INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Axl Valentine

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Axl Valentine
avatar
Class 3
Aantal berichten : 24

Character Profile
Alias: Eclipsis
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Axl Valentine   di jul 08, 2014 11:39 pm


AXL 'ECLIPSIS' VALENTINE
19 Years, born in Chigaco, America.
Walking the earth as a mutant class 3.
Played by Michelle, face by Dylan O'brien.

NINE IMAGES TO DISCRIBE YOUR CHARACTER
" I'm afraid that tomorrow is just too far away "


PERSONALITY

Little Devil - Al van kleins af aan was Axl een jongen die kattenkwaad uithaalde. Zocht grenzen op bij mensen en wilde die ook maar al te graag over gaan. Als kleine jongen werd het hem nooit kwalijk genomen. Maar nu Axl ouder is zijn, zijn grappen ook helemaal niet meer zo leuk. Hij speelt graag spelletjes met mensen. Geeft ze een stukje hoop en neemt het daarna weer weg van mensen. Mensen pijn doen is bijna een dagelijkse bezigheid. Je kan beter mijlen ver van hem vandaan zijn want als Axl je in zijn greep heeft zal hij ook niet los laten.

Manipulation - Axl is meester der manipuleren. Door de Illusies die hij kan maken kan hij mensen alles voor hem laten doen. Hij maakt graag gebruik van mensen en ziet mensen dan ook niet anders dan een op stapje. Vrienden maken doet Axl niet, hij maakt alleen maar opstapjes en vijanden. Axl zal nooit toegeven dat hij een fout maakt of dat hij iets doet wat niet mag. Je moet er maar gewoon mee leven dat Axl zo is.

Arrogant - Axl is een arrogante jongen die op iedereen neer kijkt. Hij gedraagt zich dan ook alsof hij koning van de school is. Hij is voor niemand bang en niemand zal hem dan ook bang kunnen maken. Zijn Illusies beschermen hem wel en als dat niet zo is dan reist hij wel weer terug de tijd in om het anders aan te pakken. En geloof me, je kan deze jongen beter niet boos maken want hij zal je vinden en doden.

Love - Je zou haast denken dat liefde niet voor in het woorden boek van Axl, maar daar zit je goed mis. Axl leerde ooit iets van zijn scheikunde leraar: "Je kunt het nooit koud krijgen, je kan alleen een afwezigheid van warmte hebben." Deze woorden heeft Axl omgezet naar zijn eigen gezegde waar hij nog steeds heilig in gelooft. "Je kan geen haat voelen, alleen maar een afwezigheid van liefde." Axl weet hoe hij liefde moet geven, maar die liefde laat hij niet altijd aan iedereen zien.

LOOKS

Axl ziet er uit als een gewone jongen, hij heeft bruine ogen bruin haar en iets wat bleek gezicht met bijna altijd wel donkere kringen rond zijn ogen. Zijn kledingstijl is vaak gewoon spijkerbroek met shirt en leren jack. In elk geval is het niet iets super bijzonders. Zijn bouw is ook niet bijzonder, met zijn 1,78m is hij vrij lang. Axl is licht gespierd. Hij heeft geen tattoo's of piercings op zijn lichaam en is ook niet van plan om die krijgen. Maar niets is zo veranderlijk als een mens.

MUTATION

Telekinesis - Deze mutatie kent bijna iedereen wel. Met telekinesis kun je voorwerpen verplaatsen met je gedachten. Voor Axl zitten hier een hele hoop voordelen aan. Hij is namelijk tijdens een gevecht in staat om alles in de ruimte te kunnen verbuigen. Of zo te bewegen zoals hij wilt. Hier mee kan hij vijanden gemakkelijk uitschakelen of bedreigingen makkelijk uit de weg ruimen. Axl gebruikt het vooral omdat hij super lui is. Hij beweegt objecten naar hem toe als hij niet wilt op staan. Doordat hij zo'n lui leven heeft ontwikkeld heeft Axl deze mutatie erg goed onder de knie. Nadelen zijn er ook voor Axl. Hij kan namelijk alle kleine voorwerpen met gemak bewegen terwijl grotere objecten (denk aan banken, kasten of zelfs groter) veel meer moeite kosten. De moeite kan zo groot worden dan Axl zelfs kan flauwvallen als hij te grote objecten moet bewegen.

Time Traveling - Tijdreizen zegt het eigenlijk al. Axl kan niet vooruit in de tijd reizen maar wel achter uit. Deze mutatie heeft Axl helemaal nog niet zo ver ontwikkeld omdat hij het eigenlijk maar weinig gebruikt. Voordelen van deze mutatie is dat Axl altijd ergens snel weg kan zijn als hij echt in gevaar is. Meerdere voordelen heeft hij hier nog niet aan gevonden. Nadelen zijn veel groter met deze mutatie. Axl kan maar een aantal minuten terug de tijd in. Als hij verder terug gaat kan hij of niet in een geheel aan komen of zelfs helemaal nooit aankomen op de juiste bestemming. Doordat hij deze informatie weet heeft Axl ook nooit echt gedurfd te experimenteren met deze mutatie.

Illusion - Illusie is de sterkste mutatie die Axl in zijn bezit heeft. Maar wat kan Axl? Axl kan mensen laten verschijnen, van dood naar levend, van ziek naar gezond, maar ook allemaal andersom. Hij kan mensen de gruwelijkste dingen laten zien met hun geliefdes, maar kan ook mensen herenigen die geliefdes zijn verloren. De illusies zijn zo echt dat ze gewoon als echte mensen aanvoelen en er ook uit zien. Axl kan deze illusies met een simpele vingerknip naar voren halen en gebruikt dit dan ook graag. In de meeste gevallen gebruikt hij de illusies als aapjes die hem kunnen helpen. Voordelen aan deze mutatie is dat Axl het kan gebruiken om mensen te manipuleren. Om zichzelf te beschermen en vooral om mensen voor de gek te houden. Nadelen zijn er maar weinig. Axl kan goed met deze kracht over weg en kan dan ook weken lang een mutatie volhouden. De grootste nadelen zijn misschien eerder geestelijk voor Axl. Soms vergeet hij dat de illusies niet echt zijn en dat hij eigenlijk tegen niemand praat. Dat hij geen vrienden heeft als de illusies er niet meer zijn.

HISTORY

Axl Valentine is geboren in Chicago zijn ouders waren rijke zakenpartners die bijna geen tijd voor hem hadden. Als klein kind zat Axl dan ook opgescheept met Nanny's die allemaal van verschillende nationaliteiten waren. Axl kon maar weinig goed met ze communiceren omdat de meeste niet eens Amerikaans spraken.
Het werd helemaal te gek toen zijn ouders besloten te verhuizen naar Japan. Op vijf jarige leeftijd werd Axl op een Japanse school gezet waar hij in een onbekende taal moest gaan communiceren met andere. Veel vrienden had Axl niet omdat hij de taal niet sprak en ook omdat de meeste kinderen niet met hem wilde spelen omdat hij eng was. Axl kon objecten laten vliegen en mensen laten verschijnen en verdwijnen. Axl wist helemaal niet wat deze "krachten" waren en waar ze vandaan kwamen. Hij wist alleen dat hij daardoor geen vriendjes kon maken.
Zo ging het jaren door totdat hij op de middelbare school terecht kwam. Axl had geen vriendjes alleen de illusies om hem heen. Hij creëerde de Illusies om hem heen om niet alleen te hoeven zijn. Ze werden steeds krachtiger en duidelijker net zo lang totdat je ze bijna niet meer kon onderscheiden van de realiteit. Normaal gezien hield Axl zijn mutaties redelijk voor zichzelf. Soms gebruikte hij ze als niemand het zag maar een dag ging dat fout.

Axl werd in elkaar geslagen op school een middag tijdens de pauze. Hij kon zichzelf niet meer beschermen en in de angst liepen zijn Illusies de vrije loop. Doordat ze zo krachtig waren kon hij ze niet in de hand houden en heeft dat voor vele leerlingen een ziekenhuis bezoekje opgeleverd. Maar een van de kinderen hadden het niet overleefd. Axl werd door de politie opgepakt en moest zich verklaren voor de rechter. Omdat het uit zelf verdediging was werd hij vrij gesproken met een taakstraf.
Dat stelde niet veel voor, voor Axl want hij kon de vuile klusjes op laten knappen door zijn Illusies. Maar die dag was niemand vergeten op zijn school. Hij kwam terug en iedereen deed toch wel een stapje voor hem op zij. Ze waren bang en wilde liever niets meer met hem te maken hebben. Axl deed er ook niets aan, hij liet zijn Illusies de vrije loop en zo leek hij altijd vele vrienden om hem heen te hebben. Soms vergat hij zelfs dat het Illusies waren en niet zijn echte vrienden.

Op zijn veertiende besloten zijn ouder terug te willen naar Chicago. Daar hadden de mensen van zijn school lucht van gekregen en nu de jongen toch weg ging durfde ze wel een stap te wagen. En deze stap werd Axl bijna fataal. Een groep jongeren van zijn school dachten het wel leuk te vinden om zijn huis in de brand te steken toen hij alleen thuis was. Axl lag te slapen en toen het te laat was werd hij wakker. Het vuur was overal om hem heen en hij kon geen kant meer op. Hij voelde hoe het vuur aan zijn huid likte en hoe het langzaam verkoolde. Axl kon geen lucht meer krijgen en door de volle paniek die door zijn lichaam ging kreeg hij het niet meer voor elkaar om zijn Illusies op te roepen en hem te helpen. Maar er gebeurde wel iets anders. Axl werd wakker een uur voordat de brand aangestoken werd.
Eerst dacht hij dat het droom was maar later kwam hij er achter dat hij een derde gave had. Time Traveling.

Toen Axl terug kwam in Chigaco wou hij er op en top gebruik van gaan maken. Hij deed zijn best op school en haalde ongeveer voor elk vak een goed cijfer. Zelfs voor de vakken waar hij helemaal geen les in kon krijgen omdat de uren tegelijk vielen. Aan bijna het einde van het jaar sprak, las en schreef Axl vloeiend: Frans, Japans, Spaans, Duits, Italiaans en Engels. Zelfs zijn wiskunde, Biologie en Geschiedenis was uitmuntend. Door telkens terug in de tijd te reizen kon hij alle vakken volgen. Maar dit mocht niet lang goed gaan.
Ook hier op school kwamen ze er achter dat Axl niets anders dan een freak was. Hij werd gepest net zo lang totdat hij van school ging en toen ging het helemaal fout. Axl begon aan de drank en drugs en was weer net zo alleen als in Japan. Niemand om hem heen dan alleen zijn eigen Illusies. Hij raakte geestelijk gehecht aan zijn Illusies en kon geen onderscheid meer maken tussen welke mensen echt waren en welke zijn Illusies waren. Hij begon ook lui te worden en zijn telekinesis boven matig te ontwikkelen. Hij had geen geld toen hij bij zijn ouders weg ging en stelen deed hij door geld uit mensen hun zakken te rollen via telekinesis.
Het ging een hele lang tijd goed totdat Axl betrapt werd op stelen en andere kleine misdaden. Hij werd opgepakt door de politie en na een hoorzitting werd hij gestuurd naar de school voor Mutanten.
made by Kíli

_________________Laatst aangepast door Axl Valentine op ma jul 13, 2015 5:02 pm; in totaal 7 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Axl Valentine   ma jul 13, 2015 7:53 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Axl Valentine
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: