INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Hot chocolate weather [&Joseph]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Benjamin Schultz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 19

Character Profile
Alias: The Big Ben
Age: 23
Occupation:
BerichtOnderwerp: Hot chocolate weather [&Joseph]   ma nov 20, 2017 5:35 pm

Het regende.
Of misschien was regenen niet het goede woord. Het stortte. Het hoosde. Het... Benjamin wist niet meer synoniemen dan dat te bedenken, omdat hij teveel gefocust was op het vasthouden van zijn capuchon, het wegwrijven van het water uit zijn ogen n het vinden van een plaats waar hij kon schuilen. Een geïrriteerde, verwrongen grimas was op zijn gezicht te zien terwijl hij een lok nat haar van zijn voorhoofd streek. Hij was verzopen van de capuchon van zijn rode hoodie tot aan de gekleurde sokken aan zijn voeten. Hij was moe en chagrijnig.
Waarom regende het zo hard? Hij had die ochtend het weerbericht gecheckt en – oké, er had weliswaar gestaan dat het niet zo mooi weer zou worden, maar deze regen? Dat was echt veel te wreed van de weergoden nu hij zijn leren jas en zijn nieuwe witte Old Skool Vans droeg. Of misschien waren het niet de weergoden waar hij eigenlijk niet in geloofde, maar een stel mutanten dat ruzie had. Hij had verhalen over Genosha gehoord die hem moesten doen geloven dat ruzies wel meer uit de hand konden lopen dan met een plensbui die ongeveer gelijk was aan de zondvloed. Maar misschien was het gewoon karma omdat hij vorige week een bedelaar genegeerd had omdat hij zijn bus moest halen.
Mutanten of geen mutanten, Ben was pittig kwaad dat zijn eigen mutatie nog geen milimeter in de buurt kwam van iets dat hem op dit moment zou kunnen helpen. Waarom kon hij geen speciale kracht hebben waarmee hij de zon kon laten schijnen? Of eentje waardoor hij waterbestendig was. Of iets waarmee hij zichzelf kon droogföhnen of zo – iets waardoor hij niet zijn nieuwe schoenen hoefde weg te gooien. Het leven was zo oneerlijk, zo vreselijk oneerlijk.
Terwijl hij wegkwijnde in zelfmedelijden, keek hij naar de straat om zich heen. Hij wilde ergens schuilen waar hij tegelijkertijd een groot glas ik-heb-zelfmedelijden-want-het-regent-alcohol kon halen. Iets wat hem zou opwarmen. Whisky of zo. Of misschien gewoon warme chocolademelk.
Hij zag de letters van het café en liep zonder te aarzelen naar het afdakje bij de deur. Na hij het grootste deel van het regenwater uit zijn haar had geschud, opende hij de deur en ging hij naar binnen. De golf van energie verwelkomde hem, voornamelijk positieve, ontspannen mensen die hier helemaal geen last hadden van de stortvloed die buiten uit de hemel kwam zetten. Goed. Hij kon wel wat positieve energie gebruiken.
Hij deed zijn jas uit, hing die aan de kapstok, liep naar de bar en bestelde ongegeneerd één warme chocolademelk. Met slagroom. Want, zoals het motto van veel ongestelde meisjes op Instagram klonk: chocolade en geluk waren ongeveer hetzelfde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Hot chocolate weather [&Joseph]   vr dec 01, 2017 12:20 am

Als je nog een beetje wilde proberen positief te zijn over het weer vandaag, bedacht Josep zich, terwijl hij aan de bar van een hete kop koffie genoot terwijl hij een beetje op zat te drogen, kon je het nog het beste ‘een echte herfstdag’ noemen.
Maar hij zat sinds een half uurtje binnen, had zojuist een forse plak cake weggewerkt waarvan alleen de kruimels op het schaaltje voor hem nog bewijs waren en de koffie hier was uitmuntend, dus hem hoorde je verder niet klagen.
Er kwam een jongeman binnen, doornat van de regen, die een kop warme chocolademelk met slagroom bestelde. Met een besmuikte grijns keek Joseph opzij. De jongen was nog natter dan Joseph zelf was geweest een half uur geleden, toen was de regel al intens geweest, maar nog niet zo’n zondvloed zoals het nu was. Joseph vond het niet erg. Stiekem liever zo dan andersom.
“Groot gelijk, man,” merkte hij op. “Wat een hondenweer."
De barman had kort daarna de kop chocolademelk al klaar en zette hem voor de nieuwkomer neer. Op het drankje balanceerde een toef slagroom die haast groter was dan de mok zelf. Zoals het hoorde.
“Man, ik kom bijna in de verleiding er ook een te nemen,” grinnikte Joseph. Hij nam nog een slok van zijn koffie. Tot onderaan zijn borstbeen kon hij de warmte van de vloeistof voelen. Alcohol en drugs konden gekke dingen doen met een mens, maar het was koffie waar een groot deel van de beschaving soms echt op leek te draaien.

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hot chocolate weather [&Joseph]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Bloody Chocolate

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Town Square :: Bar-
Ga naar: