INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Rules

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Admin
avatar
HTML & CSS Editor
Aantal berichten : 327

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: Rules   za sep 22, 2012 1:23 am


General rules .

Je maakt je account met de voor- en achternaam van je personage. Getallen of tekens in je naam zijn dus niet toegestaan.

Leden wijzen op de regels mag, maar ga je niet als moderator gedragen. Echte waarschuwingen uitdelen mogen alleen de staffleden.

Het is toegestaan om in meerdere RPG topics tegelijkertijd te zitten, zolang je er zelf maar overzicht over houdt. Probeer ook niet in teveel tegelijk te verschijnen: twee of drie is vast wel genoeg.  

Vermijd onnodige reclame via PBs, onderschriften of posts in het algemeen. Er is een speciaal forum voor reclame, en anders is er de mogelijkheid om linkpartners te worden.

Heb respect voor je mede-leden. We zijn hier allemaal om plezier te hebben, dus hou het zo gezellig mogelijk.

Probeer het plaatsen korte berichten en dubbelposts te voorkomen. Plaats je korte berichtjes in de chatbox in de sidebar, of probeer meer inhoud aan je bericht toe te voegen.Laatst aangepast door Admin op vr okt 27, 2017 7:23 pm; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
avatar
HTML & CSS Editor
Aantal berichten : 327

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Rules   za sep 22, 2012 1:26 am


Character rules .

Hoewel we je de vrijheid geven om je eigen mutatie te verzinnen, speel je wel altijd een mens. Extra ledematen, andere huidskleur en noem maar op, het is allemaal toegestaan, maar de basis is een mens!

Dit betekent dat de faceclaim ook als basis een mens moet zijn. Geen getekende avatars of onderschriften. Karakter uit films of anime mogen niet gebruikt worden als faceclaim - de acteur/actrice die het karakter speelt wel. Cosplayers mogen wel gebruikt worden, maar vermeld dan de naam van de cosplayer zelf en niet de naam van het karakter.

Iedereen krijgt een kans om een Faceclaim te doen. Is je Faceclaim al bezet, zoek dan even een andere.

Je karakter mag weer tot leven gebracht worden door een mutant die deze vaardigheid heeft - spreek dit van te voren af met de persoon met wie je het topic wilt en doe dit niet te vaak!

Er is geen limiet aan het aantal personages dat je mag bespelen, al adviseren wij om dit rond de vijf te houden, zodat er niet een hoop inactieve accounts op het forum verschijnen.

Om het spammen van accounts tegen te gaan, is het verplicht om met je laatst aangemaakte character op zijn minst 20 in-game RPG posts te maken. Dit mag in één of meerdere topics, en er is een minimum van 250 woorden per post vereist.

Je bedenkt je eigen character. Natuurlijk mag je inspiratie uit andere dingen halen, maar maak geen volledige kopie van een personage dat al bestaat.

Je CS moet in het Nederlands geschreven worden. Dit om iedereen de kans te geven om eventueel iets op te zoeken over je personage.

Je karakter kan pas geaccepteerd worden als je het Mutant Profile hebt ingevuld (te vinden bij Profiel -> Mutant Profile) en een avatar hebt ingesteld.


Laatst aangepast door Admin op vr okt 27, 2017 7:24 pm; in totaal 8 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
avatar
HTML & CSS Editor
Aantal berichten : 327

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Rules   vr apr 19, 2013 11:15 pm


Roleplay rules .

We adviseren iedereen om je posts in de derde persoon enkelvoud te zetten. Schrijf je liever in een ander perspectief, dan mag dat natuurlijk ook, zolang je je maar een beetje aan deze stijl houdt en niet continu aan het switchen bent.

Posts in het RPG gedeelte moeten minimaal 150 woorden lang zijn.

Ben je slecht in spelling, gebruik dan een spellingcontrole, of laat iemand anders je posts nalezen voor je het post.  

Leestekens worden door iedereen gewaardeerd. Gebruik ze dus zoals het moet.

RPGen gaat, zoals op de meeste forum RPGs, in de verleden tijd.

Het bepalen van de acties van andere personages (godmodden) is niet toegestaan. Je speelt alleen je eigen karakters. Meerdere karakters in één post bespelen mag wel, meld dan wel in je post dat je de eigenaar bent van beide personages.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Rules   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rules
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: General :: Explanation :: Rules-
Ga naar: