INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 II. Antlia

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Noctem Incaendium
avatar
Class 2
Aantal berichten : 33

Character Profile
Alias: Flamekeeper
Age: 22
Occupation: zwerfkat
BerichtOnderwerp: II. Antlia   vr jan 05, 2018 4:28 pm
astra inclinant
sed non obligant.

Het huis dat hij die namiddag had uitgekozen om te vereren met zijn bezoek, was er eentje dat hij al een tijd in de gaten had zitten houden. Van uit de tuin, recht in het zicht als het niet aan zijn krachten had gelegen. De schaduwen hadden hem al die tijd mooi verborgen gehouden. Er was iets met dit huis dat er voor zorgde dat hij altijd terug kwam. Er woonden twee jongens, een meisje en een kat. Al had hij de kat en de ene jongen nog nooit samen gezien. Het was niet moeilijk om de link te leggen. Zou dit een soortgenoot kunnen zijn? Een andere familiar? Was het meisje zijn witch? Hij vermoedde van niet, maar hij had die hoop wel. Als zij er een was, dan waren er vast meer. Maar hij had nog geen activiteit gezien die normaal in het huis van een witch te vinden zou zijn. Al was hij nog niet echt binnen geweest. Dus dat zou hij vandaag maar eens doen.

Er zat een kattenluikje, waar hij nu dankbaar gebruik van zou maken. Er waren geen mensen thuis, daar had hij op gelet. Alleen de andere kat. Noctem duwde zichzelf overeind en sneakte richting de achterdeur, zijn shadowcloak verliezend vanaf het moment hij in het zwakke zonlicht stapte. De tom stak zijn kop door het luikje, in een ruimte die er uit zag als de keuken. De rest van zijn magere lichaam volgde snel, en hop, binnen was hij. Zijn zilveren ogen gleden rond in de kamer. Er was geen eten te bespeuren, wat op zich niet zo erg was want hij kon er toch geen gebruik van maken nu. Noctem sprong op het aanrecht, waar hij op zijn dooie gemakje ging zitten en zachtjes begon te snorren. Als de andere kat in de buurt was, zou hij zo wel opduiken.

&Victor


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Valdés
avatar
Class 2
Aantal berichten : 100

Character Profile
Alias: Gato
Age: 19
Occupation: Student geneeskunde
BerichtOnderwerp: Re: II. Antlia   vr jan 05, 2018 9:38 pm

Grijze poten stonden klaar om een sprong te wagen, eentje die hij eigenlijk niet mocht maken want als Kalli er achter kwam dan ging ze echt een emmer water over hem heen gooien. Of erger. Maar toch kon hij het niet laten, in de positie om de sprong te wagen stond hij klaar in haar kamer tot hij het zachte klapje opving van het kattenluikje opving? Huh? Er was hier maar 1 kat in huis, en het was nog niet gebeurd dat hij vogels door dat deurtje had weten komen. Achterdochtig wandelde de grijze kater de gang weer op, afscheid nemen van het bed en zijn napje. Wee die hem daarbij stoorde! Zijn staart streelde langs de hoek die om moest om de trap af te wandelen. Als een true king in a castle ging hij nog eens extra traag van de trap af, ook gewoon lekker op zijn honds. Hoppend naar beneden, niet sierlijk wandelend zoals hij normaal zou doen. Misschien kreeg Pyra toch nog gelijk en school er meer hond in hem dan hij zelf dacht.

Gesnor had zijn oren al bereikt toen hij de trap aan het afhoppen was, maar naarmate hij dichter bij de keuken kwam leek het alleen maar luider te worden. Gelukkig stond zijn voedsel lekker boven op de gang en niet in de keuken, iets wat Victor zelf had gedaan om het zichzelf makkelijk te maken. Hoewel hij wel zeker wist dat een van zijn huisgenoten het later weer beneden zou zitten, maar details. Eerst maar eens kijken wie het waagde om hun huisje te betreden! Sneaky trippelde hij naar de deur die naar de keuken leidde, om zijn hoofd niet veel later heel droog gewoon door het deurgat te steken. Meteen lockte zijn ogen op zwarte kat die zo maar zat te chillen op het aanrecht. Kijk, straks kreeg hij nog last met Levi of Kalli die dachten dat hij er had op gezeten. Rude much? Hij wandelde de keuken verder in om vervolgens op de tafel te springen en zijn nieuwe kattenhuisgenoot vragend aan te kijken, voor zover het mogelijk was als kat dan. State your businesss sweet little pawed friend._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noctem Incaendium
avatar
Class 2
Aantal berichten : 33

Character Profile
Alias: Flamekeeper
Age: 22
Occupation: zwerfkat
BerichtOnderwerp: Re: II. Antlia   vr jan 05, 2018 10:21 pm
astra inclinant
sed non obligant.

Terwijl hij lekker zat te chillen op het aanrecht, keek hij de ruimte rond. Op zoek naar enige tekenen van bovennatuurlijke activiteiten. Hoewel het zeker een beetje was ingericht, miste het die typische voorwerpen die je in een keuken van een witch zou moeten terugvinden. Luna’s keuken had er altijd zo vol uitgezien, ondanks dat ze een zeer net persoon was. Het was een georganiseerde chaos. Overal planten in kleine en grote potten, kruiden die lagen te drogen op een rekje, een mineraal die in het zonlicht op de vensterbank lag. Hier stond wel een plant, maar het was er geen die hij herkende als een met geneeskrachtige potentie. Hij gaf de moed echter niet op. Misschien werden de rituelen hier strikt tot één kamer beperkt, en lagen al die spullen gewoon in een andere ruimte. Hij had echter nog iets van beleefdheid, dus wachtte hij netjes op zijn gastheer.

Die besloot net zijn entrée te maken. De grijze kater paradeerde de keuken binnen en maakte oogcontact. Vervolgens sprong hij op de tafel, niet ver van het aanrecht vandaan. Noctem hield het zachte gesnor aan, als teken dat hij niet binnen was gekomen met vijandige bedoelingen. Straks was de ander heel territoriaal, maar als hij correct was, dan vertoonde deze vast geen heel erg stereotiep katten gedrag. Hij was waarschijnlijk even nieuwsgierig als hij zelf was. De zwarte tom stond op en overbrugde de afstand naar de tafel met een sierlijke sprong. Zijn staart sloeg speels heen en weer. Hij snuffelde voorzichtig aan de ander zijn gezicht, waarna hij hem een kopje gaf en vervolgens op de grond sprong. Hij trippelde richting de deur die vast richting de gang liep. Hé gozer, geef me eens een rondleiding ja?


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Valdés
avatar
Class 2
Aantal berichten : 100

Character Profile
Alias: Gato
Age: 19
Occupation: Student geneeskunde
BerichtOnderwerp: Re: II. Antlia   vr jan 05, 2018 11:10 pm

Iemand zijn huis ongevraagd betreden was echt rude, hem dan nog zijn waardevolle napjes tijd afnemen was gewoon onmenselijk. Dus ja, hij was best wel een beetje boos op de trespasser die zich waarschijnlijk nog steeds beneden vond. Die ging hij eventjes een pak onder zijn kont geven hoor. Al moest hij eerst de trap af, en dat deed hij met het nodige lawaai. Veel maakte het niet uit, hij was alleen thuis en de onbekende mocht weten dat hij er aan kom. Hopelijk schrok het hem gewoon af. Al had hij dan misschien de vorm van een leeuw of andere grote kat moeten aan nemen om echt indruk te maken. Te laat.

In de keuken aangekomen was Victor na eerst oogcontact te maken met de zwarte kater op de tafel gesprongen, en had hem met een duidelijke intentie aangekeken, wat deed hij hier! Dat de zwarte kat het zachte gesnor aan hield zorgde er wel voor dat zijn boosheid weg ebde, niet dat hij echt boos was meer geïrriteerd. Maar hij was hier dus niet met slechte intenties. Anders moest hij echt wel even naar zijn kamer om zijn telefoon te zoeken en dan als een razende met zijn kattenpootjes een bericht sturen naar zijn huisgenoten. Of hij kon gewoon veranderen naar zijn eigenste zelf, maar dat was niet leuk. Snel genoeg sprong de andere naar de tafel waar hij zelf op stond, de speelse manier waarop zijn staart heen en weer bewoog zorgde er voor dat het ook bij hem gebeurde. De vreemde kat drong al heel snel zijn personal space binnen, al ging Victor er gewoon in mee. Hij snuffelde evengoed aan de neus van de andere en probeerde de geur te herkennen maar dat lukte niet. Strange.

Victor sprong achter hem van de tafel en wandelde door de gang rechtstreeks door naar het leefgedeelte waar de kerstboom en alles nog vrolijk opstond. Vrolijk trippelde hij naar een gevallen pluizen bolletje, waarschijnlijk van een of andere kerstmuts. Met zijn poot tikte hij er zachtjes tegen, om het vervolgens zo door te slaan naar de zwarte kater. Een uitnodiging voor een geweldig spelletje._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noctem Incaendium
avatar
Class 2
Aantal berichten : 33

Character Profile
Alias: Flamekeeper
Age: 22
Occupation: zwerfkat
BerichtOnderwerp: Re: II. Antlia   za jan 06, 2018 2:21 am
astra inclinant
sed non obligant.

De andere kat leek niet zo heel erg blij met zijn komst. Zijn kiwi-groene ogen straalden toch iets van een milde irritatie uit. Straks kreeg hij hier een klauw over zijn neus! Maar het liet hem niet afschrikken. Net niet. Het kattenluikje was nog niet zo heel ver, als het uit draaide op een gevecht was hij snel genoeg weer buiten. Maar hij wilde niet naar buiten, nee, hij wilde nog verder naar binnen. Het huis even inspecteren. Hij was nog niet in één van die nieuwe woningen binnen geweest. Ook al vond hij geen sporen van een actieve witch, dan had hij toch een idee van de structuur van deze nieuwbouw. De rest van de huizen in deze week zouden vast niet heel veel anders zijn. Dat de keuken bij de tuin zat, wist hij nu dus ook. Nu de rest nog. Daarvoor moest hij even de grijze tomcat overtuigen hem een rondleiding te geven tho. Dus probeerde hij vriendjes met hem te worden, zoals alleen een kat dat kon.

En het leek nog te werken ook. De grijze kat snuffelde terug en liet hem gewoon begaan. Wanneer hij uiteindelijk op de grond sprong, wachtte hij geduldig op de ander. Kijk, zo erg was dit allemaal toch niet? Het was niet alsof hij deed dat hij hier thuis was, zoals hij in andere huizen wel eens deed. Noctem volgde de ander vanaf het moment dat hij hem voorbij wandelde, door de gang naar de living die dan weer vooraan het huis zat. Zijn zilveren ogen namen opnieuw alles in zich op, tot hij ineens iets zijn kant op zag stuiteren. Zijn katten instinct nam het over en hij haakte zijn klauwen al snel vast in het balletje pluisjes. Vervolgens gaf hij er een ferme mep tegen, waarna hij er achter aan stoof in een poging de ander te beaten en als eerste het balletje te veroveren.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Valdés
avatar
Class 2
Aantal berichten : 100

Character Profile
Alias: Gato
Age: 19
Occupation: Student geneeskunde
BerichtOnderwerp: Re: II. Antlia   za jan 06, 2018 6:33 pm

Victor was maar wat geïnteresseerd in waarom de zwarte kat hun plekje was binnen gedrongen? Duidelijk geen kat met manieren of wat dan ook. Gehehe, hij moest veel zeggen. Wie was degene die net had klaar gestaan om op Kalli’s bed te springen? Juist ja, dus over manieren moesten ze maar niet gaan spreken. De grijze kater kreeg wel vibes van de andere, dat hij iets aan het zoeken was of zo. Iets wat er voor zorgde dat hij echt wel wilde weten naar wat die op zoek was. Bij zijn weet was er buiten dan zijn 2 speciale huisgenoten niets anders wat hier echt interessant was. Buiten dan de kattenbrokjes die boven in de gang stonden en die hem duidelijk aan het roepen waren. Hm, honger had hij wel maar het was kinda rude als hij nu meteen weer terug naar boven ging trippelen. Niet dat hij zijn foodies niet wilde delen met de duidelijke ondervoede kater die in de keuken stond en hem besnuffelde alsof hij een oude vriend was. Natuurlijk deed Vic mee, hij had geen zin in een potje vechten.

In de woonkamer aan gekomen was hij instinctief op het witte pluizige balletje afgegaan en had dat haast meteen in de richting van de onbekende kater gemept. Voor een split second dacht hij dat de andere het pluizige bolletje ging bij houden, how rude. Volgende keer ging hij echt wel vechten met ongewenste arrivals hoor hmpf. Woops nee, scratch that. Zijn groene ogen schoten achter het balletje aan toen het in een totaal andere richting vloog. Victor ging er als een opgejaagde haas achter aan, sprong hier en daar over wat kerstspullen die hun doos nog niet hadden gevonden voor hij zijn eind offensief in zetten. In een sierlijke sprong vloog hij over de zwarte heen voor hij soepel de grond weer raakte en het balletje tussen zijn poten hield. Overwinning was af te lezen in zijn ogen wanneer de zwarte naderde. It takes one to beat a cat in his own home.

Inmiddels was het dierlijke duo beland aan de rand van de trap. Hij liet het balletje maar voor wat het was en keek uitnodigend naar de ander. Tijd om naar boven te gaan en zijn honger te stillen! Hoewel hij dit alles nog heel vreemd vond, voelde het natuurlijk aan om te dollen met de andere kant. Zijn grijze pootjes droegen hem naar omhoog en aan de rand van de trap hield hij even halt, wachtende tot de ander boven was en voor de verandering eens mocht kiezen naar welke kamer hij eerst wilde. Gastvrijheid voor honger._________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Noctem Incaendium
avatar
Class 2
Aantal berichten : 33

Character Profile
Alias: Flamekeeper
Age: 22
Occupation: zwerfkat
BerichtOnderwerp: Re: II. Antlia   za jan 06, 2018 10:16 pm
astra inclinant
sed non obligant.

Zijn onderzoek moest even wachten, het balletje had hem er toe aangezet in het spelletje mee te gaan die de andere kat had verzonnen. Hij liep nu eenmaal al zo lang als kat rond dat het moeilijk was om die instincten te onderdrukken. Het balletje schoot weg toen hij er hard tegen mepte, zijn klauwen ingetrokken. De grijze kat schoot meteen uit de startblokken, maar Noctem liet zich niet kennen. Zijn nagels hielpen hem grip te krijgen op het tapijt, en hij stoof vooruit. De zwarte tom glipte tussen twee dozen vol kerstversiering, en net toen hij dacht als eerste bij het balletje te zijn, voelde hij als het ware de ander over hem heen vliegen. Hij kon nog net een noodstop maken zodat hij niet vol tegen hem aan knalde. Die keek hem nogal arrogant aan, maar hij had wel fair gewonnen. Met een zwiep van zijn staart draaide hij zich om. De ander had dan wel gewonnen, maar dat betekende niet dat hij beter tegen zijn verlies kon.

Gelukkig stonden er nog andere dingen op de planning. Zoals boven verkennen. Noctem opende zijn mond lichtjes, proefde de geuren op zijn tong. Nog steeds vond hij niet waar hij naar op zoek was. Hij rook de geuren van de mensen beter. Slaapkamers. Het voedsel dat op de grond stond, was ook heel moeilijk te missen. Maar hij kon er niet van eten, niet zolang er geen mens in de buurt was om mee te eten. Dus hij negeerde het bakje, al klemde de honger zich momenteel rond zijn maag. In plaats daarvan wandelde hij de eerste de beste open deur binnen. Zijn zilveren ogen gleden naar het bed. Hoe zacht en hemels. Het was lang geleden dat hij nog op een bed had geslapen. Een bank, ja. Kussens, zeker. Maar een bed? Dat was toch weer een heel ander niveau van comfortabel.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Valdés
avatar
Class 2
Aantal berichten : 100

Character Profile
Alias: Gato
Age: 19
Occupation: Student geneeskunde
BerichtOnderwerp: Re: II. Antlia   wo maa 14, 2018 3:50 pm

VChasen achter een balletje? Veel beter kon het leven niet zijn hoor. Oké, misschien wel want hij had nu een maatje om samen mee te spelen. Het was legit een nek aan nek race tussen de twee katers die zigzagde achter balletje, en het leek wel bijna of de zwarte met de vangst aan de haal ging. Mooi niet, niet in zijn huis! Op zijn achterpoten had hij zich afgezet om zo gracieus mogelijk, zoals alleen een kat dat kon, over de andere heen te vliegen en zo bereikte hij als eerste de prijs. Het scheelde ook niet veel of de zwarte kater was pardoes tegen hem aan gevlogen maar hij kon nog net aan de handrem trekken. Gelukkig maar, Kalli zou het zeker niet leuk vinden als de twee dieren hier gingen rollebollen en misschien wel tegen die dozen met versiering aan knalde. Nee, not on his watch hoor. Victor sloeg geen acht op hoe de andere kat zich gedroeg bij het verlies, hij was toch al onderweg richting de trap.

Hoewel hij echt wel honger had, wilde hij zich niet meteen smijten op het eten. Dat was niet netjes tegenover de andere kat die er nogal mager uitzag, werd hij niet goed verzorgd? Of leefde deze kat op straat? Zelf neigde hij eerder naar dat tweede, mainly omdat hij niet durfde inzien dat mensen niet voor hun dieren konden zorgen. Met zijn gedachten duidelijk bij het feit of zijn zwarte vriend een huis of straatkat was had hij niet helemaal door dat de kat al lang een kamer was ingelopen. Niet zo maar een kamer bleek nadat Victor zelf ook de kamer in wandelde. Het was Kallista’s kamer, een plek die hij verboden was om te betreden, of toch al zeker het bed want hij moest maar eens haakjes maken in haar prachtige dekbed.

Toch kon hij niet weerstaan aan de drang. Met een kleine sprong stond hij snel genoeg op de lakens waarop hij uitnodigend keek naar de andere kat. Zelf wandelde hij verder naar het hoofdeinde en nestelde zich vrolijk tegen de kussens. Nu maar hopen dat ze niet thuiskwam!
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: II. Antlia   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
II. Antlia
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: The Suburbs :: Housing Units-
Ga naar: