INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Arya Danea Davis

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arya Davis
avatar
Class 3
Aantal berichten : 8

Character Profile
Alias: Ignis
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Arya Danea Davis   ma jul 28, 2014 12:35 pm


Arya D. Davis
Everybody wants to go to heaven
Ignis | seventeen | fire & smoke manipulation
Personality
Arya is een lief, aardig en slim meisje. Ze komt spontaan en druk over, maar kan ook wel stil en rustig zijn. Haar drukheid en spontaniteit kan ze goed uiten in het cheerleaden.  Ze was de aanvoerder van het cheerleaderteam en daarom ook erg populair, waardoor ze ook veel aandacht kreeg van jongens.  Als iets even niet lukt of tegenzit kan Arya erg snel gefrustreerd raken en boos worden. Waardoor ze niks meer onder controle heeft en alle woede er uitlaat via haar mutatie.

Appearance
Arya  heeft  lange bruine haren, met van nature een grove slag. Haar licht bruine ogen die amandelvormig zijn, zijn een opvallend punt in haar toch al mooie gezicht. Ze laat haar vrouwelijke figuur graag zien in bloemenjurkjes met een riempje om de taille. Arya heeft wel een vrouwelijk figuur, maar is ontzettend gespierd. Ze draagt daarom ook vaak comfortabele kleding, zoals een los hemdje en een short. Ze draagt vaak korte laarsjes of sierlijke sandaaltjes.

Mutation
Fire manipulation
Arya (en Mason) zijn in staat vuur te creëren en te manipuleren. Zo kunnen ze een vuurbal uit het niets doen ontstaan en in een door hun gekozen richting werpen. Ook zijn ze in staat al gecreëerd vuur te doen verdwijnen of juist te verspreiden. Doordat ze al op jonge leeftijd begonnen met trainen en elkaar hun nieuw ontdekte vermogens leerde, hebben ze een goede beheersing over deze aspecten van hun mutatie. Een aspect van hun mutatie die ze pas kort geleden ontdekt hebben is het creëren van voorwerpen uit vuur. Hierin is Mason echter beter dan Arya. Dit komt doordat Arya moeite heeft met het groter maken van het vuur omdat ze bang is dat het snel te groot wordt en het dan niet meer kan inhouden.

Smoke manipulation
Waar rook is, is vuur. Het is dan ook niet zo raar dat de tweeling naast vuur ook rook kan creëren en manipuleren. Hoewel ze vroeger vuur moesten creëren om rook te doen ontstaan, zijn ze onderhand al een tijdje in staat rook te doen ontstaan zonder vuur. Naast dat deze rook er voor kan zorgen dat andere geen hand voor ogen kunnen zien, zouden ze er ook iemand mee om het leven kunnen brengen. De rook bij een brand is tenslotte vaak het gene wat er voor zorgt dat iemand overlijd. Ook met rook kunnen Mason en Arya voorwerpen creëren, hierin is Arya beter dan haar broer. Zo kan ze voorwerpen maken die sterk, scherp en verstikkend zijn.

Mutation limitations
Om vuur te creëren is het voor Mason en Arya belangrijk dat ze een normale lichaamstemperatuur hebben. Hoe lager hun temperatuur hoe moeilijker het voor hun wordt om vuur te doen ontstaan of al bestaand vuur te sturen. Ook wanneer ze zich in een ruimte bevinden waarin de temperatuur zich onder het nulpunt bevindt, zijn ze beperkt in hun vermogen vuur te sturen al is dit afhankelijk van de temperatuur. Deze temperatuurafhankelijkheid gaat ook op voor hun rook manipulatie. Naast deze beperkingen, is er ook beperking die samen gaat met het feit dat ze tweeling. Wanneer Mason ziek is of gewond, zal dit ook Arya’s vermogen vuur te sturen in zekere zin beperken. In hoeverre zijn mutatie achteruit gaat is afhankelijk van de staat waarin haar broer zich bevind. Je zou het met het volgende rekensommetje kunnen uitrekenen: Mason’s procentuele kracht + 40%. Dus als Mason voor slechts 25% functioneert, betekend dit dat Arya op 65% van haar normale kunnen zit. Er zit echter ook een voordeel aan hun gedeelde manipulaties, is dat ze samen sterker zijn. Zo zouden ze met zijn tweeën in staat zijn om in enkele seconden een enorme vuurzee te doen ontstaan. Over een dergelijke vuurzee zouden ze in hun eentje te snel controle verliezen.

History
Op 12 juni 2007 werden Mason en Arya Davis geboren en op diezelfde stierf hun moeder in het kraambed. Om deze rede beschouwde Marc zijn zoon en dochter als kinderen van de duivel, met wie hij niks te maken wou hebben. Bovendien was hij vaak op reis, voor zijn carrière als kunstdief. Zijn zusje Jean, die bij hen in huis woonde, nam daarom de opvoeding van de tweeling op zich. Toen de twee vijf waren, merkte Jean voor het eerst dat er iets anders aan ze was. Niet alleen haalde ze altijd kattenkwaad uit, maar in hun buurt gebeurde er ook verdacht vaak ongelukjes met vuur en rook. Op achtjarige leeftijd kwamen Mason en Arya erachter, dat het meer dan alleen ongelukjes waren. Vanaf dat moment gingen ze experimenteren met hun krachten, urenlang brachten ze door in het bos. Het duurde echter jaren voor ze echt controle kregen over hun manipulatie en niet langer een vuurbron nodig hadden om vuur of rook creëren. Helaas, kreeg  ook Marc door waartoe zijn zoon en dochter in staat waren en besloot hij hun krachten voor zijn eigen belang te gebruiken. Hij begon Mason en Arya te betrekken in zijn criminele activiteiten. Zo liet hij de twee rookgordijnen creëren zodat het niet langer nodig was om de bewakingscamera’s te demonteren. Hoewel Arya het leuk vond om haar mutatie te gebruiken, vond ze het maar niks om zo gebruikt te worden door haar vader. Hun vader dacht totaal niet aan wat zij wilden, ze moesten helpen ook al hadden ze een sport of een afspraak met iemand. Arya kon haar hyperactiviteit goed kwijt in het cheerleaden. Ze stond daarom ook met haar team iedere basketbalwedstrijd van haar broer aan de zijlijn met haar pompoms in haar handen. Ze was de aanvoerder van het team en had daarom ook de meeste aandacht. Door het cheerleaden leerde ze verschillende tricks, het feit dat ze lenig was, kwam goed van pas tijdens het cheerleaden.  Arya haalde hoge cijfers en was vriendelijk tegen de docenten, in tegendeel van haar broer. Om deze reden verslechterde de band tussen Mason en hun vader nog verder, met als gevolg dat Mason zich tegen hun  vader begon te keren en Arya hierin mee trok. De twee begonnen de kunst die hun vader verkocht had, terug te stelen en op te hangen in de musea waar ze oorspronkelijk uit weg geroofd waren. Voor er binnen de familie Davis echter een ware oorlog kon ontstaan werden Mason en Arya opgehaald door het x-men team, die de tweeling al langer in de gaten hield.

But no one wants to die
thanks

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Arya Danea Davis   ma aug 04, 2014 9:21 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Arya Danea Davis
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: