INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [Closed] World gone mad

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Marilyn Walker
avatar
Class 3
Aantal berichten : 49

Character Profile
Alias: Knockout
Age: 18 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: [Closed] World gone mad   za nov 18, 2017 8:37 pm

I want to wear his initial on a chain round my neck

Met een kleine grimas op haar gezicht legde ze haar telefoon op haar bed. Nadat er iemand had gehapt op haar nieuwe bericht, had ze de persoon in kwestie haar adres doorgestuurd. Ze zou zichzelf niet zijn als ze daar nog een winkyface emoiji achter had geplakt, waarna ze haar telefoon had uitgedrukt en dan maar zou afwachten of er deze avond aangebeld zou worden. Op Genosha had ze ook een groepje mensen gevonden die van poker hielden, en om eerlijk te zijn was het één van haar favoriete spelletjes om te doen. Het was jammer dat er geen casino in Sundberg was, niet dat ze wist tenminste. Het jammere daaraan was dan weer dat je echt geld moest gebruiken om te spelen, en dat ging haar nu net weer een klein beetje te ver. Zeker omdat het hoge bedragen waren voor een goed potje poker, dus zocht ze haar tegenstander maar onder haar eigen leeftijdsgenoten.

Mocht hij op komen dagen, had ze boven de spullen klaarliggen. En mocht hij zich bedenken en niet meer komen, dan zou ze zich op haar zaterdagavond wel ergens anders gaan vermaken. De clubs waren toch tot diep in de nacht open, en de avond was nog jong. Marilyn was in een goede bui vandaag en wandelde de trap af naar de keuken, waar ze de koelkast open gooide en wat voor zichzelf inschonk. Net op dat moment ging de bel. De blondine draaide zich een kwartslag om, nam een slokje van haar drankje en plaatste deze daarna op het keukenblad. De hakken van haar schoenen tikte op het laminaat terwijl ze naar de deur toe wandelde en deze opentrok. “Je bent gekomen,” merkte ze met een glimlach op terwijl ze aan de kant stapte om de jongen binnen te laten. “Net op tijd, ik was al aan de drank begonnen zonder je.” Want wat was een potje poker nu ook zonder een drankje om het ijs wat te breken.
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: [Closed] World gone mad   ma nov 20, 2017 8:53 pm

Levi Ethan B.

Hij had een bericht gekregen van iemand wiens naam hij niet onmiddellijk herkende. Toch leek het aanbod wel interessant en als het toch een of andere valstrik was zal hij het wel redden. Er stond in dat er een pokerfeestje was, stiekem hoopte hij wel op strippoker, en dat er genoeg drank ging zijn. De lijn eronder stond er een adres vermeld. Hopelijk had die jongen het alleen maar gestuurd naar toffe mensen en niet van die preutse dames. Hij trok simpele kleren aan en gewoon witte sneakers voor hij naar buiten wandelde. Een jas had hij niet nodig door zijn natuurlijk verwarmingssysteem in zijn lichaam. Zijn blik gleed over het donkere Sundberg voor hij de juiste straat had gevonden. Dan had hij alleen nog maar oog voor de juiste huisnummer.

Zonder een seconde te twijfelen duwde hij zijn vinger op het knopje en hoorde een geluid binnen afgaan. Een blonde dame deed te voordeur open en even glimlachte hij naar haar. Ze verwachtte duidelijk iemand anders, waarschijnlijk de persoon die Levi een bericht had gestuurd. ”Ik had een bericht ontvangen dat hier poker werd gespeeld?” zei hij vragend. Hij hield een fles cava omhoog en keek er zelf wat bedenkelijk naar. ”Ik vond niet direct iets beters,” zei hij dan maar als een soort van verontschuldiging. Haar woorden deden hem met zijn tanden bloot glimlachen. ”Als ik binnen mag, mag je er voor mij ook eentje inschenken,” sprak hij met een knipoogje en liet zijn vingers door zijn haar glijden. Het was door de toch wel hevige wind buiten naar voor gevallen. Zijn azuurblauwe ogen gleden over haar schouder de huidkamer binnen.

Wanneer hij werd binnengelaten liet hij zich in de zetel zakken. Het duurde echter niet lang voor de bel weer ging en waarschijnlijk de volgende gast was aangekomen. Amusement glinsterde in zijn ogen. Hij hoopte natuurlijk op veel vrouwelijk volk, maar Levi had geen idee wie het bericht allemaal had gehad. Het was al een serieuze tijd geleden dat hij nog een poker had gespeeld en het kon wel eens zijn dat het eerste rondje wat stroef zou zijn. Dat ging wel vorderen naar gelang de tijd en de drank.

363 words, poker


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Rhys Dwyer
avatar
Class 4
Aantal berichten : 80

Character Profile
Alias: Viluppo.
Age: 19 yrs.
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [Closed] World gone mad   ma nov 20, 2017 11:06 pm

i'll be with you from dusk till dawn

Meer uit verveling had hij een tijd op Instagram gezeten, niet wetende dat daar ook daadwerkelijk sociale evenementen plaats door zouden vinden? ‘Sociale’ evenementen. Vandaar dat hij ook onder een of ander bericht had gereageerd. En nu... Had hij een nummer gekregen, en een tijd die daarbij hoorde.
En wat hield hem eigenlijk ook tegen? Niets. Rhys had een simpele trui aan, met een spijkerbroek. Je wist namelijk maar nooit wat de bedoelingen waren. Hij was immers wel in voor ieder spel.

Buiten was het wel koud, maar niet koud genoeg voor hem. Ondanks dat je zou denken dat, door zijn vrieskoude vuur, zijn lichaam totaal niet warm zou zijn. Het tegendeel was echter waar; het vriesvuur leek zelfs nog velen malen warmer dan normaal vuur. En dat was het in feite ook.
Nog even checkte hij het nummer, voordat hij bij iemand aan de deur zou staan die de persoon helemaal niet was. Rhys kende de persoon in kwestie namelijk niet eens, maar so what? Des te meer reden om juist wel erheen te gaan, vond hij, anders maakte je tegenwoordig geen vrienden meer. En nu was het wel een goed excuus. Waar Instagram allemaal wel niet voor kon zorgen tegenwoordig.

Toen hij haast zeker wist dat hij bij het juiste adres was, en nog eens goed om zich heen keek – want ja, misschien was er iemand in de buurt ook wel aan het zoeken, dat diegene ook zou komen – drukte hij op de bel, en wachtte af.

Benieuwd wie hij binnen zou aantreffen bleef hij voor de deur staan, zijn handen in zijn broekzakken verstopt. Oh, dit ging zeker wel leuk worden. Het was althans leuker dan een avond nietsdoen, nam hij nu al aan. Plus, daarbij kwam ook nog dat hij waarschijnlijk wel wat eye candy zou krijgen, daar zei hij dan ook zeker geen nee tegen.
BY MITZI

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 428

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: [Closed] World gone mad   di nov 21, 2017 10:54 pm

Haar gsm draaide rond in haar hand tussen twee nagels, gevaarlijk balancerend op een grens tussen vallen en veilig op zijn plaats blijven terwijl ze de deur achter haar toegooide. Het werd kouder en kouder naar mate de herfst vorderde en ze dichter en dichter bij de winter kwamen te staan. De koele wind gleed onder haar korte jurk en raakte haar koude huid van haar benen eenmaal ze de beschutting van het huis verlaten had en de straat afwandelde.

De brunette had de afgelopen dagen een beetje gespeeld op de Instagram van Kallista door reacties te posten op afbeeldingen die zelfs de aandacht van de hoofdpersoonlijkheid niet zouden trekken. Ze vond het hele aspect van social media nogal vervelend aangezien je niet zeker bent tot de persoon ook degelijk voor je neus stond. Dat was dan ook de reden waarom ze zelf geen profiel had aangemaakt en gewoon want prutste met dat van de andere persoonlijkheid. Tussen de reacties was er één die ze gepost had bij een afbeelding over poker en daardoor had het profiel een berichtje ontvangen. Een berichtje met daarin een uur, een datum en een huisnummer. Pyra had eens gegrinnikt toen ze zich Kallistas reactie probeerde voor te stellen op dat soort berichtje aangezien die onschuldige ziel waarschijnlijk zelfs niet wist wat poker inhield.

De uitnodiging was de reden waarom ze deze keer niet in de richting van het centrum maar in de richting van de andere huizen wandelde. Het was een stille avond in Sundberg en het geluid van haar schoenen klonk stil door de straat die ze indraaide. Ze wandelde rustig maar met zeker scherpte langs de huizen op zoek naar het juiste nummer en haar aandacht werd getrokken wanneer ze bij het correcte nummer reeds iemand opmerkte aan de deur. De hielen van haar stiletto’s raakten de eerste stenen van het korte gangpad in de richting van de deur terwijl ze de jonge man nog eens rond zich zag kijken. “Ik kom al niet alleen aan, dat is een goed teken,” zei ze met haar kenmerkende kille toon in haar stem terwijl ze hem op de deurbel zag duwen.

De voordelen van het hele pokergedoe en bijhorende mensen werd haar al snel duidelijk terwijl ze haar blik over de jongen voor haar liet glijden. Het werd namelijk tijd om haar horizon meer te verbreden binnen het kleine Sundberg. Pyra was er zeker van dat er wel meer speelgoed te vinden was dan enkel haar zwartharige huisgenoot binnen een plaats zo groot als het Zwitserse dorp. De brunette nam plaats naast de jongen en knipoogde eens naar hem met een halve glimlach terwijl ze geduldig wachtten tot de deur zou opengaan.
Heels and red lipstick
will put the fear of God into people.

_________________
KallistaJulietteRiley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Anthony Bastet
avatar
Class 2
Aantal berichten : 49

Character Profile
Alias: Rowy Rynna
Age: 23
Occupation: Model & Drag Queen
BerichtOnderwerp: Re: [Closed] World gone mad   zo nov 26, 2017 3:56 pm

I wanna make some money, I wanna waste some time. I wanna be your buddy, but honey, this world is mine. 
 
Sinds de vluchtelingen van Genosha waren gekomen, stond heel Sundberg op zijn kop. Nu wilde dit niet zeggen dat het nu zo chaotisch was in het altijd zo rustige stadje, maar onder de oorspronkelijke bewoners van Sundberg – waar Anthony dus geen deel van was, maar waar hij wel al een aantal maanden tussen zat – waren de meningen verdeeld over wat dit betekende voor de toekomst van het stadje tussen de bergen. Tony begreep de onrust, maar ergens was hij vooral zeer enthousiast dat er nu een hele nieuwe bevolkingsgroep was, dat mutanten nu ‘op de kaart’ stonden, om het zo maar te zeggen. Hij was in ieder geval niet meer zo alleen.

Het was dan ook om die reden dat hij online maar eens wat mensen was gaan volgen die ineens in grote getalen Sundberg in hun profiel hadden staan. Anthony was nooit iemand geweest die uitgebreid online contact zocht met mensen die hij nooit zou zien, maar dit was anders – dit waren mensen in de buurt. Stuk voor stuk aantrekkelijke mensen in de buurt, en dus mensen die hij best wilde ontmoeten. Hoewel hij wel degelijk vrienden had in Sundberg, mocht dit getal best iets uitbreiden, en dus had hij gereageerd onder een oproep om poker te spelen. Strippoker, welteverstaan, maar dat hoeft niet eens meer genoemd te worden – in iets anders zou Anthony nooit geïnteresseerd zijn.

De woningen voor de mutanten waren in een razend tempo uit de grond gestampt. Waar nu honderden identieke huisjes stonden, had eerst een groot leeg stuk grond gestaan waar de gemeente al jaren vage plannen voor had gehad. Nu de woningnood groot was geweest, had er opeens schot in de zaak gezeten. Sinds het arriveren van de grote groep vluchtelingen, was Anthony er niet meer geweest. Voorheen was er, voor zover hij wist, niet eens een buslijn geweest die naar die specifieke plek reed. Nu waren er meerdere bussen en kon je vanaf het treinstation ieder kwartier in de nieuwbouwwijk komen.

Vandaag had hij voor het eerst één van die bussen genomen. Inmiddels was hij aangekomen bij de bushalte die de pokermeid had doorgegeven. Met zijn oortjes in en de muziek hard aan, een sigaret tussen zijn vingers, stond hij op zijn telefoon te zoeken hoe hij nu verder moest. Gezien hij geen idee had waar hij precies moest zijn en ieder huis hier letterlijk dezelfde was als de vorige, had hij de hulp van Google Maps hard nodig. De wandeling zou nog geen drie minuten duren. Prima.

Zijn tred volgde het ritme van de muziek en zijn hoofd bewoog rustig mee terwijl hij zijn blik op zijn telefoon in plaats van op de stoep gericht hield en de sigaret langzaam oprookte. Toen op zijn scherm zichtbaar werd dat hij er zou moeten zijn, keek hij op. Hij stond voor een huis dat geen beschrijving behoefde want, wel, hij had er inmiddels al vijftig gezien die er precies zo uit zagen. Voor de deur stonden een jongen en een meisje te wachten. Anthony zijn blik transformeerde van neutraal naar een smiechterig grijnsje.


“Hey,” begroette hij de twee, waarna hij de headphones uit zijn ogen trok en een laatste hijs van de sigaret nam vooraleer hij hem weggooide en het paadje naar de voordeur afliep. Toen hij zich bij de twee had gesloten, liet hij zijn blik snel en keurend over de personen glijden. Helemaal niets mis mee. Hij rolde zijn oortjes op en stak ze weg in de broekzak van zijn zwarte skinny jeans. “Hebben we er zin an?” vroeg hij lacherig, zijn blik van het meisje naar de jongen glijdend.


_________________
Vincent Dublin | Anthony BastetSareth Levíson | Jezebel Childress | Namika Blanchard
The lies won't hide your flaws
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Closed] World gone mad   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Closed] World gone mad
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» @Avenger -Sam's instagram
» Closed - I am flesh and I am bone.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: The Suburbs :: Housing Units-
Ga naar: