INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Joshua Hartman

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joshua Hartman
avatar
Class 2
Aantal berichten : 4

Character Profile
Alias: Zero
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Joshua Hartman   za jul 26, 2014 12:10 am

Joshua hartman
general
Joshua Hartman
Zero
Male
Power Negation
19, 2 December
Class #
Seoul, Zuid-Korea
Taehyung Kim
Heterosexual
Quy
personality
Laten we zeggen dat Joshua een apart geval is. In de eerste instantie lijkt hij een doorsnee persoon, zeer beleefd en misschien zelfs verlegen. Hij is echter alles behalve ‘doorsnee’, sommigen zouden hem omschrijven als een alien of ‘4D’. Joshua is een heel aanwezig figuur met zijn random uitbarstingen en bright personality. Schaamte kent hij namelijk niet en hij geeft vrij weinig om wat andere mensen denken over hem. Bij de eerste ontmoeting is Joshua erg hartelijk en open. Je zult amper merken dat je hem pas net kent, zijn spontaniteit is aanstekelijk net zoals zijn optimisme. Zelden tot nooit zult je hem down of boos zien. Wel heeft hij zo zijn momenten waarin hij zwijgend in gedachten zit, zijn ‘space-off’ momenten. Zeer makkelijk in de omgang dus, hij is ook snel tevreden te stellen met de simpelste dingen. Ondanks zijn misschien zorgeloze houding, geniet hij van de kleine dingetjes. De dingen die anderen over het hoofd zouden zien of geen aandacht zouden schenken. Zo ontdekt hij de kleine gebaren, emoties en trekjes van de mensen om zich heen. Tussen de mensen is hij in zijn element, eenzaamheid is iets waar hij echt niet tegen kan. Verscholen in hem gaat een persoon die bang is om verlaten te worden. Dat laat hij uiteraard alleen nooit blijken. Het is ook zeer moeilijk op te merken wanneer hij zijn idiote grijns opzet. Tsja, van zo’n idioot kun je alleen maar houden.
mutation
Power Negation, Ability Cancellation, Nullify etc. etc.
De naam spreekt eigenlijk voor zich. Joshua’s mutatie heeft de mogelijkheid om de mutaties/abilities van anderen te cancelen. Zijn mutatie is dus eigenlijk niet echt offensief, hij kan er niet mee vechten of zich uit een levensbedreigende situatie redden. Hij kan zich wel vrij makkelijk beschermen tegen andere mutanten. De afstand en grootte van die defensie wisselt alleen nogal vaak en is niet consequent, aangezien Joshua nog niet de volledige controle erover heeft. Zo kan hij de abilities van alle mutanten annuleren in één kamer of wanneer ze binnen een straal van 1 meter bij hem zijn of wanneer hij ze aanraakt. Soms is zijn mutatie alleen gelimiteerd tot het verzwakken van de mutaties van anderen. Door middel van een aanraking kan hij ook anderen uit de mutatie van vijandelijke figuren redden. Zijn mutatie dient dus meer als bescherming of hulp.
history
Het is niet moeilijk op te merken dat Joshua geadopteerd is. Zijn Aziatische trekken zijn niet te ontzien. Hij werd vrijwel direct na de geboorte geadopteerd door een Engels koppel die echter een impulsieve beslissing had genomen tijdens hun wereldreis. Het koppel snakte plots naar een ‘exotisch’ kind, net zoals het kind zelf waren ze niet ‘normaal’. Beiden waren mutanten en beschikten over een variatie aan mutaties. Dat was ook een van de redenen waarom ze zo gemakkelijk die wereldreis konden maken in een korte tijd. Niet lang nadat ze Joshua kregen, keerden ze terug naar London, Engeland. Ze wisten alleen niks af van de mutatie van Joshua. Beter gezegd, ze wisten helemaal niks van het kind of het ouderschap.

Ondanks het onervaren koppel groeide Josh op tot een evenwichtig kind. Naja, hij had in ieder geval geen last van psychische problemen. Dat ‘normale’ laten we maar achterwege. Voor een lange tijd wist het koppel echter niet waarom hun mutaties niet altijd functioneerden zoals ze wilden. Telkens klopte er iets niet en een groot gedeelte van de tijd namen ze Joshua overal met hun mee. Het gezin bleef namelijk niet in London, meerdere malen verhuisden ze naar andere werelddelen. Om zo weer vrijwilligerswerk te doen of om gewoon vreemde culturen te ervaren. Josh werd gedwongen om opnieuw weer nieuwe vrienden te maken en zich aan te passen. Niet alleen leerde hij zich sociaal te ontwikkelen, ook werd hij veel opener tegenover nieuwe culturen of dingen.  Toch was hij wel erg afhankelijk van zijn ouders, zelden week hij van hun zijde af.

Wanneer het koppel dan ook een scheiding aankondigde aan hun nog puberende zoon, kwam dat als een zeer harde klap aan. Het idee dat ze gelukkig samen waren was maar schijn. Alsof dat al niet erg genoeg was, was Josh indirect de reden voor de scheiding. Het koppel hield zielsveel van hem, alleen was de impulsieve handeling hem te adopteren funeste voor hun relatie geweest. Ze waren veel te jong en het leverde alleen maar moeilijkheden op die Josh zelf nooit had opgemerkt. Zo ging zijn vader terug naar London en besloot Josh’s moeder te settelen in New York.

Jaren lang bleef Josh op en neer reizen en leerde hij er maar mee te leven. Op dat moment begonnen ze pas door te krijgen dat hij zelf ook een mutatie had. Joshua’s absentie zorgde er steeds voor dat ze hun abilities optimaal konden gebruiken. En zo wisselde het steeds. Zelf besteedde hij er weinig aandacht aan. Maar zijn moeder stelde voor dat hij misschien naar de school zou moeten gaan aan de Amerikaanse oostkust voor mutanten. Eerlijk gezegd stond dat idee hem wel, gewoon naar school gaan op één plek en niet continu dat heen en weer gereis. De keuze was dan ook snel gemaakt en binnen no time had hij zich aangemeld.

While I thought I was learning how to live, I have been learning how to die

_________________
Zero
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Joshua Hartman   vr jul 17, 2015 10:31 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Joshua Hartman
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: