INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 If having fun is a crime, then lock me up for life[&Sepp]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 404

Mutant Profile
Alias: Mr. Mischief
Occupation:
Mutation: Contagious Aura // Light Manipulation // Energy Absorption
BerichtOnderwerp: If having fun is a crime, then lock me up for life[&Sepp]   di nov 21, 2017 8:53 pm

Het was gezellig in hun nieuwe huisje, dat zeker. Maar op een gegeven moment had je ook wel weer genoeg van Netflixen en chocomel-met-shotjes drinken. Dan zat je te lang te zitten, waren de kussens van de bank helemaal gevormd naar je kont. Nu Allen na zijn omzwervingen op een houten bankje in het park terecht was gekomen miste zijn billen de zachte bank wel eventjes. Dat was vooral te wijten aan het feit dat de jongen op een niet-traditionele manier zat, om het maar even mysterieus te beschrijven. Heel spannend was het niet, zijn bips rustte op de bovenkant van de leuning, zijn schoenen op de planken die eigenlijk het zitvlak zouden moeten vormen. Rebels. Zijn capuchon over zijn rossige haren getrokken. Gangster-rebel.

Al even rebels was het lege bierflesje wat naast zijn voeten op het bankje stond. Tja, je moest toch iets om boodschappen doen een beetje interessant te maken. Twee overvolle plastic tassen stonden dan ook in elkaar gezakt op het bankje. Geen ijsjes gekocht, dus haast om terug naar huis te gaan had hij niet. Buitenlucht was goed voor je, dus daarom bleef hij nog even zitten. De herfst was in volle gang en Allen had papiersnippers bij de vallende bladeren gevoegd toen hij het etiket van zijn flesje had los gepeld en versnipperd. Dat werkte altijd gek therapeutisch, dingen scheuren. Nu elk stukje papier echter van het groene glas verdwenen was voelde hij zijn vingers kriebelen om nog iets te doen. En in zijn jaszak brandde het zakmesje wat hij voor zichzelf gekocht had – Een echt Zwitsers prachtding! Allen haalde het zakmesje tevoorschijn en begon ermee te klooien. Het ene leidde tot het ander, zoals dat wel vaker ging met deze roodharige impulsieveling.. en algauw deed hij een poging om met het lemmet een grote A in het gelakte hout te krassen.

[Eerste post voor Sepp c:]

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Sepp Kovic
avatar
Human
Aantal berichten : 20

Mutant Profile
Alias: Donut
Occupation:
Mutation: Human
BerichtOnderwerp: Re: If having fun is a crime, then lock me up for life[&Sepp]   za nov 25, 2017 7:59 pm


sk

sepp kovic

live with it
or fix it
Sinds de aankomst van de vluchtelingen, had Sepp wel vaker eens een patrouille ronde in de woonwijken rondom Sundberg. Normaal werd hij richting het centrum gestuurd, als hij al uit zijn kantoor kwam. Niet dat hij daar elke dag achter zijn computer zat geplakt, maar erg spannend was het leven als agent in het kleine bergstadje eigenlijk niet. Patrouilles waren redelijk overbodig geweest, tot nu toe. Verder was de criminele activiteit ook aan de lage kant. Maar Chief wilde geen risico’s nemen. Het was niet dat ze gelijk elke mutant gingen arresteren die ook maar lichtjes afweek van ‘perfect burgerlijk gedrag’, maar ze wilden wel aantonen dat ze aanwezig waren in het straatbeeld. Dat eender wie, mens of mutant, die iets uit spookte dat net iets te ver ging, daar niet zomaar mee weg kon komen. Daarom liep hij nu rustig langs de openbare plekken in de wijken. Het was ook de ideale manier om Rover, de K9 van het team, even zijn pootjes te laten strekken.

De hond liep netjes aan zijn voet, zonder leiband of iets. Hij was namelijk uitstekend getraind en luisterde naar elk bevel. Sepp besloot om langs het park te gaan, zowel om te kijken of er daar niks in brand stond als om de hond even vrijheid te geven. Toen hij het park in liep, en het poortje achter zich dicht trok, gaf hij hem dan ook het commando dat hij vrij mocht rondlopen. Natuurlijk ging hij nog steeds niet te ver weg, maar hij was wel eventjes meer hond dan anders. Sepp zelf liep de paadjes af, richting de vijver, toen hij ineens een verdachte figuur over een bankje gebogen zag staan. Eenmaal hij wat dichterbij was, zag hij dat deze figuur het bankje aan het beschadigen was met een mes. De agent schraapte zijn keel, om de aandacht van de jongeman te trekken. ”Waar ben jij mee bezig?” Vroeg hij, zijn ene wenkbrauw lichtjes opgetrokken. Hij wist niet waar deze jongen precies vandaan kwam, en of het daar de mode was bankjes te beschadigen, maar dit kon hij in zijn stadje niet tolereren hoor.
BY MITZI
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 404

Mutant Profile
Alias: Mr. Mischief
Occupation:
Mutation: Contagious Aura // Light Manipulation // Energy Absorption
BerichtOnderwerp: Re: If having fun is a crime, then lock me up for life[&Sepp]   di nov 28, 2017 10:22 pm

Allen zat lekker in z'n eigen wereldje, als een klein kind zo blij met zijn nieuwe speeltje. Zo veel gereedschappen in één apparaat, schroevendraaier, schaartje, vijl, mes. Zelfs een tandenstoker voor als je decadent gegeten had en stukjes vlees weg moest halen. Hij was de koning te rijk en kon zich gewoon niet inhouden. Dus zat hij ontzettend illegaal in het gelakte hout van het bankje te krassen. What could possibly go wrong? Het mesje was heerlijk scherp en algauw werd het blanke hout zichtbaar onder de donkere lak, met kaarsrechte lijnen begon hij een A te vormen. Tja, origineel was hij niet, t was of zijn naam of een stijlvolle piemel. En dat tweede was aardig lastig uit de losse pols met een mesje te doen, vermoedde Allen, met zijn artistieke vaardigheden. Maar algauw kreeg onze hangjongere anex artiest publiek.

Hij stopte meteen met zijn bezigheden, bevroren.  "Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhh," klonk het sprakeloos. De praatjesmaker stond even met z'n mond vol tanden. Hij liet traag zijn hand zakken. Klapte het mesje zo subtiel mogelijk dicht. "Ik..." Ohshit. Dit was het moment van de waarheid - of liever gezegd, van de keuze: Ging hij liegen, een lulverhaal aanhangen of eerlijk toegeven waar hij mee bezig was. Allen rekte nog een beetje tijd door zijn capuchon af te doen en zichzelf van de rand van het bankje naar het normale zitvlak te laten zakken. ''Geloof dat dat vandalisme heet," meldde hij droogjes, dat waren de feiten. Oeps, dat was wel een beetje té eerlijk misschien. Allen schrok er zelf van. Stomme flapuit. "Maar het was niet de bedoeling, meneer,'' legde de sufkop dan levendig uit alsof dat iets beter maakte. Misschien dat het gemeneer nog iets voor hem zou doen.

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Sepp Kovic
avatar
Human
Aantal berichten : 20

Mutant Profile
Alias: Donut
Occupation:
Mutation: Human
BerichtOnderwerp: Re: If having fun is a crime, then lock me up for life[&Sepp]   do nov 30, 2017 7:16 pm


sk

sepp kovic

live with it
or fix it
Het was nu ook niet dat de jongen voor zich echt een gigantische crimineel was nu. Maar hij kon er ook niet zomaar aan voorbij lopen zonder iets te zeggen. Het was zijn job om de openbare orde te bewaren en er voor te zorgen dat het leven in Sundberg voor iedereen aangenaam was. Kleine vandalenstreken als deze waren niet zo’n ramp, maar de vraag was natuurlijk waar het dan ook weer op hield. Daarom sprak hij er beter nu op dan dat hij het maar zo liet. Wie weet betrapte hij hem de volgende keer wel op het afbreken van een verkeerslicht. Of zoiets. Hoe dan ook, de jongen schrok zichtbaar van zijn plotse aanwezigheid. Hij gaf ook niet meteen een verklaring. Sepp bleef echter onbewogen naar hem kijken. Het was goed dat hij schrok. En niet meteen een grote mond op zette. Dat betekende dat hij nog niet vaak in aanraking was gekomen met een uniform, wat dan weer wilde zeggen dat dit wel eens genoeg indruk zou kunnen maken zodat hij het niet nog een keer zou doen.

"Ik..." Begon hij, nadat hij het mesje in zijn zak had laten glijden. ''Geloof dat dat vandalisme heet," Zei hij uiteindelijk. De agent knikte bevestigend. ”Zeer correct”, Meldde hij. Hij was van plan om hier niet te veel discussie rond te voeren, tot de roodharige zijn mond weer open trok. "Maar het was niet de bedoeling, meneer,'' Zei hij. Kijk, dit was dan weer iets waar hij commentaar op moest geven. ”Niet de bedoeling? Dus je probeert te zeggen dat dit per ongeluk is gegaan?” Vroeg hij, terwijl hij een stapje dichterbij nam om de letter A te bekijken. ”Ben je dan wel zeker dat je niet per ongeluk iemand neer steekt met dat zakmesje van je hmm?” Vroeg hij vervolgens, zijn ogen terug op de jongeman richtend.
BY MITZI

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Allen Springs
avatar
Class 3
Aantal berichten : 404

Mutant Profile
Alias: Mr. Mischief
Occupation:
Mutation: Contagious Aura // Light Manipulation // Energy Absorption
BerichtOnderwerp: Re: If having fun is a crime, then lock me up for life[&Sepp]   zo dec 10, 2017 5:23 pm

Ho boy. Dat was een politieagent. T was maar goed dat hij niet meer in Amerikaanse wateren was, anders was er nu waarschijnlijk met wapen gezwaaid. Nu was er nog een mogelijkheid dat hij er met een waarschuwing van af zou komen - pleaseplease, hij had geen centjes over voor een boete. Hij was aan het sparen voor een nieuwe laptop! Dus moest hij maar hopen dat hij op zijn groenblauwe ogen en rossige haren geloofd zou worden dat hij echt geen kwaad in de zin had gehad. Helaas maakte de politieman hem ietwat zenuwachtig waardoor hij nog dommer deed dan normaal. Het wegstoppen van het mesje was nog wel slim, maar daarna ging het allemaal downhill.

Van alle domme opties koos hij de domste en bevestigde de naam van zijn criminele bezigheden. Dat heet vandalisme. Ja. Goed geanalyseerd. Waarom kon hij deze quiz vraag wel goed beantwoorden maar blunderde hij op toetsen altijd zo? Dit was gewoon toegeven van je fout en vragen om een straf. Argh, dan was wegrennen misschien nog beter geweest. Al zag de agent er best wel topfit uit. En zijn boodschappen kon hij toch ook niet zomaar achter laten, daar moesten ze nog van eten!!  Hoe zou hij hier nog onderuit komen? Door te zeggen dat het niet expres was gebeurd natuurlijk! Fouten maken was immers ontzettend menselijk.

Ja het was niet het meest logische verhaal, maar het was een excuus en een uitweg. Of toch niet.. De blonde vent kwam dichterbij en Allen schoof zijn rug dichter tegen de rand van het bankje aan, maar vanaf daar kon hij niet verder terug deinzen zonder op te staan. Eerst nam hij de rant van de agent nog heel serieus, iets wat hij ook door liet schemeren in zijn gezichtsuitdrukking. Dit zou vast zorgen dat de situatie gesust werd, als hij braaf meedeed en zijn hoofd in schaamte boog. Maar toen er een extreme situatie geschetst werd verloor Allen zijn focus. "Whahaha, wat?" Allen kon zijn gelach niet inhouden bij het beeld dat de woorden opriep. Een man die per ongeluk iemand neerstak, wat dacht je ervan als de ander hop, meermaals je mes in liep? Per ongeluk! "Beeetje vergezocht~" Hij kwam weer een beetje bij van het lachen en probeerde weer serieus te kijken. Als hij iemand neer zou steken zou dat helemaal expres zijn,  bedacht hij zich dan. Iets wat hem terug deed denken aan de manier waarop hij Lydia zonder enige twijfel had aangevallen. Dat was dan wel geen mes, maar zijn intentie was hetzelfde geweest, om haar neer te steken. Allen schudde die gedachten van zich af, zowel letterlijk als figuurlijk, door zijn schouders lichtjes te bewegen. "Nee, meneer agent, en ik zal ook niet per ongeluk een bank beroven, beloofd." Pinky promise?

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Sepp Kovic
avatar
Human
Aantal berichten : 20

Mutant Profile
Alias: Donut
Occupation:
Mutation: Human
BerichtOnderwerp: Re: If having fun is a crime, then lock me up for life[&Sepp]   Gisteren om 11:28 pm


sk

sepp kovic

live with it
or fix it
Misschien nam hij zijn job momenteel net iets te serieus. Misschien had hij beter gewoon kunnen zeggen tegen de jongeman dat zijn gedrag niet echt gewaardeerd werd, om zich vervolgens om te draaien en zich terug met zijn eigen zaken te bemoeien. Maar dat kon hij langs de andere kant ook niet maken. Het waren vreemde tijden. Het feit dat hij deze jongen nog nooit gezien had, kon maar één iets betekenen. En het was niet dat hij een discriminerende geest had, maar hij was gewoon extra op zijn hoede. Dit was bijna honderd procent zeker een mutant. En hij wist niet hoe hij om zou moeten gaan met een boze mutant. Hij kon de gevolgen niet inschatten, dus was hij voorzichtiger dan anders. Om hem nu meteen in de boeien te slaan, was dan ook weer overdreven en dat wist hij ook. Maar hij kon niet anders dan hem een preek te geven. Want straks beging hij grotere misdaden en dan zou hij het mogen horen.

Zijn woorden leken echter een beetje zijn doel te missen. In plaats van dat hij de jongeman een les bij bracht, leek het wel alsof hij net een goeie grap had verteld. Hij lachte namelijk hartelijk om zijn woorden. ”Beeetje vergezocht~" Zei hij vervolgens. Sepp haalde diep adem. ”Je wilt niet weten wat voor situaties ik al heb meegemaakt. Ik spreek uit ervaring, helaas”, Merkte hij op. De roodharige schudde vervolgens zijn hoofd. "Nee, meneer agent, en ik zal ook niet per ongeluk een bank beroven, beloofd." Zei hij plechtig. Sarcasme, natuurlijk. ”Mooi”, Reageerde hij alleen maar. ”Maar wat nu met dit bankje dan? Wie gaat dat betalen?” Vroeg hij vervolgens, knikkend richting de mooie A, die hen beide toe lachte.
BY MITZI

_________________
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: If having fun is a crime, then lock me up for life[&Sepp]   

Terug naar boven Go down
 
If having fun is a crime, then lock me up for life[&Sepp]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: The Suburbs :: Park-
Ga naar: