INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 I'd rather explode then break [open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jackie Morrison
avatar
Class 3
Aantal berichten : 193

Character Profile
Alias: Nightmare
Age: 17
Occupation: Troublemaker
BerichtOnderwerp: I'd rather explode then break [open]   di dec 12, 2017 3:55 pm

You got two choices under pressure; you either break or explode
tag here
Met snelle stappen liep het meisje over straat met haar skateboard, hoewel het was begonnen te regenen dus ze ging niet meer skaten. Kon wel, maar ze had geen zin meer. Sinds het hele gebeuren was Jackie stiller geworden dan normaal, misschien ook wel botter dan normaal. Niet dat Jackie altijd aardig was geweest, want nee, maar ze had minder zin in contact. Het was een beetje gecompliceerd en ze voelde zoveel woede de afgelopen dagen, het begon op te kroppen. Ze waren aangevallen en ze hadden moeten vluchten, waarvoor? Omdat ze mutanten waren en dingen konden doen die normale mensen niet konden doen. Ze waren een bedreiging en daarom moesten ze maar uitgeroeid worden? Nu voelde het alleen niet meer alsof ze een bedreiging waren, want nu waren het de mutanten die in een hoekje gedreven werden terwijl ze zoveel meer konden. Wie waren de mensen die hadden bedacht dat ze mutanten klein konden krijgen?

Ze zouden haar niet klein krijgen en ze wou best vechten, maar de rest leek er oké mee te zijn dat ze nu ‘veilig’ in Zwitserland zaten met mensen die hun wel zouden ‘accepteren’, yea right.. Ze geloofde er niets van. Het zou enkel een kwestie van tijd zijn waarop zij zich ook tegen hun zouden keren. Jackie ging niet stilzitten en wachten tot die dag zou komen, hoewel er vrij weinig was wat ze kon doen in haar eentje. Ze was niet sterk genoeg en het begon haar te frustreren. Snel draaide ze zich om wanneer ze het gevoel kreeg dat ze achtervolgd werd. Misschien werd ze wel niet achtervolgd maar ze wist zeker dat ze iemand hoorde. Haar ogen vonden een vrij jonge dame die leek te schrikken. Ze wou een excuses aanbieden maar Jackie wist haar het zwijgen op te leggen door haar mutatie in werking te zetten, iets wat er meteen voor zorgde dat het meisje bang werd. Dreigend zette ze een paar stappen richting het meisje die ze niet kende, dus waarschijnlijk een mens was. Haar gedachten mengde zich met die van het meisje die haar angst voelde, ze snapte niet helemaal waarom ze bang was hoewel ze diep van binnen al wel een angst had voor mutanten. Jackie besloot deze alleen maar te versterken.

Terwijl ze naar het meisje toeliep gaf zij Jackie als maar meer ruimte. Ze begon ook sneller naar achteren te lopen tot ze uiteindelijk struikelde. Toen veranderde Jackie van gedaante en wanneer het meisje opkeek zag ze een grote zwarte merrie die dreigend dichtbij stond. Briesend deed ze nog een paar stappen vooruit waarop het meisje achteruit kroop. Doodsangsten bekropen haar en Jackie voelde het, merkte dat ze haar zelfs energie gaf. ”You should be afraid of us.” Gaf ze telepathisch door aan het meisje en brieste een keer met een duidelijke boodschap. Ze begreep de boodschap en begon weg te rennen. Jackie ging haar kort achterna, niet heel snel want dan zou ze sneller zijn dan het meisje en ze wilde juist dat ze weg zou rennen. Vervolgens minderde ze snelheid en draaide ze zich om met een zekere zelfverzekerdheid in haar drafje. Toen kreeg ze pas door dat meerdere mensen het hadden gezien. Oh, dit kon leuk worden, de oude Jackie was terug en ze was vele malen beter geworden in het maken van problemen. Ze voelde de woede langzaam een beetje vrijkomen en in het lichaam van de merrie had ze er iets minder controle over. Nu leken de mensen nog verbaast maar ze zag meteen een andere emotie plaatsnemen zodra de merrie haar oren in haar nek legde, angst. Ze zette zichzelf af en begon in een blinde run op de mensen af te rennen, die allemaal een voor een aan de kant schoten voor het zwarte paard. Ze was weer los en dat zouden ze komen te weten...
liv's codes

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: I'd rather explode then break [open]   wo dec 13, 2017 6:11 pm


Zijn nieuwe jobje beviel hem wel. In principe was dit het leven dat hij in Italië had gehad, maar dan in het Duits in plaats van Italiaans. Of eigenlijk, Engels, want deze nieuwe taal kreeg hij ook niet zomaar onder de knie. De meeste basis zinnetjes had hij op google translate opgezocht. Die zoekgeschiedenis zou beter nooit uitlekken. Dan zou het meteen wel duidelijk zijn met welke zaakjes de jongeman zoal mee bezig was tegenwoordig. Vandaag had hij geen spul op zak though, wat het wel veiliger maakte om zich te verplaatsen. Hij maakte zich weinig zorgen in het algemeen, maar als hij met koopwaar rond liep, dan lette hij toch wel wat extra op. Hij zou niet willen dat iemand er achter kwam wat voor dingen er gaande waren in huisnummer 42.

Het was niet omdat hij niet wilde dat anderen hun neus in zijn zaken staken, dat hij zich omgekeerd aan die afspraak zou houden. Toen hij een heleboel geschreeuw hoorde, was zijn eerste reflex om te gaan kijken wat er aan de hand was. Misschien niet zo logisch, aangezien hij net een hele oorlog had overleefd. De meesten zouden na zo'n ervaring wel twee keer nadenken en tot de conclusie komen dat het beter was om uit de buurt te blijven van schreeuwende menigten. Maar toen hij zware hoefslagen op asfalt hoorde, besefte hij dat hij misschien wel de goeie keuze had gemaakt. Het was niet moeilijk om te bedenken dat het waarschijnlijk iets mutant-related was. En hij kreeg nog gelijk ook. De bron van het tumult in kwestie, herkende hij maar al te goed. Het gigantische zwarte paard was namelijk voor hem geen onbekende.

Waar iedereen uit de weg sprong, bleef hij lekker koppig staan. "Kun je even ophouden ja", Riep hij boven het gedonder van haar hoeven uit toen ze zijn kant op kwam gestormd. Met een bijna nonchalante houding bleef hij staan, zijn handen in de zakken van zijn jeansvest. Als ze nu niet zou stoppen, had hij wel een probleem. Ze zou hem zo omver kegelen en de klap op het asfalt zou hem genoeg pijn doen. Maar hij besloot dat hij dit toch moest dien. Niet zozeer omdat hij medelijden had met de omstaanders, maar omdat er duidelijk wat mis was met haar en hij wilde uitzoeken wat precies.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackie Morrison
avatar
Class 3
Aantal berichten : 193

Character Profile
Alias: Nightmare
Age: 17
Occupation: Troublemaker
BerichtOnderwerp: Re: I'd rather explode then break [open]   wo dec 13, 2017 8:47 pm

You got two choices under pressure; you either break or explode
tag here
Het gebeurde eigenlijk nooit dat Jackie emoties liet zien, buiten woede of agressie, en dat zou ook nu niet echt veranderen. Ze had ze mogelijkheid om haar eigen angsten een beetje te manipuleren tot ze geen angsten meer had en dat werkte eigenlijk redelijk goed. Hoewel ze de woede die ze voelde niet kon wegnemen en ze wilde het ook helemaal niet, want waarom zou ze? Het was niet aan hun om te vluchten, zij hoefde niet bang te zijn voor de overheid en ze zouden gewoon mogen gaan en staan waar ze wilde. Ze waren toch veel sterker dan mensen dus waarom zouden ze neerbuigen? Het was iets dat ze niet snapte en die frustratie had zich opgehoopt, al sinds het moment dat de oorlog begonnen was en ze Aurélia hadden meegenomen.

Nu liep ze weer tussen mensen en dat bleek niet erg goed te zijn voor haar. Ze had zich op Genosha vrij rustig gehouden, nooit echt grote problemen veroorzaakt terwijl ze hier wel toe in staat was. Toen had ze tussen mutanten gezeten, en ook daar had ze zich niet ingehouden maar dat zou ze nu helemaal niet doen. Op Genosha was het meer in de vorm geweest was het blog dat zij met Aurélia begonnen was. Dat was hun manier van problemen veroorzaken en dat was leuk. Dit ook. Mensen achterna zitten als een groot zwart paard, en ze waren nog bang ook. Grote kans dat het op Genosha misschien niet zou werken maar hier wel.

In het lichaam van de merrie voedde ze zich met de angst die mensen voelden en het maakte haar net dat tikje explosiever dan anders, net een tikje wilder. Haar hoeven waren luid en duidelijk op het asfalt te horen maar de schreeuwen kwamen er wel bovenuit. Niemand had dit waarschijnlijk verwacht. Af en toe liet ze haar tanden ook zien en nipte ze naar wat personen die dachten niet uit de kant te gaan, om ervoor te zorgen dat ze toch dat stapje opzij deden. Allemaal gaven ze aan haar druk, op een iemand na. Ja, natuurlijk moest er weer iemand de pret verpesten. Het was heel jammer dat ze toch een beetje om Dante gaf, waardoor ze uiteindelijk toch wel moest stoppen. "Kun je even ophouden ja" Zei hij en met een noodstop kwam de merrie voor hem in stilstand, al kon ze het toch niet laten om nog een keer gevaarlijk met haar hoeven door de lucht te maaien. Ze raakte hem wel niet, maar ze was het ook niet eens met zijn geweldige heldenactie, en dat liet ze hem weten.

Briesend stond de merrie voor de jongen en gefrustreerd stampte ze met haar hoef. ”Ben je een idioot ofzo? Ik had ook zo over je heen kunnen rennen.” Liet ze hem weten via haar telepathie, want niemand anders hoefde het te horen. Plus, ze kon als paard niet echt praten. Ze was op deze manier wel een stuk groter dan de jongen en mensen keken dan ook heel vreemd. Snapte niet waarom hij ineens dat losgeslagen paard tot stilstand had gekregen. Kort ging haar blik dan ook over de mensen heen, die allemaal nog in de weg spring stand stonden. Onrustig zwiepte ze met haar staart en had ze haar oren nog altijd in haar nek liggen. ”Ik ga hier in ieder geval weg, aan jou de keus om mee te gaan of niet.” Zei ze waarbij hij wel wist wat ze bedoelde. Ja, dat wist hij best. Hoewel hij waarschijnlijk ook wist dat er risico’s aan verbonden zaten, mocht hij haar verder pissed maken.
liv's codes

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: I'd rather explode then break [open]   do dec 14, 2017 5:37 pm


Het was dat hij ondertussen al gewend was aan haar mutatie. Echt bang was hij niet meer, of hij kon toch de link leggen tussen die emoties en haar. Het kostte hem veel moeite, maar met zijn eigen mutatie kon hij er wel voor zorgen dat die van haar minder effect had op hem. Nu hij wist dat het van haar af kwam, kon hij het ver genoeg weg drukken. Niet dat het slim was om dan vlak voor een losgeslagen wild paard te gaan staan. Ze kon evengoed nog beslissen dat hij in de weg stond en hem omver knikkeren. Het was dat hij ook aanvoelde dat ze zich beslist niet stabiel voelde, en daar wilde hij iets aan doen. Ze was er indertijd voor hem geweest. Op haar geheel eigen manier, maar uiteindelijk had het wel geholpen. Nu was het tijd dat hij iets voor haar deed. Niet persé omdat hij vond dat hij haar iets tegoed had, maar ook omdat ze in die tijd gewoon vrienden waren geworden. En vrienden hielpen elkaar. Ook als die ene vriend nu een crisis had en eigenlijk pas op het laatste nippertje stopte. Niet zonder eerst nog even naar hem uit te halen met haar hoeven, waar hij toch maar voor weg dook. Hij was dan misschien overmoedig, maar hij had geen zin om zo'n zware hoef tegen zijn hoofd aan te krijgen.

Het werd meteen duidelijk dat ze niet zo blij was met zijn acties. De frustraties stroomden van haar af, en hij pikte ze moeiteloos op met zijn mutatie. Hij probeerde kalmte uit te stralen, maar was slim genoeg om niet met haar emoties te lopen knoeien. Dat zou ze ook wel door hebben en wie weet werd ze daar alleen maar bozer door. ”Ben je een idioot ofzo? Ik had ook zo over je heen kunnen rennen.” Hoorde ze haar stem in zijn hoofd. "Ik vertrouwde je genoeg om te weten dat je zou stoppen", Zei hij terug, of eerder, dacht hij luidop? Ze zou het wel oppikken. Ze zat toch al in zijn hoofd. Voor mensen om hun heen zag dit er vast heel vreemd uit, hoe ze elkaar gewoon stonden aan te kijken, een jongen en een paard. ”Ik ga hier in ieder geval weg, aan jou de keus om mee te gaan of niet.” Meldde ze toen. Dante knikte kort. Het was inderdaad een goed idee om hier weg te gaan. Hij keek vervolgens om zich heen, waarna zijn blik op een elektriciteits kastje viel. Hij liep er met enkele passen heen en hopte er op. "Kom eens dichter", Zei hij, niet als een bevel maar een vraag. Zo kon hij in ieder geval makkelijker op haar rug springen, en dan konden ze hier sneller weg.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackie Morrison
avatar
Class 3
Aantal berichten : 193

Character Profile
Alias: Nightmare
Age: 17
Occupation: Troublemaker
BerichtOnderwerp: Re: I'd rather explode then break [open]   vr dec 15, 2017 2:08 pm

[quote="Jackie Morrison"]
You got two choices under pressure; you either break or explode
tag here
Ze wist misschien wel dat ze Dante niet heel goed meer kon beïnvloeden met haar mutatie, maar ze zou het natuurlijk altijd wel proberen. Het nadeel was alleen dat hij zelf ook een mutatie had die met emoties te maken had, dus hij zou het wat makkelijker uit elkaar kunnen houden. Iemand anders zou het niet kunnen voelen, maar hij wel. Al waren er nog steeds opties voor haar om hem te intimideren zonder die mutatie. Haar zwarte merrie was al behoorlijk intimiderend op zichzelf. Daar had ze haar angst manipulatie niet voor nodig, maar het gaf wel een extra’tje. De stomme mensen vielen er natuurlijk wel voor, die stonden bevend aan de zijlijn als een stelletje poppetjes. Nog steeds snapte ze niet waarom ze niet gewoon controle over mensen kon krijgen, in plaats van andersom. Het was gewoon dom.

Het gaf wel een heel dramatisch zicht, zoals de jongen daar stond en hoe hij een wild losgeslagen paard tot stilstand kon brengen. Waarschijnlijk zouden ze hem nu allemaal gaan aanbeden als een held ofzo, goed voor hem. Jackie zou niet gezien worden als een held, nee en dat wilde ze ook absoluut niet. Daarom rende ze hier ook niet als een losgebroken paard rond. Wel kon ze het niet laten om nog even uit te halen met haar hoeven, puur om te laten zien dat ze zijn actie niet waardeerde en dat hij alsnog wél bang voor haar mocht zijn. Ze zou hem niet raken tho, dat zou ze niet doen. Alleen een beetje bang maken. "Ik vertrouwde je genoeg om te weten dat je zou stoppen" Liet Dante weten, luidop in zijn gedachten. De buik van het paard ging vrij snel op en neer door de energie van daarnet en de ogen stonden strak op Dante gericht, niet echt op een vriendelijke manier. Ze brieste even op een rebelse manier. Het duidelijk alsnog niet met hem eens, ook al had hij wel gelijk. In ieder geval wou ze deze discussie niet hier voeren en ze wist ook wel dat Dante haar niet zomaar zou laten doorgaan, dus ze stelde voor om weg te gaan. Hoewel ze niet al te lang zou wachten dus hij moest snel reageren, en hij wist vast wel wat ze bedoelde.

Ineens stapte hij weg en Jackie volgde hem met haar blik naar het elektriciteitskastje waar hij op sprong. Oke, hij wist in ieder geval wat ze bedoelde maar had blijkbaar niet het lef om zo op haar rug te springen, of hij was bang te falen. Maar het kon ook omdat hij haar misschien niet pijn wilde doen, ze was best groot dus makkelijk was het niet zonder met voeten tegen haar buik of rug te trappen. "Kom eens dichter" Zei hij vragend waarop ze hem eerst gewoon even aankeek, tot ze doorkreeg dat wat mensen dichterbij probeerde te komen. Ze leken door te hebben dat er geen gevaar meer was ofzo, maar ze hadden het fout. De merrie draaide zich weer om met platte oren en snake’te met haar lichaam even richting de mensen die dachten dichterbij te kunne stappen, gewoon om te laten weten dat het nog niet over was. Nadat ze dit even liet weten kwam ze met een boogje voor Dante terecht en gaf ze hem enkele seconden om op te stappen. Hij was dan wel een vriend, maar Jackie was niet in een goed humeur en dat zou hij nog wel weten. Wanneer hij zich eenmaal op haar rug gevestigd had begon ze ook meteen te gaan. Gaf hem niet al te veel tijd om aan te passen, ze ging meteen op volle snelheid richting wat weilanden. Hier en daar kon ze het ook niet laten om een klein bokje te geven, al zou ze er niet voor zorgen dat Dante zou vallen tho, dat zou niet zo aardig zijn.

Uiteindelijk stopte ze wel, buiten bereik van alle mensen. Ze had wel besloten dat ze Dante al genoeg gepest had dus ze ging geen noodstop maken en het draven ging ze ook maar niet doen. Dat zou een beetje pijnlijk zijn voor zijn zaakje, en dan kreeg ze daar vast en zeker gezeur over. Of niet, maar hij zou het niet fijn vinden. Hij had al wel vaker op haar rug gezeten maar het maakte het er niet makkelijker op aangezien er geen zadel op haar rug zat. Het was alsnog glad en een kwestie van goed vasthouden en niet vallen. ”Sinds wanneer probeer jij de held uit te hangen?” Vroeg ze hem nog altijd via haar telepathie. Ze ging pas veranderen wanneer hij eenmaal van haar rug af was, anders zou het heel snel vreemd worden..
liv's codes

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: I'd rather explode then break [open]   di dec 19, 2017 6:46 pm


Na alle drama had hij ergens verwacht dat iedereen het even rustig aan zou doen. Geen ruzie zoeken, gewoon in vrede leven en een tijdje onder de radar blijven. Dat deed hij momenteel ook. Al was hij wel weer met illegale dingen bezig. Drugs dealen werd vast niet gewaardeerd door de Zwitserse autoriteiten. Hij betwijfelde of rondrennen als een letterlijke nachtmerrie en mensen schrik aanjagen wel legaal was. Dus het was inderdaad gewoon beter om hier zo snel mogelijk weg te gaan. Voor iemand de politie belde. Hij wist dat dat het alleen nog maar erger zou maken. Ze was al enorm opgefokt, en haar emoties waren alles behalve stabiel. Zelf zou hij daar iets aan kunnen doen, maar uit respect deed hij dat niet. In de hoop dat ze het ook een beetje rustig aan zou doen met hem. Al wist hij evengoed dat dit voor hem ook slecht kon aflopen. Ze kon zich op elk moment tegen hem keren, maar die gok moest hij nu maar gewoon nemen.

Toen ze langs kwam lopen, kreeg hij enkele seconden de tijd om op haar rug te springen. Meteen daarna schoot ze al weg, niet op volle snelheid maar toch snel genoeg dat hij een beetje wankelde. Een zachte vloek in zijn moedertaal rolde over zijn lippen, maar hij besloot om niks te zeggen. Wanneer ze af en toe eens bokte, voelde hij de adrenaline in zijn lichaam stijgen, maar hij viel er gelukkig niet van. Het kostte hem wel wat moeite, maar ze leek zich ook een beetje rustig te houden. Het was gewoon lichtjes pesten, waarschijnlijk om hem te straffen voor zijn tussenkomst daarnet. Uiteindelijk stopte ze wel, midden een weiland. Sundberg was niet eens meer te zien, door de glooiing van de bergen waar ze tussen waren. ”Sinds wanneer probeer jij de held uit te hangen?” Vroeg ze hem, nadat ze eindelijk gestopt was.

De jongen liet zich van haar rug glijden, deze keer onderschatte hij de hoogte niet, waardoor hij iets door zijn knieën ging toen hij de grond raakte. Hij ging half voor half naast haar staan, omhoog kijkend tot ze besloot terug te veranderen. ”Ik probeerde niet de held uit te hangen, ik probeerde jou uit de problemen te houden”, Zei hij nonchalant. Waarschijnlijk kreeg hij zo een preek dat ze hem niet nodig had, dat ze niet gered hoefde te worden en dat ze geen hulp wilde. Maar er was duidelijk iets dat haar dwars zat, en daar kon ze nu evengoed over praten. Ze waren hier nu toch, dus beter probeerden ze samen een oplossing te zoeken dan dat ze binnenkort in een wachtcel zat.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackie Morrison
avatar
Class 3
Aantal berichten : 193

Character Profile
Alias: Nightmare
Age: 17
Occupation: Troublemaker
BerichtOnderwerp: Re: I'd rather explode then break [open]   vr dec 22, 2017 12:06 pm

You got two choices under pressure; you either break or explode
tag here
Ze vond het ergens nog heel wat dat Dante niet in haar hoofd zat met zijn mutatie, maar dat kon hij ook beter laten, want ze zou het door hebben en er niet erg vrolijk om worden. Ja, voor iemand die altijd in andermans gedachten zat wilde ze absoluut niet dat iemand iets in haar hoofd ging doen. Zoals emoties veranderen. Nu kon hij dat ook helemaal beter niet doen terwijl ze in haar paardenvorm zat, want dan kon ze hem heel gemakkelijk in het rond duwen. Hij kende haar langer dan vandaag, en hij wist vast wel dat hij haar niet moest onderschatten wanneer het om dit soort dingen ging. Ja, Jackie kon zelfs haar vrienden terecht wijzen als het nodig was.

Het feit alleen al dat hij haar probeerde te stoppen door een scene te maken, was ze het al niet helemaal mee eens, dus dat kreeg hij nog wel op zijn dak, sowieso, Ze had het al bedacht dus hij kwam er al niet onderuit. Toen hij dan ook op haar rug sprong begon alle drama al, voor hem dan. No merci. Ze gaf hem bijna geen tijd om recht te zitten of ze schoot al weg. Nu had hij nog geluk dat ze op asfalt stond dus extreem snel kon ze geen snelheid maken, maar het ging alsnog vrij snel. Pas toen ze op gras terecht kwam, toen ging ze echt snel. Ze hoorde hem zachtjes in een andere taal vloeken, ze wist namelijk wel dat het vloeken was, zijn gedachten gaven het weg. Dit maakte haar wel een beetje cocky, plus ze moest haar revenge nog hebben dus gooide ze er af en toe een bokje in. Tuurlijk niet te heftig, het was niet de bedoeling dat hij ging vallen want dat kreeg ze dat weer. Dat zou hij misschien niet zo makkelijk kunnen vergeven, als ze hem modder ging laten happen.

Uiteindelijk stopte ze wel, maar ze waren inmiddels vrij ver weg van het dorp. Ze besloot hem niet verder te pesten door een rustige overgang te maken van galop naar stap en stilstaan. Draf bespaarde ze hem, al had ze het wel graag willen doen, alleen al om hem even opnieuw te horen vloeken. Hij liet zich van haar rug glijden vlak nadat ze hem een vraag stelde in zijn hoofd. Haar oren stonden alsnog wat plat in haar nek en ze keek vooruit, maar ze hield hem wel in de gaten met haar monocular vision. Het was altijd wel grappig hoe het zicht van een paard zo anders was als die van een mens. Toch veranderde ze al snel terug naar het zicht was ze normaal gesproken dagelijks had, die van een mens. ”Ik probeerde niet de held uit te hangen, ik probeerde jou uit de problemen te houden” Zei hij waarop ze hem nu aankeek met haar bruine ogen. ”Klinkt bij mij als de held uithangen.” Zei ze waarbij ze weer wegkeek en een stok weg trapte, waarna ze er achteraan liep. ”En waarom denk je dat ik bang zal zijn voor de politie?” Vroeg ze vervolgens terwijl ze zich weer omdraaide. ”Ze mogen het proberen maar ze krijgen me toch nooit.” Vertelde ze, misschien een beetje overmoedig, maar Jackie voelde die angst niet. Ze was vrij sterk en snel in haar paardenlichaam, dus ze zouden haar niet makkelijk kunnen pakken. Daarbij kon ze hun angst manipuleren dus dat werkte ook in haar voordeel. Eigenlijk werkte alles in haar voordeel dus het zou geen probleem moeten zijn..
liv's codes

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I'd rather explode then break [open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I'd rather explode then break [open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Let's take a break.
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: The Suburbs :: Streets-
Ga naar: