INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Wine is bottled poetry.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Vanessa Biehl
avatar
Class 2
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Weapons
Age: 18yo
Occupation:
BerichtOnderwerp: Wine is bottled poetry.   do nov 30, 2017 11:41 am

my body is

Vanessa   Biehl

a weapon

Ze stond in de keuken met haar rug tegen het aanrecht. In haar handen hield ze een kop verse muntthee. Haar metaalkleurige ogen keken naar buiten. Het regende pijpenstelen en een zucht rolde over haar lippen naar buiten. Het was namelijk donderdag en dat was de dag dat ze altijd ging joggen. Toch zag ze het niet zitten om dat te doen wanneer ze kletsnat zou thuis komen daarna. Ze nam een slok van de warme drank en trok bedenkelijk haar mondhoek omhoog. Het was ondertussen dat ze haar vader - en dus ook de maffia - achter zich had gelaten. Ze kon niet ontkennen dat ze haar papa af en toe wel een miste, maar of ze echt terug wou was maar de vraag.

De tas was tot het einde leeggedronken waarna ze de overige takjes in de vuilbak gooide en de tas in de vaatwasser plaatste. Haar handtas sprong haar in het oog en geïnteresseerd trok ze een wenkbrauw omhoog. Uit de Céline tas haalde ze haar portefeuille en keek naar de kaarten die erin zaten. Een gelukzalige glimlach trok over haar lippen. Op een rustige looppas jogde ze naar boven en ging in de badkamer haar make-up aandoen. Eenmaal in haar slaapkamer trok ze een wit wollen truitje aan met daaronder een zwarte jeansbroek. Voor de ze deur uitstapte trok ze er nog een lange zwarte jas over aan en werkte de outfit af met zwarte enkellaarsjes met een hak. Het was niet omdat het koud was dat je niet kon gaan winkelen.

Ergens in het midden van de straat wachtte ze geduldig op een bus die haar richting het shopping centrum zou brengen. Ondanks dat ze altijd alles kreeg van haar vader, hield ze er van om regelmatig de bus te pakken en zich als een normaal meisje te voelen. ”Goedemiddag,” sprak ze de chauffeur vriendelijk aan voor ze zich op een stoel zette. Eenmaal bij het grote gebouw stapte ze af en jogde richting de draaideuren. Binnen schudde ze kort met haar haren in een poging de druppels er vanaf te krijgen.

Verschillende winkels trokken haar aandacht, maar ze had nog niets gekocht. Er was dan ook nog niets geweest dat haar echt had aangesproken. Ze wandelde was verder en passeerde een schattig wijnwinkeltje. Haar ogen gleden vanuit de verte over de etalage, maar de wijnen zelf stelde niet zo heel veel voor. Net wanneer ze haar hoof wilde wegdraaien viel een zekere fles rode wijn haar in het oog. Een pareltje van een wijn die ze altijd met haar vader dronk als ze samen gingen uiteten in hun lievelingsrestaurant. Haar lippen trokken zich tot een glimlach. Ze was alles nog wat aan het verwerken wanneer haar benen het op een andere zette richting het winkeltje. Gehaast, bleek wanneer ze enkele stappen had gezet. Met haar blik op de fles gericht wandelde ze doelgericht richting de winkel. Doordat ze niet uitkeek liep ze hard tegen een andere persoon en ze verloor kort haar overwicht, maar kon zich nog net redde. Kort schudde ze haar hoofd van het verschieten en stamelde: ”Ohnee het spijt me.” Haar stem klonk oprecht, dat was waarschijnlijk ook omdat het haar ook echt speet. Ze keek de persoon aan en wachtte hoe hij of zij zou reageren. Kwaad?

OUTFIT

547 words, open


©

_________________
   
I don't need a weapon, I am one.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Moodboard:
 


Laatst aangepast door Vanessa Biehl op ma dec 25, 2017 10:52 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Tobias O'Shae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 43

Character Profile
Alias: Tintreach
Age: 26
Occupation: Barmanager
BerichtOnderwerp: Re: Wine is bottled poetry.   do dec 14, 2017 3:14 pm


It's a brave new world
Lichtjes geïrriteerd zocht Toby naar enkele dozen, dozen waar flessen wijn in staken om het beter te zeggen. Vanavond kwam er een of ander bedrijf hier langs en ze hadden uitdrukkelijk gevraagd om veel wijn te voorzien. Zaken waarvan Toby dacht dat ze aanwezig waren, maar blijkbaar was zijn voorraad wijn er van deze week al helemaal door gegaan. Licht gestresseerd wreef de man even door zijn haar. Goed, dan moest hij maar maken dat hij naar het winkelcentrum  ging want hij kon het zich niet permitteren dat hij dit bedrijfsfeestje ging verpesten. Het was niet dat ze de gehele bar hadden afgehuurd, dus zelf al zou hij het mislopen zou hij nog wel klanten hebben maar Tobias kon er helemaal niet tegen als hij slecht presteerde. Dat weerspiegelde niet alleen hem, maar ook de bar en dat kon hij echt niet hebben. Toby besloot het maar op te geven en te vertrekken in de richting van het winkelcentrum. Van de bar griste hij zijn muts nog mee die hij over zijn oren trok.

Met een rot vaart was hij uiteindelijk beland in het winkelcentrum, maken dat hij in de wijnwinkel was dus. Vriendelijke glimlachjes naar mensen die hem passeerde en herkende was iets wat er nog net af kon, hij wou nog altijd niet gemeen overkomen omdat hij gehaast was. Echt perfect ook dat hij zich net op deze dag moest overslapen. Als en drukke bij zigzagde hij tussen de mensen door tot hij het winkeltje had bereikt. Er waren wel een hoopje mensen aanwezig in het winkelcentrum wat hem ergens wel verbaasde maar goed, niets om zich druk over te maken. Nee, daarvoor was hij al te druk bezig met zich druk te maken over andere zaken. Gelukkig voor hem duurde het niet al te lang.

Gelijktijdig met iemand anders kwam hij aan bij de winkel, waardoor het meisje in volle vaart tegen hem aan knalde. Automatisch schoot Tobias zijn hand uit naar het meisje haar arm om haar tegen te houden, geheel overbodig natuurlijk want ze kon zich nog net overeind houden. Een glimlach verscheen op zijn gezicht toen het meisje zich verontschuldigde. ‘Ik denk dat we beiden een aandeel hebben in deze botsing hoor.’ Gaf de jongen toe. ‘Dus bij deze spijt het me ook.’ Knipoogde hij speels, waarna hij zijn hand die haar arm vast had ook maar meteen terug trok en wat ongemakkelijk in zijn jaszak plaatste. ‘Op zoek naar een goed flesje?’
_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Vanessa Biehl
avatar
Class 2
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Weapons
Age: 18yo
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wine is bottled poetry.   do dec 14, 2017 7:12 pm

vanessa biehl
weapons » tobias » 399 words

Extreem gehaast was ze naar het winkeltje toe gelopen zonder goed uit te kijken of de pad voor haar wel helemaal vrij was. Nog voor het goed en wel door had dat ze tegen iemand aan was gebotst omsloot een grote en stevige hand haar arm. Nadat ze haar eigen evenwicht had terug gevonden keek ze de man in zijn ogen en begon al stamelend zichzelf te excuseren. Het was weer typisch iets voor haar om eerste iemand omver te lopen en dan zich nog eens extra voor schut te zetten door als een idioot te beginnen stamelen. Nou ja, echt omver lopen had ze niet gedaan, want hij zag niet bepaald slap uit en ondanks dat zij op zijn borstkas was weerkaatst, leek hij stevig op zijn benen te blijven staan.

”Ook zo gehaasts voor wijn?” vroeg ze met een schaapachtige grijns rond haar lippen. Tuurlijk, nu dacht hij waarschijnlijk ook nog dat ze een zatlap was. Zonder nadenken sloeg ze haar handen voor hoofd. Ze duidelijk weer een enorm succesvolle dag. ”Okee nee sorry,” verbeterde ze zichzelf licht stotterend. Ze haalde eens diep adem om zichzelf terug te collecteren en glimlachte verontschuldigend naar hem. ”Maakt niet uit,” beantwoordde ze zijn manier van sorry zeggen en draaide hoofd wat weg omdat ze een zekere blos naar boven voelde komen. Hij had zijn hand van rond haar arm getrokken en duwde deze diep in zijn jaszakken. ”Ohnee, ik weet welke ik wil,” sprak ze enthousiast en keek hem gelukkig aan.

Vanessa kon verschrikkelijk wispelturig zijn, maar nooit op zo’n manier dat het lastig werd om haar te volgen, alleen soms lichtjes verwarrend. ”Kon jij ook een wijntje halen?” vroeg ze nog eens opnieuw aangezien haar vorige vraag over de wijn nogal onbeleefd en ongepast was. Ze wandelde richting het winkeltje en keek bij het raam naar de fles waar ze interesse in had. ”Deze is heerlijk,” deelde ze de jongen mee, ook al had hij niets gevraagd en dus beet ze even op haar onderlip om zichzelf het zwijgen op te leggen. Haar blik viel op de prijs van de fles. Die was redelijk hoog, maar niets dat de credit kaart van haar vader niet aankon. Op dat gebied was ze wel een verwend nestje, maar ze gedroeg zich er absoluut niet naar en daar was ze zelf heel blij om. Ze had namelijk zelf iets tegen rijke snobjes.

©

_________________
   
I don't need a weapon, I am one.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Moodboard:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Tobias O'Shae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 43

Character Profile
Alias: Tintreach
Age: 26
Occupation: Barmanager
BerichtOnderwerp: Re: Wine is bottled poetry.   vr dec 15, 2017 10:38 pm


It's a brave new world
Dat het uitgerekend hem moest overkomen om iemand half om ver te lopen was weer helemaal geweldig. Gelukkig was ze niet echt op de grond terecht gekomen want dan had hij zich wel serieus schuldig gevoelt als hij eerlijk mocht zijn. Dat ze een beetje begon te stamelen was iets wat hij haar niet kwalijk kon nemen, het was dat hij zichzelf volledig in de hand had dat hij zelf niet begon met stotteren of wat dan ook. Het was maar goed dat hij ondanks zijn haast toch nog stevig op zijn benen stond, anders had hij het misschien wel geweest die op zijn bips was beland. Maar goed, gelukkig voor de twee was geen van beide gebeurd en konden ze dus nu lekker awkward doen.

‘Gehaast is een understatement.’ Sprak hij half lacherig. Tobias was veel meer dan gehaast, misschien wel jammer want zo miste hij toch maar veel zaken zoals nieuwe spulletjes in de verschillende toonbanken van de winkeltjes in het winkelcentrum. Haar had hij echter niet gemist, nee in wezen had hij zichzelf gewoon recht voor haar gesmeten in de hoop om daar omver gelopen te worden. was het maar waar. Ze leek echt wel wat door elkaar geschud als hij het mocht toegeven, iets wat hij alleen maar afleidde uit haar manier van praten. Maar het had wel iets.. Schattig? Kort schoot zijn blik zelf naar de winkel waar ze beide duidelijk moesten zijn, de persoon achter de kassa had alles zien gebeuren en kon het niet laten om een kleine glimlach te tonen. Ook weer mooi dit. ‘Aha, een wijnkenner! Misschien kan je me nog helpen.’ Glimlachte hij breed.

Rustig volgde hij haar de winkel in, want tja het was wel zo beleefd om haar voor te laten gaan. ‘Wel, ik kom een heleboel wijn halen. De bar haar voorraad is een beetje low.’ Legde de man vriendelijk uit waarop hij zijn blik richtte op de fles wijn die het meisje zo graag wilde. ‘Ik zal je geloven op je woord. Denk je dat het in de smaak valt bij een paar hoge piefen?’ Vroeg hij werkelijk geïnteresseerd. Misschien ontdekte hij hier nog wel een nieuwe aanwinst voor de bar, who knows right? ‘Also, ik ben Tobias aangenaam kennis maken.’ Vriendelijk stak hij zijn hand uit naar haar, in de hoop dat ze het kleine akkefietje van net misschien konden vergeten.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Vanessa Biehl
avatar
Class 2
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Weapons
Age: 18yo
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wine is bottled poetry.   za dec 16, 2017 12:30 am

vanessa biehl
weapons » tobias » 615 words

Ze keek op en zag de man staan, een jongen kon ze hem niet meer noemen. Niet dat hij er oud uit zag, maar eerder volwassener. Zij stond dan ook nog maar in haar kinderschoenen als ze er over nadacht, toch had ze een volwassen uiterlijk en schatte iedereen haar ouder, wat natuurlijk wel aangenaam was. Hij zag er zeker niet slecht uit en dat was dan uiteraard de persoon waar zij tegenaan ging rammen. Het was dan ook weer typisch iets voor haar om de situatie alleen maar erger te maken door te beginnen stamelen en stotteren. Natuurlijk mocht ze niet klagen, want ze was overeind blijven staan en misschien kwam dat wel door zijn steun, dat kon ze niet goed plaatsen. Het was ook allemaal zo snel gegaan dat ze niet wist of ze zelf was blijven staan of onrechtstreeks door zijn ingreep.

Haar blik kreeg iets geschrokken en na een tijdje licht geïnteresseerd. ”Drukke dag?” vroeg ze met een juiste intonatie. Het was niet dat ze een nieuwsgierig persoon was, maar wanneer mensen het op die manier omschreven kon ze niet anders dan om verduidelijking vragen. Zijn stem had half lacherig geklonken en dus had ze ook een glimlach op haar gezicht getoverd om de sfeer terug wat soepeler te maken. De wijn die ze van plan was om te kopen zou alleszins helemaal anders smaken wanneer ze hem later die week zou ontkurken. Wanneer ze de blik van de kassière kruiste draaide ze snel haar blik weer weg. Het werd al snel duidelijk dat ook zij alles had kunnen zien, te merken aan de grijns op haar gezicht. Toch zou dat er niet van weerhouden om aankopen te gaan doen, aangezien ze dat kleine winkeltje in het koopcentrum absoluut het beste in de streek vond.

Ze krabde kort in haar haren bij zijn vraag en trok een mondhoek wat omhoog. ”Goh, een kenner zou ik niet zeggen, maar ik kan wel proberen,” gaf ze met een glimlach toe. hij had namelijk ook breed naar haar geglimlacht en dus kon ze dat niet onbeantwoord laten. Hij had haar voor gelaten wanneer ze samen de winkel inwandelende en op een simpele manier had ze hem daar dan ook voor bedankt. Ze luisterde aandachtig naar zijn verhaal en volgde toen zijn blik naar de dure fles wijn die zijn kwam ophalen. Over trok ze verrast haar wenkbrauwen op. Had hij de prijs niet gezien of kon de prijs hem niet schelen? Dat was toch wel een belangrijke vraag. Wanneer ze hem wou antwoorden vervolgde hij zijn uitleg. ”Voor mensen met een dure smaak zou hij zeker goed zijn,” begon ze. Ze zou een hele uitleg kunnen geven over de fles, maar besloot het simpel te houden. Hij zou haar namelijk op haar woord geloven. ”Hij is dan ook wel behoorlijk prijzig,” melde ze er al direct bij.

Uitnodigend had ze een knikje richting de achterkant van de winkel gegooid en doorkruisje de ruimte met verschillende flessen. ”Ik denk dat je om een groot aantal komt, niet?” vroeg ze nog eens bevestigend, aangezien hij het over verschillende hoge piefen had gehad. ”Deze is een stuk goedkopen, en smaakt ongeveer hetzelfde, natuurlijk niet zo vol van smaak,” voegde ze er vervolgens aan toe en wees naar een fles wijn die niet zo beschermd als de dure in de etalage stond. Met een grote glimlach ontving ze zijn voorstelling en knikte beleefd. ”Vanessa, aangenaam,” stelde ze uiteindelijk zichzelf voor. Nou ja of het een aangename kennismaking was, wist ze niet helemaal aangezien ze tegen elkaar waren aangebotst, maar aangezien hij er geen aandacht meer aan schonk, zou zij dat ook niet meer doen. Zand erover en vergeten.

©

_________________
   
I don't need a weapon, I am one.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Moodboard:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Tobias O'Shae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 43

Character Profile
Alias: Tintreach
Age: 26
Occupation: Barmanager
BerichtOnderwerp: Re: Wine is bottled poetry.   vr dec 29, 2017 9:33 pm


It's a brave new world
‘De dag niet zo zeer, de avond is een ander verhaal.’ Legde de man vriendelijk uit, al hielp die omschrijving het meisje waarschijnlijk ook niet meteen. Maar Tobias was niet iemand die snel in zijn kaarten liet kijken, toch niet op zakelijk vlak. Want ja, de reden van zijn hele bezoek aan het winkelcentrum was zakelijk te noemen. Het meisje had oprecht geïnteresseerd geklonken, iets wat hij nog wel kon appreciëren in een persoon. Zo kon er misschien toch nog een klein gesprek tot stand komen, eentje dat niet vol akwardness zat dan toch want tja het bleef een vreemde situatie waarin ze elkaar letterlijk tegen het lijf waren gelopen. Al was Tobias dat inmiddels toch al weer vergeten, waarom stilstaan bij zulke kleine zaken, als er een mogelijke downfall voor O’Shae’s te wachten stond? Ja, de man maakte zich oprecht zorgen om het feit dat hij de mensen die deze avond kwamen niet genoeg zou kunnen imponeren om een gehele avond in de bar te besteden.

Even moest hij lachen om wat ze zei. Eerlijk maar toch bereid om een handje toe te steken als het zou lukken. ‘Daar reken ik op hoor.’ Ja, stiekem wilde hij wel dat het meisje hem hielp hoor. Het was niet dat hij zelf niets kende van de wijnen maar zelfs hij moest toegeven dat de mening van een ander hem ook wel kon helpen. Tobias had niet verwacht dat het meisje hem ook nog werkelijk wilde gaan helpen, dus ja haar reactie verbaasde hem wel een beetje. Natuurlijk moest hij wel eerst een beetje meer uitleg verschaffen aan haar, zeker en vast omdat het toch wel belangrijk was gezien de hoeveelheid mensen die zouden komen en alles. Haar een perfect beeld schetsend van wat hij vanavond had georganiseerd kon alleen maar beter zijn voor hun samenwerking. Vanbinnen moest hij lachen om zijn eigen gedachten tho, alsof hij haar hier letterlijk voor had ingehuurd of zo. ‘Ik denk dat de mensen die komen het wel gewend zijn om het beste van het beste voorgeschoteld te krijgen.’ Sprak hij bedenkelijk. De prijs kon misschien een heikel punt zijn, toch zeker als er meerdere flessen moesten aangekocht worden, wat zeker en vast wel het geval zou zijn. Al hing dat natuurlijk wel af van de stock die het kleine winkeltje had.

Tobias wandelde achter haar aan, verder de winkel in naar een ander plekje waar veel meer flessen stonden uitgestald. ‘Als ik het goed heb toch zeker een groep van 20 personen.’ De grote van de groep was licht beangstigend, al kon hij niet ontkennen dat ze het in de bar niet gewend waren om veel mensen tegelijkertijd te bedienen. ‘Ik zoek iets wat ze echt van hun sokken blaast op een goede manier uiteraard.’ Sprak hij met een grimas terwijl hij bij haar woorden over de andere fles eventjes nadacht. Het had zeker een meerwaarde om haar aan zijn zijde te hebben. Als hij voor die andere fles koos dan zou hij meer kunnen inslaan en zou hij ze op hun wenken kunnen blijven bedienen de gehele avond, maar wat als ze het maar gewoontjes vonden? ‘Dus wat denk je Vanessa? Zal ik die dure fles van je proberen aansmeren bij die oude knarren, of eerder voor de goedkope versie gaan?’_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Vanessa Biehl
avatar
Class 2
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Weapons
Age: 18yo
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wine is bottled poetry.   vr jan 05, 2018 11:57 pm

vanessa biehl
weapons » tobias » 630 words

Geïnteresseerd trok Vanessa haar wenkbrauwen op. De avond was de tijd van de dag die zij het meest interessante vond en dus was ze vanbinnen wel wat nieuwsgierig waarom dat zo druk voor hem zou worden. Haar vraag werd achter redelijk snel beantwoord wanneer ze erachter kwam dat de man verschillende rijke venten zou moeten bedienen. Ze besloot er niet verder op in te gaan. Uiteindelijk waren ze elkaar per ongeluk tegen gekomen en dat kon de behoorlijk letterlijk nemen. Haar bovenarm tintelde lichtjes, door de greep van de man, maar ze ging er niet over klagen aangezien hij het enkel had gedaan om haar te helpen en ondanks dat ze niet was gevallen, was ze hem er wel heel dankbaar voor. Het ogen glinsterde geïnteresseerd aangezien ze wel een zekere passie had voor alcoholische dranken en al zeker voor wijnen. Niet omdat ze een donkaard was, maar ze stond er elke keer opnieuw van versteld hoe elke wijn en elke drank zo kon verschillen van elkaar. Iedereen had natuurlijk zijn eigen passie. Die van haar was enkel wat ongewoon gezien haar leeftijd, maar daar trok ze zich niets van aan. Het spontane gesprek had alle ongemakkelijkheid tussen hen beide weggenomen, iets wat ze apprecieerde aangezien ze heel slecht functioneerde in gespannen situaties.

Ze begreep maar al te goed waarom hij goed wou presteren en dus wou ze hem maar al te graag helpen. Zijn vraag deed haar opkijken. ”Met de dure flessen gaan ze serieuze ogen trekken,” beantwoordde ze hem, maar voegde er al snel iets aan toe: ”maar als je die voor twintig mannen moet kopen, ben je bankroet.” Ze keek eventjes om naar de etalage en dan terug naar de man die naast haar stond. ”Die daar van voor is wel een hele zware,” ze leek wat tegen zichzelf te praten. ”Als ze dronken zijn kan je ze de goedkopere aanbieden,” zei ze enthousiast en keek hem recht aan. ”Je smaakt het verschil amper, en zeker als je aangeschoten bent,” gooide ze hem toe samen met een knipoog. Ze hadden haar en haar vader exact hetzelfde gedraaid en dat was dan ook waarom ze het zo goed wist. ”Als je die fles in het begin van avond kan tonen,” zei ze en wees richting de dure, ”heb je ze rond je vinger gedraaid.” vervolgde ze en draaide met haar ene vinger rond haar andere. Een tevreden glimlach sierde haar volle lippen. Natuurlijk was de keuze aan hem. Het was enkel een voorstel natuurlijk, ze kende de mannen die kwamen dan ook niet en het verhaal was ook niet tot in de details uitgelegd. Het was dus eigenlijk gewoon een afgewogen gok. Ze hoopte natuurlijk dat het goed zou uitpakken als hij het zo ging doen, want ze wou niet op het slechte lijstje komen van zo’n vriendelijke en knappe man als die dat naast haar stond.

©

_________________
   
I don't need a weapon, I am one.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Moodboard:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Wine is bottled poetry.   

Terug naar boven Go down
 
Wine is bottled poetry.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Shopping Mall-
Ga naar: