INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Happy new year! (& Allen)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Wren Máraz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 274

Character Profile
Alias: The Dictator
Age: 16 years
Occupation: Lazy student
BerichtOnderwerp: Happy new year! (& Allen)   ma dec 18, 2017 9:33 pm

Knallend vuurwerk, het zoveelste goedkope shotje in haar handen. Wren was flink dronken, maar dat mocht de pret niet drukken. Over een paar minuten zou immers het nieuwe jaar beginnen! Een nieuw jaar om allemaal leuke dingen mee te maken. Wren had al een paar goede voornemens: ze ging minstens één van haar vakken halen en ze zou meer tijd nemen om haar katers uit te slapen voor ze weer probeerde wat te doen. Oh, en ze wilde meer leuke dingen doen met haar vrienden! Dat kon je toch nooit genoeg doen? En ja, er waren nog wel meer dingen die ze kon verzinnen, maar haar laatste goede voornemen was om het aantal nu eens te drukken en dan ook echt aan de anderen te werken. Wie weet zou ze er dit jaar echt een poging tot doen!

Wren sloeg haar drankje achterover en zette haar plastic bekertje op de stoep voor hun nieuwe huis, wat gedoopt was tot Devil's Paradise. Ze had er zin in! Zou ze een nieuw drankje moeten halen? De alcohol maakte haar wel - tijdelijk - warmer en het was toch wel koud geworden nu het twaalf uur naderde. Sundberg was heel anders dan Genosha, waar het meestal tropisch was. Maar goed, daar had ze ook nog nooit een nieuw jaar meegemaakt. Wie weet was het nu ook wel heel erg koud daar. Wren was in ieder geval blij dat ze een jas aan had, al had ze niet de moeite gedaan om die dicht te ritsen. Haar warme sjaal om haar nek hielp ook, dus zolang de drank haar bloedvaten bleef verwijden zou het allemaal prima voelen.

Oh, nee! Oh nee oh nee ohnee! Alarm, nood aan de man, RAMP! Iedereen was aan het aftellen, 10, 9... Wren was te afgeleid geweest door haar eigen gedachten om dat door te hebben, maar zodra het tot haar doordrong begon ze gepanikeerd om zich heen te kijken. Ze kon zo niet het nieuwe jaar in! Haar dronken brein registreerde dat er iets niet klopte en dat ze er NU iets aan moest doen. Oh, daar, daar was de oplossing. Haar stappen waren onzeker toen ze zich naar haar doelwit begon te bewegen en het was duidelijk te zien dat ze teveel op had, maar ze was niet te stoppen. Wren zou niet het nieuwe jaar ingaan zonder haar beste vriend als eerste een gelukkig nieuw jaar te wensen!

5. Ze had haar blik op Allen gericht. Hij stond nog op de plek waar ze vuurwerk hadden afgestoken, op de weg, maar wel in de buurt van de stoeprand. Gelukkig was zij niet erg veel verplaatst gedurende de avond.
4. Wren was onderweg, moeizaam maar sneller dan waarschijnlijk te verwachten was als je echt het aantal glaasjes met haar vingerafdrukken erop zou tellen.
3. 'Allen!' gilde ze, om over het vuurwerk en het gepraat van de mensen heen te komen. Het zou geen zin hebben als hij haar niet zag; ze was immers wat aan de kleine kant en ze had nog maar een paar seconden om zijn aandacht te trekken.
2. Ze stond op de stoeprand en probeerde Allen aan de mouw van zijn jas naar haar toe te trekken, zodat ze hem tenminste fatsoenlijk een nieuw jaar kon wensen. Het moest ook weer niet zo zijn dat hij dan iemand anders eerder zou aanspreken dan haar!
1. Allen was hier, zij was hier, check! Met een vrolijke lach poogde Wren haar armen om zijn nek te slaan, al moest ze daarvoor wel op haar tenen staan. Ze had geluk dat zij het voordeel van de stoeprand had.
0!! 'Gelukkig nieuw jaar, Allen!' riep ze, veel te enthousiast door de alcohol. Ze merkte niet eens dat ze al een beetje een dubbele tong had. In plaats van daar aandacht aan te besteden, hield ze haar armen stevig om zijn nek en drukte ze haar lippen stellig op de zijne. Dat ze dat nooit nuchter zou doen, want consequenties, kwam niet bij haar op. Het was een nieuw jaar en zij zou toch verdorie haar allerallerbeste-vriend-en-misschien-stiekem-wel-ietsje-meer de beste wensen meegeven, want ze kon het toch niet met woorden.

[DDG challenge accepted :]]

_________________

Credits to Ems <3
Dat GIF <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy new year! (& Allen)   ma dec 25, 2017 10:39 am

December was misschien wel de beste maand om het jaar mee af te sluiten. Kom op, knallen en ballen, wat was er niet om van te houden? Allen genoot al met volle teugen van het kerstfeest, maar pas met Oud en nieuw werd het echt fantastisch. De kleine kwajongen in hem kwam naar boven en schreeuwde om vuur. Spelen met gevaarlijke materialen, dat was onweerstaanbaar. Dus bestond zijn 31ste uit een afwisselend patroon van: Warm bakje Gluhwein naar binnen klokken, appel beignet kapot scheuren, nomnom, en de buurt vullen met knallen en ranzige rook.

Allen was vandaag honderd procent blij in Sundberg te zijn. Natuurlijk was ook hier de Politzei druk bezig met rond paraderen en illegaal vuurwerk van de straten te scheppen, maar het was zo veel beter dan een geisoleerd eiland waar elk rotje een ratiteit was. Hij had dus ook groots ingeslagen. Duizendklapper, zeker wel. Gillende keukenmeiden, uiteraard. Een heleboel knalerwten, want wie het kleine knalletje niet eert is het grote niet weert. Een paar doosjes siervuurwerk. Sommige mensen vonden het zonde om geld te besteden aan iets wat in rook op zou gaan, maarja, hetzelfde gold voor hun dromen en daarvan zei hij toch ook niet dat ze maar gewoon moesten opgeven?! Dat dus.

De groep voor hun ubergezellige huisje groeide met het uur, mooi vuurwerk trok publiek, jong en oud. Vooral de middel categorie van tienerleeftijd en vrouwelijk geslacht trok Allen aan. Zodra hij oogcontact had gemaakt met een blonde schoonheid begon hij uit te sloven met een Romeinse kaars, die hij bij het afschieten nonchalant in zijn hand hield. Prachtig! De avond was voorbij gevlogen en toen het een paar minuten voor twaalf was kon Allen in alle eerlijkheid zeggen dat hij propvol en ongelofelijk gelukkig was. Hij begon alvast op een serieuze toon afscheid te nemen van wat mensen. Vaarwel, tot ziens, zie je VOLGEND JAAR! Het moest gezegd worden. Allen nam de rollende ogen en diepe zuchten dankbaar in ontvangst. Ze hielden van hem, dat wist hij zeker.

Hij keek op zijn telefoon, wat bevestigde wat hij in de straat al hoorde. Tijd om af te tellen! Vlug propte hij de telefoon terug in zijn broekzak en chantte mee vanaf de tien. Whooooo! Opeens kwam zijn blauwe sidekick aanvliegen, Allen opende zijn mond om iets te zeggen, maar werd door haar omhelzing gedwongen een tikkeltje naar beneden te buigen. Ze had hem in een soort houdgreep. Voor hij Wren kon zeggen dat hij nu even geen tijd had en hij haar volgend jaar wel weer zou zien gebeurde het. Nul. Warme lippen. Allen drukte de zijne op de hare, niet nadenkend over de implicaties hiervan. Hij kantelde zijn hoofd een tikkeltje om een ongemakkelijke botsing van neuzen te voorkomen, want dat konden ze natuurlijk niet gebruiken. Het was een reflex. Zijn handen belandden op de een of andere manier op Wrens taille en hij ondersteunde haar terwijl hij haar dichterbij trok.

Gelukkig nieuw jaar.. Zeg dat wel.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren Máraz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 274

Character Profile
Alias: The Dictator
Age: 16 years
Occupation: Lazy student
BerichtOnderwerp: Re: Happy new year! (& Allen)   zo dec 31, 2017 6:01 pm

Dit was misschien één van de eerste keren dat Wren iemand kuste zonder dat ze er een niet zo mooie bijbedoeling voor had. Meestal was haar motief het verkrijgen van iets wat ze zelf niet wilde halen; drank, geld, aandacht. Ze deed geen moeite voor dingen als ze ze ook makkelijker kon verkrijgen. Meestal werkte het nog ook.
Gelukkig voor haar werkte het deze keer ook, zelfs als ze er niet goed over na had gedacht. Het was een bevlieging geweest, eentje waar ze later waarschijnlijk spijt van ging krijgen, maar dat was nu wel het laatste waar ze aan dacht. Het maakte haar onverwacht blij, onverwacht warm vanbinnen. Wren had altijd gedacht dat dat gevoel exclusief door alcohol te verklaren was, maar ja, the more you know. Allen beantwoordde haar kus zonder twijfel en hoewel enige twijfel haar waarschijnlijk eerder bij zinnen had gebracht, had ze geen spijt. Je moest altijd gewoon de dingen doen die je wilde doen, toch? Ze wist nu even niet waarom ze dit nooit eerder gedaan had.

Goed, ze had nu wel even adem nodig. Wren liet niet helemaal los, maar zorgde wel dat haar grip wat losser werd zodat ze naar beneden kon zakken en zichzelf wat ruimte kon geven. Hmm, de nul was net geweest en het vuurwerk verlichtte de lucht prachtig. 'Yay, we zijn precies samen het nieuwe jaar ingegaan,' meldde Wren dolgelukkig aan Allen, totaal niet lettend op het feit dat ze wel erg dicht bij Allen stond op het moment. Maar wacht eens even.. Een frons was nu te zien op haar gezicht, wat aangaf dat ze een keertje hard aan het nadenken was. 'Maar dan was het net in 2017.. Geldt het dan nog voor 2018?' Serieuze vraag, wat was de houdbaarheidsdatum van dit soort dingen? Er zat niet echt een label op haar lippen.
Maar duidelijk was er één goede manier om dit op te lossen. 'Dan moet het nog maar een keer, voor de zekerheid!' Nog een keer hetzelfde, een herhaling van een paar seconden geleden. Misschien ook wel omdat ze het stiekem fijn vond, in plaats van het excuus dat ze net gegeven had? Maar als het allebei dezelfde uitkomst had, dan maakte het uiteindelijk ook niet meer uit. Dat maakte Wren zichzelf in ieder geval wijs.

Hmm, maar nu.. nu had ze zin in glühwein. Opnieuw liet Wren zichzelf wat zakken, zodat ze op platte voeten kon staan in plaats van op haar tenen. Eigenlijk had ze iemand nodig die haar een beetje op zou tillen, anders werden haar benen zo moe (cri). 'Wil jij ook glühwein?' informeerde ze bij Allen, in de veronderstelling dat haar best boi nooit nee kon zeggen tegen meer drinken. Niet dat ze het niet al warm genoeg had, maar de smaak van glühwein was precies waar ze nu zin in had. Wren wachtte geduldig op antwoord, voor de verandering. Vooral omdat ze Allen nog niet los wilde laten, maar dat hoefde hij niet te weten, toch? In de tussentijd kon ze zich ook focussen op het downtunen van die domme blije grijns op haar gezicht, wat niet zo makkelijk ging als gehoopt. En totdat dat lukte had Allen alle tijd om een antwoord te verzinnen. Of beter nog, zelf glühwein te gaan halen! Wren had alleen maar goede ideeën deze oud en nieuw! Sowieso niks waar ze later spijt van zou hebben, dat wist ze nu al!!

_________________

Credits to Ems <3
Dat GIF <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy new year! (& Allen)   di jan 02, 2018 5:27 pm

Meisjes plagen, kusjes vragen. Beide dingen deed Allen maar al te graag. Vaak werkte het nog ook. Maar om deze zoen had hij helemaal niet hoeven te vragen. En het was fantastisch. Als hij niet al flink aangeschoten was had Allen op zijn hart gezworen dat hij dit moment nooit zou vergeten. Nu wist hij dat zo zeker nog niet. Maar het had geen zin om daar je hoofd over te breken, zeker niet omdat je daar alleen maar hoofdpijn van kreeg - en dan moest je dat weer wegdrinken en belandde je zo in een vicieuze cirkel waar je je de volgende dag alleen nog flarden van herinnerde.

De kus was onverwachts begonnen, maar Allen was gretig. Hij draaide zijn hoofd schuin en trok Wren dichterbij. Zelfs in deze staat van betoverende nabijheid vroeg hij zich nog af waarom ze in godsnaam zo onhandig klein was. Wren verbrak het intieme contact om te filosoferen over de arbitraire grens die de mensheid aan het oude en nieuwe jaar had gegeven. Hadden zij nu vorig jaar een kus gedeeld, en gisteren? "Voor de zekerheid," bevestigde Allen, en zo deelden ze nog een kus, gedane zaken namen geen keer, maar beiden namen ze liever het zekere voor het onzekere. Het was gek hoe hij haar de leiding liet nemen, je zou hem bijna stil kunnen noemen. Normaal gesproken voerde Allen het hoogste woord, maar nu had Wren met haar intiatief de man van vele woordgrappen het zwijgen opgelegd. "Neenee, champagne!" Ze moesten toch in stijl het nieuwe jaar vieren? Allen wilde meteen al op zoek gaan naar een fles, maar iets weerhield hem ervan weg te lopen van haar. "Kom," nodigde hij haar uit, terwijl hij zijn vingers door de hare vlocht. Hij trok haar mee richting de tafel die ze buiten neer hadden gezet, op zoek naar de feestelijke bubbels. Tegelijk zocht hij een reden om nog een keer te doen wat hij tot voor kort als ondenkbaar had bestempeld. En ze was verdorie nog een goeie zoener ook.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren Máraz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 274

Character Profile
Alias: The Dictator
Age: 16 years
Occupation: Lazy student
BerichtOnderwerp: Re: Happy new year! (& Allen)   zo feb 25, 2018 7:37 pm

Als je dingen niet zeker wist moest je het gewoon nog een keer doen. Wren was blij dat Allen het met haar eens was dat dit soort zaken altijd onduidelijk waren en dat het beter was het zekere voor het onzekere te nemen. Vandaar dat ze hem nog maar een keer een zoen gaf, zelfs al was het stiekem niet meer exact op het moment van de jaarwisseling. Maar ja, wat ging iemand daaraan doen? Come on, arrest me!

Het was jammer dat ze niet langer tegen Allen aangedrukt kon staan, maar drank was een goede compensatie. Zin om erover na te denken welke van de twee beter was had ze nu niet. Dat zou veel te lang duren! Bovendien moest ze nadenken of ze zich erbij neer ging leggen dat Allen haar voorstel voor heerlijke glühwein de grond in boorde.. maar hij stelde champagne voor. Ze was helemaal vergeten dat ze niet alleen voor relatief cheape drank hoefde te gaan op een feestje waar iedereen aan bijdroeg! En als andere mensen ervoor betaalden - tenminste, Wren was van plan haar bijdrage veel te laat of gewoon niet aan te dragen - dan moest je er vooral van profiteren!

Ze knikte dan ook tevreden en liet zich meetrekken door Allen. Gelukkig had hij haar hand vast, anders was de kans groot dat ze op haar gezicht gegaan zou zijn in een poging snel achter hem aan te lopen. Ze had dan misschien nog niet zóveel op, maar die hele zoen had haar alleen maar warriger gemaakt. Aandacht verdelen tussen het heden en het herhalen van dat ene moment.. tja, dat kostte best wat processing power. Teveel, op dit moment.

De tafel met vloeibare lekkernijen kwam snel binnen hun bereik. Allen wist precies waar hij heen ging; Wren had voornamelijk andere mensen overtuigd drinken voor haar te halen, waardoor ze er uiteindelijk geen idee van had waar het echt stond. Maar dit was het, hun El Dorado, gevonden in minder dan een minuut. Ze snapte niet waar al die mensen vroeger zoveel moeite mee hadden gehad.

Wren begon haar instabiliteit pas echt te merken toen ze stil stonden bij de tafel, op zoek naar de meest volle fles champagne. Lopen of staan, ze wist zo ondertussen niet meer wat ze in deze staat beter kon. Maar gelukkig was er altijd nog een derde optie: zitten! Zonder Allens hand los te laten drukte ze zichzelf wat op met de andere hand en schoof de tafel op, die wat wiebelde door de instabiele ondergrond. Maar Wren was klein en daardoor gelukkig licht genoeg om niks mis te laten gaan. Ze kon Allen zo ook wat beter aankijken, nu ze zich wat hoger boven de grond bevond.

Vanaf haar nieuwe, superoverzichtelijke positie, begon ze de flessen naast haar te onderzoeken. 'Deze misschien? Of nee, deze!' met een misplaatst enthousiasme hield ze de flessen omhoog, hoewel ze iedere keer weer een betere leek te kunnen vinden. Sommige bevatten geen eens champagne, maar de laatste die ze vasthad voldeed zowaar aan hun criteria. Wren haalde de dop eraf en nam een paar slokken uit de fles, waarna ze hem aan Allen aanbood. 'Dit smaakt als goede champagne,' vertelde ze hem. 'En hij is veilig om te drinken,' voegde ze er geheel niet overbodig aan toe. Taste-tested with love.
'Wat staat er nog meer,' mompelde ze daarna, meer tegen zichzelf, waarna ze de flessen aan haar andere zijde begon te bekijken. Misschien was er nog wel iets dat beter was dan de champagne!

_________________

Credits to Ems <3
Dat GIF <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy new year! (& Allen)   ma feb 26, 2018 10:56 pm

Je had feestjes en je had fééstjes. Deze jaarwisseling begon steeds meer te neigen naar dat laatste. Het was leuk en symbolisch enzo, het afsluiten van oude dingen en hop, in het diepe springen voor het nieuwe jaar - wacht, betekende dit dat ze op zoek moesten naar een flink stuk water om in te springen?! Nee, eerst maar even een drankje zoeken. Een feestelijk drankje wel te verstaan, thank you very much, want het was een heugelijke aangelegenheid, dit gebeurde maar eens in t jaar. Hij nam Wrens hand en trok, leidde, bracht haar naar de drank. Neem mijn hand en ik laat je de wereld zien. Volg me en ik breng je... "Bubbels, bitchesss!" riep Allen met een overdreven basic highschool girl drama queen stemmetje - hij had zichzelf er voor de volle negenennegentig procent van overtuigd dat hij dit ironisch deed, uit spot weetjewel, en niet omdat het na maanden lang grappen maken werkelijk in zijn vocabulaire was geslopen. Hash tag yolo. Wren katapulteerde zichzelf op tafel en automatisch stapte Allen dichterbij omdat de fysieke lengte van zijn en haar arm nou eenmaal allebei vast lag, geen Mrs. Incredible mutanten hier. Erg was het niet. Zo stond hij ook minder in de weg voor iedereen die heen en weer rende om vuurwerk en elkaar een gelukkig Nieuwjaar af te steken/wensen. Een mens bleef maar bezig. Wren gaf hem een fles, die hij zonder enige twijfel aan nam. Nog voor ze die veilig had verklaard leurde hij al een de fles voor een flinke scheut. Als hij vies was van haar spuug was het daar onderhand al te laat voor - een realisatie die steeds dieper in zonk. Nee niet denken maar voelen. "Cheers!" riep hij naar Wren en ook achter zijn rug om naar de rest.

Terwijl achter haar rode en gele spikkels de lucht bezaaiden en de straat onderhand mistig begon te worden van de rook, bekeek hij haar eens goed. Als een meisje, niet als zijn allerbeste bestie. En hij keem naar haar geconcentreerde zoekwerk, naar haar gekleurde lokken die als disco versieringen langs haar gezicht vielen. Speels, down to earth, ze trok hem zo mee in het moment. Het waren niet de beste vergelijkingen, maar ze was gewoon een lekker ding. Hot, 'nough said. Allen kon het niet meer weerstaan. De fles was bijna leeg gedronken, die liet hij op tafel vallen staan rollen, boeide hem geen meter. Hij had zn hand hard nodig om om haar middel te slaan en haar iets dichter op de rand van de tafel te trekken. Hijzelf drukte zich tegen de rand van het plastic wiebelding aan. Hij drukte kort zijn lippen op de hare. De hand die de hare zo innig vast had gehouden liet los, maar was niet voor lang zonder contact. Een streling over haar wang, daarna zachtjes op haar achterhoofd. Tong. Allen verloor alles uit het oog, zelfs de knallen klonken ver weg. Hij begon zachtjes, maar werd steeds gepassioneerder. Hij trok haar tegen zich aan, wilde alles van haar voelen, zijn lijf en de hare was alles wat er toe deed. Mensen zouden misschien zeggen dat hij zich op drong, maar Allen geloofde dat Wren het in alle kleuren en maten duidelijk zou maken als ze het ergens niet mee eens was. Hij wilde haar. "Best. Year.. Ever," hijgde hij tussendoor in haar nek, lachend van pure extase, alvorens met zijn handen door haar haren te spelen en zich over te geven aan een kus. "I want you," gaf hij dan toe, hij liet haar niet los, maar zijn handen hielden haar niet meer in een gretige greep, due rusten nu aan de zijkant van haar bovenbenen. Verlangend. Geen grappige oneliner, geen scherpe woordgrap. Ze had iets in hem losgemaakt en nu wilde hij alleen maar haar. Allen op zijn puurst.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren Máraz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 274

Character Profile
Alias: The Dictator
Age: 16 years
Occupation: Lazy student
BerichtOnderwerp: Re: Happy new year! (& Allen)   di feb 27, 2018 9:28 pm

Hmm, er was niet echt veel beters dan champagne te vinden op de tafel. Wren had nog een paar slokken rode wijn genomen, maar de fles was al aardig leeg geweest en echt lang hoefde ze daar dus niet aan te besteden. Allen was ondertussen hard bezig om de champagne op te maken, maar dat was prima. Ze had in eerste instantie toch meer zin gehad in wat anders, dus dit kon ze hem wel gunnen, als het moest.. 'Cheers!' antwoordde ze nog wel enthousiast, waarna ze het laatste restje wijn opdronk en de fles wegzette. Of dat helemaal goed ging, dat zou ze wel aan de goden overlaten.

Ze gaf haar zoekwerk naar nieuwe drank op toen er iets veel interessanters gebeurde. Allen liet er geen gras over groeien; hij wilde meer. Ergens was ze verbaasd dat dit aan het gebeuren was, want het was allang geen nieuwjaars kus meer. Dit telde als een gewone, completely regular kus, die je gaf aan leuke jongens in de club. Nou, het gekleurde vuurwerk deed haar wel denken aan een club en Allen was die leuke jongen - was er een probleem dan? Ze had het idee dat een deel van haar duidelijk wilde maken dat er een reden was dat dit niet eerder gebeurd was, een belangrijke reden, maar ze kon niet nadenken als Allen haar zo vasthield. Maar wie wilde er nu nadenken als je iets veel leukers kon doen? Nadenken over consequenties was voor losers. Ze besloot niet naar zichzelf te luisteren en concentreerde zich in plaats daarvan helemaal op Allen.

Ze liet zich gaan en kuste hem gretig terug. Het voelde goed, ze wilde niet stoppen. De koude nachtlucht voelde ze ook helemaal niet meer, nu ze de warmte van zijn lichaam zo dichtbij had. Als hij haar zo stevig vasthield hoefde ze ook niet bang te zijn om van dat wiebelende stuk wrakplastic dat een tafel was te vallen. Wren genoot ervan om zich alleen maar op hen twee te hoeven concentreren. Ze had haar armen om hem heen geslagen, zodat ze zo dicht mogelijk bij hem kon blijven. Allen had zeker gelijk, het jaar was nog geen dag oud en het kon nu al niet meer kapot. Maar dat wilde niet zeggen dat ze al genoeg had gehad.

Om heel eerlijk te zijn was Wren nog niet helemaal tevreden. Waarom? Ze was nog steeds te klein. Zelfs nu ze op de tafel zat kon ze hem nog niet recht aankijken. Op zichzelf was het niet een enorm probleem, maar wel als ze hem wilde kussen in plaats van andersom! Dit was zonder twijfel een zeer serieuze kwestie. Gelukkig! Gelukkig was er een oplossing voor dit soort dingen, een erg simpele zelfs. Al moest je wel slim zijn om aan dat soort simpele dingen te denken, natuurlijk. Haha.
Allen had haar niet meer stevig om haar middel vast, waardoor ze zich wat beter kon bewegen. Het was even vervelend om hem los te moeten laten, maar het was uiteindelijk allemaal for the greater good. Wren ging er maar vanuit dat hij haar plotse verplaatsing niet als een refusal zou zien; ze schudde immers wel per ongeluk zijn handen van haar af hierdoor. Ze gebruikte Allen als haar steun en toeverlaat terwijl ze ietwat onhandig - verminderde coördinatie, thanks alcohol - haar benen op de tafel kreeg. Kijk, makkelijk, toch? Als ze op haar knieën zat kon ze zelfs haar hoogte nog een beetje aanpassen, tot het precies goed was! P-e-r-f-e-c-t.

'I want you,' vertelde Allen haar, toen ze haar armen weer om zijn nek heen sloeg. Kon ze hem eindelijk recht aankijken, zei hij dat! Niet dat ze het niet wilde horen, nee, Wren wilde juist niet dat hij kon zien dat haar gezicht daar rood van aan liep.. Het klonk zo echt als hij het zei, en het liet haar hart ongewild een paar slagen overslaan. Misschien had ze het teruggezegd, als ze niet geprobeerd had haar eigen rode hoofd te verbergen.
'Minder praten,' zei ze in plaats daarvan maar, al klonk ze gelukkig in plaats van geïrriteerd. Misschien zou Allen haar hele debakel niet doorhebben als ze gewoon snel haar lippen weer op de zijne duwde.
Vanuit haar nieuwe positie zat ze eindelijk op gelijke hoogte met Allen en ze was er prima over te spreken. Haar hele bovenlichaam was nu tegen hem aangedrukt. Het kon haar niet schelen dat een paar mensen klaagden over de flessen die ze per ongeluk had omgetrapt tijdens haar hele verhuizing en het werd hen al snel duidelijk dat geen van beide naar hen wilde luisteren. Kom op, alsof zij niks beters te doen had! Dat mocht toch wel duidelijk zijn. Toch irriteerde Wren zich aan de stemmen die ze niet echt goed hoorde omdat ze niet genoeg aandacht had om daaraan te besteden, waardoor ze uiteindelijk toch Allen een beetje losliet en wat naar achteren leunde om goed tegen hem te kunnen praten.
'Moeten we ergens heengaan waar geen losers zijn? Of zullen we het zo erg maken dat ze vanzelf weg gaan' lachte ze (ook al meende ze het serieus), zich erover verbazend hoe snel haar ademhaling eigenlijk ging in vergelijking met normaal. Beter viel Allen dat niet teveel op, hahaha. Om de één of andere reden vond Wren het idee niet zo leuk dat Allen doorhad dat ze niet altijd een 100% tough badass was. Dus tja, dan kon hij haar gewoon niet zo zien. Al was het al te laat, maar haar dronken brein overtuigde haar dat de hele situatie nog wel te redden viel als ze gewoon deed of alles goed was. No problemo!

_________________

Credits to Ems <3
Dat GIF <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Happy new year! (& Allen)   ma maa 05, 2018 9:58 am

De dronken buzz die je kreeg van flink veel alcohol naar binnen gieten was niéts in vergelijking met de warme vloed van goede gevoelens die dit intieme moment over hem heen deed spoelen, zoet als honing. En hij was een hongerige bij. Buzz buzz. Zijn telefoon trilde in zijn broekzak. Waarschijnlijk mamaureen die haar zoon een gelukkig Nieuwjaar wilde wensen. Hij nam niet op. Charlie zou de familie wel te woord staan. Bovendien wist hij niet goed wat hij zou moeten zeggen. Hoi mam, ik heb net mn beste vriendin gekust, goeie start van het jaar? Nee, hij kon het zelf nauwelijks bevatten, laat staan deze onverwachte turn of events onder woorden brengen. Dus dan was het beter om niet op te nemen. Zijn moeder was namelijk gevaarlijk goed in het analyseren van zijn stemgeluid, door haar jarenlange training op hun leugens, smeekbedes en excuusjes om onder straffen uit te komen. Dus dit zou ze zo op de radar hebben. En daar zat hij absoluut niet op te wachten.

Wren zat ook niet rustig te wachten, die begon opeens te bewegen, maakte zich los van hem. Allen snapte het niet, ze was net nog even gretig geweest als hij en nu.. Gelukkig had de geniale detective in hem door wat ze aan het doen was voordat zijn ogen helemaal gevuld waren met zielige verslagen puppy blik. Hij was zo blij dat ze niet weg ging dat hij meteen zoetsappig werd. Maar Wren had natuurlijk gelijk. Geen woorden, maar daden.

Die feedback nam hij dan ook zeer serieus toen Wren na een moment van innige verstrengeling een voorstel deed. Zie hier het bewijs dat Allen wel degelijk kon luisteren en leren van zijn fouten. Als hij maar op de juiste manier gemotiveerd werd.. Hij tilde haar bijna helemaal soepel van de tafel, door haar taille vast te pakken, haar in zijn richting te trekken en dan eerst een half rondje te draaien alvorens hij haar zo voorzichtig mogelijk weer op eigen benen liet staan. Ze was immers een ontzettend zelfstandige meid, die niet naar huis getild wilde worden, vermoedde hij. "A room is probably bed-ter," gaf hij aan als toelichting van zijn keuze om toch te verplaatsen. Hopelijk was Wren te dronken om door slechte woordgrappen afgeschrikt te worden. Op naar het huis! Dan hoefden ze met helemaal niemand rekening te houden!! Het bestaan van Wrens kamergenootje was hij spontaan vergeten. Allen liep zo snel mogelijk richting de voordeur, nam in het voorbijgaan nog een halfvolle zak oliebollen mee, de zak zompig van de frituurolie. Van de activiteiten die hopelijk op het programma stonden zouden ze vast honger krijgen. Altijd vooruit denkend, deze jongen, met zijn maag dan. Belangrijkste orgaan, zowel voor eten als liefde. Wren en hij belandden in haar kamer. Allen liet er geen gras over groeien en ritste onmiddellijk zijn jas open, die hij zo snel mogelijk uit gooide door zijn armen als spaghetti slierten heen en weer te zwieren. Geen tijd te verliezen. "Kan je deur op slot?" vroeg hij dan licht hijgend, terwijl hij tegelijkertijd naderbij kwam met de intentie om Wrens kleding gauw richting haar vloer te helpen. Happy new year to the ground!

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Happy new year! (& Allen)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Happy new year! (& Allen)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» HAPPY BIRTHDAY QUEEN V ♥♥
» Happy Birthday Nelleke! ♥
» Queen of the Playground [&Allen]
» @Mr.Mischief ;; Allen's Instagram
» Yellow flicker lights. [Allen]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: The Suburbs :: Housing Units-
Ga naar: