INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Marcial Castellan

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Marcial Castellan
avatar
Class 1
Aantal berichten : 70

Character Profile
Alias: 404
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Marcial Castellan   za aug 17, 2013 8:12 pm


Marcial Castellan

A L G E M E E N
Naam: Marcial G. Castellan
Bijnaam: March, Cas
Alias: 404
Leeftijd: 17 jaar
Geboorteplaats: Ierland
Geslacht: Mannelijk
Geaardheid: Bi
Familie: Scott Castellan (oudere broer)

U I T E R L I J K
Eerste indruk: Als je hem gewoon nog maar ziet lopen, zal je merken dat Marcial een redelijk teruggetrokken persoon is. Hij is die persoon die constant zijn excuses aanbiedt aan mensen omdat hij tegen hen aanliep. Dit komt meestal omdat hij zijn blik op de grond gericht houdt. Mensen zullen ook best snel uitvinden dat hij iemand is die nooit direct oogcontact maakt en als hij met iemand praat. Zijn blik dwaalt meestal af naar een punt achter die persoon.
Haarkleur: Donker blond
Oogkleur: Blauw
Lengte: 1.90m
Tatoeages/piercings: /
Bijzondere kenmerken: Sproetjes. Marcial heeft sproetjes over heel zijn lichaam lopen. Deze zijn meestal beter zichtbaar in de zomer dan in de winter.

I N N E R L I J K
Mensen zullen het snel merken als Marcial bang, boos of juist blij is ondanks het feit dat hij niet erg veel zegt. Hij heeft namelijk ‘ticks’ en elk van die ‘ticks’ horen bij een andere emotie. Als hij kwaad is, gebeurd het dat hij zijn handen tot vuisten balt en weer ontspant terwijl hij zal weigeren om je aan te kijken. Meestal kijkt hij dan gewoon naar zijn voeten met een frons op zijn gezicht en mompelt hij dingen die amper te verstaan zijn. Heb je niet goed gehoord wat hij gezegd heeft? Spijtig dan, want de enige manier om ervoor te zorgen dat hij de woorden terug herhaalt, is hem helpen met wat hem ook heeft kwaad gemaakt en het op te lossen. Wanneer hij bang of gewoon vermoeid is, heeft hij de gewoonte om met zijn vingers op objecten te tikken of wrijft hij met zijn handen over zijn gezicht. Als hij blij of enthousiast is, maakt hij meestal veel handgebaren en springt hij bijna letterlijk op en neer terwijl er een grote glimlach op zijn gezicht te zien is.

De jongen is erg bijgelovig. Zo zou hij nooit onder een ladder doorlopen, op een scheur in de grond gaan staan en krijgt hij meestal een halve hartaanval als hij een zwarte kat ziet lopen. Het is dus vanzelfsprekend dat hij zich op vrijdag de dertiende nog al eens in zijn kamer durft opsluiten en van heel de dag komt hij dan niet meer buiten. Mensen die dan binnenkomen, zullen hem in dekens gehuld aantreffen terwijl hij constant over zijn neus zit te wrijven.

Je zou het niet snel zeggen als je hem helemaal in zijn eentje ergens voor zich uit ziet staren, maar Marcial is slim en bij een IQ test scoort hij makkelijk tegen het hoogbegaafde aan. Het probleem met hem is dat hij geen linken kan leggen en wat mensen logisch vinden, vind hij juist iets dat moeilijk te begrijpen valt. De meeste grappen die mensen maken verstaat hij ook niet en meestal durft hij wel om uitleg vragen als hij niet helemaal begrijpt wat er zo grappig aan is. Natuurlijk is het leuke een beetje van de grap af als je het moet gaan uitleggen aan iemand. Beginnen met metaforen is helemaal een no go bij hem. Hij begrijpt ze niet en hij zal ze waarschijnlijk ook nooit begrijpen tenzij hij de betekenis letterlijk van buiten zou leren.

Marcial heeft een paar obsessies. Zo heeft hij in de eerste plaats een verzameling platte steentjes. Waarom? Omdat hij altijd de neiging voelt om elk mooi steentje dat hij vind, mee te nemen. Een tweede obsessie is het vertellen van onnuttige weetjes. Het zijn meestal ook de slechte momenten die hij uitkiest om die weetjes met andere te delen, al heeft hij meestal absoluut niet in de gaten dat het niet zo’n goed moment is. Als mensen hem dan scheef aankijken, raakt hij meestal wat in paniek omdat hij dan het gevoel heeft dat hij iets verkeerd gedaan heeft.

Je kan zeggen dat de jongen aan faalangst leidt. Als hij iets moet doen, probeert hij het meestal zo goed mogelijk voor te bereiden en als hij een conversatie met iemand moet voeren, speelt hij bijna alle mogelijke antwoorden die iemand kan geven in zijn hoofd af. Vanaf het moment dat het toch wat anders gaat doen hij verwacht heeft, kan het ook gebeuren dat hij begint te stotteren en helemaal niet meer weet wat te zeggen.

G E S C H I E D E N I S
Marcial werd geboren in Ierland in een gezin dat al een zoon telde. Zijn ouders ontvingen hun nieuwe aanwinst met open armen. De jongen was in het begin een redelijk rustig kind, al was het al snel duidelijk dat hij niet graag aangeraakt werd door andere mensen dan zijn ouders of zijn broer. Telkens als iemand anders hem vastpakte, duurde het niet lang voordat hij de longen uit zijn lijf schreeuwde totdat hij werd neergelegd of totdat zijn ouders hem overnamen.

Hoe ouder hij werd, hoe meer het opviel dat hij mensen altijd ontweek als ze hem wilden aanraken en dat hij nooit iemand in de ogen keek als iemand iets tegen hem zei. Meestal keek hij oftewel naar een punt achter die persoon, oftewel keek hij naar zijn voeten. Marcial was een jongen van weinig woorden en het gebeurde veel dat mensen hem gewoon verkeerd begrepen. Een heleboel mensen waren ervan overtuigd dat hij gewoon een onbeleefd joch was en het gebeurde dat mensen tegen hem begonnen te schreeuwen omdat ze zijn aandacht wilden hebben. Soms gingen ze zelfs zo ver dat ze hem een tik gaven in een poging ervoor te zorgen dat hij hen recht aankeek. Dit heeft echter nooit het gewenste effect gehad.

De enige persoon waar hij zich echt altijd al bij op zijn gemak heeft gevoelt, is zijn oudere broer. Vanaf het begin klampte hij zich al aan zijn broer vast en verstopte hij zich vaak achter Scott als er nieuwe mensen op bezoek kwamen. Alles wat de ander deed, wilde hij gezien hebben en zo gebeurde het dat hij erg dicht bij zijn broer zat toen deze bezig was met een of ander project. Hij had zich voorover gebogen toen de laatste hand aan het project werd gelegd en de harde knal die weerklonk, zorgde ervoor dat hij niets anders dan ruis hoorde. De piep in zijn rechteroor bleef de hele tijd aanhouden terwijl het als snel duidelijk werd dat zijn linkeroor onherstelbaar beschadigd was geraakt.

Vanaf die dag moest hij er altijd voor zorgden dat mensen aan zijn rechterkant stonden als ze iets belangrijks te vertellen hadden en zelfs dan moest hij zich goed concentreren om de woorden in plaats van het gepiep om te horen wat ze juist te zeggen hadden. Het was ook rond die periode dat hij ‘slierten licht’ begon te zien. Slierten die niemand anders kon zien. Het was pas na een jaar of twee dat hij doorkreeg dat die ‘lichtgevende slierten’ ook een functie hadden. Telkens als iemand in zijn buurt een bericht kreeg of verstuurde met zijn mobiel, kon hij meelezen. Na een tijdje merkte hij ook dat hij computers en de televisie van een afstandje kon besturen en zelfs dingen te weten kon komen over mensen die hij eigenlijk niet hoorde te weten. Dingen die ze ooit op het internet hadden geplaatst en metertijd gewoon vergeten waren.

Het was pas toen hij zelf een beetje wist hoe alles juist werkte, dat hij zijn broer zijn bevindingen vertelde. Natuurlijk verscheen er een glimlach op zijn gezicht toen duidelijk werd dat zijn broer ook dingen kon die een normaal mens eigenlijk niet hoorde te kunnen. Ze vertrokken samen naar genosha eiland toen iemand hen kwam halen die net als hen een mutatie had. Ze zouden naar een school gaan waar mensen zaten die ook bijzondere dingen konden en waar ze hen verder konden helpen met het beheersen van hun mutaties.

M U T A T I E
Transducer||
Een Transducer is zeg maar een menselijk antenne die de mogelijkheid heeft om gesprekken en gecodeerde berichten te onderscheppen met hun geest. Ze kunnen de elektromagnetische velden letterlijk 'zien' en zouden zo kunnen zeggen welke golflengte waar bij hoort. Zo is het voor hen een eitje om in te breken in zowel computers als mobieltjes zonder de toestellen nog maar aan te raken.
Als Marcial nog wat meer traint, kan hij ook de frequenties van de natuur opvangen zoals het gezoem van bijen en zeggen waar dat deze zich bevinden.
Het gebruiken kost totaal geen kracht, maar kan de gebruiker mentaal wel gek maken. Als Marcial eenmaal bezig met het hacken van een computer, sluit hij de rest van zijn omgeving af. Je mag zoveel tegen hem schreeuwen als je wilt, op dat moment hoort hij je gewoon niet. Hetgeen dat hem echt schade toe kan brengen is een virus dat geactiveerd wordt op de computer staat waarmee hij mee 'verbonden' is. Op dat moment zal hij barstende hoofdpijn krijgen en kan in het ergste geval zelfs sterven als de computer niet uitgezet wordt.

pictures van de dingen die hij ziet:
 
notes
here
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Marcial Castellan   ma maa 20, 2017 10:49 pm


Hierbij ben je Class 1.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Marcial Castellan
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: