INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Jaimie de Ravin

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jaimie de Ravin
avatar
Class 2
Aantal berichten : 13

Character Profile
Alias: Jaimie
Age: 17 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Jaimie de Ravin   do jul 31, 2014 11:54 pm

Jaimie de Ravin
You raise me up to more than I can be
seventeen. girl. particle control.| General |
Name: Jaimie de Ravin [Jee-mie de Ree-vun]
Faceclaim: Grace Phipps
Gender: Female
Age: 17 years
Orientation: Bisexual
Alias:
Place of birth: Brinsworth, England
Day of birth: 25 december
Partner: This application is still open, want to solicitate?


| Mutation |
Mutation name: Particle control
What can she do: Jaimie kan met haar gedachten (en een paar handbewegingen) voorwerpen uit elkaar ‘breken’. Ze kan de kleine deeltjes waaruit het opgebouwd is allemaal apart besturen, waardoor ze er iets nieuws van kan maken. Hierdoor kan ze ook dingen laten bewegen, hoewel dit niet het belangrijkste deel van haar mutatie is. Ze kan bijvoorbeeld een blok hout versplinteren en die splinters op iemand afsturen, of van het blok hout een hamer maken. Ze kan dit dus niet met levende wezens.
What she (maybe) can do in the future with it: Ze kan nu alleen nog dingen omvormen van één soort (bijvoorbeeld hout of metaal), maar ze leert het ook om verschillende materialen bij elkaar te doen.


| Relationships |
Outstanding Relationships:
Family:
- Mother |
- Father |

Special for me:
| x |

Enemy's:
| x |

Others:
| x |


| Looks |
Height: 1.74 m
Weight: Shall we keep that a secret ;)
Build: Redelijk slank gebouwd
Hair: Donkerbruin en krullend of slag
Eyecolor: Blauw
Piercings/Tattoos: -


| Character |
Character: Jaimie is een meisje die eerlijk zegt wat ze vind, zonder het te sugarcoaten. Ze doet het niet om je te kwetsen, maar juist om je te helpen, dat vindt zij in ieder geval. Het is eigenlijk gewoon een schat van een meid die met iedereen probeert om te gaan, maar weet al snel wat ze van iemand vindt. Ze houdt van dingen doen met haar vrienden, maar heeft geen moeite om in haar eentje te zijn. Soms heeft ze die eenzaamheid juist wel nodig.
Dislikes: Spookhuizen, horrorfilms, slangen, visgerechten en muggen
Loves: Bloemen, kunst, aardbeienijs, zwemmen en dansen
Hobbies: Tekenen en beeldhouwen


| History |
Jaimie is geboren op een koude kerstavond. Toch hebben haar ouders haar nooit gezien als een ‘kerstkadootje’. Allebei haar ouders zijn echte workaholics en waren bijna nooit thuis, maar dat had wel als gevolg dat ze in een kast van een huis woonden, met een groot stuk land en ook nog is buitenaf. Vaak zat ze thuis, met oppasser en andere kinderen van collega’s van haar ouders. Ze kon alles krijgen wat ze wou, maar ze kon nooit wennen aan dit luxe leventje.

Dit ging zo door tot ze naar school kon. Zo snel mogelijk werd ze in een kostschool voor rijke meisjes gestopt. Vanaf haar zevende heeft ze hier alles geleerd wat ze nu weet. Er werden de normale vakken gegeven, maar ze hadden extra vakken voor allemaal soorten kunst en ook een extra vak voor de etiquette. Veel vrienden maakte ze niet. Bijna alle meisjes waren verwend en begonnen op te scheppen over hoe rijk hun ouders wel niet waren. Jaimie zelf vind het feit dat haar ouders rijk zijn haar ouders prestatie, en niet die van haarzelf. Één keer heeft ze dit tegen een meisje gezegd, de rijkste van haar klas en iemand die alleen maar opschept. Hierna werd ze gelijk het lachertje van de klas gemaakt, haar klasgenoten geloofde niet meer dat haar ouders rijk waren en noemde haar ‘fake’ en ‘hobo’. Nu kwam dit hard aan voor het toenmalige 10 jarige meisje, en raakte ze diep in de put. Het enige meisje waar ze mee kon praten was haar kamergenootje. Haar kamergenoot was een jaar jonger en ze zaten dus ook niet in dezelfde klas, maar alleen bij haar kon Jaimie haar hart luchten. Zij was ook nog de enige die haar nog wel geloofde toen de rest van de school dat niet meer deed.

Haar ouders heeft ze sinds ze naar de kostschool ging niet meer gezien. Elk jaar krijgt ze nog een verjaardagcadeau en kerstcadeau, maar dan verpakt als één cadeau, want dat is wel zo gemakkelijk, niet? Toch veranderde haar hele leven toen ze er op een dag achterkwam dat ze een mutant was. Dit was toen ze bij haar klas pottenbakken de klei ineens zomaar kon bewegen, zonder het aan te raken. Ze kon het maskeren, maar begon er in het geheim mee te experimenteren in de grote tuin achter de kostschool. Toen er op een dag een schoolgenootje langskwam, het filmde en het aan de directie liet zien, barstte de hel los. Haar enige vriendin vond haar raar en werd bang voor haar. Ze vroeg een andere kamer aan en kreeg die. Jaimie was opnieuw helemaal alleen en daarbij wou de school haar zo snel mogelijk kwijt. Aangezien ze niet bij haar ouders wou wonen, besloot ze in het land rond te touren. Haar ouders stuurde haar elke maand geld, waarmee ze alles kon betalen voor een lange tijd. Een jaar lang was dit haar levensstijl, tot ineens twee mensen van deze school naar haar toe kwamen.

Ze was inmiddels 17 jaar en wist nu ongeveer anderhalf jaar van haar mutatie af. Met toch geen andere plek om naartoe te gaan volgde ze de twee mensen en kwam ze op dit eiland. Nu is de vraag nog hoe haar verhaal verder gaat, maar dat zullen we in de RPG zien…

xx
_________________
Jaimie de Ravin

You raise me up, so I can stand on mountains.
You raise me up to walk on stormy seas.
I am strong when I am on your shoulder.
You raise me up to more than I can be.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Jaimie de Ravin   ma aug 04, 2014 12:52 am


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Jaimie de Ravin
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: