INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Vanille Väljas

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vanille Väljas
avatar
Class 4
Aantal berichten : 31

Character Profile
Alias: Lumi
Age: 19 years old
Occupation:
BerichtOnderwerp: Vanille Väljas   wo jul 23, 2014 11:07 pm

Vanille Väljas - Mutant student
full name:Vanille Väljas
nicknames:Lumi, Vanny, Nill,
age: 19 years old
sexuality:Hetero
gift: Winter manipulation


Character:Vanille is Vanille. Vanille weigert zich te veranderen voor het toedoen van anderen, fysiek of mentaal. En dat laat Vanille blijken in haar houding en attitude ten opzichte van het leven en anderen. Vanille is niet een wonderkind wat betreft hoeveelheid IQ punten maar is daarentegen erg opmerkzaam en precies. Rekenen, Taal en techniek daar heeft Vanille geen kaas van gegeten. Kunst, fotografie en historie daar ligt Vanille’s talent en passie. Een andere grote passie van Vanille was Ballet, een hobby waar ze tot voor kort nog alles voor over had.

Voordat Vanille naar Genosha Island kwam stond Vanille regelmatig achter maar ook voor de camera, een soort bij verdienste voor wat extra geld. Hoewel Vanille er eerst niets aan vond heeft ze er later veel profijt van gehad, zelfvertrouwen wijs. Vanille kan soms naïef zijn, en is vrij snel jaloers op andere (vrouwen). Vanille is vrij emotioneel, dat wil niet zeggen dat ze overal om moet huilen maar dat ze bij veel dingen wel een sterk gevoel kan oproepen. Dit is een van de redenen waarom ze is begonnen met fotograferen, zodat ze een bepaald gevoel kan vastleggen in een foto.

Vrienden heeft Vanille altijd voldoende gehad, Vanille is niet verlegen en stapt snel op andere mensen af. Vanille heeft wel een bepaald soort type, een persoon waar ze sneller op afstapt als een ander. Vooral mensen die alleen staan, zich ongemakkelijk opstellen of zich voordoen als iemand anders en daardoor in de problemen komen behoren tot de favorieten. Waarschijnlijk omdat Vanille zichzelf in zekere zin in deze personen terug ziet. Waar er voor haar vroeger geen schouder was om op te leunen wil ze dat aan deze mensen wel schenken. Op het gebied van liefde heeft Vanille weinig tot niets meegemaakt. De ware liefde is ze nog niet tegen gekomen en ze is ook geen type die zomaar tot over haar oren verliefd wordt. Op seksueel terrein heeft Vanille dus ook nog niets ondernomen en het idee er aan geeft haar een ongemakkelijk gevoel. Hoewel Vanille stevig in haar schoenen staat is ze op dat gebied nerveus en wellicht een beetje verlegen, zonder rode wangen komt ze er waarschijnlijk niet doorheen.

In het algemeen is Vanille erg positief over zaken en gaat er geen dag voorbij dat ze niet ergens om flink gelachen heeft. Al met al is ze een gezellig open figuur, wat tegen een feestje en wat alcohol kan en soms zichzelf heel stoer voordoet terwijl ze eigenlijk maar een klein hartje heeft.

History: Vanille is geboren in Tartu, Estonia, ofwel Estland. Vanille heeft een simpele eenvoudige jeugd gehad met twee ouders die voor haar en haar oudere broer zorgde en ze lief hadden. Ook voordat Vanille’s krachten bekend waren had ze al het karakter van een beer. Iemand die niet makkelijk om te praten viel, laat staan iemand die zich liet intimideren door een stel jongens of andere meiden. Ja, ze werd gepest maar dat interesseerde haar weinig, ze kwam er bovenop en sterker dan ooit. Ze maakte haar eigen vrienden; aka mensen die ook gepest werden en misschien een beetje ‘anders’ waren. Vanille’s favoriete seizoen is de winter, en altijd al als het winter was voelde ze tintelingen door haar handen gaan wanneer ze de sneeuw aanraakte. Nimmer heeft ze het ooit koud gehad in de winter, iets wat haar ouders afschoven als simpel geluk en of toeval. Vanille kwam op vroege leeftijd achter haar krachten. Op haar zevende kwam Vanille tot de ontdekking dat ze het kon laten sneeuwen wanneer ze wilde en de sneeuw weer op kon laten houden. Haar krachten hebben zich ontwikkelt en naarmate ze ouder werd kwam ze tot de ontdekking dat ook ijs geen probleem was om te sturen en vanaf haar vijftiende zelfs te creëren. Afhankelijk van hoe de wind stond kon ze complete sneeuwstorm op gang zetten.  Haar ouders geloofden haar niet de eerste jaren, pas toen Vanille het ze had laten zien door middel van een fontein te bevriezen besefte ze dat hun kind niet hetzelfde was als andere kinderen.  Haar ouders werden een beetje bang, ze keken vanaf dat moment anders naar Vanille, alsof ze niet meer hetzelfde persoon was als voordat ze het aan haar ouders had laten zien.

Vanille geraakte in een donkere periode, ze was alleen, bitter en haar oudere broer die vroeger altijd haar steun en toeverlaat was mocht niet meer in de buurt komen van haar ouders, bang dat Vanille hem wat zou aandoen. Niet opzettelijk natuurlijk, ze wisten dat Vanille geen kwaad in de zin had en hier zelf ook niet om gewenst had maar toch, gewoon om er zeker van te zijn… toch? Tijdens de winter hielp Vanille moeder aarde altijd een handje, ze liet het sneeuwen, liet het sneeuwen ophouden en zorgde voor ijs op de meren voor de kinderen om op te spelen, ook zorgde Vanille voor de kou en misschien nog belangrijker om de kou weer te laten ophouden wanneer het tijd was voor het voorjaar. Het was wanneer haar zij en haar ouders in een grote ruzie belande dat Vanille per ongeluk de halve stad in sneeuw en ijs heeft veranderd. Mensen moesten afgevoerd worden met de ziekenauto vanwege onderkoeling en sommigen zijn die dag ledematen verloren; zo intens koud had Vanille het gemaakt. Het weerspiegelde precies haar gevoelens op dat moment, koud en bitter. Haar ouders lieten haar verder met rust en vonden het niet bepaald een probleem toen er een handje vol mensen op de deurmat verschenen en vroegen naar the ‘nutjob’. Zonder tegen te stribbelen is Vanille op haar vijftiende mee gegaan naar Genosha Island waar ze haar krachten beter heeft leren controleren, waardoor emoties nu niet langer een rol spelen bij haar mutatie.

Mutation: Winter manipulation.
+ In staat om sneeuw te sturen en te creëren.
+ In staat om ijs te sturen en te creëren.
+ In staat om de temperatuur een aantal graden koeler en warmer te maken.
+ Heeft het nooit koud.
+ Kan delen van haar lichaam in ijs veranderen en weer terug zonder haar lichaam te beschadigen.
+ Afhankelijk van de wind is ze in staat een sneeuwstorm te creëren.
+ Kan het laten hagelen met hagelstenen zo groot en scherp als ze wenst.
+ Kan een schild maken van ijs of sneeuw.

-  Heeft het snel warm.
-  In warm weer is het moeilijker om sneeuw of ijs te manipuleren.
-  Is zwak tegen vuur.
-  Veel van deze technieken vergen grote inspanning en concentratie.
-  Tegenover anderen voelt Vanille koud aan.
-  Emoties nemen het snel over, hoewel ze hier al meer in getraind is.
Pomme - 21 - <3
credited to florence of rcr, btn,  caution 2.0, & mr. blue of atf. do not steal.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Vanille Väljas   do jul 24, 2014 9:54 pm


Hierbij ben je Class 4.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Vanille Väljas
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: