INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Why is this so hard? | &One of Rolo's chars

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Why is this so hard? | &One of Rolo's chars   za jul 26, 2014 11:13 pm

Aly
She's a Maneater


Met een wat nors gezicht liep Aly naar het schoolplein toe in haar tussenuur met haar tas met boeken. Huiswerk, bestond er iets ergers dan dat? Vroeger had Aly nooit haar huiswerk gedaan en misschien was dat de reden waarom niet alles heel goed gelopen was met haar, van drugs tot misdrijven en vernielingen. Het was al heel knap dat ze überhaupt besloten had om weer met school te beginnen en dat ze zich van al dat gedoe had kunnen ontdoen. Bovendien kon ze hier ook een stuk meer over haarzelf te weten komen van de mutaties die ze had, en misschien kon ze deze ook wel beter onder controle gaan krijgen. Ze liep naar een bankje toe waarop ze ging zitten en haar tas naast haar neerzette. Ze pakte het boek dat ze nodig had en sloeg deze open met waarbij het aan haar gezicht te lezen was dat ze er totaal geen zin in had om te leren. Ze nam diep adem en blies deze met een zacht gekreun uit. Dit bankje zat echt niet lekker. Ze schoof haar tas naar het uiteinde van het bankje en ze gooide haar benen omhoog om deze op bank te leggen. Ze legde haar hoofd op haar tas neer en lag nu op haar rug op het bankje. Much better. Ze grinnikte kort waarnaar ze het boek boven haar hield om erin te kunnen lezen. Wanneer het haar nog niet lukte om zich te concentreren pakte ze haar mobiel met oordopjes uit haar tas om er wat muziek bij te gaan. Muziek werkte altijd, muziek was altijd goed. Ze zette No Mediocre van T.I. en Iggy Azalea op en pakte opnieuw haar boek op om deze voor haar gezicht te houden. Wanneer dit ook voor geen meter werkte liet ze het boek op haar gezicht vallen en gromde ze even hardop, niet verwachtend dat iemand in de buurt zou zijn om dat te horen.

(&Een van Rolo's char'ies)Clothes:
 

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Zoey Williams
avatar
Class 2
Aantal berichten : 151

Character Profile
Alias: Plot Twist
Age: 17 Years~
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Why is this so hard? | &One of Rolo's chars   zo jul 27, 2014 2:56 pm


Met trage passen begaf Zoey zich verveeld door het schoolgebouw. Inmiddels was ze wel weer gewend aan de sleur hier op het eiland en volgde ze ook wel weer wat lessen waar ze iets voor voelde om heen te gaan. Of ze haar aandacht er voor de volle honderd procent bij had, was nog maar een tweede vraag. Eigenlijk had Zoey die aandacht helemaal niet. Voor niks. Zelfs nu niet. Het enige wat ze deed was doelloos rondlopen en afwezig voor zich uitstaren. Ze was vertrokken met als doel ergens heen te gaan, maar waar, dat wist ze eigenlijk nog niet. Het gevolg hiervan was dat ze gewoon ergens heen liep in de hoop dat er iets interessants gaande was. Tot nu toe had ze maar weinig succes. Zuchtend opende ze één van de deuren naar buiten, die zich op haar pad gekruist had, en verdween van de lange gang waar ze zojuist nog door had gezworven. Misschien dat de buitenlucht haar wel goed deed. Wie weet was buiten wel wat te doen of zien. Ze had zelfs gehoord dat er ooit een meisje in één van de bomen op het schoolplein was geklommen en er vervolgens uit was gevallen, omdat een ander een koffer naar haar hoofd had gegooid. Wat voor stel idioten dat waren, wist ze niet. Het verhaal kon zelfs slechts een niets betekende roddel zijn. Maar het klonk in ieder geval interessant genoeg om haar naar het schoolplein te brengen.

Zoey was nog geen vijf minuten op het schoolplein of haar aandacht werd al getrokken door een harde grom. Meteen keek ze opzij om een meisje te kunnen spotten op één van de bankjes die er geplaatst waren. Ze lag er nonchalant op; een boek geplaatst bovenop haar hoofd. Het hele spektakel maakte de zwartharige aan het grinniken. Lukte het leren soms niet? Wie leerde er nou, anyway? Haar niet gezien. Zelfs het huiswerk dat ze opkregen, maakte zij maar een heel klein deel van. Moeilijk werd er toch niet over gedaan. Besluitend dat dit nog best interessant kon gaan worden, liep Zoey muisstil op het meisje af. Ze plaatste zich achter het bankje, leunde wat naar voren en pakte toen het boek van het meisje haar hoofd af. “Och arme, wilt het leren niet lukken?” sprak ze, op een toon die moest lijken alsof ze een strenge, doch lieve oude dame was. Haar hazelbruine ogen gleden over het boek dat ze in haar handen had, maar veel wijzer werd ze er niet van. “Dafuq? Wat is dit voor lesmateriaal?” bracht ze nu uit, dit keer op haar gebruikelijke stemwijze.

_________________

Keep quiet, nothing comes as easy as you
Can I lay in your bed all day?
I'll be your best kept secret
And your biggest mistake
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Why is this so hard? | &One of Rolo's chars   di jul 29, 2014 8:47 pm

There she goes, looking like a star
Wanneer ineens het boek van haar gezicht af werd gehaald en het gezicht van een meisje met heel donker haar in beeld kwam wist Aly dat ze dus blijkbaar niet alleen was daar. Oke dan, prima, kon ze misschien wat anders doen dan leren en bijvoorbeeld een praatje maken. “Och arme, wilt het leren niet lukken?” Vroeg het meisje en dit stond Aly alleen wat minder aan. Ze had een strenge stem opgezet maar waardoor ze ook klink als een lieve oude vrouw. Aly keek haar fronsend aan waarnaar ze rechtop ging zitten. Het meisje had haar boek gepakt en keek erin. "Als jij het graag wilt doen? Ga je gang." Zei ze nu licht geïrriteerd. Ze leunde achterover tegen de rugleuning aan maar bleef het meisje met haar doordringende blauwe ogen aankijken. “Dafuq? Wat is dit voor lesmateriaal?” Vroeg ze het meisje ineens. "Daar heb ik helaas geen antwoord op, ik zou die vraag nog eens stellen aan een leraar als ik jou was." Zei ze nu, al iets minder geïrriteerd als daarnet omdat ze het meisje nog wel een kans wilde geven. Wel moest ze dan begrijpen dat ze Aly niet zo moest benaderen want daar hield ze dus echt niet van. Ze had nog erg geluk dat Aly niet heel brutaal terug ging doen, iets was ze anders nogal snel wel deed. Ze ging kort met haar hand door haar haren heen waarnaar ze het meisje weer aankeek. "Ik zou ook niet weten waarom we dat zouden moeten weten, het is echt dikke onzin." Zei ze nu zacht grinnikend. Want serieus, waarom moesten ze weten wanneer de tweede wereldoorlog uitbrak en als die mensen en dingen die erg gebeurden. We leven niet meer in het verleden maar in de toekomst en de toekomst is veel leuker..
tag: Zoey words: - notes: Beetje kort, sorry :s outfit: first post
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Zoey Williams
avatar
Class 2
Aantal berichten : 151

Character Profile
Alias: Plot Twist
Age: 17 Years~
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Why is this so hard? | &One of Rolo's chars   do aug 21, 2014 2:23 pm


De licht geïrriteerde reactie van het meisje was haar niet ontgaan, maar Zoey was niet van plan om voor de vreemdelinge te gaan zitten leren. Zij had echt wel wat betere dingen te doen, zoals Melody pesten en rondhangen met Brandi. Nee, wat dat betreft stond leren wel erg laag in haar to-do-list.  Toen het meisje ook nog eens vertelde dat ze het maar aan een leraar moest vragen, lachte Zoey even. “Hmm. No chance. Ik heb niks tegen de leraren, maar liever niet,” reageerde ze. De enige die ze daadwerkelijk begreep tijdens een uitleg was haar eigen nichtje. Melissa was stukken geduldiger met haar dan de meeste leraren waren. Een brede grijns sierde het meisje haar lippen, voordat ze instemmend knikte, zelfs al wist ze niet waar het boek over ging. Met een klap duwde ze het boek in haar hand dicht en liep ze om het bankje heen, zodat ze plaats kon nemen op de leuning aan het voeteneind van de vreemdelinge. “Je vind het vast niet erg als ik je kom afleiden van je boek?” vroeg ze, waarbij ze nonchalant het boek omhooghield. “Het zag er in ieder geval niet naar uit dat je echt aan het leren was. Tenzij jouw mutatie inhoudt dat je woorden letterlijk kunt verslinden om ze te onthouden.” Misschien was het de verveling of juist de behoefte om zelf afleiding te hebben, maar ze was niet echt van plan om weg te gaan. In dat geval kon ze zich eigenlijk ook maar beter voorstellen, al was het maar om achter de naam van deze mutant te komen. “Ik ben Zoey, by the way. En jij?”

_________________

Keep quiet, nothing comes as easy as you
Can I lay in your bed all day?
I'll be your best kept secret
And your biggest mistake
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Why is this so hard? | &One of Rolo's chars   

Terug naar boven Go down
 
Why is this so hard? | &One of Rolo's chars
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: