INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 [Closed] Sucker for pain

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Silas Hudson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 9

Character Profile
Alias: Superbia
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: [Closed] Sucker for pain   za nov 11, 2017 2:57 pm

When it feels like the world has gone mad.
Wanneer hij niet in één of andere club of bar te vinden was, kon je hem vinden in het huis was hem toegewezen was de dag dat hij naar Sundberg kwam. Ergens vond hij het wel prima, het was vele malen beter dan zijn appartementje in New York City, al moest hij toegeven dat hij de drukte van zo’n enorme stad wel een beetje mistte. Er waren meer mensen die hij kon beïnvloeden met zijn zonde dan in een dorp wat langzaam maar zeker vol begon te stromen met mutanten. Het idee om door te trekken naar een andere grote stad was in zijn hoofd opgekomen. Parijs, Londen, Berlijn, Madrid. Er waren genoeg keuzes hier in Europa. Wanneer men achter het bestaan van dit mutanten-dorp zou komen, dan zaten ze hier als ratten in de val. Toch was er iets wat hem voorlopig nog hier hield, namelijk het geweten dat het niet lang meer zou duren voordat hij de andere zondes weer zou zien. Genosha was niet meer, en het liefst zou hij hen in hun gezicht willen wrijven dat hij gelijk had gehad. Dat ze naar hem hadden moeten luisteren. Niet dat het hem zo geweldig af was gegaan op het vaste land, maar dat hoefde ze niet te weten.

Het was een kwestie van tijd voordat ze hier zouden zijn, en na wat subtiel rondvragen bij de mensen die over het indelen van de huizen gingen had hij wat voor elkaar gekregen. Wat een verrassing zou dat straks zijn, als ze hem straks weer zouden zien. Silas was boven toen hij de deur hoorde, iets wat alleen maar kon betekenen dat er een nieuwe inwoner van het huis was, misschien wel meerdere. Een kleine grijns werkte zijn weg op zijn gelaat waarna hij kort zijn mouw recht trok en de trap naar beneden afdaalde. “Well, well, well,” zei hij terwijl hij de andere geamuseerd aankeek. “Long time no see, laten we maar zeggen?” voegde hij eraan toe terwijl hij met een klein sprongetje de laatste trede oversloeg en naar zijn nieuwe huisgenoten keek.
[Outfit]
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kira Moretz
avatar
Class 3
Aantal berichten : 52

Character Profile
Alias: Gula
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Sucker for pain   za nov 11, 2017 11:52 pm

N
ieuwe plek. Niet een heel eiland om te terroriseren maar een heel stadje. Mooi toch? Niet één kantine met een beperkte keuze aan voedsel, nee. Een verzameling van restaurants en supermarkten en kraampjes etc. Nog mooier! De reis naar Sundberg was vermoeiend maar ze zat boordevol energie toen ze bij hun bestemming aankwamen. De hele toestand van Genosha had haar weinig gedaan. Zowel fysiek als emotioneel. Het had erger gekund. Ze waren er allemaal nog dus er was zelfs wat te vieren wat dat betreft. Misschien ook wel een proost op het feit dat het anderen waren die het eiland in een complete puinhoop hadden achtergelaten en het niet hun schuld was! Wonderbaarlijk toch? Waren ze niet de meest voorbeeldige mensen die je je kon voorstellen? Jaa precies, perfect.

Voordat ze naar hun nieuwe huis werden gebracht had Kira de chauffeur overgehaald om nog langs de supermarkt te rijden. Hij had niet echt een keuze tho, hij werd nogal gedwongen. En Kira kreeg dat soort dingen altijd voor elkaar. De rest was het er gelukkig mee eens tho. Eten was een must have voor hun nieuwe thuis en ze wisten allemaal dat Kira dat honderd procent onder controle had. Jez en Theo hadden besloten alleen in een huis te gaan, dus dan hadden hun lekker pech want dan kregen ze niks lekkers van Kira. Maargoed ze telde de dagen al af voor wanneer die twee op de stoep kwamen te staan omdat ze per ongeluk hun huis in de fik zouden hebben gezet. Het zou hoe dan ook een keer gebeuren met die twee. 

Nadat Kira drie tassen vol boodschappen met meer voedsel dan haar bagage zelf had meegenomen konden ze pas naar het huis toe. Het paste nog net in de auto. De chauffeur parkeerde de auto voor het huis en ze stapte enthousiast uit de auto om het huis te bekijken. De spullen kwam wel ze moest eerst even kijken.  En sowieso mocht de rest dat gewoon naar binnen dragen. Ze opende de deur en tot haar grote verbazing keek ze ineens in de ogen van Silas die net de trap kwam aflopen. “Well, well, well,” kwam eruit. Kira ademde dramatisch in en stoof meteen op hem af om hem te omhelzen. “Silas” kwam er opgelucht uit. Het was fijn om hem weer te zien, en om te zien dat hij er goed uitzag. Ze gaf hem een kus op zijn wang en liet hem toen weer los. Ze keek hem met een verbaasde grijns aan na zijn zin.  “Je hebt alle fun gemist!” zei ze en lachte hem een beetje uit. “Tjonge jonge ik heb honger. Als iemand mijn boodschappen naar binnen brengt wil ik wel koken voor iedereen. Kitchen meeting!” zei ze en hield haar vinger omhoog waarbij ze meteen de keuken in liep. Mooi groot, met een kookeiland en veel aanrecht ruimte. Hier kon ze wel iets mee. 


outfit
_________________
Living with me is like having dinner for two.

But just for me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aëshma-Daëva Vontalis
avatar
Class 3
Aantal berichten : 49

Character Profile
Alias: Luxuria
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Sucker for pain   wo nov 22, 2017 11:03 amD
e deur van de auto was open blijven staan op het moment dat Kira bijna met een sprintje naar de voordeur was bewogen. Glimlachend keek hij zijn aangenomen zusje na, de enige waarmee Aësh redelijk goed mee om kon gaan. Jezebel was altijd zijn maatje en zou dat altijd blijven, maar Kira was als een echte zus. Zoals gebruiktelijk was Kira enkel even vergeten dat er meer spullen waren die naar binnen moesten dan enkel zijzelf. Samen met de andere vulde hij zijn handen met tassen waarna hij zich met de gebruikelijke zelfverzekerde tred naar de voordeur liep. Kira was al doorgerend naar haar nu al favorieten plek. ’Goed geregeld broertje,’ begroette hij Silas terwijl hij zijn tassen neerzette en zijn armen opende voor een broederlijke omhelzing. ’Goed je weer te zien. Hoe completer, hoe beter,’ knipoogde hij naar Silas terwijl hij hem net iets te hard op zijn rug klopte. Met enkele van de goed gevulde boodschappentassen liep hij verder naar de keuken. ’Kira, lieverd. Als jij nu aan het koken slaat halen wij alles binnen. Vind je vast niet erg,’ glimlachte hij naar haar terwijl hij de tassen bij haar op de grond zette. Er vanuit gaande dat Kira hier absoluut geen weestand aan zou bieden, liet hij zijn favoriete kokkin voor zichzelf en liep door naar de woonkamer. De woonkamer was groot, met al even grote banken en meubelen. Gesierd met een haard glimlachte hij goedkeurend. Zijn eigen nieuwsgierigheid bracht hem terug bij de trap, liep om zijn broers en zussen heen en ging op de eerste verdieping op onderzoek uit. In de luxe van het huis waren meerdere badkamers aanwezig, inclusief enorme slaapkamer met hemelbed, bank en salontafel. ‘Daddy’s home,’ glimlachte hij goedkeurend terwijl hij in de deuropening stond en zijn armen over elkaar sloeg.
_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Closed] Sucker for pain   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Closed] Sucker for pain
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Closed - I am flesh and I am bone.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: The Suburbs :: Housing Units-
Ga naar: