INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Family dinner

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Family dinner    di nov 21, 2017 9:10 pm

“Frrriets!” riep Allen enthousiast uit, zodra hij de neonletters van de snackbar zag knipperen. De pure blijdscha!p die het vooruitzicht van voedsel bracht vulde zijn hart. Het bracht een nieuwe veerkracht in zijn stappen na een vermoeiend dagje shoppen, terwijl zijn lange benen versnelden om hem vlug naar de ingang te dragen. Deze middag hadden de drie roodharige musketiers geshopt voor nieuwe kleren en andere benodigdheden, grotendeels op de creditcard van hun ouders. Het enige wat Allen en Charlie daarvoor hadden moeten beloven is dat ze ook voor Katie’s kleding zouden zorgen. Dus hadden ze net een paar uur allerlei winkels afgestruind, af en toe opsplitsend om efficienter te werk te gaan. Het resultaat daarvan werd nu in grote tassen meegesleept, spijkerbroeken en shirts en Allen had zelfs een sjaal gekocht. Goed voorbereid op de winter die er algauw aan zou komen!

Maar nu was het overduidelijk tijd voor een pauze, en een snack. Hij kon zich niet voorstellen dat één van zijn siblings het daar niet roerend mee eens zou zijn. Allen had zo veel hongerrrr.  In de snackbar hing een heerlijk vettige geur, yess. Allen liep door naar het achterste tafeltje en stalde daar zijn tassen, terwijl hij alvast nadacht wat hij wilde eten. Dit was een belangrijke culinaire keuze. Ging je voor een klassieke cheeseburger of toch een pittige sambalbal? Of allebei.. “Nou?” vroeg hij dan. “Katsie, wat wil je bij je friet? Je moet er nog van groeien hé!” Allen reikte naar haar hoofd in een poging om haar haren door de war te gooien, al was het nog maar de vraag of zijn zusjelief niet te snel zou zijn om zijn aanval te ontwijken. “En.. mama betaalt!” Dat was een leus die hij graag als grapje herhaalde, een gewoonte van vroeger omdat het anders soms voorkwam dat vooral Scott uren naar de prijzen liep te turen als hij zelf moest dokken.

OOC: Shopping & snackbar voedsel, yay. Eerste posts voor Katie & Charlie~

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Katie Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 29

Character Profile
Alias: KitKat
Age: 11
Occupation: Primary education
BerichtOnderwerp: Re: Family dinner    wo nov 22, 2017 4:24 pm
Family DinnerThuis in Ierland had Katie nooit nieuwe kleding hoeven kopen. Waar alle broertjes hun kleding aan elkaar konden overdragen, had mama Springs voor haar dochter eindelijk een goed excuus om te gaan winkelen en terug te keren met een dozijn aan jurkjes en rokken. Vaak vond Katie de kleding verschrikkelijk. Voornamelijk omdat het veel te oncomfortabel zat om mee buiten te spelen, laat staan dat het vies mocht worden. Maar nu kon Katie eindelijk zelf beslissen wat ze zou dragen.

Ze was eerst enthousiast elke winkel in en uit gerend, maar dat ging op een tempo die haar broers niet konden bijbenen. Met rollende ogen en vele schaamtemomenten moest Katie aanschouwen hoe druk Allen & Charlie voornamelijk bezig waren met het staren naar meiden in plaats van te kijken of haar gekozen kleding de juiste maten had. Het shoppen ging gelukkig een stuk sneller toen de tweeling haar een paar tientjes hadden toegeschoven. Met een brede glimlach en een tas vol kleurrijke kleren, waar ze regelmatig overheen struikelde, werd het tijd voor een welverdiende snack.

“Katsie, wat wil je bij je friet? Je moet er nog van groeien he!”
Katie was te veel gefocust op het bord met etenswaren om de kroel over haar hoofd te voorkomen. Boos keek ze Allen aan, maar al snel wendde ze zich weer terug naar het bord. Gelukkig stonden er Engelse vertalingen achter de gerechten, maar toch herkende het meisje niet alles. En Katie zou Katie niet zijn zonder alles te willen weten.
“Wat is een Sgnie-Schnitzul?”Words: ### ||Tag: Allen & Charlie || Note: -  


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Charlie Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 41

Character Profile
Alias: Tintreach
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Family dinner    wo nov 29, 2017 10:06 pm

Shoppen. Niet direct een van zijn favoriete bezigheden, maar gelukkig voor hem was het gezelschap wel goed. Charlie had de anderen zonder morren gevolgd, een grote grijns op zijn gezicht geplakt. Een echte grijns, eentje die liet zijn dat hij echt wel degelijk blij was dat ze nog eens iets samen konden doen. Daarbij hadden ze de creditcard van hun moeder mee. Dat maakte alles veel leuker, toch? Natuurlijk maakte de creditcard van je moeder alles veel leuker, zelfs als ze ook voor hun kleine zusje moesten zorgen. Gelukkig waren ze alledrie zonder al te veel kleerscheuren uit de bombardementen ontsnapt. True, Allen had een gebroken pols en Charlie zelf zat met brandwonden, maar het had erger gekund. Kijk maar naar alle mensen die het niet gered hadden.

Charlie had zelf een paar shirts, truien, een paar wanten en een muts gekocht. Het was hier ook een stuk kouder dan op Genosha. Een sjaal had hij nooit graag gedragen, nog een element dat mensen konden gebruiken om de tweeling uit elkaar te houden als het koud werd. Spijkerbroeken had hij nog genoeg, dus die had hij expres niet meegenomen. Hij grijnsde van oor tot oor toen ze terug samenkwamen om te eten. Het was wel duidelijk dat Katie zich niet had ingehouden.

Hij tuitte zijn lippen toen hij een keuze probeerde te maken uit de verschillende zaken die ze konden bestellen om te eten. Het was pas toen Katie een vraag stelde, dat zijn kijkers van zijn zusje terug naar het bord gleden om te kijken wat ze juist bedoelde. ”Een schnitzel...een soort vlees denk ik?” Brilliant Charlie, daar was ze zelf nog niet opgekomen. Hij begon wat met zijn hand te zwaaien om de aandacht van de verkoper te trekken. ”Excuseer, maar kan u mij vertellen wat Schnitzel juist is?” Toen de verkoper niet leek te snappen wat hij wilde, probeerde hij zijn beste Duits boven te halen. Na wat gehakkel en Duits met veel haar op, kreeg hij toch wat hij wilde. Kalfs, een schnitzel was gemaakt van kalfsvlees. ”Kalfsvlees met een korstje rond dus.” Daar, was hij niet de allerliefste broer ooit?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Katie Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 29

Character Profile
Alias: KitKat
Age: 11
Occupation: Primary education
BerichtOnderwerp: Re: Family dinner    wo dec 06, 2017 12:52 am
Family Dinner“Een wàt?
Haar ogen stonden groot en met een quasi verbaasde blik keek Katie op naar Charlie, toen weer naar de verkoopster en vervolgens richtte ze zich op het stukje vlees in de vitrine waar het woord ‘Schnitzel’ boven stond.
“Dus ze vermoorden hier kleine kalfjes?” Het was een vraag die Katie hardop stelde maar eigenlijk liever geen antwoord op had. Haar maag draaide zich al om bij het idee dat ze die kalven bij hun moederkoe vandaan plukte om ze vervolgens aan de lopende band naar de slachterij te brengen. Waarom aten de mensen zoiets?

Katie was geen vegetariër, maar voor zover zij wist kwam het vlees dat zij at van dieren die aan ouderdom gestorven waren. Tenminste, dat was wat haar moeder haar uitgelegd had toen ze voor het eerst een dood dier voorgeschoteld kreeg. Ook dat was geen daverend succes geweest. Desondanks had ze haar eerste stuk vlees opgegeten voor haar broer Alexander het hare gepikt had, en dat kon ze natuurlijk niet laten gebeuren. Misschien was het ook wel een kalf geweest, bedacht Katie zich plotseling. Misschien had haar moeder dat alleen maar verteld om haar gerust te stellen. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat ze iets had verteld wat achteraf niet waar bleek te zijn. Zoals die keer dat haar knuffelolifant zogenaamd mee in de was was gegaan, maar tot de dag van vandaag wist Katie zeker dat het niet haar Ollie was die ze terugkreeg. 

Zoals gewoonlijk waren Katie haar gedachten afgedwaald. Ze had totaal niet door dat er nog een rij mensen haar aan het wachten waren. Pas toen een man met een luide stem haar uit haar overpeinzingen liet schrikken, was ze weer bij de les. “Beeil dich!”
Katie keek geschrokken op naar de man en zag toen een flink aantal boze gezichten waardoor het meisje zich nog kleiner en onzekerder begon te voelen dan ze al was. Ze stamelde wat losse woorden uit en kwam uiteindelijk tot de beslissing dat ze helemaal niet op een plek wilde eten waar ze babydieren op het menu hadden staan.“I- ik heb eigenlijk niet zoveel honger meer,” gaf ze toe. Hoewel het geen Duits was waarin Katie zich verstaanbaar maakte, leken de mensen om haar heen het wel te begrijpen toen de man met de dikke buik haar met zijn gewicht aan de kant stootte om te mogen bestellen.

Words: 412 ||Tag: Allen & Charlie ||  

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 450

Character Profile
Alias: Mr. Mischief
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Family dinner    zo dec 10, 2017 4:12 pm

Allen had een bijzondere methode van winkelen, vooral omdat hij niet van pashokjes hield. Te veel moeite. Zijn belangrijkste vereisden waren: Eén, niet te duur, twee, zachte stof. Als er dan ook nog eens een leuke tekst of foto op stond was het bonuspunten. Modieus was hij niet nee, maar daardoor had hij wel een jongensachtige charme. Nu kon dat nog, als tiener. Maar straks als hij in de dertig was, praktisch bejaard, dan moest hij maar hopen dat er iemand was die zijn kledingkeuze op het juiste pad zou sturen - en wel meer van zijn levenskeuzes trouwens.

Ach, het leven was nu, dus waarom je zorgen maken over de toekomst? Allen waltste opgewekt de frietzaak in, waar de heerlijke universele geur van vettigheid hing. Van Amerika tot Zwitserland, dat was echt overal hetzelfde. Hij gooide Katie's haren in de war, één van zijn taken als grote broer, en keek haar lacherig aan. De boze blik bleef gelukkig niet te lang op haar gezicht staan, ze was het wel gewend. En nu.. Eten, eten, eten!  Katie stelde een oprechte vraag en waar Allen alleen een flauw antwoord gaf - ''Gesundheid!" - begon Charlie in al zijn wijsheid te speculeren. Kalfsvlees, hm, dat hoefde hij nou ook weer niet te weten voor hij het in z'n mond stak. Allen was hongerig genoeg om dat gewoon los te laten, maar hun kleine zusje kon het niet verwerken.

Of de kalfjes hier werden geslacht? Nou..  "Niet letterlijk hier," beantwoordde Allen de vraag letterlijk, alsof de hygienische aspecten Katie's grootste zorg waren..  Nee, dat waren ze duidelijk niet. Allen was mentaal al klaar om zijn lijst aan snacks te bestellen, toen zijn zusje probeerde de hele operatie af te blazen. "Aww, kom -'' wilde Allen er nog tegen in gaan, want hij had honger met een hoofdletter H. Die drang verdween echter als sneeuw door klimaatverandering toen een of andere zweterige vent Katie aan de kant duwde. "Hey, hork!" riep Allen vurig. Hij stapte naar voren richting de aanvaller en keek hem beledigd aan. Een seconde dacht hij na. Kijk uit je doppen.. "Benutze deine Augen, ja!" Gekke Zwitsers, pff.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Family dinner    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Family dinner
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Shopping Mall-
Ga naar: