INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Leila Buccelli

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Leila Buccelli
avatar
Class 1
Aantal berichten : 103

Character Profile
Alias: SnakeGirl
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Leila Buccelli   do aug 07, 2014 4:43 pm
• Naam: Leila Buccelli
• Bijnaam: SnakeGirl
• Leeftijd: 17
• Geboorteplaats: Londen
• Karakter:
Als je haar kent is Leila aardig, lief en kan veel lol maken. Maar zo niet kan ze arrogant uit de hoek komen. Leila's hobby's zijn: turnen, in bomen klimmen en koken. Ze houd ervan om lekker te eten. Ook houd ze er van op rond te skateboarden/skeeleren. Kwa jongens heeft ze aardig wat vriendjes gehad. Leila is alergisch voor melk producten.
• Uiterlijk:
Ze heeft lang bruin haar en bruine ogen. Ze is niet heel lang daarom draagt ze vaak hakken. Ze is slank en heeft een gespierd buikje.
• Mutatie:
Flexibility
Leila haar botten zijn van iets anders dan kalk en kraakbeen, wat haar heel lenig maakt. Ze kan werkelijk zichzelf in alle bochten wringen.
Voordelen: Ze kan haar botten niet breken en ze is daarom heel lenig.
Nadelen: Door stunten kunnen haar botten wel snel ontwricht raken. Ook zijn haar botten niet heel stevig waardoor ze bijv. vaak door enkel haar enkel heen gaan.
Grenzen: Leila is erg lenig maar dat betekent niet dat ze haar helemaal kan uitrekken.
• Geschiedenis:
Leila woonde bij haar moeder want haar werkte ver weg, ze had het heel fijn bij haar moeder maar miste haar vader ook veel. Haal vader kwam soms thuis al bleef bleef hij dan vaak ook niet lang. Haar vader werkte in Frankrijk in Amiens en daar werkte hij in een laboratorium als wetenschapper. Ze belde wel vaak met haar vader maar ook dan was hij vaak druk en duurde dit vaak niet zo heel lang. Ze miste het hebben van een vader erg en ze merkte dat haar moeder hem ook vaak miste. Ze ging op turnen waar ze er ook achter kwamen dat ze een mutatie had, ze was namelijk wel erg flexibel. Waar het nou vandaan kwam wisten ze alleen nog niet en ze gingen er ook niet naar zoeken. Later kreeg ze tijdens een wedstrijd een ongeluk waarbij ze heel erg naar viel nadat de een salto van de brug af deed. Ze belandde op de vloer met haar nek waarbij een normaal iemand zijn nek zou breken en dood zou gaan. Dit deed Leila alleen niet, ze was zelf ongedeerd en had haar nek helemaal niet gebroken. Dokters onderzochten dit en kwamen nu tot de conclusie dat het een mutatie was en daar kwam de flexibiliteit ook vandaan. Ze werd door haar moeder naar deze school gestuurd omdat ze dacht dat het beter was voor Leila om meet van haar mutatie af te weten...
Leila Buccelli

FLEUR OF ATF & SHINE

_________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Leila Buccelli   do aug 14, 2014 9:33 pm


Hierbij ben je Class 1.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Leila Buccelli
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: