INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Wine is bottled poetry ~Open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Vanessa Biehl
avatar
Class 2
Aantal berichten : 21

Mutant Profile
Alias: Weapons
Occupation:
Mutation: Weapon creator & metal skin
BerichtOnderwerp: Wine is bottled poetry ~Open   do nov 30, 2017 11:41 am

my body is

Vanessa   Biehl

a weapon

Ze stond in de keuken met haar rug tegen het aanrecht. In haar handen hield ze een kop verse muntthee. Haar metaalkleurige ogen keken naar buiten. Het regende pijpenstelen en een zucht rolde over haar lippen naar buiten. Het was namelijk donderdag en dat was de dag dat ze altijd ging joggen. Toch zag ze het niet zitten om dat te doen wanneer ze kletsnat zou thuis komen daarna. Ze nam een slok van de warme drank en trok bedenkelijk haar mondhoek omhoog. Het was ondertussen dat ze haar vader - en dus ook de maffia - achter zich had gelaten. Ze kon niet ontkennen dat ze haar papa af en toe wel een miste, maar of ze echt terug wou was maar de vraag.

De tas was tot het einde leeggedronken waarna ze de overige takjes in de vuilbak gooide en de tas in de vaatwasser plaatste. Haar handtas sprong haar in het oog en geïnteresseerd trok ze een wenkbrauw omhoog. Uit de Céline tas haalde ze haar portefeuille en keek naar de kaarten die erin zaten. Een gelukzalige glimlach trok over haar lippen. Op een rustige looppas jogde ze naar boven en ging in de badkamer haar make-up aandoen. Eenmaal in haar slaapkamer trok ze een wit wollen truitje aan met daaronder een zwarte jeansbroek. Voor de ze deur uitstapte trok ze er nog een lange zwarte jas over aan en werkte de outfit af met zwarte enkellaarsjes met een hak. Het was niet omdat het koud was dat je niet kon gaan winkelen.

Ergens in het midden van de straat wachtte ze geduldig op een bus die haar richting het shopping centrum zou brengen. Ondanks dat ze altijd alles kreeg van haar vader, hield ze er van om regelmatig de bus te pakken en zich als een normaal meisje te voelen. ”Goedemiddag,” sprak ze de chauffeur vriendelijk aan voor ze zich op een stoel zette. Eenmaal bij het grote gebouw stapte ze af en jogde richting de draaideuren. Binnen schudde ze kort met haar haren in een poging de druppels er vanaf te krijgen.

Verschillende winkels trokken haar aandacht, maar ze had nog niets gekocht. Er was dan ook nog niets geweest dat haar echt had aangesproken. Ze wandelde was verder en passeerde een schattig wijnwinkeltje. Haar ogen gleden vanuit de verte over de etalage, maar de wijnen zelf stelde niet zo heel veel voor. Net wanneer ze haar hoof wilde wegdraaien viel een zekere fles rode wijn haar in het oog. Een pareltje van een wijn die ze altijd met haar vader dronk als ze samen gingen uiteten in hun lievelingsrestaurant. Haar lippen trokken zich tot een glimlach. Ze was alles nog wat aan het verwerken wanneer haar benen het op een andere zette richting het winkeltje. Gehaast, bleek wanneer ze enkele stappen had gezet. Met haar blik op de fles gericht wandelde ze doelgericht richting de winkel. Doordat ze niet uitkeek liep ze hard tegen een andere persoon en ze verloor kort haar overwicht, maar kon zich nog net redde. Kort schudde ze haar hoofd van het verschieten en stamelde: ”Ohnee het spijt me.” Haar stem klonk oprecht, dat was waarschijnlijk ook omdat het haar ook echt speet. Ze keek de persoon aan en wachtte hoe hij of zij zou reageren. Kwaad?

547 words, open


©

_________________
   
I don't need a weapon, I am one.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
Wine is bottled poetry ~Open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Shopping Mall-
Ga naar: