INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Oliver Marron

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Oliver Marron
avatar
Class 3
Aantal berichten : 1112

Character Profile
Alias: Crucio
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Oliver Marron   do jun 05, 2014 10:57 pm








you got something i need


in this world full of people there's one killing me and if we only die once i wanna die with you. you got something i need, in this world full of people there's one killing me, and if we only die once i wanna die with you. if we only die once i wanna die with you, if we only live once i wanna live with you.



• Naam
Oliver Marron
• Bijnaam
-
• Leeftijd
20 years old
• Geboorteplaats
Unknown
• Karakter
Oliver is geen gemakkelijk persoon om mee om te gaan, dit grotendeels te danken aan zijn verleden. Op drukke plaatsen zal hij zelden of nooit te vinden zijn en hij houdt zich grotendeels op de achtergrond in allerhande situaties. Een gesprek met hem voeren lukt wel, maar zal altijd zonder enige diepgang zijn. Hij is vriendelijk en zal nooit iemand opzettelijk kwaad willen doen, maar Oliver heeft wel een kort lontje, dus er moet opgepast worden met wat men tegen hem zegt. Hij is een kalm persoon die zich het beste thuis voelt in een kalme omgeving zonder al te veel mensen in zijn aanwezigheid. Dit te danken aan zijn mutatie, die hem deze levenswijze heeft doen aannemen.
• Uiterlijk
Oliver is groot en breed van gestalte, met de spieren op de juiste plaats door de vele tijd die hij aan zichzelf besteed, waaronder ook fitnessen en bouwen aan zijn lichaam. Hij vertrouwd enkel zichzelf met zijn geheimen en wil die zo goed mogelijk bewaard houden. Hoe raar ook, dat lukt hem beter wanneer zijn lichaam er sterk uit ziet. Dan voelt hij zich vanbinnen ook zo. Zijn ogen zijn helder blauw en steken sterk af tegen zijn stoppelbaardje en donkere haarbos die meestal warrig omhoog staat. Zijn expressieve wenkbrouwen en felle kaaklijnen geven hem een gemene uitstraling, die vaak goed van pas komt om mensen een beetje op afstand te houden.
• Mutatie
Defying gravity:
Olivier heeft de kracht om de zwaartekracht te beheersen. Niet op anderen uiteraard -of voor zover hij weet niet-, maar enkel op zichzelf. Hij kan met een kleine omschakeling in zijn hoofd de zwaartekracht voor zichzelf aanpassen. In gebouwen is het vaak een leuke en handige gadget. Zo kan hij met het grootste gemak tegen de muren en het plafond lopen, en op plekjes geraken waar niemand anders kan komen. Er schuilt wel een gevaar in deze kracht als hij het buiten doet. Wanneer hij het punt van zijn zwaartekracht veranderd, kan hij de lucht in schieten, en van een enorme hoogte weer naar beneden vallen als hij zich niet op tijd weer op de normale zwaartekracht concentreert. Dit is hem een keer zwaar te verduren komen staan en nu gebruikt hij de kracht enkel nog in gesloten ruimtes.
Touch of pain:
Dit is een mutatie die hij liever kwijt dan rijk is. Het voelt alsof Oliver's lichaam gevuld is met pijn. Hijzelf voelt het altijd als een zweem van hoofdpijn die nooit van zich af gaat, maar vanaf het moment dat hij iemand aanraakt, dier of mens, voelt diegene zo'n onvoorstelbare pijn, dat flauwvallen er aan te pas kan komen. Alsof hij een stroming van pijnlijke energie overgeeft. Oliver kan dus niets wat leeft veilig aanraken, zonder het een helse pijn te laten voelen. Dat is daarom ook de oorzaak dat hij liever op zichzelf is in plaats van in groep. Dat hij deze mutatie heeft, verzwijgt hij voor iedereen, uit angst dat mensen hem volledig zouden buitensluiten. Hoe hij deze kracht onder controle kan houden is voor hem een groot vraagteken, en is hij al het grootste deel van zijn leven naar op zoek geweest. Maar er is niemand waarvan hij weet die dezelfde mutatie heeft, en hem ermee kan helpen.
• Mutatie voordelen
Defying gravity:
- Mogelijkheid om tegen muren ect. aan te lopen
- Vijhanden gemakkelijk ontwijken
Touch of pain:
- Vijhanden uitschakelen door hen simpelweg aan te raken
• Mutatie nadelen
Defying gravity:
- In open lucht kan hij het niet toepassen -> te pletter storten
Touch of pain:
- Geen levend wezen aanraken zonder er pijn bij te veroorzaken
• Geschiedenis
Vanaf zijn geboorte zat hij 'opgescheept' met zijn mutaties. Zijn ouders konden niet begrijpen dat zoiets kon. Het ene moment hing hun baby tegen het plafond, het andere moment tegen de muur. En alsof het allemaal niet erger kon, werden ze geteisterd door een verschrikkelijke pijn wanneer ze hun zoon aanraakten. Oliver werd al snel ten vondeling op straat gelegd, en door een vrouw meegenomen die hem blijkbaar zonder pijn kon aanraken, en onder haar aanraking voelde Olivers hoofd licht, zonder hoofdpijn. Zijn jeugd bracht hij bij Rosalie door, die hem opvoedde alsof hij haar eigen zoon was. Maar toen hij 18 jaar werd, bracht Rosalie hem naar Genosha Island met de gedachte dat ze hem hier konden helpen. Het is voor Oliver altijd een raadsel geweest wat Rosalie nu net was, was ze ook een mutant? Welke connecties had ze met de school? Maar nog voor hij haar om meer uitleg kon vragen was ze van het eiland verdwenen en bleef Oliver alleen achter. Hij en zijn mutaties, die hij liever kwijt dan rijk was.


_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Oliver Marron   vr jun 06, 2014 9:14 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Oliver Marron
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» It's not supposed to go like that. [Oliver]
» Let's work on the real stuff. [Oliver]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: