INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 The Green Mile (get it?) | Sepp

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sareth Levíson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 118

Character Profile
Alias: Crackspider
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: The Green Mile (get it?) | Sepp    do nov 30, 2017 12:09 am

Sareth Carolyn Levíson
Don't bless me father for i have sinned


Nerveus tikten Sareths puntige nagels op het ijzeren bankje. Diep gefrustreerd staarde ze naar de tralies rondom haar. Het was nu zo’n drie uur geleden dat ze letterlijk in de voortuin van haar huis in de boeien was geslagen en vanaf dat moment had niemand haar nou écht verteld waar het over ging. Of wel, ja, er was iets gevallen over het roken van een sigaret op het tankstation – en hem vervolgens met een rotvaart peren op het moment dat iemand hier iets van zei, hierbij in het voorbijgaan de daadwerkelijke pomp schampend en vooral niet stoppend – maar hier wist Sareth natuurlijk helemaal niets van. Neen, er stond gewoon ineens politie voor de deur. Die gigantische deuk in haar auto? Die had daar altijd al gezeten – ik bedoel, kijk naar de schroothoop.
 
Maar goed, die hele aanrijding was irrelevant. Wat relevant was, was de belachelijk grote hoeveelheid illegale middelen zij in dat precieze huis had liggen waar de twee mannen haar waren komen ophalen. In de eerste instantie was Sareth haar schijnheilige en zeer gestreste houding vooral hier aan te danken. Het mocht geen verrassing zijn dat men als dealer over het algemeen alert is wanneer er politie in de buurt is – en wanneer ze voor je deur staan, kan dit bijzonder weinig goeds betekenen. Toen ze begonnen over de deuk in haar auto en dat haar kentekennummer betrokken was bij een vluchtmisdrijf, voelde dit eerst als een opluchting. Het ging alleen maar daar over – godzijdank.
 
Maar vervolgens begon ze opnieuw te twijfelen; wat als ze dat alleen maar zeiden? Wat als ze haar eigenlijk al drie weken door hadden en nu maar eens hadden besloten dat het tijd was om te doen alsof ze een onderzoek moesten instellen om even binnen te kijken? Zij een nachtje in de cel terwijl het huis op zijn kop werd gezet. Nu wist Sareth best wel dat dergelijke zaken over het algemeen niet heel koosjer waren en dat een politiekorps in een aandoenlijk stadje als Sundberg zich waarschijnlijk niet vuil zou maken aan zulke praktijken – laat staan dat ze überhaupt capabel genoeg waren om haar door te hebben – maar hiernaast zat ze inmiddels ook al redelijk wat weken aan één stuk door aan de pep. Er was dus een zekere mate van paranoia aanwezig die als vanzelfsprekend bij een gewoonte als dat van zich liet horen. En deze paranoia zorgde ervoor dat ze nu al twee uur op dat koude metalen kutbankje zichzelf zat op te vreten over de kwestie van wat als.
 
De nors uitziende kerel die haar (en de dronken man die in één van de andere cellen opgerold zijn roes lag uit te slapen) in de gaten had moeten houden, was nog niet zo heel lang geleden verruild voor een veel jonger exemplaar. Door de tralies had ze hem in de gaten gehouden, maar teleurstellend genoeg had hij haar bijzonder weinig aandacht geschonken. Bij zijn boze voorganger had ze geprobeerd iets van informatie los te peuteren over hoe het allemaal opschoot, maar hij had haar alleen maar met kleine priemende oogjes aangekeken tot ze beschaamd haar ogen weer had neergeslagen. Nu de bewaker er beduidend een stuk aantrekkelijker en toegankelijker uit zag, had ze besloten dat ze het nog wel een keer durfde te proberen. Of hij daadwerkelijk toegankelijker was, moest nog maar gezien worden. Het tikken met haar nagels was dan ook, naast het overgrote deel om de zenuwen, om zijn aandacht of iets te trekken. Ze verveelde zich dood, had nu al drie uur niets stimulerends naar binnen kunnen werken – zelfs geen koffie – en had nog een hele nacht te gaan. Ze moest iets.
 
Ze lag op het bankje, zichzelf ondersteunend met haar ellebogen en haar benen over elkaar. Nu haalde ze de hoge, dunne hak van de schoen aan het been dat losjes over de andere hing  langs de tralies, wat een vervelend, luid geluid produceerde. “Hey,” probeerde ze vervolgens richting haar bewaker. "Zou je een schat willen zijn en me een sigaret willen geven?” Haar stem klonk in zeer geacteerd schijnheilig en onschuldig. 

coded by blair of shine & ooc

_________________
Vincent Dublin | Anthony Bastet | Sareth Levíson | Jezebel Childress | Namika Blanchard
 I'm the Crackspider  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sepp Kovic
avatar
Human
Aantal berichten : 41

Character Profile
Alias: Donut
Age: 26
Occupation: Agent
BerichtOnderwerp: Re: The Green Mile (get it?) | Sepp    do nov 30, 2017 10:24 pm


sk

sepp kovic

live with it
or fix it
Een nachtshift hebben had zo zijn voordelen en nadelen. Een van die voordelen was dat hij gewoon lekker de hele dag vrij had gehad. Rustig boodschappen gedaan, zijn huis wat opgeruimd en dan in bed gekropen. Netflix gekeken en een paar uurtjes goeie slaap gepakt voor de wekker uiteindelijk af gegaan was. Na een snelle douche was hij dan uiteindelijk naar het bureau vertrokken. In de namiddag had hij ook voor de zekerheid een extra voorraadje donuts gehaald. Om mee te nemen naar het bureau, als snack voor later. Samen met een lunchbox had hij die in zijn rugzak gegooid. Netjes op tijd was hij aangekomen op het werk. Vannacht mocht hij lekker binnen blijven. Het weer buiten was namelijk niet zo fantastisch. ’s Nachts deden ze over het algemeen ook geen patrouilles. Alleen als er gebeld werd, gingen ze nog naar buiten. Papierwerk hoefde hij gelukkig ook niet te doen, dus vanavond moest hij zich alleen maar bezighouden met de cellen bewaken.

Meestal was er niemand, maar vannacht zat er blijkbaar wel volk opgesloten. Een twintigjarige die in het tankstation iets kapot had gereden en vervolgens vluchtmisdrijf had gepleegd, en hun vaste klant Gregory, die het weer eens te bont had gemaakt met zijn alcoholgebruik. Sepp had nog wat na gepraat met zijn collega, die hem de updates had gegeven. Vervolgens was hij in het kantoortje gaan zitten. Aangezien hij momenteel niet echt iets te doen had, had hij lekker Netflix opgezet. De Chief was er nu toch niet om er commentaar op te hebben, en eigenlijk zou hij sowieso hetzelfde doen op een nacht als deze. Veel spannends was er namelijk toch niet aan.

Tot hij ineens een geluid op pikte dat van uit één van de cellen kwam. Sepp zette de episode op pauze en liep richting de gang waar de celdeuren op uit kwamen. Hij zag nog net dat het geluid afkomstig was van een schoen met een hak. Daarbij wist hij meteen al dat het niet Gregory was. “Hey,” Klonk al snel de stem van Sareth, de brokkenpiloot. "Zou je een schat willen zijn en me een sigaret willen geven?” Vroeg ze, toen hij eenmaal voor de tralies stond. ”Een sigaret? Eehh, nee, dat kan ik niet doen”, Zei hij, een beetje verbaasd over het feit dat ze dat zelfs durfde vragen. Alsof ze er van uit ging dat zoiets zomaar kon.
BY MITZI

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Green Mile (get it?) | Sepp
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Sundberg Precinct-
Ga naar: