INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Jeong Hwan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jeong Hwan
avatar
Class 2
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Ice Prince
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Jeong Hwan   zo jul 27, 2014 5:01 pm

• Naam Jeong Hwan
• Bijnaam Jeong
• Leeftijd 20
• Geboorteplaats Seoul, Zuid Korea
• Karakter Jeong is een slimme jongen, ook al is hij nog al terug getrokken en kan het voor sommige mensen lijken dat hij niet geïnteresseerd is in je, maar dat is meestal niet zo het geval. Hij weet gewoon niet veel te zeggen en daarom reageert hij ook zo kortaf. Ook is hij goed in het gedragen van een klein kind. Hij zit graag ergens op een rustige plek met zijn speelgoed te spelen. Teminste, zo noemen anderen mensen dat, maar eigenlijk zijn het allemaal designer toys. Ook is hij altijd vrolijk en probeert niet te laten merken aan anderen als er iets is. Oftewel, hij heeft twee emoties die mensen mogen zien: Zijn lach en raarheid, en zijn serieuze gezicht. In zijn vrije tijd vindt hij het ook fijn om te rappen; op de een of andere manier vergeet hij de wereld om zich heen en wordt het ook een open persoon.
• Uiterlijk Jeong Hwan is 1,81 meter lang en een slanke knul. Hij vindt het leuk om diverse korte kapsels te nemen en het ook zo af en toe een kleurtje te geven. Hij  heeft bruine ogen en draagt lenzen (en soms een bril, als die geen zin heeft om zijn lenzen in te doen). Zijn kledingstijl zit een beetje tussen casual en zakelijk in; hij draagt vaak skinny jeans met daar een blouse en een blazer over, wat best zakelijk uitziet, maar ook draagt hij vaak een trui of een shirt onder een blazer of blouse wat het weer casual maakt.
• Mutatie voordelen Hij vindt het fijn om mensen te helpen, dus door zijn healing komt hij ook in contact met mensen en kan hij ze helpen. Door middel van herinneringen terug te halen die ze verloren zijn of ze te genezen van sommigen ziektes en ook de simple schrammen natuurlijk.
• Mutatie nadelenHet nadeel van zijn mutatie is dat de meeste mensen verwachten dat hij een dokter is of dat ze verwachten dat hij veel zal praten of vriendelijk zal zijn, wat niet zal gebeuren bij een persoon die hij niet zo goed kent. Ook verwachten ze meestal dat die maar alles kan herstellen, wat niet zo is. De meesten herinneringen kan hij niet ophalen, bijvoorbeeld als je net geboren bent. Ook alle soorten ziektes kan hij niet genezen een zware griep of longontsteking wel, maar aids bijvoorbeeld dan weer niet.
• Mutatie grenzen Voor het healen van zijn eigen wonden of die van iemand maakt hij gebruik van bloed of levensenergie. Daardoor kan hij niet alleen kleine papercuts herstellen, maar ook ziektes, ook al kan hij nog niet alle ziektes genezen. Bij Psychic healing lukt het hem goed om psychologische schade te herstellen, maar hij heeft nog wel moeite met de meeste verloren herinneringen herstellen. Denk bij psychologische schade aan dat hij het proces van een mishandeling kan versnellen of minder heftig voor je kan maken of misschien wel kan zorgen dat je het vergeet. Hij kan niet verder dan 15 jaar terug in je hoofd om herinneringen terug te halen.
• Geschiedenis Jeong heeft een rustige maar eenzame jeugd gehad. Hij ging altijd naar school en na school was hij altijd aan het leren. Hij nam nooit de tijd om met zijn klasgenoten buiten school iets te doen, bang dat ze zijn mutatie zouden opmerken. Zijn ouders waren of niet thuis of druk met hun werk, want hij had een rijke familie. Echt een band had de jongen niet met zijn ouders. Het enigste wat hij wist van ze, was dat ze veel geld verdienden en hem altijd designer toys cadeau gaven, waar hij later verder mee is gaan sparen.  In zijn vrije tijd is hij ook gaan rappen, waardoor hij wel meer in contact kwam met mensen. Omdat ze dan de echte Jeong zagen en niet de stille verlegen Jeong die alleen maar thuis aan het leren was en bezig was met zijn designer toys. Door de jaren heen van rappen en leren heeft hij ook geprobeerd uit zichzelf veel te leren over zijn mutatie, waardoor hij soms gewond raakte. Toen hij gevraagd werd om mee te gaan naar Genosha Island dacht hij niet lang na en pakte hij zijn spullen. Veel missen in Korea zal die niet, hij had toch geen vrienden en in zijn ogen ook geen echte familie. Dus waarom zou hij daar blijven? Voor een rap carrière hoefde hij daar ook niet te blijven. Hij wilde liever doorleren over zijn mutatie en andere mutanten leren kennen.

_________________


Laatst aangepast door Jeong Hwan op ma jul 28, 2014 11:28 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Jeong Hwan   vr jul 17, 2015 10:31 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Jeong Hwan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: