt zal dus heel snel verstaanbaar voor haar worden omdat haar lichaam, de cellen in haar hoofd zich eraan aanpassen. Dingen die ze leest zal ze sneller begrijpen en ze ziet dingen over het algemeen ook sneller. Dat maakt haar slim, ondanks dat de persoon die een andere taal spreek misschien wel verdwijnt, ze zal de taal blijven onthouden. Als ze in een wiskundig moeilijke som zit zullen de cellen in haar hoofd zich gaan aanpassen aan die omgeving, het haar dus mogelijk maken om het te begrijpen ondanks dat ze het eerder niet kon begrijpen. Hierdoor kun je haar in elke les of situatie zetten, ze zal er meteen de clue van in zien. Het nadeel van haar hele mutatie is dat ze zoveel overlevingsdrang heeft dat het zich uitwerkt op haar emoties. Hierdoor zal Aysa een vlakkere communicatie hebben, ze zal moeilijker vriendschap maken, liefde kennen. Ze komt dus algemeen neutraler over omdat zoveel in haar lichaam zich probeert aan te passen aan de omgeving, hoeveel verschillende inbrengspunten dat ook mag hebben.

| Physical Awareness |
Aysa is skilled in combat, haar lichaam is gemaakt om te vechten en overwinnen. In welke sport dan ook vind haar lichaam gemakkelijk de balans en souplesse, snelheid of kracht die het nodig heeft. Eigenlijk wil dit zeggen dat ze niet zou hoeven trainen om in conditie te blijven. Ze krijgt die conditie door hetgeen wat ze doet. Als ze de opdracht krijgt om tien kilometer te lopen dan zal haar lichaam zich automatisch aanpassen aan die tien kilometer, ookal heeft ze in jaren niet gelopen. Geld ook voor vechtrainingen, ze anticipeert sneller haar tegenstander omdat haar lichaam zich aan de persoon aanpast. Koud, warmte, krappe ruimtes, weinig zuurstof, geen zuurstof … haar lichaam zal automatisch voor alles een oplossing vinden. Raakt ze gewond, als in een steekwonde, snijwond, dan zal ze sneller helen omdat haar cellen sneller produceren om die plaats. Wat niet geld als je haar hand eraf zou snijden, ze is niet onsterfelijk dus je kan haar daadwerkelijk vermoorden als je er echt moeite zou voor gaan doen. Aysa heeft een grote voorliefde voor zwaarden, het zwaard dat ze al van kleins af aan mee neemt is als een verlengde van haar arm. Dat en haar mutatie tegenover iemand anders maakt haar zo goed als onverslaanbaar.

| Mutation Awareness |
Ze kan ook inspelen op mutaties, mutaties die ze kan zien. Mentale mutaties en manipulaties vallen hier dus niet onder. Het gaat meer om fysieke en elementaire mutaties. Iemand zien veranderen in steen net voor een aanval zal haar lichaam daar dus voor klaar maken en die aanval kunnen weerhouden. Iemand vuur zien gebruiken geeft hetzelfde effect. Eigenlijk is ze ongevoelig en dus immuum voor mutaties die ze kan zien komen. Als je haar langs achter aan zou vallen telt het dus niet, want ze heeft het nooit zien aankomen en kan haar lichaam er dus niet naar aanpassen. Maar een mutatie met weersmutaties kan haar niet raken aangezien ze zich naar alle weersomstandigheden kan aanraken. Aysa heeft nooit veel tijd nodig om zich ernaar aan te passen, zolang ze het maar kan zien aankomen. Bij mentale mutaties is het dus helemaal anders. Een sterke telepaat kan ongezien in haar hoofd komen en ze zal het niet merken, zou ze het voelen dan kan het wel zijn dat haar lichaam het automatisch zou gaan afweren als ze dat wilde. Maar het is gewoon helemaal anders, ze ziet het niet en word het meestal gewaar om er echt te kunnen op inspelen.

credits naar jenn
voor deze mooie omschrijving


| HISTORY |

Aysa is geboren en getogen in de Appalachian Mountains van Kentucky. Ver op één van de bergen leeft een kleine gemeenschap afgesloten van de bewoonde wereld. Deze groep heet 'Maïkays'. Ze leven daar primitief, één met de natuur en volgens hun eigen regels en taal. De wetten, normen en waarde van de normale bevolking kennen ze niet. Er is nooit echt contact geweest tussen de Maïkays en de locals, totdat een harde winter het moeilijk maakte voor de Maïkays om aan voedsel te komen. Veel dieren hielden winterslaap, of kwamen zelf niet levend door de strenge winter. Hierdoor was de groep genoodzaakt om bij het dichts bij zijnde stadje supplementen te halen. Aysa was 15 op dit moment en was de jongste om mee te gaan naar 'beneden', naar de normale bevolking.

Dat Aysa een apart meisje was, was al op jonge leeftijd gebleken. Haar vader was de jongere broer van hun Kinah, de leider van de groep. Haar moeder was de tweede healer wat hun gezin erg belangrijk maakte. Aysa leerde snel. Ze had al snel de kneepjes van het vak als healer door en begreep welke kruiden en middelen je waarvoor moest gebruiken. Ook leerde ze hoe je moest vechten en het leek alsof ze één was met haar zwaard. Het begon op te vallen dat ze veel te snel leerde, veel te handig was met vechten. In de Maïkay gemeenschap was het normaal dat beide geslachten vechte, maar niet op de snelheid die Aysa had. De behendigheid, tactiek en kracht waarmee de dame vocht was niet normaal.

De toch van de Maïkays naar de locals, was gedoemd mis te gaan. Een groep dat alleen maar agressie naar vreemde kent, geen geld kent om te betalen en alles maar mee neemt, is niet geschikt voor een supermarkt in een klein dorpje. Hierdoor ontstond er ruzie tussen de groep en de locals, waarbij zelfs doden vielen. Ook hier viel het op dat Aysa anders was dan de andere meiden van 15, anders dan de tienermeiden bij de normale bevolking. Aysa vermoorde een man om haar vader te redden en begon op die manier aan een afslachting. Maïkay keerde terug naar hun berg met supplementen om de winter door te komen.

Maar het kwaad was geschiet en de locals lieten het hier niet bij zitten. Ze hielden de Maïkays in de gaten en Aysa in het bijzonder. Op het internet was er een filmpje rond gegaan van de manier waarop ze vocht, hoe snel haar lichaam bewoog en hoe emotieloos ze was tijdens het gevecht. En zo kreeg Aysa de stempel 'mutant' op haar hoofd gedrukt. Ze was namelijk anders, zelfs anders dan haar eigen soortgenoten.

Enkele jaren later brak er een oorlog uit tussen de locals en de Maïkays. De Maïkays waren niet bewapend genoeg om de geweren en bommen tegen te kunnen gaan. Bijna de hele gemeenschap werd uitgemoord, andere gevangen genomen. Aysa was één van die gevangenen. Doordat er testen op haar werden uitgeoefend, kwamen ze er achter dat haar cellen anders waren. Dat ze inderdaad een mutant bleek te zijn. Aysa werd gevangen gehouden om als proefkonijn te gebruiken. Ze zat in een geheel witte kamer, zonder deuren, zonder ramen. Maar door haar mutatie om te kunnen overleven, veranderde haar huid van kleur en werd de meid geheel wit. Hierdoor was ze niet meer te zien, ontsnapte ze en kwam ze in de buitenwereld. Hier vonden Jamie en Jean haar, wie haar mee namen naar Genosha waar ze zichzelf de alias 'Dianro' gaf, aangezien dat 'overlever' betekend in haar taal.

| ABOUT ME |

Name: Jara
Age: 19
Faceclaim: Tasya Teles
Other chars: Dennimae Elscot, Ziva Dias, Kim Bannel, Yale McGuire

- JENNA -

_________________

Aysa || Kim || Dennimae || Ziva || Yale
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Aysa Dray   do maa 16, 2017 11:22 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Aysa Dray
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: