INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Chiyo Matsushita

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chiyo Matsushita
avatar
Class 2
Aantal berichten : 137

Character Profile
Alias: Happy Bear
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Chiyo Matsushita   zo jul 20, 2014 10:11 pm

• Naam Chiyo Matsushita
• Bijnaam Chiyo
• Leeftijd 18
• Geboorteplaats Gangnam, Zuid-Korea
• Karakter Chiyo heeft een kalme en vriendelijke persoonlijkheid. Ze neemt de tijd voor de mensen om haar heen als ze met iets zitten. De reden waarom ze zo kalm is, is omdat ze de gedachten van anderen kan lezen, wat soms vervelend kan zijn voor haar, want niet iedereen heeft altijd een positieve gedachte. Ook is ze vrolijk en probeert ze altijd positief in het leven te staan.
Chiyo houdt er niet zo van als anderen haar zwakke kant zien; daardoor vertelt ze ook niet zo graag dat er iets met haar is, omdat ze dat ziet als een zwakte. Ze wilt ook niemand tot last zijn. Chiyo is nogal een dromer: Wanneer ze voor zich uitstaart, is de kans groot dat ze ergens over denkt of over aan het dromen is.
• Uiterlijk Ze is 1.60 m lang en heeft halflange, bruine haren met donkerbruine ogen. Ze kleed zich casual en heeft ook een goede smaak qua mode. Ze draagt dus vaak een skinny jeans met daar een leuk topje en blousje of vest er over. Ook vind ze het fijn om een jurkje aan te doen, met daarover een jasje en een paar hakken eronder.
• Mutatie Gedachte lezen.
• Mutatie voordelen Als ze de gedachte van iemand binnen krijgt, merkt ze al snel of die persoon haar mag of niet. Of wat die persoon van plan is.
• Mutatie nadelen Soms als ze moe of gestrest is, of met haar hoofd ergens anders zit, overvallen de gedachtes van mensen haar en wordt het haar allemaal te veel. Ze kan daardoor in huilen uitbarsten of  vluchten naar een rustige plek.
• Mutatie grenzen Haar krachten zijn nog niet optimaal, aangezien ze op haar slechte dagen overvallen kan worden door meerdere gedachtes in plaats van één. Op haar goede dagen kan ze door middel van aar mutatie bij een persoon die dicht in haar buurt is zijn gedachte lezen als ze dat wilt. Buiten de straal van vijftig meter afstand kan ze geen gedachte meer lezen.
• Geschiedenis Chiyo is van Zuid-Korea naar Genosha Island verhuisd toen ze 18 was om te zorgen dat ze haar kracht meer onder controle kon krijgen en er meer over zou gaan leren. Daarvoor woonde ze bij haar moeder in Zuid-Korea die een beef restaurant had. Het liep goed en ze had altijd wel klanten.  Ze werkte hard om te zorgen dat Chiyo naar school toe kon. Toen Chiyo erachter kwam dat ze gedachtes kon lezen van anderen wist ze niet zo goed hoe ze dit aan haar moeder moest vertellen. Dit ging natuurlijk hun leven op z’n kop zetten. Haar moeder had een goed lopend bedrijf en zij deed het goed op school. Ze was vooral bang voor het feit dat mensen haar voor gek gingen verklaren. Niet gauw nadat ze het gemerkt had, kwamen Jean en Lillian die haar vroegen om met hun mee te gaan, zodat Chiyo meer over haar kracht kon leren. Chiyo stond versteld om het feit hoe ze haar gevonden hadden. Die avond, toen ze thuiskwam, raapte ze haar moed bij elkaar en vertelde haar moeder over de kracht die ze had en vroeg of ze met Jean en Lillian mee mocht, om te zorgen dat ze haar kracht beter onder de knie kreeg.  Haar moeder had in het begin moeite met het begrijpen, maar uiteindelijk wou ze Chiyo steunen , want ze begreep dat het soms lastig voor haar kon zijn.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://litlecreative.wordpress.com/
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Chiyo Matsushita   vr jul 17, 2015 10:30 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Chiyo Matsushita
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: