INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 One work-out won't make you healthy

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Matteo Fontana
avatar
Human
Aantal berichten : 11

Character Profile
Alias: Matt
Age: 19
Occupation: Politie agent
BerichtOnderwerp: One work-out won't make you healthy    za jan 06, 2018 6:49 pm
Geeuwend werd de man wakker op de plek waar hij vannacht in slaap was gevallen, namelijk de zetel. Wat jammer weer want zijn bed lag wel duizend keer beter dan de oude bank. Hoog tijd dat hij die eens ging vernieuwen, al zou dat niet vandaag gebeuren. Nope, Matteo had het geweldige idee gekregen om vandaag naar het sportcenter te gaan. Hij sleurde zichzelf omhoog en wreef kort door zijn ogen voor hij de badkamer in dook om zich om te kleden. Een simpele donkere sweater, donkere jogging broek en zijn muts op zijn hoofd, meer had hij niet nodig. Met een simpele klik trok hij de deur in het slot en begon aan de kleine wandeling naar de plek waar hij moest zijn. Tijd voor wat actie!

Groene ogen gleden over het groene veld waar enkele groepen mensen bezig waren met verschillende sporten, de ene groep was aan het voetballen, de andere was rugby aan het spelen, en de groep in de uithoek van het veld was bezig met cheerleaden of zoiets dacht hij toch dat het was. Een zucht rolde over zijn lippen, vandaag was Matteo’s eerste vrije dag in wist hij veel hoeveel weken. Een dag die hij zou spenderen met het verbeteren van zijn fysiek, want zijn liefde voor hamburgers toonde zich. Plus, hij had de commentaar gekregen van een van zijn collega’s dat hij moest maken dat hij in shape was want binnenkort was er een klein toernooi tussen de verschillende precints en hij moest mee doen. Wat een pret weer! Wat verloren keek hij om zich heen, niet eens wetend waar te beginnen. Enerzijds wilde hij gewoon op de 2 meest mannelijke groepen afstappen en te vragen of hij mocht mee te doen, maar dat durfde hij even niet. Zo meteen werd hij nog door een van die halve beesten tegen de vlakte geworpen en moest hij nog naar het ziekenhuis of zo? Het idee alleen al zorgde er voor dat hij eventjes moest grinniken, maar al te goed beseffend natuurlijk dat hij er nu vast als een of andere gek uit zag.


Figure it out
@Een van Lorry's chars

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brimstone Varlow
avatar
Class 3
Aantal berichten : 148

Character Profile
Alias: Tooth
Age: 20yo
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: One work-out won't make you healthy    za jan 06, 2018 11:23 pm

brimstone varlow
tooth » matteo » 587 words

Een zacht zoemend geluid leek hem wakker te maken. Verder was de kamer compleet stil, op een gloeilamp die flikkerde na. Hij opende ze ogen. Water had zijn lichaam omgeven. Angstig keek hij in het rond en deed een poging om zich overeind te trekken. Tevergeefs. Beide polsen hingen aan de boden van het bad vastgeketend. Het normaal wit gekleurde bad had een vieze bruine vaag. Het flikkerende licht zorgde voor een afwisseling van licht en duisternis. Zijn longen verloren lucht aan een razendsnel tempo. Bubbels stegen naar de rand van het water. De witte tegels die tegen de muur waren gezet hingen vol met zwarte vlekken en in de snelste leek hij bloed te kunnen onderscheiden. De muffe geur die de kamer met zich meebracht bereikte zijn neus door het water door. Bloed steeg vanaf zijn polsen naar boven ook door het trekken aan de handboeien. Angst en luchtverlies knepen zijn luchtpijp dicht. Zijn vader keek hem van over de badrand aan met een smerige grijns zijn lippen. Er was geen weg uit het water of uit het bad.

Met een serieuze hap naar adem schiet hij overeind in zijn bed. Een laag zweet had over zijn hele lichaam gevormd. Zijn longen draaide overuren en zwoegde hevig op en neer. Hij stikte hevig en keek in paniek de kamer rond. Het was die week alleen al de derde nachtmerries en dat begon hij te merken aan zijn lichaam. Het slaaptekort maakte hem helemaal gek. Enkele weken geleden had hij besloten om zichzelf uit te putten door te sporten, zijn gedachten weg te zweten. Het was bovendien ook een poging om beter in slaap te vallen, zonder al het gepieker vooraf. Het had ervoor gezorgd dat zijn lichaam al serieus was beginnen uitzetten. Dat was dan ook de reden waarom hij had besloten om niet meer zo vaak met Reagan om te gaan. Moest ze het idee krijgen dat hij iets mankeerde zou ze alleen maar willen helpen, maar daar wou hij haar niet mee opzadelen.

Hij sprong vanonder zijn lakens en wandelde verslagen richting de badkamer voor een vluchtige douche. De zon was nog maar net aan het opkomen, maar hij kon niet langer in bed blijven liggen. Na een snelle douche had hij zich in zijn sportkleren getrokken. De capuchon van zijn sweater had hij over zijn hoofd getrokken voor hij het huis uitwandelde en al begon te joggen nog voor hij de hoek om was. Ondertussen verlichtte de winterzon de straten helder. Hij doorkruiste het hele bos en kwam later bij de sportzaal en pleinen terecht. Een jongen keek wat verloren rond en leek niet goed te weten dat hij precies moest doen. Ondanks dat Brimstone van nature een vriendelijke jongen was, voelde hij zich niet meteen bereidt om hulp aan te bieden. Zijn ogen lagen dieper in zijn hoofd dan normaal door het aanhoudende slaaptekort. Hij wandelde voorbij de jongen, maar nog voor hij enkele stappen langs hem had gezet draaide Tooth zich om. ”Kan ik je helpen?” vroeg hij en keek de jongen uitnodigend aan met zijn gifgroene ogen. De sportkleren waren hem niet ontgaan en zou misschien eens niet slecht zijn om niet alleen te moeten sporten. Hij keek eens betekenis vol naar de kleren die de jongen droeg. Zijn hoofd was lichtjes gekanteld voor hij de capuchon van zijn hoofd af schoof. Zijn haren had af geschoren na zijn eerste week trainen en dus na zijn tweede week van voortdurende nachtmerries. Het koste veel minder moeite om dat telkens te douchen.

©

_________________

“There are poisons that blind you, and poisons that open your eyes.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Brimstone ♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
One work-out won't make you healthy
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» New friends to make [Seth]
» Let's work on the real stuff. [Oliver]
» Maybe you can make it interesting...

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: The Suburbs :: Sports Center-
Ga naar: