INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Dreamy, far-off look and his nose stuck in a book

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Victor Valdés
avatar
Class 2
Aantal berichten : 100

Character Profile
Alias: Gato
Age: 19
Occupation: Student geneeskunde
BerichtOnderwerp: Dreamy, far-off look and his nose stuck in a book   vr jan 05, 2018 10:59 pm

De bibliotheek was naast zijn huisje, en O’Shae’S of de koffiebar wel een van de vaste plaatsen waar Victor zijn tijd door bracht, naast school dan wel te verstaan. Vandaag zat hij met zijn neus in anatomie. En jeetje, dat was echt ziek veel. Niet dat hij klaagde, nee Victor gedroeg zich zelf in de bibliotheek als een topstudent. Maakte amper geluid, op het occasioneel omslaan van een papier, en het getyp op zijn laptop dan. Met de feestdagen tussendoor had Victor al genoeg pauze genomen, echt heel slecht van hem maar hij kon er niet aan doen dat die periode hem gewoon intens vrolijk maakte. Nog vrolijker dan standaard, dus thank god dat Levi en Kallista hem bezig hielden want anders had hij hen werkelijk constant op hun kap gezeten. Oops. Kort wreef de jongen door zijn blauwe ogen, iets wat hij deed om de opkomende hoofdpijn tegen te gaan. Vervolgens greep hij ook naar de doorzichtige fles met water die hij naast zijn laptop had staan. Het 3de uur in de bibliotheek ging al weer in, maar Victor ging gewoon stug door. Hij zou vandaag nog minstens twee hoofdstukjes afwerken, anders raakte hij echt niet op tijd klaar met alles hoor, misschien kreeg hij dan ook mogelijk geen aaitjes meer over zijn bol van Kallista als hij eenmaal thuis kwam.

Enkele uren later zat hij nog altijd op dezelfde plaats, al had hij inmiddels al wel honderd keer van houding veranderd en zat hij nu op de tafel met zijn boek naast zich en zijn laptop op zijn schoot. Geregeld drukte de jongen ook op de opslaan knop, malfunctions van zijn laptop kon hij zich echt niet gaan veroorloven op dit moment. Voor het eerst sinds toch zeker een uur schoot zijn blik omhoog toen de lichten van het gebouw waar hij in zat plots uit gingen. Euh? ‘Halloo!’ Liep hij ruid, duidelijk makend dat er nog iemand aanwezig was. Al raakte hij in eerste instantie ook in paniek dat er misschien een of andere moordenaar tussen de schabben met boeken tevoorschijn zou komen. Al werd dat idee al heel snel verbannen door logisch nadenken, voor zover het nog mogelijk was althans. Zat hij nu werkelijk opgesloten hier? Zoekend speurde hij rond in het donker zijn gezicht enkel en alleen verlicht door het scherm van zijn laptop. Natuurlijk moest dit hem weer overkomen, en natuurlijk was hij weer dat simpele gozertje dat zijn telefoon ook gewoon thuis vergeten was. De jongen sloot het boek dat naast hem lag en plaatste zijn laptop nog steeds open gewoon op de tafel. Hoe ging hij dit aanpakken? Hard roepen kon hij doen, maar hij was zeker dat niemand hem zou horen. Misschien op zoek naar het brandalarm, dan moest er vast wel iemand komen toch?


& Soofje

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Simon Defoe
avatar
Moderator
Aantal berichten : 126

Character Profile
Alias: Cygnus
Age: 17 hihi
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Dreamy, far-off look and his nose stuck in a book   di jan 09, 2018 6:30 pm

Hij was de tijd een beetje vergeten terwijl hij in het binnentuintje van de school een beetje op zijn gitaar zat te spelen. Na zijn lessen had hijg nog niet zo'n zin gehad om naar huis te gaan, dus was hij op een bankje gaan zitten en was hij begonnen met wat te spelen. Al snel trok dat andere studenten aan, die aandachtig naar hem bleven luisteren en van die grote ogen opzetten. Simon vond het niet vervelend, maar zonder had hij ook prima uren door kunnen spelen. Het applaus dat na elk liedje kwam was welkom en het deed zijn wangetjes toch wel even rood opgloeien. Een voor een verdwenen mensen uit het groepje, om naar huis te gaan, want iedereens maagje begon wel te rommelen rond vijf uur. Simon had het weer eens niet door, zijn ogen gericht op een vaag ver punt waar niemand anders naar kon kijken. Pas toen iemand hem op zijn schouder tikte keek hij op, een meisje dat naar hem had geluisterd, de laatste die was overgebleven vroeg hem of hij mee kwam, want ze gingen de school zo dicht doen. Simon knikte, zei dat hij er zo aankwam en liet haar alvast vertrekken.

Dit had hij ook bijna gedaan als hij vanuit de binnenkant van de school niet een lichtflits had opgemerkt. Bewaking? Nee, dat zou meer een zaklampstraal afgeven, dit was echt een verlicht rechthoekige straal. Simon stond op en liep naar het raampje toe, het was nog licht genoeg voor hem om er doorheen te kijken. Een schaduw kon hij uitmaken tegenover het licht. Niemand zou toch in het donker in de bibliotheek werken? Voorzichtig klopte hij tegen het glas, een frons op zijn gezicht en zocht naar een manier waarop hij het raam open kon doen. Die opening was er alleen niet en om een glas kapot te slaan, dat lag ook weer niet in zijn aard. Uit ervaring wist hij dat dit glas geen geluid doorliet dus communiceerde hij op de enige andere manier mogelijk.

Hulp nodig?

Hij had diep uitgeademd op het glas en op het beetje condens dat op het raam had uitgeslagen had hij de woorden geschreven. Een grote grijns stond op zijn gezicht. Soms voelde hij zich een grootse uitvinder.
here we go
?derp(x)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dreamy, far-off look and his nose stuck in a book
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Public School-
Ga naar: