INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Whoops | &Adrian Harper

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Whoops | &Adrian Harper   do aug 14, 2014 9:21 pm


So I just watch and wait for you to salute
But you didn't pick

Adrian was bij niemand ooit uit geweest op liefde of iets in die aard. Die dingen, of althans het lichamelijke deel er van kwamen meestal toch van zelf door zijn mutatie. Voor hem was zijn leven momenteel gewoon een spelletje van het meeste mensen in zijn bed te krijgen, of de meeste mensen te irriteren. Daar mocht je nog zelf over kiezen. Toch, liefde was een begrip dat hij nooit ervaren had. Sure zijn familie hield van hem op hun eigen gekke manier, zelfs zijn oma, maar dat was zo anders. Vrienden had de jongen genoeg gehad, maar dat was ook weer iets helemaal anders. Zelf had hij misschien maar twee keer in zijn leven echt liefde voor een huisdier of persoon getoond. Dat huisdier was zijn husky Maddox en die andere wel daar wou hij het niet over hebben. Voor de rest was Adrian gewoon de jongen die hij was, een egocentrisch type dat aan niemand anders dacht dan zichzelf en zich geen blad voor de mond nam. Voor even trok hij zijn wenkbrauw op toen hij haar reactie hoorde. Dat eerste verwees duidelijk naar dat kwartier, en dat tweede wel dat was het gene wat zij zei. ‘Not being smart can be a good thing.’ Soms. Heel soms. Toch was hij liever slim dan niet slim. Het was maar waar je van hield zeker?
Van zodra ze al haar gewicht had verplaats naar zijn armen verstrengelde hij zijn vingers met de hare en spande tegelijkertijd zijn arm spieren op. Laten vallen zou hij haar niet laten doen, en als het wel het geval was dan zou hij in duikvlucht nog altijd sneller bij haar zijn dan dat zij de grond raakte. Of beter gezegd de zee aan gezien ze zich daar nu boven bevonden. ‘There is a first time for everything, right?’ Grijnsde hij vervolgens waarna de jongen bijna onopmerkzaam begon te draaien zodat ze terug richting het eiland zouden gaan. Voor een moment keek hij haar aan bij haar vraag. Geheimzinnig kropen zijn mondhoeken omhoog. ‘You are the very first passenger who’s enjoying Air Adrian.’ Lame joke, maar het was de waarheid. Plus, Air Adrian klonk beter dan Adrian Airlines of iets. Weer voelde hij een plotse weerstand van zodra hun handpalmen elkaar aan raakte, alsof hij werkelijk op iets stootte met zijn iedereen-wilt-Adrian-mutatie. Misschien moest hij haar daar straks maar eens achter gaan vragen. Tijd zat nog.


TAG:c: | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Whoops | &Adrian Harper   vr aug 15, 2014 4:22 pm

There she goes, looking like a star
Ze had hem de waarheid verteld wanneer ze hem vertelde dat ze niet echt zo slim was. Als ze slim was geweest dan had ze niet zoveel problemen gehad, dan was ze niet zo het verkeerde pad opgegaan. Hij zou het met haar eens zijn als hij toch eens wist wat Aly allemaal al wel niet gedaan had. Het was zeker dom. Dat ze nu op eigen houtje bedacht had om naar een school te gaan was misschien weer een goede beslissing, toch? Hij had kort een wenkbrauw opgetrokken na haar woorden. ‘Not being smart can be a good thing.’ Zei hij nu waarnaar Aly een scheve glimlach opzette. Ja, soms wel, zoals nu. "Yes, it can be." Zei ze grijnzend terug tegen hem.
Wanneer ze had gedaan zoals hij haar verteld had en hij haar ook goed vast had voelde het net echt alsof ze aan het zweven was door de lucht heen. Eventjes voelde het alsof ze ook alleen was, en alsof ze een vogel was? Bij deze gedachte moest ze kort en zachtjes lachen. Ze had nu haar aandacht weer op Adrian gericht en ze had ook heel even naar beneden gekeken, ze waren boven de zee. ‘There is a first time for everything, right?’ Zei hij met een grijns op zijn gezicht. De kou van de lucht begon ook steeds meer bij haar door te dringen, ze begon het lichtjes koud te krijgen. ‘You are the very first passenger who’s enjoying Air Adrian.’ Sprak hij nadat ze hem had gevraagd of hij dit al eens eerder had gedaan. Haar wenkbrauwen schoten kort omhoog. Eerlijk gezegd had ze dat niet helemaal verwacht, ze had er stiekem misschien wel gehoopt. Aly zocht vaak naar redenen om speciaal te zijn, omdat zij net zoals ieder meisje dat wel willen speciaal gevonden wilde worden. "Waauw, I'm the first passenger? I feel so flattered." Zei ze nu met een brede grijns. Wanneer ze weer dat ene gevoel kreeg van haar mutatie die niet tot hem door kon dringen moest ze even fronsen. Ze keek naar hun handen en begreep ook niet wat er aan de hand was. "Do you feel that too?" Vroeg ze nu aan hem en keek hem ook weer aan. Ze keek daarnaar opnieuw nadenkend weer naar hun handen. Er ging nu ook kort een rilling over haar lichaam heen van de kou en ze kreeg er kippenvel van..
tag: Adrian words: - notes: - outfit: first post
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Whoops | &Adrian Harper   wo aug 20, 2014 4:14 pm


So I just watch and wait for you to salute
But you didn't pick

Nou ja, als ze zich zelf werkelijk niet zo slim vond was ze vast niets anders gewoon. Toch was hij liever heel zijn leven slim, dan soms niet slim zijn. Oké, soms handelde hij wel niet met zijn slimheid of iets maar dat was dan weer naar eigen keuze. Maar goed het onderwerp niet zo slim zijn liet hij maar gauw voor wat het was. Adrian moest zich focussen op haar in de lucht te houden zodat ze niet plotseling een grapje kon gaan uithalen met hem en haar plots liet vallen zonder enige waarschuwing.
Misschien moest hij er maar een plaatselijke business van maken? I mean, er zouden hier waarschijnlijk wel mensen genoeg zijn die eens een tochtje wouden maken als hij er dan nog geld voor vroeg zat hij best wel goed. Hm, dat was iets waar hij toch nog even over moest nadenken, plus hoe zou hij het onopgemerkt laten blijven voor de leerkrachten hier. Want uiteindelijk was dit best wel een vorm van afpersing, en zou het dus worden gezien als een illegale activiteit iets wat regelrecht tegen zijn proeftijd in ging. Oh well, hij zorgde wel dat het ging werken. Adrian knipoogde vrolijk op wat ze zei. Wel, dat was dan weer iets goed voor hem right. Al was het wel zijn bedoeling niet geweest om dat te doen, maar hoe dan ook had hij het ook best wel leuk ook al zou hij dat nooit toegeven want hij was tenslotte nog steeds zichzelf.
Eveneens als Aly staarde hij bedenkelijk naar hun handen toen ze de vraag eenmaal had gesteld. Als hij ging reageren op de vraag moest hij haar dus ook vertellen wat een van zijn mutaties was, why the hell not? Veel zou het toch niet uitmaken of ze het wist, zolang hij maar niet opeens domme vragen ging stellen zoals hij toen hij bij Allison was had gedaan. Zij wist de reden waarom hij hier was, en hij wou het graag zo houden dat maar een leerling er weet van had. ‘Yeah, care to explain that?’ Als hij het zo speelde dan zou zij de eerste zijn die hem ging vertellen waar het nu eenmaal om ging. Gauw genoeg viel het hem op dat kippenvel was verschenen op haar armen. ‘You’re cold.’ Concludeerde hij. Daarmee zorgde de jongen ook meteen dat hij wat sneller ging vliegen zodat ze sneller weer terug op de vaste grond zouden staan waar het wat warmer was.TAG:c: | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Whoops | &Adrian Harper   vr sep 05, 2014 10:13 pm

There she goes, looking like a star
Onrustig schoten haar blauwe ogen door het smalle straatje heen dat werd omringd door hoge muren van witte kalksteen. Vlug keek ze nog even snel achter ze haar hadden gevonden en aan het volgen waren. Zo snel als ze kon lopen op haar hoge pumps liep ze over de stenen heen door het doolhof van dit soort kleine straatjes. Haar ogen waren zwaar opgemaakt en haar lippen zo rood als bloed. Ze trok even haar zwarte leren tasje wat verder haar schouder op en liep het hoekje om. Heel kort trok ze een sprintje op haar dure hakken en ging nog een hoekje om. Wanneer ze deze draai maakte botste ook bijna tegen iemand op, of beter gezegd, twee. Met een noodstop kwam ze tot stilstand en keek ze de stevig gebouwde jongen met bruine ogen woedend aan. Het meisje die hij tegen de muur aan had geduwd keek Aly nu geschrokken aan en probeerde zich een beetje weg te wurgen. "What is this?" Sprak ze waarbij ze neutraal probeerde te klinken al was de haat in haar stem te horen. De jongen had een paar stappen achteruit gedaan en keek nu ook met een wat geschrokken blik. "It's not.." Sprak hij maar kon deze zin niet afmaken doordat Aly weer begon te praten. "Don't! Don't lie to me." Riep ze nu terug naar hem waarnaar ze toch weer wat zachter begon. De politie mocht haar niet horen, dan zouden ze haar misschien vinden. De jongen schudde zijn hoofd en liep naar haar toe met zijn armen wijd. Uit woede gaf Aly hem een duw tegen zijn borst aan en deed wat stappen naar voren. Ze ging dicht bij hem staan en keek hem in de ogen aan terwijl ze met haar vinger naar hem wees. Kort trok Dean een pijnlijk gezicht en hij greep ook even naar zijn hart toe waar de pijn plaats vond. Hij had al wel eens vaker zo'n stoot van Aly gekregen dus erg nieuw was het niet voor hem. "If you ever touch me again, I swear that I will kill you." Zei ze met trillende stem van de woede die ze van binnen voelde. "How dare you do this to me," Zei ze nu terwijl ze hem doordringend aankeek. Het meisje bleef zwijgend toekijken en deed wat stappen van hun vandaan. "Wait a second, so I can't cheat on you but you can?" Begon hij nu waarbij hij nu ook een beetje 'pissed of' leek te zijn. Aly keek hem nu met ongeloof aan. Ze schudde kort met haar hoofd en deed nu een paar stappen achteruit. "That's really funny, you're so funny," Zei ze nu sarcastisch terwijl haar stem trilde. Hij bleef haar met een kalme blik aankijken alsof hem dit niets deed. "It's true right?" Vroeg hij haar nu met een grijns. Aly keek nu kort weg. "You know what, That is just so rude, It's over!" Gooide ze eruit waarnaar ze zichzelf omdraaide om snel weg te lopen. Ze wilde niet langer meer hier blijven en het kon nu ook niet meer, de politie lag haar op de hielen en nog even en dan zouden haar pakken..

Waarom deze gedachten bij haar op was gekomen terwijl ze daar zo zweefde wist ze niet, het was nu niet de meest leuke gedachte maar het was redelijk recent. Ze had hier besloten om te stoppen met waar ze mee bezig was en misschien weer een beetje meer het goede pad op te gaan. Ze zou in ieder geval nooit meer terug gaan naar de staat waarin ze zich toen bevond. Adrian knipoogde even vrolijk nadat ze zei dat ze zich gevleid voelde zijn eerste 'passenger' te zijn. Daar kwam ook dat rare gevoel weer dat haar mutatie soort van blokkeerde, alsof het ergens mee aan het botsen was. Ze stelde hem dan ook de vraag of hij dat ook voelde, misschien lag het namelijk wel aan haar en was er gewoon wat mis met haar mutatie. Maar aan de manier waarop hij ook naar hun handen keek wist ze het antwoord daar eigenlijk al op. ‘Yeah, care to explain that?’ Vroeg hij nu waarnaar Aly hem ook weer aankeek. De grijnsde wat speels naar hem. "To be honest, I have no idea what's going on, just that my mutation doesn't seem to work on you and it's weird." Zei ze nu waarnaar ze even moest grinniken. "I got some kind of mutation that can make anyone want me real bad, sexualy." Legde ze uit aan hem met de grijns nog steeds duidelijk op haar gezicht te zien. Ondertussen kreeg ze het ook al wat koud en begon ze wat kippenvel te krijgen. ‘You’re cold.’ Zei hij waarnaar ze even kort knikte. Hij begon al sneller te vliegen waardoor ze sneller terug bij het eiland zouden komen...
tag: Adrian words: - notes: Flutje outfit: first post
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Whoops | &Adrian Harper   zo sep 14, 2014 2:43 pm


So I just watch and wait for you to salute
But you didn't pick

Om de een of andere manier leek het meisje dat hij nog steeds in zijn armen had even compleet van de wereld. De blik waarmee ze vooruit staarde vertelde hem niet veel buiten dat ze dus wel degelijk ver in gedachten verzonken was. Ongeïnteresseerd als hij was besloot hij er geen acht op te slaan, nee oké eigenlijk wou hij best wel weten wat er was maar het leek hem maar beter om het niet te vragen. Anders ging het weer helemaal lopen zoals met Allison, vertelde zij hem helemaal geen bal en had hij zijn grootste geheim prijs gegeven. Nope, dat ging dus niet meer gebeuren.
Toen ze uiteindelijk begon te vertellen over haar mutatie luisterde hij aandachtig naar haar. Tob e honest vond hij het allesbehalve grappig. Maar dat liet hij niet blijken aan haar. ‘That’s intresting.’ Sprak de jongen met een kleine grimas. Okay, ze hadden dus de zelfde mutatie of nou ze leken erg hard op elkaar. Want als er iets was, dan was het dat geen enkele mutatie hetzelfde was. In plaats van haar onderarmen nog steeds vast te houden zorgde hij er op een vrij handige manier weer voor dat ze terug letterlijk tegen hem aan lag in zijn armen. Zo kon hij een veel hogere snelheid behalen en waren ze snel genoeg weer op het eiland dat weer terug in zicht kwam. ‘I kinda got the same mutation. So I guess that’s why it doesn’t work?’ Wist hij veel. Hij had nog nooit iemand ontmoet op wie zijn mutatie niet werkte, tenzij op mensen die iets konden met het manipuleren van emoties. Ach ja, een eerste keer voor alles zeker?
Met een vrij hoge snelheid vlogen de twee over het eiland. Snel genoeg bracht Adrian zich tot stilstand, niet bepaald op dezelfde plek waar hij was opgestegen. Maar op deze plek was geen wind, dus zou Aly het in no time weer warm hebben. Met een kleine glimlach maakte de jongen uiteindelijk een perfecte landing naast een of andere fontein. Rustig zette hij haar neer op de grond, maar hield haar nog wel steeds in zijn armen vast, zodat ze kon delen in zijn warmte. Een voordeel van het niet snel koud te hebben! ‘Hope you enjoyed that flight.’ Sprak de jongen op een warme toon. 'You know, this feels so different. Normally when I stand this close to a girl they throw themselves at me. But not you. Guess I kinda like that?'

TAG:c: | WORDS:### | CREDIT:LESLY

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Whoops | &Adrian Harper   di sep 16, 2014 8:57 pm

There she goes, looking like a star
Wat eigenlijk best raar was was dat Aly haar mutatie best gaaf vond, ook al zat het haar ook met veel dingen in de weg. Aly vond het leuk om dat soort aandacht te krijgen, ook al kwam het door een mutatie. Soms kon het behoorlijk irritant zijn, en eigenlijk was het dat het grootste gedeelte van de tijd maar het kon soms ook handig zijn. In Italië had ze gebruik gemaakt van haar mutatie om geld te verdienen, zonder dat geld was Aly ook waarschijnlijk dakloos geweest aangezien ze ook een drugsverslaving had gehad. De herinneringen waren natuurlijk totaal niet leuk en ze wilde ze ook het allerliefst vergeten, maar ze probeerde er de positieve dingen uit te halen. Wat ze alleen erg miste waren de kleine dingetjes, zoals knuffels of wanneer ze een vriendje had de mogelijkheid niet bestond om gewoon rustig tegen elkaar aan op de bank tv te kijken. ‘That’s intresting.’ Zei Adrian met een grimas op zijn gezicht. Adrian zorgde er nu ook weer voor dat Aly niet meer op zijn onderarmen hoefde te leunen en nam haar terug in zijn armen. Nu kon hij ook weer sneller vliegen. Nog steeds was ze benieuwd naar waar het nu vandaan kwam, waarom haar mutatie geblokkeerd leek te zijn door iets, maar hier kwam ook al snel antwoord op. ‘I kinda got the same mutation. So I guess that’s why it doesn’t work?’ Zei hij waarnaar Aly hem met een licht verbaasde blik aankeek. Nou ja, ze wist natuurlijk niet zeker of dat de reden was maar het leek wel logies. Maar goed, hij had dezelfde mutatie? Best grappig, ze had nog nooit eerder iemand gehoord met dezelfde mutatie, niet dat ze er veel af wist van mensen met een mutatie. "Whaaw, serieus?" Zei ze kort uit verbazing. Met een hoge snelheid kwamen ze weer boven het eiland en begon Adrian ook te landen, niet op dezelfde plek als waar ze waren opgestegen maar dat maakte niet zo heel veel uit. Eenmaal op de grond was het al een stuk minder koud als daar in de lucht. Geen koude bries die lang haar lichaam gleed. Hij zette haar weer op de grond maar bleef zijn armen om haar heen houden, waardoor Aly weer even moest glimlachen. Dat vond ze niet bepaalt erg. Ze vond het zelfs erg fijn dat dit kon met zo'n kalmte en niet waarbij iemand wild werd van de lust die haar mutatie veroorzaakte. Bovendien warmde dit haar ook nog wat sneller weer op. ‘Hope you enjoyed that flight.’ Sprak hij met een warme toon tegen haar en ze glimlachte vriendelijk terug. "Ofcourse, it was awesome." Zei ze wat zachtjes met kalme stem. Ze hoefde nu niet echt haar stem te verheffen, hij stond dichtbij genoeg, bovendien hoefde ook niemand mee te luisteren vond ze. 'You know, this feels so different. Normally when I stand this close to a girl they throw themselves at me. But not you. Guess I kinda like that?' Zei hij nu waarnaar Aly hem met een kalme blik aankeek. Dit was best.. lief? Haar handen lagen nog in zijn nek van dat hij haar in zijn armen had gehad en ze liet haar ogen even naar haar handen gaan die ze ook een klein beetje liet afzakken naar zijn borst. Een glimlachje verscheen weer op haar gezicht en ze knikte zachtjes. Ze bleef voor nog even zwijgend kijken naar zijn borst met haar ogen half gesloten. Bij haar voelde het ook heel anders, het was nieuw, ze was niet gewent dat dit kon aangezien er normaal iets heel anders gebeurde wanneer ze iemand aanraakte. Ze keek Adrian nu weer aan met een glimlach. "You're welcome," Zei ze zacht lachend om er ook nog wat humor bij te brengen. Aly was niet goed in praten over wat ze voelde, dat deed ze eigenlijk nooit. "It's true, it's feels so different." Zei ze nu met een rustige stem. "In a good way," Zei ze er nog achteraan. "I think that's the nasty thing about this mutation, to not have those small things, like hugs and stuff." Zei ze nu waarnaar ze even binnensmonds kuchte en wegkeek naar de fontein. Heel raar, maar opeens was Aly haar flirterige gedrag een beetje kwijt en haar brutale blik was weg. Nadenkend keek ze naar het fonteintje terwijl ze zonder het echt door te hebben wat dichter tegen Adrian aan kroop..
tag: Adrian words: - notes: - outfit: first post
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Whoops | &Adrian Harper   vr sep 19, 2014 4:51 pm


So I just watch and wait for you to salute
But you didn't pick

Adrian vond niet dat deze kant van zijn mutatie minpunten had. Nee, de jongen vond het helemaal geweldig als hij het zijn gang liet gaan en spijt had hij niet als hij het eenmaal had gebruikt. Natuurlijk genoot hij van de aandacht, eveneens dat hij genoot van het feit dat hij zo altijd wel iets had om mensen mee te chanteren. Want ja dat deed hij eigenlijk wel. Bewust. Ach, kon hij er wat aan doen dat het in zijn aard lag? Zijn andere mutaties bracht volgens sommige wel negatieve emoties op in de jongen, maar hij trok zich niet veel aan van wat de rest dacht. Adrian voelde zich geweldig. Wat hij ook was. Maar er was dus helemaal geen sprake van negatief gedrag bij de jongen. Tss, stomme mensen ook met hun vooroordelen! De rest van de wereld moest maar accepteren dat elk mens een ander karakter had, en niet meteen hun oordeel gaan vellen. Lachend knikte hij even toen ze wat verbaasd had geklonken. Iemand met dezelfde mutatie, of het vaak voorkwam wist hij echt niet, maar nou ja ergens was het best wel speciaal te noemen.

Wanneer Adrian’s voeten de grond hadden geraakt, voelde de jongen dat zijn krachten zich weer aan het herstellen waren. Iets wat je kon vergelijken met het opladen van je batterij van je phone of zo. Buiten dan dat hij geen draadje en stroom nodig had. ‘Glad to hear.’ Glimlachte Adrian breed terwijl hij haar voor een moment recht in de ogen aan keek. Jup, dit voelde echt wel totaal anders als normaal. Op een positieve manier dan wel. Het was gewoon wel eens leuk om wat verandering te hebben. Al bleef zijn leven al bij al met werkende mutatie of niet gewoon helemaal top! Op sommige elementen na maar dat was natuurlijk bijzaak, en gelukkig was hij het soort persoon dat zich daar niet al te veel van aan trok. Toen ze haar handen liet afzakken naar zijn borst, en haar blik ook richtte hij voor een enkel moment zijn blik op de hemel. Zijn lievelingsplek was nog altijd in de lucht. Maar ja, hij had nu geen hele avond met haar in zijn armen kunnen blijven rondvliegen. Dan werd ze een ijspegeltje, en dat was best wel zonde. Werd ze helemaal blauw, zou haar mond bevriezen waardoor ze niet meer zou kunnen praten en al die andere zooi, nee daar ging hij toch maar heel mooi voor passen. Adrian had haar veel liever warm, nou ja van vlees en bloed dan.
Van zodra haar stem weer had geklonken gingen zijn helder blauwe kijkers weer naar het meisje toe. Het feit dat ze begon te lachen, maar dan niet op een lieve manier of zo, irriteerde hem lichtjes. Adrian was nooit eerlijk over hoe hij zich echt voelde, en dan ging zij er mee lachen? Snel genoeg liet hij het maar weer varen en liet hij een kleine glimlach verschijnen op zijn al prachtige gezicht. Aly gaf hem uiteindelijk gelijk en dat liet hem het feit dat hij zich had geïrriteerd al heel snel weer vergeten. Natuurlijk stemde ze er mee toe, als het op dat vlak aankwam maakte de twee vast hetzelfde mee en nou ja iedereen ging daar heel anders mee om. Het gene wat ze als volgende zei deed hem even kort nadenken. Lichtjes haalde de jongen zijn schouders op. Knuffels kreeg hij genoeg, en de kleine dingetjes eveneens. Maar hij begreep wel wat ze bedoelde. Uiteindelijk als je echt je liefde met iemand wilde delen was het best moeilijk. Eén ervaring was voor hem genoeg geweest om het voor de rest van zijn leven af te zweren. Het was hem niet geheel ontgaan dat ze dichter naar hem toe kwam, bijna automatisch trok hij haar uiteindelijk dicht tegen zich aan en sloot zijn armen om haar heen.
‘Hey, you know that Masquarade thing right? Would you like to go with me?’ Prevelde hij zachtjes tegen haar haren aangezien zijn hoofd tegen het hare lag en hij toch wat groter was dan haar. Normaal ging hij niet naar zo’n dingen, maar ach met het juiste gezelschap kon hij het daar nog wel leuk maken. En aangezien hij zo’n dingen echt niet solo deed, wel ja dan ging zijn keuze echt wel naar Aly.

TAG:c: | WORDS:### | CREDIT:LESLY


Yeah, heb maar even gedaan alsof hij het wist xd

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Whoops | &Adrian Harper   vr sep 19, 2014 7:44 pm

There she goes, looking like a star
Haar mutatie had haar altijd al in de weg gezeten om echt een goede relatie te hebben met iemand, plus het feit dat Aly het vaak niet kon laten om met andere jongens te flirten ook al had ze een vriend. Dat waren de twee redenen waarom het zo moeilijk was voor haar om een relatie te hebben, en toch had ze het eerder wel een aantal keer geprobeerd. Het grootste gedeelte ging gewoon niet goed, sommige jongens bleken in het begin best wel leuk maar al snel begonnen ze te vervelen. Ze heeft wel een keer een wat langere relatie gehad en tot haar verbazing was het haar nog voor een redelijk lange tijd gelukt om andere jongens een beetje te negeren. Helaas was het die keer niet Aly die vreemd liep te gaan. Ze snapte op zich wel waarom hij dat deed, voor hem was het ook niet heel erg leuk aangezien Aly niet bepaalt een leuke manier had gevonden om haar geld te verdienen. Toch was het niet leuk om te ontdekken wat hij allemaal achter haar rug om aan het doen was. Nu was ze eigenlijk ook niet meer aan het zoeken naar een relatie, ze liepen toch altijd mis. Dit voelde wel echt fijn, om gewoon iemand aan te raken zonder dat diegene meteen zijn lippen op de hare of in haar nek drukte, niet dat Aly dat heel erg vond. Ze hield ervan, vooral van de kusjes in haar nek, maar soms kon het ook wel fijn zijn om wat rust te hebben. Adrian trok haar ook wat dichter tegen zich aan wanneer Aly een beetje onbewust wat dichter naar het toe was gekropen. Hij had na haar laatste zin kort zijn schouders opgetrokken, misschien had hij daar wel wat minder last van, als kon Aly het ook niet echt een 'last' noemen. Het was gewoon iets wat ze af en toe wel fijn zou vinden. Iets meer respect. ‘Hey, you know that Masquarade thing right? Would you like to go with me?’ Vroeg hij nu aan haar terwijl hij zijn hoofd tegen die van haar had liggen. Aly keek voor kort even een tikje verbaast maar dit kon hij niet zien. Aly had nog niet gedacht aan dat 'Masquarade Ball' en was het bijna vergeten zelfs. Een glimlach kwam op haar gezicht te staan en deze gedachte vrolijkte haar meteen op. Aly hield van dit soort dingen, Aly hield ervan om op te vallen en ze zou dan ook naar een vet mooie jurk zoeken die bovenal heel sexy moest zijn. Ze had wel een oude vriend in Italië die heel goed afwist van dit soort dingen en haar wel een mooie jurk kon sturen. "I have heard of it, yes." Zei ze met een vrolijke stem waarnaar ze haar hoofd van zijn borst af haalde om hem weer aan te kijken. "And I would love to go with you to the Masquarade Ball," Zei ze nu met een glimlach terwijl ze haar armen gestrekt in zijn nek legde. Ze kneep nu haar ogen wat licht samen. "I would really like to see you in a suit too," Zei ze nu op een wat plagerige toon. Maar serieus, ze wilde hem echt wel in een pak zien. Er was niets leukers dan knappe stoere jongens in een pak. Ze had weer een grijnsje op haar gezicht gezet terwijl ze hem aan bleef kijken...
tag: Adrian words: - notes: - outfit: first post
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Whoops | &Adrian Harper   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Whoops | &Adrian Harper
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Take me into your loving arms and don't ever let go|&Adrian Harper
» Hold back the river [&Adrian]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: