INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Game The Night Away

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Game The Night Away   ma jul 28, 2014 3:26 pm


Het was ergens rond 2 uur in de nacht, maar dat stopte de jongeman niet om wat door het gebouw rond te dwalen. De trappen naar beneden had hij zo stil mogelijk genomen, zodat hij niet snel zou opgemerkt worden. Dante wist eigenlijk niet of het verboden was, zo midden in de nacht rondjes lopen door het gebouw. Vast wel. Of er op gecontroleerd werd, was een tweede. Anyways, als hij gestraft zou worden, dan maakte het hem niet uit. Hij was het gewoon zat om random in zijn kamer te zitten. Plus, nu er geen andere mutanten waren, kon hij op zijn gemak eens alles verkennen. Zo lang was hij hier nu ook weer niet. Hij was overgeplaatst uit een andere mutantenschool, nadat hij te horen had gekregen dat het hier net iets beter was. Op zijn vorige school leerde hij namelijk niet meer zoveel bij, waardoor de jongen snel verveeld raakte en begon te spijbelen.

Nu er ook niet constant andere emoties tegen de zijne zaten aan te drukken, was alles veel rustiger. Na een tijdje doelloos te zijn, kwam hij uit bij een deur waar een plaatje met het woord 'living' op hing. Dante testte de deur, en die zat niet op slot. De scharnieren maakten ook geen lawaai, dus hij glipte binnen en sloot de deur achter zich. Daarna plofte hij in een van de banken, waarna hij zijn mobiel nam en maar droog space invaders ging spelen. Doordat hij zo geconcentreerd was, had hij niet door dat er nog iemand de kamer in kwam gelopen, tot die ineens kenbaar maakte dat die aanwezig was, door een of ander geluid te produceren.

- OPEN


Laatst aangepast door Dante Rivera op do dec 03, 2015 3:16 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   di jul 29, 2014 3:49 pm


When I had just enough to get by
Now I got more than enough to get by

Adrian kon niet slapen. Nothing new. De laatste tijd sliep hij oftewel in de les, of voor een uurtje of iets. Vannacht was hij er buiten op uit getrokken. Eventjes heel rustig in de donkere hemel wat rond vliegen. De jongen had er wel voor gezorgd dat er een grote raam in de leefruimte open was blijven staan zodat hij makkelijk binnen en buiten kon. De koele wind streek langs het gezicht van de jongen terwijl hij over het water vloog. Zo nu en dan vloog hij eens dichterbij en liet een van zijn handen het water oppervlak juist raken. Een grijnsje rustte op zijn gezicht. Yeah, dit was wel eventjes cool. Gewoon even zonder mensen die je konden spotten wat rondvliegen.

Na een ruime tijd had hij er toch maar weer genoeg van en fladderde hij richting het schoolgebouw. Geruisloos betrad hij de kamer en liet vrijwel meteen zijn vleugels verdwijnen. Handig trok hij de witte tanktop terug over zijn kop. Zijn blauwe ogen gleden naar een lichtbron die afkomstig was van de bank. Kort fronste hij. Wie the hell kon dat nu weer zijn op dit uur van de dag? De jongen sloot de raam achter zich, wat zorgde voor een hels lawaai. ‘Had niet verwacht hier nog meer mensen te zien.’ Maakte hij duidelijk dat er hier nog iemand anders was. Alsof diegene het nog niet door had dat hij de kamer had betreden. Handig sprong hij over de leuning van een andere bank en keek vervolgens naar het gezicht van de dude die op de andere bank bezig was met zijn phone.

TAG:c: | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   di jul 29, 2014 6:23 pm


Een aangenaam koel briesje blies door de kamer. Het grote raam was blijkbaar open blijven staan nadat iedereen de ruimte had verlaten. Niet dat het hem stoorde. Dante waagde het om het geluid van zijn spel op een minimum aan te zetten. De lasers van het spaceship maakte leuke -pieuw pieuw- geluidjes. Hij grinnikte even in zichzelf. Stel nu dat er een mutant rond liep met oranje laserogen die ook -pieuw pieuw- geluidjes maakte als hij oranje laserstralen afvuurde. Dat moest like het grappigste zicht ooit zijn. Door de game zelf en die gedachte vermaakte hij zich een korte tijd prima.

Zijn quality me-time werd echter snel onderbroken. ‘Had niet verwacht hier nog meer mensen te zien.’ Klonk een overduidelijk mannelijke stem. Doordat Dante op keek van zijn fel verlichte schermpje, kon hij de gelaatstrekken van de jongeman niet meteen zien, maar voor zover zijn geheugen hem niet in de steek liet, wist hij goed genoeg wie er naast hem op de bank zat. "Ik wist niet dat je een claim had gelegd op de living tijdens nachtelijke uren, Adrian", Merkte hij droogjes op. Ineens hoorde hij het overduidelijke geluid dat een game-over aankondigde. "Goddammit, nu heb ik m'n high score niet gehaald", Mopperde hij teleurgesteld.

- VS. ADRIAN


Laatst aangepast door Dante Rivera op do dec 03, 2015 3:16 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   di jul 29, 2014 7:01 pm


When I had just enough to get by
Now I got more than enough to get by

Adrian wreef even over zijn kaak. Een tak had op zijn weg hierheen hem in het gezicht gemept. Met zijn vingers voelde hij dat er een kleine schram zat. Voor de rest was zijn pretty face nog intact. Morgen of overmorgen zou het wel weer helemaal perfect zijn. Naja, voor hij dan weer is ging vliegen en weer is niet uitkeek waar hij ook werkelijk vloog. Oh wel, lang leven zijn oplettendheid dan maar. Volgende keer zou hij wel gewoon bij daglicht vliegen, dan was het hem tenminste helemaal duidelijk waar hij heen vloog.
Adrian keek naar het gezicht dat zich van zijn telefoon losmaakte. Een grijnsje verscheen. Dante. Zijn broer. Hij had het vermoeden al wel gehad, maar het was altijd fijn als het bevestigd werd. Even moest hij lachen om wat hij zei. Tss, hij had echt wel beter moeten weten hoor. Als er al een ding was wat hij was, dan was het heer van de living. Goed, eigenlijk niet want hij zat meer buiten dan hij hier zat maar het was gewoon handig om ’s nachts hier te landen als hij niet kon slapen. Dan kwam hij tenminste geen muggenziftende docenten tegen. ‘Tgoh, het is wel handig vooral tijdens de nachtelijke uren.’ Maar ja, wat wist hij daar nou van? Dante had niet de mogelijkheid om te vliegen of iets. Niemand leek die mogelijkheid te hebben buiten hij zelf. Ook hij hoorde het geluidje en moest veel moeite doen om niet in lachen uit te barsten. Arme ziel. ‘Er komt altijd wel weer een volgende keer.’ Sprak hij misschien net iets te vrolijk. Hoewel hij hem niet geweldig goed kende, wist hij wel 1 ding. Zijn vrolijkheid om zijn gefaalde actie zou hem irriteren, misschien zelfs boos maken.


TAG:c: | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   di jul 29, 2014 7:32 pm


Dante wenste in zichzelf dat hij nu zelf een mutant met oranje laserogen was. Hij zou ze nu wel eens willen afvuren op zijn broer, eens kijken wat zijn reactie daarop zou zijn. Nee, hij zou zich waarschijnlijk een breuk lachen. Dat zou hijzelf namelijk ook doen moesten er plots oranje laserlichten door de kamer schieten, als een of andere goedkope laserlichtshow. Het was hem ook niet ontgaan hoe Adrian kort om zijn woorden had gelachen. Alsof de dude eigenlijk alleen maar bevestigde dat het toch zo was, dat hij de living voor zichzelf had geclaimed 's nachts. ‘Tgoh, het is wel handig vooral tijdens de nachtelijke uren.’ Zei hij. Dante knikte bevestigend. "Inderdaad ja, voor pro gamers die hun high score in Space Invaders willen verbeteren", Kaatste hij terug.

Het lot bleek hem echter niet zo welgezind die nacht. De tune van een game-over galmde door de kamer. ‘Er komt altijd wel weer een volgende keer. De intonatie van de oudere jongen was net iets te opgewekt. Dante mompelde onverstaanbaar een of ander Italiaans vloekwoord, maar keek toen onschuldig glimlachend in het gezicht van zijn broer. "Alsof jij er zo'n held in bent", Zei hij, op een licht uitdagende toon. Hij was niet van plan om zich door zijn broer in het harnas te laten jagen. Moesten ze nu elk 10 jaar jonger geweest zijn, was dat een ander verhaal geweest, maar op 7-jarige leeftijd kende hij zijn broer nog niet eens, dus dat stuk hadden ze maar over moeten slaan.

- VS. ADRIAN


Laatst aangepast door Dante Rivera op do dec 03, 2015 3:16 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   wo jul 30, 2014 7:01 pm


When I had just enough to get by
Now I got more than enough to get by

Ergens vond hij het totaal niet erg dat hij zijn broer was komen storen. Het was gewoon leuk om hem soms geërgerd te zien. Naja, dan toch als hij zijn mutatie niet gebruikt of zo ook al had de dude dat nog nooit gewaagd in de twee keer dat ze elkaar gezien hadden. Maar uiteindelijk zou er voor alles nog wel een eerste keer zijn. Maar voor zo iemand zag hij Dante gelukkig niet aan, al verwachtte hij altijd wel het onverwachte bij zijn broertje. ‘Daar kan ik je niet ongelijk in geven.’ Niet dat hij zo veel gamede, maar als hij het dan al deed was het op een Playstation of Xbox en dan was het vooral Fifa of een of andere shooter. Voor de rest interesseerde het hem namelijk geen barst. Soms snapte hij trouwens niet dat er zo veel mensen geobsedeerd raakte door te gamen. Maar hé, hij beoordeeld niemand of zo.
Een zacht gemompel bereikte zijn oren, maar hij kon er niet wijs uit worden wat er tegen hem werd gezegd. Niet dat het hem veel kon schelen, uiteindelijk had zijn broer mooi zijn highscore niet kunnen verbreken en vond hij dit natuurlijk maar al te grappig. ‘Ik geef graag toe dat ik dat niet ben. Toch niet in een game als Space Invaders.’ Van arcade games was hij geen fan. Dat soort spelletjes verveelde hem zo hard dus hij speelde ze niet. Vond het de moeite allemaal niet waard. Zijn blauwe ogen schoten even naar de jongen, de toon waarop hij had gesproken was hem niet ontgaan. Maar jammer genoeg liet hij zich door zoiets niet doen. Te veel moeite. ‘So, bevalt het je hier?’ Misschien was hij ergens heel ver weg wel geïnteresseerd in wat het antwoord was, maar dat was aan zijn manier van spreken niet echt te merken. Oh well, Dante kende hem al langer als vandaag dus hij was het inmiddels wel gewend van hem.TAG:c: | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   wo jul 30, 2014 7:22 pm


Wat kwam Adrian hier eigenlijk uitvreten? Dante had geen idee. Hij zat hier maar op zijn gemak wat te hangen, stiekem hopend dat geen leerkracht of bewaker of opvoeder of wat dan ook hem zou betrappen en hem zou gaan straffen. Daar had de jongeman nu eens echt geen zin in. Hij zat hier gewoon om te chillen. Hij maakte toch niks kapot, of wel? Niks behalve zijn verdomde high score. Ja, die mocht kapot, helemaal kapot.

‘Daar kan ik je niet ongelijk in geven.’ Ging Adrian tenslotte akkoord. Mooi, dan claimde hij vanaf nu dus de living, al was zijn bro ook wel welkom 's nachts. "Fantastisch", Reageerde hij glunderend. ‘Ik geef graag toe dat ik dat niet ben. Toch niet in een game als Space Invaders.’ Ging het gesprek verder. Dante keek hem grijnzend aan. "Ik wed dat ik je in elke game kan beaten hoor", Zei hij luchtig. De jongen gamede echt veel, soms tot op het randje dat het ongezond werd. Dan zwaaide er wat thuis.

‘So, bevalt het je hier?’ Vroeg Adrian toen. Dante vroeg zich af of hij het gewoon oprecht wou weten of gewoon awkward stilte wou vermijden. Either way, hij ging er gewoon in mee. "Dat valt wel mee. Het eiland is echt een nice plek enzo, maar qua sociale dingen valt er hier niet veel te beleven. Veel mutanten zijn nogal.. Op zichzelf?" Zei hij. Zo had hij het toch ervaren. Of hij was gewoon nog niet in contact gekomen met de chille mensen. Daar kon Adrian hem anders wel mooi mee helpen ofzo.

- VS. ADRIAN


Laatst aangepast door Dante Rivera op do dec 03, 2015 3:16 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   wo jul 30, 2014 7:37 pm


When I had just enough to get by
Now I got more than enough to get by

Tot nu toe had hij elke nacht dat hij al op het eiland was hier doorgebracht. Alles was beter dan op doelloos naar de plafond te staren op zijn kamer. Plus meestal kwam hij hier toch pas nadat hij buiten was geweest, een hele nacht hier zitten vond hij persoonlijk nogal heel lame. Tenzij je het juiste gezelschap hebt. Gelukkig ontbrak hem dat nooit, want oftewel vroeg hij iemand mee of hij ging iemand stalken via berichten tot die uiteindelijk naar beneden kwam om hem klappen te geven of iets. Al draaide het, het merendeel van de tijd wel anders uit. Off course dankzij zijn looks en zijn geweldige manipulatie, maar goed.
‘Waarschijnlijk wel, de hoeveelheid die jij gamed is echt ongewoon groot. Even tho, ik heb niet het idee dat jij het type bent om FIFA te spelen?’ Goed, daar kon hij wel fout zitten want zo goed kende hij hem nu ook weer niet. Best grappig. Ze waren broers hadden elkaar voor ze hadden ondervonden dat de ander ook op het eiland was nog maar twee keer gezien. Eveneens te danken aan zijn ouders. Al had hij ook wel het gevoel dat zijn oma hun dat idee had aangepraat. Of nou ja, zijn moeder aangepraat dan. Want ook al was het contact verbroken geweest moest zijn moeder er wel nog vaak langs om haar te verzorgen met dat ze de persoonlijke verpleegster was van die vrouw, al had ze na een jaar al afgezien van die job en had eindelijk iets gaan doen met dat gigantische diploma van haar.
Adrian wreef even over zijn nek. Als hij dan al sliep, dan lag hij meestal op zo’n vreemde manier dat hij veel last kreeg van zijn nek. Zo ook nu. Ach, dat viel nog wel te overleven, over vijf minuutjes was het toch weer weg. ‘Hm, daar heb ik nog niet echt problemen mee gehad eigenlijk.’ Grijnsde hij breed. Nopes, hij was hier best al veel aangesproken zonder dat hij zijn mutatie moest gebruiken dus veel moeite ondervond hij niet. ‘Misschien vinden ze je er gewoon eng uit zien of iets?’ Dit was niet beledigend bedoelt of what so ever.


TAG:c: | WORDS:### | CREDIT:LESLY
[/quote]

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   wo jul 30, 2014 10:11 pm


Het was sowieso spannender om te gamen op een plek waar je misschien niet mocht zijn. Het gaf een extra touch aan de sfeer. Niet dat het zijn slaperigheid tegoed deed. Adrenaline stroomde vrijelijk door zijn lichaam, zeker nu Adrian hier ook was, en ze dus nog meer lawaai aan het maken waren. Hij checkte nog even of de deur nog steeds dicht was. Het was eigenlijk vragen om problemen. Konden ze net zo goed een of ander underground Jump Up feestje gaan geven hier, dat was even risicovol. En misschien trok dat nog wat leuk volk naar de living.

‘Waarschijnlijk wel, de hoeveelheid die jij gamed is echt ongewoon groot. Even tho, ik heb niet het idee dat jij het type bent om FIFA te spelen?’ Zei Adrian toen. Daar had de jongen maar liefst twee keer gelijk. "Naah, geen FIFA voor mij man", Gaf hij toe. Het was niet echt zijn ding. Er viel een korte stilte, waarbij Adrian even over zijn nek wreef. ‘Hm, daar heb ik nog niet echt problemen mee gehad eigenlijk.’ Zei hij toen. Blijkbaar leek de jongen vrienden te maken door gewoon te ademene ofzo. ‘Misschien vinden ze je er gewoon eng uit zien of iets?’ Verklaarde hij. Dante trok even zijn wenkbrauwen op. Hij? Eng?

"Maar ik ben een heel aardig persoon?" Zei hij, met een gespeeld verdrietige uitdrukking op zijn gezicht. Naah, eigenlijk klopte dat niet. Een brede grijns kwam rond zijn lippen. "Misschien zou het helpen als ik niet de hele tijd liep te gamen", Bekende hij droogjes. Hij zette zijn phone op sluimer en stak hem in zijn zakken. Daarna keek hij zijn broer weer aan. "Vertel es, hoe zit het met de leerkrachten hier? Vallen die mee of zijn het strenge zeurpieten?"
- VS. ADRIAN


Laatst aangepast door Dante Rivera op do dec 03, 2015 3:16 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   za aug 02, 2014 2:23 pm


When I had just enough to get by
Now I got more than enough to get by

Adrian merkte op dat zijn broer de deur goed in het oog hield. Even moest hij daarom lachen. ‘In de tijd dat ik hier al kom, is er hier nog nooit iemand op dit uur binnen gevallen. Gaat ook niet gebeuren lijkt me.’ De docenten hier moesten ook slapen, en naja hij had niet het idee dat ze hier ’s nachts een ronde hadden op de gangen. Zeker niet omdat je hier waarschijnlijk ook wel mutanten had die onzichtbaar konden worden of zo, dus veel hield het echt niet uit als je het hem vroeg. Iedereen had wel een of andere handigheid via zijn mutatie, en het leek hem heel sterk dat sommige leerkrachten daar niet van onder de invloed raken. So nothing to worry.

Een triomfantelijk grijnsje verscheen. Had Dante nu net niet gezegd dat hij hem kon beaten in elke game? Tss, en dan ging hij een potje FIFA uit de weg. Wat stoer. Wellicht was dat een van de weinige games waar hij echt wel pro in was. ’t Was gewoon je moest weten welke teams je eruit moest kiezen. Elk team had zijn kwaliteiten, zo zou Duitsland Nederland in het spel zo kunnen beaten omdat de Nederlanders niet zo’n snelle spelers had als het andere elftal. Oké, genoeg over voetbal anders leek hij zo’n geek. Stiekem, heel stiekem was hij dat ook wel. Maar hé, voetbal was gewoon iets wat bij de jongen hoorde, te nemen of te laten.

Een frons gleed over het gezicht van de jongen. Oh really? Dat had hij dan vast gemist. Niet dat hij zo vreselijk aardig was, maar hij had en zijn mutatie mee en het feit dat hij gewoon een master was in social skills. ‘Kan zijn, het verricht wonderen als je eens buiten komt hier. Geloof me, de mensen hier zijn niet bepaald eenzaten, dat merk je nog wel.’ Sommige misschien wel, maar die had hij dan toch niet ontmoet. En om zijn broer nu in contact te brengen met mensen was niet bepaald aan hem, toch? Dante was immers groot genoeg. ‘Euh, naja je hebt hier een beetje van alles. Maar de meeste zijn op zich wel relax.’ Niet dat hij al veel in de les had gezeten, of nouja toch niet in elke les maar dat was maar een klein detail. 'De dudes die sport geven, en een der van geeft ook muziek zijn bijvoorbeeld de meest relaxte personen die je hier waarschijnlijk wel zult tegenkomen.’


TAG:c: | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   ma aug 18, 2014 12:51 am


Dante vroeg zich af of ze hier ooit wel eens een feestje hielden. Dat kon vast wel, maar dan sowieso niet in zijn muziekstijl. Jump Up, Drum and Bass, ja, voor zo'n dingen kwam hij graag zijn kot wel uit. Hij had al veel van die feestjes bijgewoond, en ze bleven echt telkens even geweldig als het vorige. De sfeer was altijd fantastisch en de mensen waren aardig en open voor onbekenden. In dat wereldje had hij dus al veel vrienden gemaakt.

Dante werd uit zijn dagdroom of ja nachtdroom-ondanks-dat-hij-niet-sliep gehaald door Adrian. ‘Kan zijn, het verricht wonderen als je eens buiten komt hier. Geloof me, de mensen hier zijn niet bepaald eenzaten, dat merk je nog wel.’ Raadde Adrian aan. Dante knikte. "Will do", Reageerde hij, meer om het voor zichzelf te bevestigen. Daarna veranderde het onderwerp naar de leerkrachten. Hopelijk kon Adrian hem nuttige informatie geven. ‘Euh, naja je hebt hier een beetje van alles. Maar de meeste zijn op zich wel relax.’ Vertelde de jongeman. Hij vertelde ook iets over de leerkracht muziek, dat hij wel de chilste van heel het eiland kon zijn. Sure thing. Dat zou hij zelf wel uitmaken.

"We zullen wel zien. Sowieso wacht ik altijd een beetje af voor ik hun grenzen ga uittesten enzo", Grinnikte hij. Oh man, wat had hij zich toch geamuseerd in Italië. Italianen konden flink boos worden, maar hij had net hetzelfde temperament, dus hij kon goed zijn mannetje staan. Plus, met zijn mutaties had hij toch altijd de winnende hand. "Het was fijn je nog eens te hebben gezien, Adrian, maar helaas, deze jongen gaat tukken nu", Meldde hij. Anders zou hij morgen niet echt helemaal correct functioneren, en niemand had wat aan een shaggy Dante. "Ciao, fratello mio", Zei hij nog, voor hij door de deur van de living verdween naar zijn eigen slaapkamer.
- VS. ADRIAN
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Game The Night Away   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Game The Night Away
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: