INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Jadeline Clarck

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jadeline Clarck
avatar
Class 4
Aantal berichten : 294

Character Profile
Alias: Khaleesi
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Jadeline Clarck   zo aug 18, 2013 7:48 pm

AND THROUGH THE RISING AND FALLING APART

"WE DISCOVER WHO WE ARE,"
"You’re beautiful, you’re strong, you’re full of light… I enjoy you…"

First name: Jadeline
Last name: Clarck
Born:24/10/1994
Family: None alive
Hometown: Brisbane, Australie
Mutation: Elemental
(Elementist = also known as Daughter of mother nature)
Alias: Khaleesi
Play by: Emelia Clarke

A touch of history:
Het was niet haar schuld, dat ze geboren is als mutant en verhelpen kon ze het ook niet. De eerste paar jaren uit haar jeugd verliepen vlekkeloos. Haar ouders leefde van het fokken en handelen in vee, voornamelijk rundvee. Ze woonde als enigst kind met haar ouders op een boerderij waar ze het zeer zeker niet breed hadden, maar het was genoeg om van te leven. Jadeline was altijd al een apart verschijning met haar haast witte lange haren en haar fel blauwe ogen, maar toen ze er achter kwam dat ze ' anders ' was dan de rest wist ze zeker dat het voorbestemd was. Pas rond haar twaalfde begonnen haar krachten zich te uiten, vaak ongewild en onbedoeld. Het begon met de connectie met de natuur, Jadeline kon voelen wanneer het weer ging veranderen, wanneer een dier ziek was en wanneer het dood ging. Kort daarna volgde de emoties, het voelen van pijn van de dieren en tevens van de natuur. Wanneer middelbare school vrienden voor de grap dieren aan het pesten waren, om als voorbeeld te noemen: Mieren verdrinken, vliegen dood slaan etc. kon ze de pijn voelen.

De connectie met de natuur leek per dag te groeien, maar omdat ze niet wist hoe ze zich ervan af kon sluiten werd het haar teveel. Op een gegeven moment was het geen geheim meer, de kinderen uit haar klas begonnen haar expres te pesten en noemde haar een freak. Jadeline kon daar slecht tegen en kropte alle emoties op. Haar thuis situatie werd er niet beter op, want haar ouders accepteerde haar niet zoals ze was, ze wilde dat ze zich normaal gedroeg en eiste van jaar dat ze zich normaal gedroeg. Pas toen ze meer afstand van haar ouders had genomen en ze steeds vaker alleen in de natuur te vinden was kwam ze erachter dat het geen vloek was maar iets heel bijzonders was dat ze bezat.Ze voelde zich thuis midden in de natuur, en daarnaast was de zee haar tweede thuis. Van haar twaalfde tot veertiende levensjaar begon ze pas echt te ontdekken wie ze was. Ze zonderde zich steeds vaker af van de mensen en zocht steeds meer de natuur op.

Ze ontdekte dat de natuur haar veel meer te bieden had. De leerde dat de natuur bestond uit vier 'hoofd' elementen:Lucht, aarde, water en vuur. Hoewel haar connectie met de aarde en lucht sterker was dan water en vuur wilde ze toch uitproberen wát ze nog meer kon. Aangezien de nog geen vijf minuten van het strand vandaan woonde had ze de zee, om haar 'gave' zoals ze het zelf noemde, om te oefenen. Zodra Jadeline contact legde of het water aanraakte gebeurde er iets binnen in haar, het is nog altijd moeilijk om het te verklaren maar het voelde alsof ze hiervoor geboren was. Jadeline kwam erachter dat ze nadat ze contact had gemaakt met een element, ze het desbetreffende element ook kon sturen & manipuleren. Ze kon het water van richting laten veranderen en laten doen wat zij wilde. De connectie met de drie elementen aarde, lucht en water ontwikkelde zich sterk na haar veertiende levensjaar. Jadeline leerde dat als ze haar ogen sloot en haar gedachte volledig blank liet ze zich kon afsluiten van de wereld, en het belangrijkste wat ze leerde was dat ze de natuur dus kon laten doen wat zij wilde. Wanneer ze rond haar vijftiende voor de zoveelste keer gepest werd in de klas werd ze zo boos dat alle emoties van de afgelopen jaren werden ontketend, uit het niets vlogen er diverse schooltafels in brand, dat zich als een razende verspreidde.

Die dag, de dag voordat ze vijftien werd was een van de vreselijkste dagen uit haar leven. De leerlingen hadden aan het schoolhoofd verteld dat zij de oorzaak was, dat ze een freak was en dat ze een gevaar was. Dat was tevens de laatste dag dat ze op die school zat, en tevens de laatste dag dat ze nog thuis woonde. Haar ouders hadden al zo een moeite met het accepteren van haar krachten, en dit was de rede dat ze hadden besloten om Jadeline weg te sturen. Zonder pardon, zonder afscheidt werd ze naar een kost school in Engeland gestuurd. Althans, Jadeline dácht dat het een kost school was, maar het bleek het tegenovergestelde te zijn. Een groep biologen hadden Jadeline haar ouders benaderd over het feit dat ze een bijzondere dochter hadden, maar dat ze niet de enige op de wereld was en dat zij een school hadden met speciaal onderwijs voor zulke kinderen.
Wat haar ouders niet wisten was dat de desbetreffende school éen groot laboratorium was en meer op een gevangenis leek dan een school. Jadeline werd door de biologen meegenomen naar Engeland, waar ze bij aankomst ontdaan werd van al haar persoonlijke spullen en in een cel werd gestopt met enkel een bed en een wc.

Van haar vijftiende tot haar negentiende heeft Jadeline opgesloten gezeten als een proef konijn in een kooi. De dingen die haar daar zijn overkomen zijn simpelweg te gruwelijk om te verwoorden. Maar éen ding is zeker: De nog jonge onervaren puber is keihard geworden, haar krachten zijn tot het uiterste gedreven en getest en de controle daarover was zodanig gegroeid dat ze een gevaar werd voor de biologen. Ze werd vaak gesedeerd omdat haar kracht haar simpelweg niet ontnomen kan worden omdat haar natuurelementen overal zitten, ze kan haar kracht overal vandaan halen als ze daar de energie voor heeft. Jadeline heeft dus vier jaar school gemist en loop qua kennis en sociale vaardigheden ver achter. De enige rede dat deze jongedame niet nog steeds opgesloten zit is omdat ze gered is door een groep die zich de X-men noemde.

A touch of personality:
De jonge spontane en gezellige Jadeline is er nog wel, maar dat zit heel diep vanbinnen weggestopt. Jadeline is de laatste jaren zo gruwelijk behandeld, dat ze simpelweg geen vertrouwen meer heeft in andere mensen. Daarnaast loopt ze sociaal erg achter, alleen al contact maken met een ander persoon is voor haar te vergelijken met ademen onder water, onmogelijk. Jadeline haar ogen spreken soms duizend woorden, waardoor het erg goed te zien is hoe ze zich voelt zonder woorden te gebruiken. Wanneer iemand door de enorme beschermde muur kan heen breken zal er een totaal ander karakter zichtbaar worden. Jadeline was vroeger altijd heel spontaan, gezellig en behoorlijk sportief. Zo kon ze nog eerder surfen dan dat ze kon lopen, bleek ze een uitstekende amazone te zijn en was ze ook niet weg te slaan bij haar ouders oude piano. Deze jongedame heeft veel meer talenten dan zichtbaar is, maar ook die zitten ver weg verstopt.


A touch of destiny:
Omdat ze nog maar negentien is, zou ze in de bloei van haar leven horen te staan. Jadeline heeft onder hevige sedatie te horen gekregen wat ze precies is. Ze wist dat ze een mutant was, daar het voor zo vaak gebruikt werd in het lab. Maar ze wist niet onder welk soort zij hoorde. Op haar plastic band uit het lab stond: Elemental being. Maar later hoorde ze dus dat ze daadwerkelijk Elementist genoemd werd. Een Elementist word ook wel verwoord als de dochter van moeder natuur. Jadeline beschikt dus over de krachten van alle elementen waarbij de vier hoofd elementen het sterkste zijn. Het element waar als eerste contact mee word gemaakt op jonge leeftijd zal de sterkste blijven, in Jadeline haar geval dus het element aarde. Diegene die zich als laatste heeft ontwikkeld, en vaak door frustratie of woede opgeroepen kan worden, is de gevaarlijkste, dat is in Jadeline haar geval het element vuur. Jadeline kan de elementen creëren, manipuleren, absorberen en vormen naar haar eigen wil. De gebruikers van alle elementen zijn heel bijzonder en komen bijna nooit voor. Maar ook elk element heeft zijn voor en nadeel.

Jadeline haar krachten zijn gebaseerd op energie, met alles wat ze doet gebruikt ze haar eigen energie, met als gevolg dat ze zichzelf kan uitputten. Wanneer ze in water staat en ze gebruikt het water element, kan ze de energie uit het water zelf halen zonder gebruik te maken van haar eigen energie, echter gebeurd het niet vaak dat het desbetreffende element aanwezig is in haar omgeving. Naast het enorme verbruik aan energie kan teveel absorberen van elementen zorgen voor een enorme druk in haar hoofd dat zich uit in hoofdpijn en het kan zelf levensbedreigend zijn.Daarnaast is het tegen de regels van de natuur in om de natuur te veranderen, Jadeline kan niet zomaar het weer veranderen want daarmee stoort ze de verloop van de natuur. Wanneer ze wel de natuur stoort zal ze daarvoor gestraft worden met vreselijke migraine

A touch of facts:
* Nadat Jadeline gered was door de X-men heeft ze geprobeerd contact te zoeken met haar ouders, maar later leerde ze dat het lab waardoor ze meegenomen was mensen heeft ingehuurd om haar ouders om te brengen.
* Jadeline is nu vier maanden op Genosha en kan nog altijd maar slecht wennen aan haar nieuwe manier van leven.
* Jadeline haar karakter is nog in ontwikkeling, beetje bij beetje leert ze weer de normale gang van zaken en het communiceren met anderen.
* Niemand weet wat haar is overkomen in het lab, ze spreekt er nooit over en is niet van plan dat zomaar met iedereen te delen.
* Een groot nadeel is dat Jadeline haar elementen niet tegelijk kan gebruiken, ze kan zich maar concentreren op éen element per keer.
* Wanneer de natuur van slag is, door bijvoorbeeld een orkaan of aardbeving heeft dit ook gevolgen voor haar omdat daardoor haar krachten tegen haar wil in geactiveerd worden, waardoor ze een wandelende tijdbom kan worden.
* Wanneer ze teveel energie haalt uit natuurlijke bronnen kan ze haar krachten minder goed onder controle houden, dat betekend dat haar gave direct geactiveerd wordt door haar emoties.
* Wanneer ze moe is, kan ze haar krachten bijna niet gebruiken omdat ze nog meer energie van haar vergen. Wanneer Jadeline dus niet uitgerust is, of gesedeerd wordt kan ze zelfs de simpelste dingen niet meer uitvoeren.made by cupcakesss  of Caution 2.0

_________________

J A D E L I N E _ C L A R C K
THX -> Diantos


Laatst aangepast door Jadeline Clarck op ma aug 19, 2013 6:18 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Jadeline Clarck   vr jul 17, 2015 10:11 pm


Hierbij ben je Class 4.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Jadeline Clarck
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: