INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Strength comes from within

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Avarice Sorensen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Void
Age: 18
Occupation: Busy bee
BerichtOnderwerp: Strength comes from within    zo nov 12, 2017 10:07 pm

Avarice wist wel dat uiterlijk vertoon niet alles betekende, maar het was toch zeker iets dat meespeelde in het bepalen van iemands status. Dat had ze van jongsaf aan al doorgehad. De lelijke dikke jongetjes werden gepest, de athleten waren populair. En ook in de volwassenen wereld speelde het door, op eigenlijk exact dezelfde manier. Politici met een mooi glad gezicht werden lijsttrekker, de sufkop zijn raadgever – achter de schermen ook belangrijk, degene die advies gaf. Maar niet degene die de keuzes onderbouwde, die in de spotlights stond. Niet écht belangrijk. En dat wilde Ava zijn. Echt belangrijk met een hoofdletter B. Haar naam zou genoemd worden in kranten, ze zou boven haar vader uitstijgen. Ze zag zichzelf al in Brussel, het Europese parlement.

En wie mooi wilde zijn, moest goede genen hebben. Maar wie mooi wilde blijven, moest daar moeite in stoppen. Dus was Ava wekelijks in de sportzaal te vinden om eens flink te zweten. Met haar haren in een strakke staart zat ze als een gek te trappen, maar de fiets kwam geen centimeter vooruit. Gelukkig gaf het schermpje voor haar neus de impressie dat ze door de bossen sjeeste, wat toch wel motiverend werkte. Na een flinke workout stapte ze van het apparaat af, iets waarop haar benen met dankbaarheid reageerden. “Ahh,” verzuchtte ze. Ava liep nog even een rondje door de zaal om haar spieren rustig af te laten koelen. Pfoe. Ze stopte even bij haar sporttas en haalde een flesje water tevoorschijn. Nog een paar stappen verderop liet ze zich op een bankje zakken en opende de fles. Of.. dat probeerde ze in ieder geval. Verdorie. Zo hard mogelijk draaide ze aan de plastic dop, maar die wilde niet meewerken. Het enige wat het opleverde was pijn aan haar vingers. Ava vouwde haar mouw om haar hand en deed een nieuwe poging, weer zonder succes. Een gefrustreerd geluid verliet haar droge lippen. Oh, kom op. Ze had dorst.

OOC: Eerste post gereserveerd voor een personage van Lorry c:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vanessa Biehl
avatar
Class 2
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Weapons
Age: 18yo
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Strength comes from within    ma nov 13, 2017 8:52 am

Vanessa   Biehl

Vanessa stond voor de spiegel in haar strakke sportbroek en sportbeha. Ze was alles behalve ontevreden over haar lichaam, maar dat zou niet blijven als ze telkens met haar luie kont in de zetel ging blijven liggen. Er waren wel wat kilootjes bij gekomen en dat vooral rond haar benen. Het werd dan ook dringend tijd dat ze zich verplaatste richting de sportzaal en er werk van ging maken. Door voor de spiegel te staan en te hopen dat ze terug zoals vroeger ging worden, ging er niets veranderen. Al haar overige spullen, die zij noodzakelijk vond om mee te nemen naar fitness propte ze in een kleine sporttas voor ze haar schoenen strak rond haar voeten bond.

Ze wist de beste loopband te bemachtigen, net naast het raam, zodat ze toch nog kon kijken naar andere mensen die langsliepen. Haar haren zaten in een hoge staart en zwiepte heen en weer op het ritme van haar tred. Muziek speelde door de oortjes die haar extra motivatie moesten geven. Nu pas besefte ze waarom haar vader altijd zo dramde op een goede conditie. Haar longen leken uit haar borst te springen na een tiental minuten. Al hijgend zette ze de loopband stil en ging even op het besturingspaneel hangen. Loon stapte ze er vanaf. Haar benen stonden in brand. Met een flesje water in de hand wandelde ze richting het centrale punt van de fitness.

Daar vond ze nog een meisje die er redelijk uitgeput uitzag en die duidelijk aan het worstelen was maar flesje water. Ze zette zich er naast en stak haar hand met een vriendelijke glimlach vooruit, als uitnodiging om het flesje open te doen. Na enige tijd te worstelen voelde ze de dop lossen. ”Je moet al behoorlijk sterk zijn om tegenwoordig iets te kunnen drinken.” grapte ze met een opgetrokken wenkbrauw. Ze keek de zaal voor zich eens rond en bekeek enkele jongens die al serieus in het zweet stonden. Het beviel haar hier wel, jammer genoeg wist ze van zichzelf dat ze ongemakkelijk was rond jongens dat ze maar beter op het bankje kon blijven zitten. ”Waarom doen we onszelf dit aan?” een korte lach verliet haar keel wanneer ze haar blik naar hat meisje richtte. Naar meisjes toe vond Vanessa het echter helemaal niet moeilijk om communicatief te zijn. Ze  plaatste het flesje aan haar lippen en liet de koele vloeistof naar binnen glijden.

401 words, avarice


©

_________________
   
I don't need a weapon, I am one.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Moodboard:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avarice Sorensen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Void
Age: 18
Occupation: Busy bee
BerichtOnderwerp: Re: Strength comes from within    wo nov 22, 2017 7:15 pm

Frustrerend was dit. Zo dichtbij, maar toch zo ver weg. Hoe kon dit nou, was ze zo zwak? Haar vingers drukten hard op de plastic dop, maar behalve pijn leverde het niets op. Diepe zucht. Ava’s droge keel snakte naar een druppeltje water – hoe wreed was het lot om haar dit aan te doen, ze doneerde toch altijd braaf geld aan de Afrikaanse kindjes? Gelukkig kwam daar haar reddende engel. Enigzins sceptisch keek ze naar het meisje dat haar hulp aanbood. Die zag er ongeveer even oud en sterk uit als zijzelf, maar dacht duidelijk dat zij t wel even zou regelen. Avarice moest haar initiele neiging tot competitie onderdrukken en gaf toe. Haar lukte het niet, dus kon ze wel wat hulp gebruiken. Bovendien was kracht niet iets waarop ze moest willen concurreren met anderen. Met een glimlachje gaf ze het helse flesje af en keek nieuwsgierig toe hoe de ander de strijd aan ging.

Even leek dat ook tot niets uit te lopen en Ava was al klaar om richting één van de kleedkamers te sloffen om daar uit de kraan te drinken. Maar daar klonk een krakend geluid van de kleine plastic dwarsverbindinkjes die los schoten. Er was succes geboekt. “Oh!” reageerde Ava, prettig verrast. “Een geniepige extra kracht-training,” beaamde Avarice de opmerking van het meisje. Ze hield haar hand weer uit om het flesje terug te ontvangen, de dorst was immers alleen maar gegroeid nu het water zo dichtbij was. “Het is goed voor je,” uitte ze haar mening, onbedoeld enigzins hooghartig. Betweterig doen was niet de bedoeling, ze voegde er gauw een grapje aan toe. “Tot je uitdroogt dan.” Kort lachte Ava, in een poging de sfeer te redden.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vanessa Biehl
avatar
Class 2
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Weapons
Age: 18yo
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Strength comes from within    vr nov 24, 2017 1:19 pm

Vanessa   Biehl

Ze moest toegeven dat ze eigenlijk totaal niet had verwacht dat zij het wel open zou krijgen. Waarschijnlijk had het zwartharige meisje een goede voorzet gegeven en kan Vanessa het daardoor gemakkelijk afwerken. Dat was toch wat ze tegen zichzelf zei. Ze had de blik van het meisje gezien, maar ook gevoeld. De manier waarop ze haar in het oog hield, afwachtend op het drinken waar ze zo naar verlangde. Met een licht gekraak opende het flesje en ze gaf het met een vriendelijke glimlach terug. Een welgemeende lach rolde over haar lippen naar buiten bij de opmerking over de krachttraining. Vanessa’s blik gleed naar haar handen die nu wel een rode gloed hadden door de ruwe rand van de dop van het flesje.

Haar eigen flesje draaide ze nu ook open en plaatste haar lippen aan de rand voor ze de koele vloeistof naar binnen goot. ”Dat is weer,” bevestigde ze de opmerking. Nessa was niet snel op haar tenen getrapt en ze vond de opmerking wel gepast, het was ook echt goed voor haar. ”Dat willen we niet.” sprak ze op haar volgende woorden met een knikje en opgetrokken wenkbrauwen. Ze klopte eens met haar handen op haar buik en grinnikte. ”Het is noodzakelijk met hoe graag ik eet,” grapte ze.

Met een vriendelijke glimlach keek ze het meisje opnieuw aan. ”Ik ben Vanessa trouwens,” zei ze zachtjes waarna ze haar hand even uitstak. Als gauw trok ze die terug, want was het wel gepast om iemand de hand te schudden in een fitnesscenter? Daar viel over te discussiëren. Ze had zichzelf op die manier wel weer lekker voor schud gezet. Als zielige oplossing stak ze dan maar beide handen tussen haar bovenbenen en keek met een gênante en schaapachtige glimlach voor zich uit. Wanneer ze zichzelf in de spiegel voor zich zag trok ze haar gezicht snel terug in de plooi. Wat was dat zelfs met spiegels in een fitness. Het was niet alsof mensen zichzelf echt wouden zien zweten, of wel? Misschien nog iets leuk om te bespreken wanneer de sfeer wat losser was tussen hun twee.

351 words, avarice


©

_________________
   
I don't need a weapon, I am one.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Moodboard:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avarice Sorensen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Void
Age: 18
Occupation: Busy bee
BerichtOnderwerp: Re: Strength comes from within    za nov 25, 2017 12:31 pm

Water, een van de belangrijkste dingen die leven op aarde mogelijk hadden gemaakt. En zij, de mensheid, hadden meren leeg gepompt en het water opgesloten in plastic flesjes. Ava zette het flesje dankbaar aan haar lippen en liet het water naar binnen gutsen. Haar gretigheid zorgde dat ze iets te snel en iets te veel dronk, maar het was moeilijk je in te houden. Op het moment zelf voelde het zo goed, maar daarna had je spijt. Een beetje het omgekeerde van een keiharde workout, waarbij je tijdens het sporten pijn leed en daarna de vruchten plukte van je harde werk. Het meisje naast haar zag er aardig uit en leek open te staan voor een gezellig gesprek. En Ava was van nature niet de meest vriendelijke en sociale persoon, maar ze had in haar leven genoeg oefening gehad om meestal moeiteloos vrienden te kunnen maken. Of connecties, zoals ze ze zelf in haar hoofd beschreef. Mensen kennen was belangrijk als je later verder wilde komen. En het kon ook geen kwaad om af en toe gewoon met leeftijdsgenoten te kwebbelen zonder dat er een dieper doel achter zat, eigenlijk. "Eten is mijn beloning voor het sporten," vertrouwde Ava het meisje met een lacherige fluistertoon toe. "Al is het ook wel fijn om niet buiten adem te zijn na een trap op te gaan.." Ava wist dat sommige mensen sporten oprecht leuk vonden, voornamelijk mensen die teamsport deden. Zelf ging ze liever voor efficientie in haar workouts, zodat ze er zo min mogelijk tijd aan kwijt was.

Het was tijd voor de officiele kennismaking - namen uitwisselen was altijd handig. "Ik ben Avarice, aangenaam kennis te maken Vanessa," antwoordde Ava met een vrolijke toon. Het was een klein trucje om meteen de naam van de ander te herhalen, in de hoop die zo beter te kunnen onthouden. Niets was zo stom als bij een tweede of derde ontmoeting weer om iemands naam moeten vragen, of er telkens omheen moeten lullen zodat het niet nodig was de naam te noemen. Ze merkte dat Vanessa zich schaamde, iets wat ze stiekem wel amusant vond. Ava twijfelde of ze het ter sprake moest brengen.. Of zou dat de situatie enkel ongemakkelijker maken? "Wat is het fitness regime dat jij volgt?" vroeg Ava dan maar, om gracieus het onderwerp weer naar de fitness te veranderen. "Misschien kan ik die ook proberen, om m'n flesjes open krachten op pijl te krijgen." Nu ze al wat hadden gekletst voelde Ava zich er niet meer beschaamd om, nee, ze had zelfs het gevoel dat het een soort band had geschept, iets waar ze samen over konden grappen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vanessa Biehl
avatar
Class 2
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Weapons
Age: 18yo
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Strength comes from within    ma nov 27, 2017 8:33 pm

Vanessa   Biehl

Beiden dronken ze van hun flesje water zonder er woorden aan vuil te maken. Echter stopte Nessa sneller met drinken dat Ava. Zij had duidelijk nood aan het water en dus was het misschien maar goed geweest dat ze het was gaan opendraaien. Ook al twijfelde ze er niet aan dat het zwartharige meisje anders iemand anders had gevonden. Met de seconde dat ze op het bankje naast het meisje zat, had ze het als maar meer naar haar zin. Ze was niet complex, lekker simpel en vriendelijk. ”Dat is een slimme techniek om je aan te zetten tot sporten,” gaf ze het meisje gelijk. Zij zag eten altijd als de oorzaak waardoor ze moest fitnessen. Hoe het meisje het bekeek was zoveel interessanter. Ze knikte nogmaals met een bedenkelijke grijns. ”Dat is ook altijd fijn natuurlijk,” ook al was dat bij haar niet bepaald van toepassing aangezien ze altijd stik kapot was als ze te veel treden moest doen. ”Dan moet ik nog wel wat vaker komen, vrees ik.” gaf ze eerlijk toe op een fluistertoon en schoot even in een korte lachbui.

Ze knikte eenvoudig wanneer het meisje zich voorstelde als Avarice. Vanessa moest toegeven dat ze zo’n naam nog nooit eerder had gehoord, maar ze vond hem wel heerlijk mooi. Hun gesprekken werden uitgebreider en hun tonen werden lossen en vlotter. Even keek ze verbaast op bij de vraag van het meisje. Met het flesje water aan haar lippen keken het mensen bedenkelijk aan. ”Ik wissen elke dag af: cardio, benen, armen, algemene spieren,” zei ze tegen het meisje. Haar wenkbrauwen trokken zich even bij elkaar. ”Als ik niet hier en daar een dagje skip natuurlijk.” sprak ze met een vriendelijke glimlach rond haar lippen. ”Of flesjes kopen met een sportdop,” haar mondhoeken trokken zich weer omhoog en haar blik viel op het flesje in haar handen. Lekker simpel en nooit vechten met lastige flesjes. Ze trok haar short wat naar beneden en haar topje wat naar boven, want haar sportbeha was zichtbaar geworden door het vooroverhangen.

Ondanks dat ze het meisje nog maar net had leren kennen keek ze al uit naar de volgende keer dat ze elkaar zouden tegenkomen. Avarice zou namelijk de eerste vriendin zijn die ze zou maken in Sundberg. Toch zou ze zichzelf niet opdringen en afwachten naar een soort teken van Avarice. Vanessa was het niet echt gewoon om vrienden te maken, dus hoe ging zoiets in zijn werk? Ze kreeg thuis les en bleef altijd binnen de maffia, ging shoppen met de bodyguards van haar vader. Sundberg bracht veel nieuwe uitdagingen met zich mee, waar ze niet op voorzien was.

440 words, avarice


©

_________________
   
I don't need a weapon, I am one.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Moodboard:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avarice Sorensen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Void
Age: 18
Occupation: Busy bee
BerichtOnderwerp: Re: Strength comes from within    wo dec 06, 2017 10:50 pm

Het regelmatige geluid van de fitness aparaten zoemde zachtjes in haar oren, een geruststellend achtergrond geluid. Het babbelen over work outs voelde in het begin ietwat onnatuurlijk aan, maar zodra Ava zichzelf toestond om iets losser om te gaan met het andere meisje. Bovendien was het onderwerp luchtig genoeg om zomaar uit haar mouw te schudden zonder er veel bij na te denken. Stiekem was het ook best wel gezellig. “Mmm, balans is belangrijk,” stemde Ava in. En toen gebeurde iets wat Ava nooit had kunnen voorspellen. Avarice Sorensen, de presidente van het debat team en de trotse eigenaar van meerdere hoogste cijfer-awards, verwees naar een...meme. Het was eruit voor ze er erg in had. “Ze zeggen niet voor niets, Never skip leg day~” sprak ze met een licht zangerige toon en een lachje van vreugde. De endorfines die vrijkwamen na een goeie inspannende training versterkten de gezelligheid die ze ervoer op het bankje midden in de sportzaal.

Vanessa had een slim idee om het doppen-probleem voor altijd te vermijden. “Dat ik daar niet eerder aan heb gedacht,” antwoordde Avarice verbaasd. “Geniaal! En nog goed voor het milieu ook,” overpeinsde Ava dan. Ja, misschien moest ze een herbruikbaar flesjes kopen. Of beter nog, voor kerst vragen. Hmm, ze begon een beetje af te koelen. Ava ritste haar sporttas weer open en viste een trainingsvestje tevoorschijn. Die trok ze gauw aan, waarna ze haar benen uitrekte. Het meisje rolde met haar schouders om ze los te maken en keek Vanessa dan schattend aan. Ja, ze ging er gewoon voor. Aan jezelf twijfelen was nooit een goed idee. Dit idee, daarentegen, was excellent. Dus hoopte ze maar dat Vanessa ook zat te wachten op een sport maatje. “Zullen we anders nummers uitwisselen? Dan kunnen we misschien een keertje samen gaan sporten.”


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vanessa Biehl
avatar
Class 2
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Weapons
Age: 18yo
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Strength comes from within    di dec 12, 2017 10:36 am

Vanessa   Biehl

Met z’n tweeën waren ze aan het babbelen over hun work out en ondanks dat Vanessa het niet echt aan het doen was voelde ze de vermoeidheid in haar benen naar boven komen. Was het omdat ze aan het praten waren over het sporten of kwam het nog daar de loopband van daarnet? In Nessas geval kon het allebei wel eens zijn. Ze knikte instemmend op de opmerking van Ava en keek over voor zich uit voor de stem van het meisje haar aandacht weer trok. Ze kon een lach niet onderdrukken en nam grappend haar bovenbeen met beide handen vast en schudde er kort mee. Dat was namelijk allemaal mogelijk na een halfjaar niet meer te sporten. Toch was ze nog wel tevreden van haar lichaam, het mocht allemaal wat strakker, maar zeker niet te veel. Ze lachte kort luidop wanneer ze haar been weer losliet en keek Avarice met een speelse glimlach aan. Ondanks dat ze gewoon op een bankje zaten te babbelen amuseerde ze zich mateloos. ”Plezier zit in de kleine dingen,” zei haar vader altijd, toch doelde hij dan wel altijd op iets anders dan gewoon praten.

Ze lachte kort met Avarice haar opmerking. ”Soms komen er nog goede ideeën uit dit kopje,” grapte ze korte en glimlachte naar het meisje dat naast haar op de bank zat. Het meisje trok een trainingsvest en zij was niet de enige die de friste begon te voelen. Vanessa voelde hoe de kleine haren op haar rug omhoog begonnen te staan. De handdoek ze in haar hals had liggen sloeg ze nu over haar schouders heen. Ze moest toegeven dat ze gewoon te lui was om haar trui uit haar tas te halen en ze aan te trekken. Haar stem trok Vanessas aandacht en bijna automatisch verscheen er een glimlach rond haar lippen. ”Ja heel graag,” zei ze enthousiast. Als Avarice het daar niet had gevraagd, had zij het later wel gedaan. Ze nam haar gsm uit het bovenste zakje van haar tas voor ze haar nummer voorlas. ”En dan na het sporten samen iets gaan eten?” vroeg ze met een lachende ondertoon. Aangezien ze had vernomen dat ook zij wel van een goed bord eten kon genieten. Ze keek het meisje vragend aan. ”Zin om nu iets te gaan drinken in de cafetaria van de sportclub?” vroeg ze en trok afwachtend haar rechterwenkbrauw lichtjes omhoog.

397 words, avarice


©

_________________
   
I don't need a weapon, I am one.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Moodboard:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avarice Sorensen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 44

Character Profile
Alias: Void
Age: 18
Occupation: Busy bee
BerichtOnderwerp: Re: Strength comes from within    ma dec 18, 2017 7:45 pm

Eerlijk was eerlijk, ze hadden allebei weinig te klagen. Dat zag Avarice ook wel in, niet dat ze echt een expert was in vrouwelijke schoonheid beoordelen. Maar ze hadden hun jeugdigheid natuurlijk mee, en de lange volle haren hielpen ook. Plus het feit dat ze beiden minstens op middelmatig niveau actief waren. Ja, met hun fysieke gezondheid zat het wel goed. Voor nu. Maar Ava kende de horror verhalen, zodra je ouder werd was elk pondje een bedevaart om eraf te krijgen.. En zij was niet van plan om uit te bloeien zonder een knallende carriere. Ze was een powervrouw, op ieder vlak, en dat zou ze blijven ook. En Vanessa was zo te zien ook geen slappe hap, al had ze nog geen idee van de ambities van de ander. Niet dat dat veel uitmaakte, als sportmaatje hoefde je niet per se exact dezelfde keuzes te maken. Misschien dat ze daar later meer over te weten zou komen, nieuwsgierig en bemoeierig als ze was.

Het nummer was in ieder geval gescoord, tijd om te noteren. Avarice las het nummer nog een keertje voor om te beseffen dat ze geen fouten had gemaakt, ze wilde geen vreemdeling aan de lijn krijgen – haar leven was geen irritante soap waarin personages elkaar telkens op hilarische wijze mis liepen, daarvoor paste ze wel op. Pietje precies. “Uiteraard, gezond, maar vooral lekker,” bevestigde Ava, met een duidelijke nadruk op het woord lekker. Er was geen reden dat je jezelf niet mocht verwennen na hard werken, zo lang je een beetje oplette. Vanessa wilde gelijk een drankje doen en Ava was onmiddellijk enthousiast. “Ohh, lekker. Even iets anders dan saai water!” Ze stond op, maar bedacht zich iets toen ze Vanessa's handdoek zag. “Is t goed als ik me even snel douche?” Niet alleen tegen de stank, maar ook tegen stijve spieren was dat een handige preventie. En voorkomen was beter dan genezen, zeiden ze toch altijd?

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vanessa Biehl
avatar
Class 2
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Weapons
Age: 18yo
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Strength comes from within    za jan 06, 2018 11:27 am

vanessa biehl
weapons » avarice » 596 words

Vanessa had in haar leven nog niet zo heel vaak knappe jonge dames gezien en ondanks dat zij zelf toch wel redelijk zeker was dat ze heteroseksueel was, zag het meisje naast haar er alles behalve slecht uit. Ze had een aangenaam gezicht en een vriendelijke lach. Ze ging dan ook niet ontkennen dat ze een zekere zwakte had voor krullen en zelfs dat had het zwartharige meisje naast haar helemaal mee. Ze kende de jeugdige vrouw naast haar nog maar net, maar toch voelde ze de geamuseerde tinteling in haar onderbuik, dat aangaf dat ze zich op haar gemak voelde en zich toch wel vermaakte. Al zaten ze momenteel nog maar gewoon op een bankje te babbelen. Toch was er een zeker argwaan dat Vanessa telkens met zich meedroeg. Achter elk paar lieve fonkelende ogen kan duisternis met zich meedragen. Het was een misvorming die haar verleden met zich mee had gedragen en soms was ze er wel dankbaar voor.

Avarice las het nummer nog eens stuk voor stuk voor en telkens knikte ze met een bevestigende mompel. ”Klopt helemaal,,” voegde ze nog eens bevestigend aan en toe en gooide een vriendelijke glimlach richting het meisje. Een grinnik rolde over haar lippen ”Natuurlijk gezond,” bevestigde ze het meisje haar opmerking met een knipoog. ”We zouden ons werk niet terug om zeep willen werken,” voegde ze er grappend aan toe. Vanessa deelde Avarice’ standpunt volledig, het was niet omdat eten gezond was, dat het niet lekker kon zijn. Ze probeerde telkens op die manier te koken, toch was het niet abnormaal dat er wel eens een pak frieten voor haar neus lag. De enthousiaste gezichtsuitdrukking van het meisje was haar niet ontgaan en ook zij werd spontaan een stuk gelukkiger. ”Een lekkere suikerrijke cola ofzo,” zei ze schouderophalende en hief zichzelf van het bankje af.

”Gaan we niet gewoon stinkend?” vroeg ze sarcastisch met een brede lach rond haar lippen voor ze verder wandelde richting de kleedkamers voor de vrouwen. Dat zou ze nooit, want als er iets was waar Vanessa aan had, waren het wel mensen die woord hygiëne niet leken te kennen. Eenmaal daar keek ze nog eens om naar Avarice. ”Ik zie je over enkele minuten,” bevestigde met een licht vragende ondertoon. Eenmaal in het hokje begon ze zich uit te kleden en draaide de knop van de douches om. Ijskoude stralen water kleden over haar huid heen. Een kleine kreet verliet haar lippen, maar al gauw wende ze aan het temperatuur. Na enkele tellen warmde het water op en kon ze zichzelf beginnen wassen.

Met een grote handdoek rond haar lichaam gewikkeld wandelde ze naar buiten en opende haar sportzak om er propere kleren uit te nemen. Nog nooit had ze zich geschaamd voor haar lichaam en ze was dan ook niet van plan om daar die dag mee te beginnen. Ze begon zich af te drogen, met haar gezicht naar de muur gericht, zonder haar best te doen haar lichaam te bedekken. Een donkblauwe jeans werd over haar billen getrokken en over haar schouders drapeerde ze een oversized bordeaux wollen trui die lang een kant halverwege haar schouders hing. Op haar sokken wandelde ze richting de wasbak, waar ook een machine hing om je handen droog te blazen. Dat was het enige mechanisme dat haar op dat moment kon helpen met haar haar droog te krijgen. Heel elegant ging ze onder de warme lucht hangen. Na een tijdje gaf ze het op, trok haar schoenen aan, nam haar tas en wandelde de kleedkamer uit. Achter de deur wachtte ze op Avarice.

©

_________________
   
I don't need a weapon, I am one.”
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek

Moodboard:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Strength comes from within    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Strength comes from within
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: The Suburbs :: Sports Center :: Sports Hall-
Ga naar: