INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Kendall Clark

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kendall Clark
avatar
Class 2
Aantal berichten : 75

Character Profile
Alias: Ghost
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Kendall Clark   ma jul 07, 2014 9:14 pm• Naam (+ middelste naam) (+ achternaam) Kendall Annabeth Clark
• Bijnaam Ken, Ghost
• Leeftijd 18
• Geboorteplaats Santa Monica
• Geaardheid Biseksueel
• KarakterKendall is een jongedame waar je vaak geen hoogte van kunt krijgen. Het ene moment is ze heel lief en het volgende moment kan ze echt een bitch zijn. Ze is vaak erg stil en probeert onzichtbaar te worden voor de mensen om haar heen. Al is ze erg goed in het op gaan in de menigte. Kendall is een behulpzaam en erg bescherm persoon. Ze komt voor de mensen op die hun zelf niet kunnen beschermen. Ze kan erg onzeker over haar zelf zijn en dat is ook vaak te zien aan haar acties. Ze twijfelt vaak te veel en wil alles perfect doen. Ze is iemand met een luisterend oor en die je ook echt advies probeert te geven. Toch praat ze nooit over haar zelf. Dit omdat ze het gewoon niet fijn vind. Ze kan een erg jaloers persoon zijn. Ondanks dat ze stil is heeft ze ook haar momenten dat ze druk is. Kendall is iemand die te veel begint te praten zodra ze nerveus is of soms zelfs gaat stotteren.
• Uiterlijk Kendall is een niet zo heel lange jonge dame. Ze is 1.66 lang en heeft een goeie gewicht van 54 kg. Kendall heeft normale rondingen wat bij haar lichaam past. Veder heeft ze lange bruine haren en bruine ogen. Kendall heeft enkele littekens op haar lichaam van kleine ongelukjes in haar kinderjaren. Ze heeft verschillende moedervlekken op haar lichaam enkel niet in haar gezicht. Ze draagt vaak broeken met makkelijke shirts die eigenlijk wat te groot zijn. Buiten de lessen om draagt ze een muts, pet of hoed. Heeft ze die niet op dan draagt ze haar haren los of in een staart. Kendall heeft vaak laarzen met hakken aan en anders gympen. Ook draagt ze soms een bril als ze haar lenzen niet in heeft.
• Mutatie
Astral Projection: is de gaven om haar geest uit het lichaam te laten treden zonder dood te gaan. Dit doet ze door aan een plek te bedenken en ze verschijnt daar dan ook.
Force field: Is de gaven om kracht velden te creëren. Dit doet ze door een simpele hand beweging of door er alleen maar aan te denken. Ook gebeurt er ook dat ze automatisch een krachtveld laat ontstaan wanneer ze bang is ter bescherming.
Omnilingualism: is het vermogen om te begrijpen, spreken en lezen elke taal zonder het te leren.

• Mutatie voordelen
Astral Projection: Kendall kan haar geest volledig gebruiken maar is niet in staat om als deze versie van haar zelf haar andere krachten te gebruiken. Ook is ze nog maar net in staat om haar eigen lichaam ook te gebruiken.
Force field: Hier mee kan Kendall haar zelf en anderen mee beschermen. Ook is ze in staat om een krachtveld om iemand heen te zetten zodat die persoon niet weg zou kunnen gaan. Ze heeft sinds kort ook ondekt dat ze hier door over water kan lopen of zelfs omhoog door kracht velden te creëren onder haar voeten
Omnilingualism: Ze kan niet allen de taal van de mensen spreken maar ook die van een dier.

• Mutatie nadelen
Astral Projecten: Het komt nog wel eens voor dat dit onbewust is of dat dit in haar slaap gebeurt en hier door denkt ze vaak dat ze aan het dromen is en dit put haar extreem veel uit.
Force field: Dit heeft ze soms nog niet altijd in de hand dus kan het ook wel eens gebeuren dat er per ongelijk een krachtveld ontstaat.
Omnilingualism:  Kendall kan dit enkel als ze iemand in die taal hoort praten of zingen. Ze kan soms iets langer blijven hangen in een andere taal als ze zich niet goed concentreert.

• Mutatie grenzen
Astral Projection:  Door dat dit de gaven is die ze al van kinds af aan heeft kan ze dit het langst vol houden. Echter zodra ze weer terug in haar lichaam is valt ze wel flauw mocht ze langer dan een uur buiten haar lichaam zijn. Ze kan dit nooit langer dan een 20 uu vol houden. Dan gaat ze automatisch terug.
Force field: Kendall kan hem best ver uit sturen maar dit moet allemaal binnen 5 meter van haar zelf zijn.

• Geschiedenis Kendall is 18 jaar geleden geboren in Santa Monica. Haar ouders Jasmine Annabeth (Dolores) Clark en Kendall Harry Clark zijn net zoals hun dochter ook mutant, ze heeft twee van haar gaves dan ook van hen geërfd. Force field van haar vader en Omnilinqualisme van haar moeder.  Astral Projection is echter haar eigen gaven die ze van niemand uit de familie heeft geërfd. Het was dan dus ook geen grote schrok toen Kendall plots naast hen verscheen terwijl de kleine meid eigenlijk op de bank lag te slapen. Echter hadden ze gehoopt dat Kendall gewoon een normaal kind zou zijn zodat ze niet de dingen zou ervaren die haar ouders ook hadden ervaren. Hierom besloten ze Kendall thuis te houden en haar thuis scholing te geven. Met haar negende ontdekte ze dat ze krachtvelden kon maken. Dit door dat er ingebroken werd in hun huis. Kendall was waker geworden van geluiden en was naar beneden gekomen om te kijken wat er gebeurde. De inbreker probeerde haar neer te slaan met een knuppel maar de knuppel had haar nooit geraakt. Haar Omnilingualism ontdekte ze toen ze 13 was en op vakantie gingen naar het Europese land Oostenrijk. Ze sprak zonder enkele probleem duist terug tegen het oude vrouwtje wat haar vroeg waar haar ouders waren. Op haar 15de kreeg ze haar eerste vriendje. En na die vriendje haar eerste vriendinnetje. Dit heeft ze echter nooit verteld aan haar ouders. Ze dachten dan ook dat Janna gewoon een goeie vriendin van hun dochter was. Met haar heeft ze redelijk lang een relatie gehad. Echter overleed haar vriendin aan een geknapte blindedarm. De dokters hielpen haar namelijk te laat. Natuurlijk was ze hier heel boos en verdrietig om en heeft ze vaak gedacht hoe ze die dokters de zelfde ondergang ging geven maar iets in haar wist dat Janna dit nooit zou toe staan. Dat ze goed moest blijven voor haar. En dat heeft haar ook erg geholpen. Janna was echter ook een van de weinige die van haar gaven af wist. Na janna heeft ze maar weinig relaties gehad. Op een gegeven moment vonden haar ouders dat ze genoeg thuis scholing had gehad en stuurde haar dus maar naar een mutanten school. En dat is waar ze nu terecht in gekomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Kendall Clark   vr jul 17, 2015 10:31 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Kendall Clark
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: