INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Rose Collins

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rose Collins
avatar
Class 3
Aantal berichten : 69

Character Profile
Alias: Vector
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Rose Collins   zo aug 18, 2013 8:15 pm

Rose Collins
Vector
Kinda thought I was a mystery
and then i thought i wasn't meant to be
! name
rose collins
! gender
vrouwelijk
! age
17
! origin
zweden


! mutation
physikinese
! explanation
de wetten van de natuurkunde staan naar haar hand. zo kan ze de zwaartekracht op een voorwerp beïnvloeden, de snelheid van een bal verminderen of de richting waarin deze gaat veranderen.
! limits
er zijn bijna geen grenzen, behalve dat het uit kan schieten naar beide kanten. het is moeilijk in te schatten hoe sterk ze haar mutatie moet gebruiken, dus soms duurt het uren voordat ze de juiste hoeveelheid kracht heeft ingeschat. dan heb je ook nog de kwestie van haar verstrooide gedrag, wat ertoe leidt dat ze zonder het door te hebben een compleet huis kan verwoesten, alleen door met haar armen te zwaaien.


! features
van nature donker haar, verft het wit – groene ogen – klein – gespierd – vrouwelijk – veel sproeten – verzorgd


! traits
koppig – trots – dromerig – antisociaal – verstrooid - tegenstrijdig
! tics
nagelbijten – ritmes drummen – vergeten
! past
rose’s ouders waren oud toen ze haar kregen en ze waren niet de beste ouders. het meisje is opgevoed door verschillende kindermeisjes in verschillende zweedse steden, op verschillende manieren met verschillende straffen en beloningen. in haar leven ontbrak niets behalve eenheid. ze ging van school naar school, van plek naar plek en van persoonlijkheid naar persoonlijkheid. op jonge leeftijd had het meisje al door dat je, als je wilde dat mensen je aardig vonden, je je anders kon voordoen dan je was. ze ging van een meisje-meisje naar een tomboy naar een gothic, om via scene bij theaterfreak uit te komen en dan te evolueren in een kunstfreak, voordat ze de puberteit überhaupt begonnen was. soms vergat ze dat ze het een was en dan deed ze iets anders, maar het maakte niet uit want ze zou over een paar maanden toch weer naar een nieuwe school gaan. feitelijk had ze het voordeel dat, als ze iets fout deed in haar sociale leven, ze binnen de kortste keren met een schone lei kon beginnen. net als haar leven was er in haar persoonlijkheid geen eenheid te vinden. de enige dingen die er altijd waren waren haar koppigheid en de trots van die ze van haar ouders had geërfd. het is niet verrassend dat rose weinig tot geen vriendschappen kon onderhouden voordat ze elf werd. rond haar elfde verjaardag kwamen haar ouders om in een auto-ongeluk en was het gedaan met de pret. rose kwam onder de voogdij van haar broer, die op zichzelf in göteborg woonde. daar leerde ze al snel dat ze niet om het halfjaar van persoonlijkheid kon wisselen en begon ze iets echts op te bouwen. iets dromerigs, koppigs, trots en verstrooids. ze wist niet zo goed wat ze met zichzelf aanmoest en de verwarring leidde tot de rose die ze nu is. overigens ook tot de ontdekking van haar mutatie. het begon passief, toen ze in koppige toestanden haar broer bekogelde met borden en schalen, liep toen uit op spontane levitatie. met een hoop moeite heeft ze het onder controle gekregen, maar verstrooid als rose is wil ze nog wel eens vergeten dat ze met een zwiep van haar vinger dingen laat vliegen of van richting laat veranderen. ze heeft voor de nodige ongelukken gezorgd voordat ze uiteindelijk werd opgepikt door de academie.

thanks

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Rose Collins   zo aug 18, 2013 8:55 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Rose Collins
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: