INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Catalina Lopez

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Catalina Lopez
avatar
Aantal berichten : 6

Character Profile
Alias: Luna
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Catalina Lopez   do jul 10, 2014 8:29 pm

Luna


• Naam Catalina Maria Lopez
• Bijnaam Luna
• Leeftijd 16
• Geboorteplaats Mar del Plata
• Geaardheid Heteroseksueel
• Geloof Catalina heeft niet echt iets met geloof, ze gelooft niet dat mensen naar de hemel of de hel gaan. Nee Catalina geloofd meer in reïncarnatie.

• Karakter
Het vreemde aan haar karakter is dat ze overdag wanneer de zon er niet is stukken minder vrolijke en actiever is. Maar zodra de maan ook maar op komt veranderd deze blondine in een zeer vrolijk persoon en kan ze de hele wereld aan. Catalina is een jonge dame waar je echt weet wat je er aan hebt. Het gebeurt wel eens dat ze soms kort af doet of je juist helemaal negeert maar dit komt omdat ze dan op dat moment in de maag zit met een aantal problemen of helemaal weg is gezonken in haar gedachten wat ook nog wel eens vaak gebeurt. Ook is dit vaak een 'vlucht' wereld waar ze maar al te graag is. Verder is deze jonge dame zeker vriendelijk en houd er van om onder de mensen te zijn. Echter is ze door de jaren heen wel wat veranderd. Vroeger stond ze graag in het midden van de belangstelling maar nu staat ze liever wat aan de zij lijn. Als het echter om jongens draait wil ze graag alle aandacht van jongens. Ze is in love with the idea of love dat geeft ze vaak ook eerlijk toe. Maar toch kan ze hier niet mee op houden. Ze zoekt in elke jongen de ware prins voor haar. Maar of dit al zo'n succes is geweest is een andere vraag. Ze is iemand die niet graag over haar zelf praat en ook niet echt weet hoe ze iemand kan helpen. Wanneer men dan ook zulke vragen vraagt verzint ze altijd een smoes om er vandoor te gaan. Ze hoopt een gesloten boek voor iedereen te zijn en verbergt haar ware emoties onder een masker met een te grote glimlach. Die misschien elk moment wel kan barsten. Achter die masker scheelt verdriet en heel veel woede. Ze is echter bang zodra ze haar ware emoties uit dit nog wel eens een gevaar op kan leven. Dit omdat haar mutatie toch ook veel op haar emoties werkt. En hoe langer ze dit opkropt hoe gevaarlijker het eigenlijk kan worden. Maar zolang er niemand door haar masker heen kan kijken zal er misschien wel nooit op tijd hulp zijn. Cataline kan soms best verlegen worden en onzeker. Dit weet ze vaak goed te verbergen. Zodra ze zenuwachtig of nerveus word gaat ze op haar duim bijten of een van haar benen de hele tijd laten bewegen. Ze heeft net zoals iedereen wel eens haar boze momenten al laat ze die niet vaak toe.

• Uiterlijk
Catalina heeft een normale lengte van 1.75. Ze is volgens de dokter iets te zwaar voor haar lengte met 74 kg. Maar dit is echter niet echt te zien aan haar lichaam. Ze heeft redelijk normale rondingen voor haar bouw en heeft een 'dun' lichaam. Catalina is redelijk te vreden over haar uiterlijk al is ze toch best vaak wat onzeker. Maar dit meer om haar littekens die op haar rug zitten. Ze is vroeger namelijk in prikkeldraad gelegen wat veel en diepe littekens heeft achter gelaten. Ook heeft ze de zelfde littekens om een van haar polsen. Catalina heeft lange blonde soms haast witte haren. Ze heeft grijze lichte ogen die lichter worden naarmate de volle maan nadert. Na elke volle maan is haar oogkleur op zijn donkerst dan zijn ze vaak naar een blauw/groenachtige kleur. Catalina is iemand die vaak op blote voeten loopt. Dit heeft ze vroeger jaren gedaan en dit doet ze nu dus nog steeds. Ook is dit makkelijker bij Earth Manipulation. Omdat ze de trillingen en alles beter kan voelen. Verder is ze iemand die er van houd om jurkjes en rokken te dragen. Soms draagt ze ook broeken maar dit zijn enkel kleine broekjes. Als ze schoenen draagt dan is dit negen van de tien keer hakken. Ze voelt zich sexier met hakken aan wat eigenlijk best een onzin is. Ze heeft dan ook redelijk veel schoenen in haar kast staan. Over haar jurkjes en rokken draagt ze soms een leren jas of een klein bloesje wat er op past. Qua accessoires draagt ze vaak armbanden, kettingen en oorbellen. Ze draagt sowieso altijd een ketting die ze ook nooit af doet. Dit is een kristal waar ze wat licht en energie van de maan in op heeft gesloten. Dit zal ze echter alleen gebruiken wanneer dit nodig is. Dat kleine beetje licht en energie kan haar namelijk best krachtig maken voor een korte periode.

• Mutatie
Catalina haar mutatie draagt de naam Lunar Manipulation het word echter ook Lunakinesis, Menekinesis of Moon Manipulation genoemd. De gebruiker van Lunar Manipulation kan het maken, vormen en manipuleren alle aspecten van de maan. Ook is Catalina in staat gebruik te maken van de zwaartekracht, het effect wat het heeft op aarde, tijdwaarneming etc. Echter is ze nog niet helemaal achter hoe ze dit alles moet en zou kunnen gebruiken. Catalina is zelfs in staat om haar energie te krijgen van de maan.

Door Lunar Manipulation is Catalina in staat om het volgende te doen.

Dust Manipulatian: Door dat er veel stof aanwezig is, heeft Catalina de macht om deze te manipuleren en het te creëren. Ze is echter pas net achter hoe ze dit moet doen, dit betekend dus ook dat Catalina hier totaal niet goed in is. Het enigste wat ze kan doen is het stof wat om haar heen is te sturen. Ook kan ze een heel klein beetje creëren maar het duurt nooit lang voor het stof naar beneden dwarrelt en de grond raakt.

Earth Manipulation: Aangezien er ook aarde aanwezig is op de maan is Catalina in staat deze ook manipuleren en te creëren. Deze heeft ze echter beter in de hand omdat ze dit al een aantal jaren kan. Echter heeft ze hier wel moeite mee zodra ze emotineel word. Ze kan met gemak scheuren in de aarde maken en aardbevingen veroorzaken. Ook kan ze makkelijk mensen en dieren aan voelen komen door trillingen in de grond. Catalina heeft ook geen moeite met het vernietigen van huizen en ga zo maar door.

Gravity Manipulation: Catalina kan de zwaartekracht om haar heen manipuleren. Zo kan ze zorgen dat er haast geen zwaartekracht is of juist te veel. Dit heeft echter ook effect op water en steen. Maar dit gebeurt alleen als Catalina hier gebruik van maakt. Hier door is ze ook in staat om het water te sturen zoals ze dit wilt. Helaas kan ze water niet laten bevriezen of koken.(dit enkel met light Manipulation) Dit is een kracht die ze redelijk goed onder de knie heeft maar hier weinig gebruik van maakt. Echter alleen wanneer ze alleen is om het niet te vergeten misschien kan het namelijk ooit nog eens van pas komen.


Light Manipulation: Dit is een kracht die Catalina zeer goed beheerst. Ze kan hier door licht manipuleren en creëren. Ze kan het uit haar vingers laten ontstaan maar kan ook kunst licht manipuleren. Hier door kan ze een lamp minder fel laten branden of juist feller. Dit kan er ook voor zorgen dat bijvoorbeeld het glas wat om een lamp heen zit kapot knapt. Catalina is ook in staat om licht stralen te sturen. Echter is haar licht altijd wit/grijsachtig omdat dat de kleur van de maan is. Maar de hitte van haar licht is hierom zeker niet mindere.

Lunar Empowerment: Door het maan licht word Cataline, krachtiger, sneller, leniger. En ga zo maar door. Ook als ze heel erg uitgeput is kan ze zich opladen door de licht van de maan. Zelfs is ze in staat om er voor te zorgen dat het langer duurt voor ze ouder word met maan licht. Echter moet ze wel elke dag in aanraking komen met de maan. Gebeurt dit niet dan zou ze op een normale manier oud worden.

Lunar Constructs: Catalina kan maan energie om veranderen naar alles wat ze ook maar gezien heeft. Ook dit heeft ze echter niet helemaal in de hand. Vaak lukt het haar alleen om kleine dingen en wapens te maken. Maar zodra de maan verdwijnt heeft het voorwerp dat ze heeft gemaakt geen nut meer. Zo zou een pistool het niet meer doen tot dat de maan weer te voorschijn komt.

Time Manipulation: Catalina is in staat om de tijd te manipuleren door de maan te laten verschijnen of te laten verdwijnen. Hier door kan ze erg ver de toekomst of het verleden heen gaan. Echter neemt ze ieder ander met haar mee op de hele planeet. Catalina is in staat deze kracht te gebruiken maar heeft dit nog maar een enkele keer gedaan. Wanneer ze dit doet, beweegt iedereen om haar heen razend snel. Hier door is ze echter ook in staat om precies te weten hoe laat het is zonder ook maar op een klok te kijken of ga zo maar door.

Alles draait bij Catalina om de maan. De nadeel van deze mutatie is dat ze toch redelijk afhankelijk is van de maan. Ook het feit dat ze zoveel dingen kan beangstigt haar. Wanneer de maan er niet is kan ze deze dingen niet lang vol houden. Echter de dingen die ze redelijk goed beheerst zou ze een aantal uren vol kunnen houden. Gebruikt ze haar krachten te lang dan put dit haar erg uit. Alleen de maan kan haar dan weer opladen.

• Geschiedenis
Catalina Maria Lopez is een jonge dame van 16 jaar oud. Ze is geboren en opgegroeid in Argentinië, Mar del Plata. Haar moeder komt oorspronkelijk uit Amerika en heeft haar vader via vrienden leren kennen. Na een bel relatie van een jaar besloot ze naar Argentinië te verhuizen om daar te gaan trouwen met haar vader. Catalina haar moeder en vader hebben hier nooit spijt van gekregen. Catalina groeide als een normaal meisje op. Ze kreeg echter veel aandacht en werd te veel verwend door haar ouders. Waarschijnlijk omdat ze blij waren dat Catalina niet zoals de zus van haar moeder was. Haar tante was namelijk een mutant die haar krachten van haar oma had geërfd. En op 3 jarige leeftijd liet Catalina echter al wat van haar gaves zien. Haar ouders hadden te vroeg gejuicht. Ze wist op 3 jarige leeftijd licht uit haar vingers te laten komen. Haar moeder wist meteen wat dit betekende. De kans was namelijk zeer groot dat ze de zelfde mutatie had als haar oma.   Lunakinesis, en hoe ouder Catalina werd hoe duidelijker het was dat ze deze mutatie had. In plaats van hun kind te gaan haten om wat ze kon besloot vooral haar vader Catalina normaal te blijven behandelen. Hier door werd Catalina toch wel een verwend nest. Ze werd als een prinses behandeld thuis en ze kreeg dan ook alles wat ze wou. Ondanks dat was Catalina nooit echt gelukkig. Ze mocht dan misschien wel in een villa wonen. Het nieuwste van het nieuwste krijgen. Genoeg vrienden hebben en overal bij horen. Maar het enigste wat ze heet meest wou had ze niet, en zou ze ook nooit krijgen. Nee haar ouders waren altijd maar aan het werk. Vaak kreeg ze haar ouders maar een paar uurtjes te zien in de week. Catalina werd opgevoed door haar kindermeisje en niet veel later deed alleen de huishoudster dat. Maar zij ging echter ook al weer om 5 uur weg. Dit betekende dat ze altijd voor haar zelf moest koken en haar zelf op tijd naar bed moest sturen. Het gebeurde vaak dat Catalina nachts naar de sterren hemel keek en wende bij elke vallende ster die ze zag dat haar leven anders was. Dat ze ouders had die voor haar zorgde en er voor haar waren. Maar helaas heeft ze in haar hele leven maar 3 vallende sterren gezien en bij geen een is haar wens uit gekomen.

Op haar elfde riepen haar ouders een keer bij hen, ze kreeg het nieuws te horen dat ze zodra Catalina 12 was, naar een school zou gaan in Amerika. Natuurlijk was Catalina hier boos om. Ze wou liever in haar eigen land blijven, bij haar vrienden en vooral bij haar familie. Al wist ze dat het vroeg of laat zou komen. Haar tante had wel vaker over die school gehad. Aangezien haar tante Annabella haar niet meer les kon geven. Catalina haar kracht en de verschillende dingen die ze er mee kon doen werd onhandelbaar. En Annabella was dan ook de gene die haar over wist te halen. Dit zou veel beter voor haar zijn. Dus uiteindelijk stemde ze toe. Catalina had erg veel geluk gehad met het feit dat ze tweetalig was opgevoed. Hier door kon ze dus gewoon zonder problemen met de taal naar de school gaan. Het ene jaar thuis ging veelte snel voorbij. Het duurde dan ook niet lang voor ze opgehaald werd. Dit was precies op de dag van haar verjaardag die ze dat jaar echter ook niet gevierd heeft. In het begin was Catalina erg op haar zelf en een terug getrokken meisje. Ze vond het maar vreemd om tussen andere jongeren te lopen die ook een Mutatie hadden. Echter voelde het achteraf veel fijner. Catalina kreeg een paar van haar krachten beter in de hand en ze is echter nog steeds bezig met ze te trainen. Ook kwam ze er al snel achter dat ze snacht's wanneer de maan scheen ze veel krachtiger was. Met volle maan is ze echter op haar gevaarlijkst. Catalina kreeg tijdens haar eerste schooljaren al snel slecht nieuws. Haar vader bleek erg ziek te zijn en is nu 3 jaar later een kasplantje in een verzorging te huis. Het ergste vind Catalina dat ze nooit van haar moeder naar huis mocht voor haar vader. Nee ze zou haar vader in de vakanties wel zien. Catalina snapte niet waarom haar moeder plots zo deed. En dat zou ze ook nooit snappen.

It's all about the moon
Laatst aangepast door Catalina Lopez op vr jul 11, 2014 1:02 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Admin
avatar
HTML & CSS Editor
Aantal berichten : 327

Character Profile
Alias:
Age:
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Catalina Lopez   vr jul 11, 2014 12:15 pm

Ik vind eerlijk gezegd dat je wel erg veel onderdelen hebt in je mutatie. Zou je er een paar weg kunnen halen?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Catalina Lopez
avatar
Aantal berichten : 6

Character Profile
Alias: Luna
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Catalina Lopez   vr jul 11, 2014 12:57 pm

Ik haal er een paar weg.

Edit:

Ik heb zand manipulatie weg gehaald en Reflectie Manipulatie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Catalina Lopez   di jul 15, 2014 7:03 pm

We hebben er nu al een aantal dagen over zitten praten samen en we zijn tot de conclusie gekomen dat je nog steeds teveel mutaties in je CS hebt staan. Ik snap de verbinding die je wilt maken tot de meeste, maar het is nog steeds onsamenhangend.

Catalina Lopez schreef:
Dust Manipulatian: Door dat er veel stof aanwezig is, heeft Catalina de macht om deze te manipuleren en het te creëren. Ze is echter pas net achter hoe ze dit moet doen, dit betekend dus ook dat Catalina hier totaal niet goed in is. Het enigste wat ze kan doen is het stof wat om haar heen is te sturen. Ook kan ze een heel klein beetje creëren maar het duurt nooit lang voor het stof naar beneden dwarrelt en de grond raakt.

Ik snap niet echt het nut van deze mutatie in vergelijking met de anderen; wat zou ze met stof moeten doen en waarom behoort deze niet tot één van de anderen als een kleine bijwerking? Waarom moet deze per sé los?

Catalina Lopez schreef:
Earth Manipulation: Aangezien er ook aarde aanwezig is op de maan is Catalina in staat deze ook manipuleren en te creëren. Deze heeft ze echter beter in de hand omdat ze dit al een aantal jaren kan. Echter heeft ze hier wel moeite mee zodra ze emotineel word. Ze kan met gemak scheuren in de aarde maken en aardbevingen veroorzaken. Ook kan ze makkelijk mensen en dieren aan voelen komen door trillingen in de grond. Catalina heeft ook geen moeite met het vernietigen van huizen en ga zo maar door.

Deze mutatie alleen al is al vrij krachtig omdat ze nu al een aantal jaren ervaring heeft. Als ze met gemak scheuren in de grond kan maken, mensen én dieren zou kunnen aan voelen via de grond én heel simpel huizen kan vernietigen zonder er weinig moeite voor te doen (zoals ik het begrijp) zou je hiermee al een Class 3 mutant kunnen zijn zonder alle andere mutaties. En wat heeft deze dan precies te maken met de maan als ik alle andere mutaties lees? Bovendien heeft de maan héle andere grond dan de aarde.

Catalina Lopez schreef:
Gravity Manipulation: Catalina kan de zwaartekracht om haar heen manipuleren. Zo kan ze zorgen dat er haast geen zwaartekracht is of juist te veel. Dit heeft echter ook effect op water en steen. Maar dit gebeurt alleen als Catalina hier gebruik van maakt. Hier door is ze ook in staat om het water te sturen zoals ze dit wilt. Helaas kan ze water niet laten bevriezen of koken.(dit enkel met light Manipulation) Dit is een kracht die ze redelijk goed onder de knie heeft maar hier weinig gebruik van maakt. Echter alleen wanneer ze alleen is om het niet te vergeten misschien kan het namelijk ooit nog eens van pas komen.

Zwaartekracht manipulatie zou ik op zich ook nog niet eens zo heel erg gevonden hebben omdat dat samen met het maken van scheuren in de grond best samen gemengd zou kunnen worden. Maar dat ze dan ook nog water kan sturen op haar allerbest? Ik betwijfel het.

Catalina Lopez schreef:
Light Manipulation: Dit is een kracht die Catalina zeer goed beheerst. Ze kan hier door licht manipuleren en creëren. Ze kan het uit haar vingers laten ontstaan maar kan ook kunst licht manipuleren. Hier door kan ze een lamp minder fel laten branden of juist feller. Dit kan er ook voor zorgen dat bijvoorbeeld het glas wat om een lamp heen zit kapot knapt. Catalina is ook in staat om licht stralen te sturen. Echter is haar licht altijd wit/grijsachtig omdat dat de kleur van de maan is. Maar de hitte van haar licht is hierom zeker niet mindere.

Wat is de samenhanging van deze kracht met de anderen? Ik zie de connectie met de maan ook niet helemaal precies?

Catalina Lopez schreef:
Lunar Empowerment: Door het maan licht word Cataline, krachtiger, sneller, leniger. En ga zo maar door. Ook als ze heel erg uitgeput is kan ze zich opladen door de licht van de maan. Zelfs is ze in staat om er voor te zorgen dat het langer duurt voor ze ouder word met maan licht. Echter moet ze wel elke dag in aanraking komen met de maan. Gebeurt dit niet dan zou ze op een normale manier oud worden.

Ik snap dat de maan voor Catalina een oplaadpunt is en dat ze daarmee eventueel haar krachten weer mee zou kunnen opsterken maar om haar daarbij krachtiger, sneller en leniger, etc, te maken? Vooral het stuk met dat ze niet snel ouder word met maanlicht is vaag.

Catalina Lopez schreef:
Time Manipulation: Catalina is in staat om de tijd te manipuleren door de maan te laten verschijnen of te laten verdwijnen. Hier door kan ze erg ver de toekomst of het verleden heen gaan. Echter neemt ze ieder ander met haar mee op de hele planeet. Catalina is in staat deze kracht te gebruiken maar heeft dit nog maar een enkele keer gedaan. Wanneer ze dit doet, beweegt iedereen om haar heen razend snel. Hier door is ze echter ook in staat om precies te weten hoe laat het is zonder ook maar op een klok te kijken of ga zo maar door.

Ik snap weinig van deze kracht, hoezo is het mogelijk om tijd te reizen door de maan te laten verschijnen of te laten verdwijnen. Naar mijn mening zou ik deze schrappen.
_______________

Als ik het allemaal zo lees klopt er weinig van.. het is de aarde met de maan samen gemengd, maar Catalina draait toch enkel om de maan? Bovendien zie ik enorm weinig grenzen of controle beperktheid. Het is nog veel te overpowered voor een zestien-jarig meisje. En ik snap het als je misschien Class 4 wilt worden, maar dat hoeft écht niet met acht mutaties. Zes in dit geval nu nog.

Dus bij deze vragen we je rustig mijn feedback te lezen en je CS aan te passen, het is allemaal nog een beetje te vaag en te veel voor ons.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
Catalina Lopez
avatar
Aantal berichten : 6

Character Profile
Alias: Luna
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Catalina Lopez   di jul 15, 2014 9:14 pm

Ik heb de info ook alleen maar hier http://powerlisting.wikia.com/wiki/Lunar_Manipulation vandaan.

Maar ik verander het morgen allemaal wel even.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Catalina Lopez   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Catalina Lopez
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: