INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Diana Lebedeva

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Diana Lebedeva
avatar
Class 3
Aantal berichten : 271

Character Profile
Alias: Lore
Age: 18 jaar
Occupation:
BerichtOnderwerp: Diana Lebedeva    za jun 28, 2014 6:11 pmdiana lebedeva - диана лебедева


g e n e r a l
First name: Diana
Middle name: Alexandrovna
Last name: Lebedeva
(betekenis: lebed; zwaan)
Date of birth: 17 maart
Place of birth: Sint-Petersburg, Rusland
Alias: Lore
(betekenis: verhalen en tradities die van persoon op persoon worden overgedragen; synoniem: mythologie)
Themesong: Pyotr Ilyich Tchaikovsky - Dance of the Sugar Plum Fairy

a p p e a r a n c e
Height: 1.74 m
Hair colour: Zwart
Eye colour: Blauw
Hairstyle: Los (met slag), in een rommelige vlecht of helemaal opgestoken
Clothing style: Diana heeft aan de ene kant een dromerige stijl, met romantische rokjes met bloemenprint en zachtgebreide vestjes, aan de andere kant kan je haar ook tegenkomen in een zwarte jurk met talloze sieraden als accessoire (die vaak iets van een dier als beeltenis hebben: bijvoorbeeld een ketting met een tijgerkop) en rode lippenstift op.
Scars: Een paar kleine krasjes op haar handen en armen (door haar kat)

p e r s o n a l i t y
Likes: Mythologie, muziek, pianospelen, lezen, sneeuw, vrienden om zich heen hebben
Dislikes: Bazige mensen, vroeg opstaan, vals gezang, ruzie

Diana is een heel lief en dromerig meisje, dat over het algemeen niemand kwaad wil doen en niemand echt in de weg wil lopen. Ze houdt heel erg van lezen en je zult haar dan ook vaak tegenkomen in de bibliotheek of op haar kamer, lezend in boeken over mythologie of sagen en fabels. Verder dagdroomt ze ontzettend veel, bijvoorbeeld als de les ontzettend saai is of als ze gewoon door de schoolgangen loopt. Als Diana eenmaal droomt, moet je haar echt knijpen om haar weer in de 'normale' wereld terug te laten keren.
Haar persoonlijkheid hangt ook een klein beetje af met haar mutatie: als ze in een rusalka verandert, is ze net iets gemener, iets baziger; als ze in een nimf verandert, is ze juist heel lieflijk en sereen.

h i s t o r y
Zoals veel Russische meisjes is Diana opgegroeid met sprookjes en mythen over helden en prinsessen, magiërs en vreemde wezens. Als klein meisje smeekte ze haar ouders elke avond om haar voor te lezen uit de talloze boeken die ze voor haar gekocht hadden. ''Nog één verhaaltje, pappa!'' om, nadat haar ouders het állerlaatste verhaaltje hadden voorgelezen, de boeken te pakken en stiekem onder de dekens, bewapend met een zaklamp, verder te lezen.
Diana ontdekte haar mutatie toen ze ongeveer zes jaar oud was. Ze lag op de vloer van haar kamer in haar lievelingsboek te lezen, over de Zhar-ptitsa, de Vuurvogel en prinses Vasilisa. Toen ze even langs haar spiegel liep om iets in haar kamer te pakken, zag ze opeens iets vreemds in haar reflectie. Ze had vuurvleugels, net als de vogel uit haar favoriete sprookje! Het kleine meisje wist niet of ze moest lachen of huilen en probeerde eerst uit te vinden of de vleugels echt waren. Ze kon ze bewegen zoals echte vogelvleugels en verbrandde haar vingers aan de vlammen. Haar gehuil zorgde ervoor dat haar beide ouders naar haar kamer renden en troffen daar hun dochtertje aan, de vleugels als een soort schild om haar heen gedrapeerd. Diana wist ervoor te zorgen dat de vleugels weggingen, maar in de jaren die volgden transformeerde het meisje in nog meer wezens: een soort griffioen, een zeemeermin... Vaak waren het slechts kleine delen van een wezen, zoals de vleugels of de staart, heel soms veranderde ze in het totale wezen.
Het kleine meisje van inmiddels zeventien jaar geworden en haar ouders waren ten einde raad. Ze besloten met hun dochter door Rusland te reizen, op zoek naar sjamanen, priesters, magiërs, die hun dochter misschien konden helpen. De reis leverde niet veel op: velen zagen haar gave als een vloek en wilden de demon die het veroorzaakte uit haar drijven, maar Diana wilde haar gave niet kwijt en haar ouders durfden het ritueel niet aan. Eén sjamaan in het verre oosten wilde Diana wel helpen en leerde haar trucs om het shapeshiften iets meer te kunnen beheersen en te kunnen beslissen in welk wezen ze verandert, trucs die Diana nog op de dag van vandaag gebruikt.
Eenmaal teruggekeerd in Sint-Petersburg leek het normale leven van Diana eindelijk weer te starten: ze ging weer normaal naar school en ze kon het shapeshiften al aardig beheersen. Het nieuws dat haar ouders met het bijzondere meisje door heel Rusland waren getrokken had blijkbaar de aandacht van de X-Men gewekt: op de dag van haar achttiende verjaardag stonden ze bij haar voor de deur en vroegen haar om mee te gaan naar Genosha Island. Diana weigerde het aanbod eerst - ze wilde immers niet weg bij haar ouders, haar vrienden en familie, maar haar ouders hebben haar zover gekregen om toch mee te gaan. Misschien zou ze nog grotere krachten krijgen op het eiland en zou ze nog meer mensen zoals haarzelf ontmoeten? Met toch wat tegenzin stapte Diana in het vliegtuig naar Genosha Island.

m u t a t i o n
Mythical shapeshifting: Zoals de naam het al zegt, kan Diana in bijna elk mythologisch wezen shapeshiften - totaal of slechts een onderdeel van het wezen - en heeft het wezen waarin ze verandert een kleine invloed op haar persoonlijkheid.
Mutatie voordelen: Ze neemt bepaalde krachten van het wezen waarin ze shapeshift tot op zekere hoogte over: als ze in een selkie shapeshift, heeft ze bijvoorbeeld de kracht om onder water te ademen.
Mutatie nadelen: Het is natuurlijk niet onopvallend om opeens in een vuurvogel of iets dergelijks te kunnen veranderen, daarom moet Diana altijd opletten waar ze shapeshift. Verder kosten bepaalde krachten haar ontzettend veel energie, zoals vliegen.
Mutatie grenzen: Diana kan niet veranderen in echte goden, zoals Zeus of Athena. Ook moeten de wezens waarin ze shapeshift van ongeveer menselijke grootte zijn, in een gigantische draak of het monster van Loch Ness kan ze niet veranderen. Ook moet ze het wezen met eigen ogen in een boek gezien hebben, inclusief plaatje en beschrijving: in een zelfbedacht fantasiewezen kan ze niet veranderen.

robb stark

_________________

with a searing, crackling crash, a firebird fell from the sky.
♥:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Diana Lebedeva    za jun 28, 2014 9:45 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Diana Lebedeva
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: