INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Aiden Freeman

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aiden Freeman
avatar
Class 2
Aantal berichten : 63

Character Profile
Alias: B-Positive
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Aiden Freeman   za jul 19, 2014 3:14 am

Naam: Aiden Freeman
Bijnaam: Fry
Geslacht: Man
Leeftijd: 20 jaar
Geboortedatum: 4 Juni  
Sterrenbeeld: Gemini  
Geboorteplaats: Wolverhampton

Familie:

 • Moeder || Imogen Freeman
 • Vader || Callum Freeman

Uiterlijk: Aiden heeft grijze ogen en bruin haar, dat meestal met flink wat gel is bewerkt. Af en toe laat hij ook nog wel eens een stoppelbaardje groeien, maar dat scheert hij weer weg als het te ver gegroeid is voor zijn smaak. Buiten dat draagt hij meestal T-shirts of hemdjes met een simpele spijkerbroek eronder. Zolang het hem maar lekker zit, vindt hij het prima. De meeste aandacht besteed hij toch alleen maar aan zijn haar. Het enige ongewone aan hem, buiten zijn haar, is wellicht het verband om zijn rechterhand die hij 24/7 om heeft vanwege zijn mutatie.
Karakter: Aiden is een complete leeghoofd. Hij neemt veel te snel een beslissing en dat eindigt vaak verkeerd; soms zelfs met een uitkomst dat compleet het tegenovergestelde is van wat normaal de bedoeling was. Ironisch genoeg weet hij echter wel veel nutteloze weetjes, die hij zonder pardon meedeelt, zelfs al heeft niemand erom gevraagd. Ook stelt hij hele rare vragen uit het niets, omdat hij vaak in zijn hoofd bezig is en van de hak op de tak kan springen. Aiden is erg nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit. Dit kan variëren tussen dingen opzoeken op het internet tot uittesten tot hoe ver hij bij iemand kan gaan. Dat laatste doet hij onbewust, aangezien hij niet echt erop let of hij verkeerde knopjes indrukt of niet. Meestal is hij in een erg goede bui en kan hij met iedereen opschieten, maar hij heeft vrij weinig geduld en het kan wel eens voorkomen dat hij mensen niet mag. Wanneer je bij hem te ver gaat, ga je ook echt te ver en dat laat hij dan goed blijken.
Likes:

 • Rondhangen met vrienden
 • Muziek
 • Nieuwe dingen (uitproberen)

Dislikes:

 • Verveling/niks kunnen doen
 • In een hoekje gedreven worden
 • Keuzes maken

Themesong: Barenaked Ladies – Did I Say That Out Loud?

Mutatie: Aiden is in staat om zijn eigen bloed te manipuleren. Dit gebeurd door middel van het vormen van voorwerpen met zijn bloed. Hij kan het dus uit vrije wil laten stollen of vloeibaar laten worden en kan allerlei verschillende dingen ermee maken. Van een simpele sleutel tot een zwaard; hij kan het allemaal. Dit vereist echter wel dat hij zichzelf verwond tot bloedens toe, maar tegenwoordig heeft hij altijd een snee in zijn hand dat hij niet laat genezen. Om zijn bloed extra in bedwang te houden, heeft hij verband om deze hand zitten.

Geschiedenis:
In tegenstelling tot de meeste mutanten had Aiden geen moeilijke jeugd. Hij groeide op als een zorgeloos kind en hoewel hij zichzelf vaak voor schut zette, gaf hij vrij weinig om wat mensen over hem dachten. Zolang ze maar om hem lachten was het prima voor hem, want lachen was een goede emotie in zijn ogen. Het was rond zijn zevende dat Aiden zijn gave daadwerkelijk ontdekte. Of nou ja, gave. Zijn mutatie. De kleine jongen klom roekeloos in een boom terwijl zijn vrienden eromheen stonden en toekeken. Hij verloor echter zijn balans en viel eruit, waarna hij op zijn knieën terechtkwam en deze schaafden. Het bloedde hevig en Aiden concentreerde zich op het stelpen ervan, wat op z’n beurt er weer voor zorgde dat zijn bloed meteen begon te stollen. Het bloeden stopte al snel en zijn vrienden schenen het een raar voorval te vinden, maar Aiden haalde enkel zijn schouders op en vertrok naar huis. Thuis vertelde hij over wat er gebeurd was, maar zijn ouders geloofden hem natuurlijk niet. Hun zoon zei immers wel vaker vreemde dingen.

De tweede keer dat hij zijn mutatie gebruikte, was toen hij dertien jaar oud was. Tijdens een biologieles kregen de leerlingen de keuze om een kikker te ontleden en Aiden, die altijd nieuwsgierig was naar meer informatie en nieuwe dingen wilde proberen, koos er natuurlijk voor om zoiets te doen. Veel van het ontleden kwam echter niet, want door zijn eigen gekluns sneed hij zich in zijn hand. Omdat hij van tevoren nog dacht aan het snijden met een mes, kreeg hij het voor elkaar om zijn bloed te vervormen naar dat van een mes en daarmee het bloed opnieuw te stollen, waardoor hij niet meer verloor. Verward en vooral verbaasd door zijn eigen gave staarde hij naar het bloedrode mes in zijn handen, voordat hij gealarmeerd om zich heen keek om te zien of iemand het gezien had. Dit keer begreep hij wel dat dit heel ongewoon was en stopte hij het mes vlug weg voordat iemand het kon zien. Na schooltijd rende hij terug naar huis om het zijn ouders weer te vertellen, maar dit keer geloofden ze hem ook niet. Aiden had echter een extra troef in de hand om te bewijzen dat het wel waar was en liet hen het mes zien met een ongewone, bloedrode kleur. Het was vanaf dat moment dat zijn vader en moeder hem het voordeel van de twijfel gaven en hem in de gaten hielden.

Aiden wachtte vanaf die dag ook niet meer tot een volgend voorval om dingen uit te testen. Hij verwondde zichzelf vaker en experimenteerde met zijn mutatie. Natuurlijk waren het geen ernstige verwondingen en hield hij het netjes voor zover dat kon, want hij deed het in het geheim omdat zijn ouders het vast nooit goed zouden keuren. Op deze manier kreeg hij het wel onder controle en kon hij het in lastige situaties toepassen als dat nodig was. Zoals bijvoorbeeld een sleutel maken van zijn eigen bloed omdat hij de originele was kwijtgeraakt en die op dat moment hard nodig had. Pas op zijn zestiende gaf hij aan zijn ouders toe dat hij zijn mutatie onder controle had en hem dagelijks gebruikte. Zijn vader sprak hem streng toe en zijn moeder vertelde hem over de nadelen dat het spelen met bloed met zich meebracht. Aiden beloofde om zijn mutatie niet al te vaak gebruiken, maar de drang was soms te sterk. Op zijn achttiende kwam hij zelfs in het ziekenhuis terecht vanwege teveel bloedverlies en koste het hem weken om daar weer bovenop te komen. Sindsdien beloofde hij zichzelf om echt op te letten met zijn mutatie, want nu wist hij de gevolgen ervan en had hij het ook gevoeld. Twee jaar later kwam hij door zijn ouders in contact met Jean en Lillian, die hem vertelden over zijn gave en dat er nog meer mensen zoals hem waren. Ze vertelden ook over een apart eiland waar men een school voor de mutanten had gebouwd  en nodigden hem uit om met hen mee daarheen te gaan. Uit nieuwsgierigheid stemde hij in en vertrok enkele dagen later naar het eiland om zijn nieuwe woonplek te bezichtigen.  

Trivia:

 • Aiden gilt vrij vaak als hij gefrustreerd is, verliest of gewoon heel hard faalt. Tevens verzint hij ook zijn eigen scheldwoorden ter plekke om niemand te beledigen.
 • Aiden is grayseksueel. Zijn romantische voorkeur gaat naar vrouwen.
 • Hij probeert graag nieuwe dingen uit. Hem iets nieuws laten zien is een prima manier om betere vrienden te worden.
 • Hij is Brits, maar heeft Iers bloed in zich.
 • Aiden is enigkind, maar is met zoveel mensen opgegroeid dat hij meer iemand lijkt die veel broers en zussen heeft. Zo is delen geen probleem voor hem en is hij graag onder de mensen.
 • Vrijheid en flexibiliteit is erg belangrijk voor hem. Hij is namelijk erg afhankelijk, ondanks zijn klunzigheid, en heeft liever de ruimte dan dat hij zich verstikt voelt door anderen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Aiden Freeman   vr jul 17, 2015 10:30 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Aiden Freeman
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: