INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Ain't no angel.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 223

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Ain't no angel.   za nov 11, 2017 10:18 am

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

De bar had hij al eens bekeken, maar toen hij daar enkele nachten geleden buiten liep, hoorde hij gedreun verder in de straat. Die dag had hij het genegeerd en was hij verder naar huis gewandeld. Vandaag was hij dat niet van plan en ging hij rechtstreeks naar die plek. Hij bekeek zichzelf in de spiegel en deed nogmaals een poging om zijn haar model te brengen. Echter was het net iets te lang en het zag er naar uit dat het niet echt veel zin had om te blijven liggen zoals Levi het zelf wou. Hij nam het jeansjasje dat aan de kapstok in de badkamer hing en trok het aan. nog één keer bekeek hij zichzelf en besloot dat het zoo maar goed moest zijn. Met een speelse grijns rond zijn lippen nam hij zijn spullen  van het tafeltje bij de deur en stapte naar buiten, de nacht in.

Met behulp van zijn oren vond hij gauw de weg richting de club. Een aangename bas kwam hem tegemoet. Hij knikte naar de uitwipper en wandelde rustig naar binnen. Hij was niet zomaar naar hier gekomen om te feesten. Genosha had hem op gebied van dames niet bepaald geholpen, het was allemaal wat stil gevallen en hij hoopte dat Sundberg hem gunstiger ging zijn. Een vriendelijke, maar geamuseerde glimlach had zich rond zijn lippen onttrokken wanneer hij de menigte binnen wandelde. Zijn lichaam had zich een weg richting de bar gebaand. Daar stak hij simpelweg zijn pink op en niet veel later plaatste ze een pintje voor zijn neus. Hopelijk was het bier dat te drinken viel en niet van dat plat bier. Na zijn eerste slok knikte hij tevreden en vervolgde zijn pad, de drukte in.

Het duurde niet zo heel lang voor hij enkele knappe dames tegen kwam en de knapste van hun een knipoog toe wierp. Hij trok zijn rechtermondhoek omhoog en liep verder. Hij was een absolute flirt en hoopte dan ook om hier een meisje te vinden dat maar al te graag mee flirtte. Het deel van de zaal waar hij zich nu bevond was drukker. Om zich een verder te kunnen bewegen en dus iemand op een vriendelijke manier weg te duwen, plaatste hij zijn handen rond het middel van een meisje en glimlachte eens naar haar voor hij zich langzaam verder bewoog.

390 words, open


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek


Laatst aangepast door Levi Ethan Bast op ma dec 25, 2017 10:54 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Wren Máraz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 263

Character Profile
Alias: The Dictator
Age: 16 years
Occupation: Lazy student
BerichtOnderwerp: Re: Ain't no angel.   za nov 11, 2017 2:05 pm

Er bestond niet zoiets als rustig aan doen in een club. Dat was een afspraak die Wren al een hele tijd terug had gemaakt met haar vrienden. En ook al was ze pas net een week of wat in Sundberg, ze was niet van plan die woorden terug te nemen. Wren had dan ook al flink wat achterover geslagen en ze stond al een flinke tijd op de dansvloer. Aan de bar zitten voor meer dan tien minuten was voor losers, of mensen die echt niet meer konden staan.
Dat ze hier alleen was mocht de pret niet drukken: Wren had besloten dat het nutteloos was om eerst te proberen vrienden te maken, want dan zou ze pas over een jaar of wat kunnen gaan feesten. Het sociale leven was niet altijd makkelijk als je een bitch was, maar Wren had zich daar al een eeuwigheid geleden overheen gezet.

Haar huidige probleem was dan ook niet dat ze niemand had om tegen te praten, - alsof je iemand kon horen over de muziek heen - nee, het probleem was dat ze geen drank had. En de weg naar de bar was een lange en gevaarlijke, als je haar spectaculaire 1m51 meenam in je redenaties. Wren was echter niet de persoon om zich bij zulke tegenslagen neer te leggen, dus begon ze in haar nabije omgeving naar oplossingen te zoeken. Misschien een gewillige jongen in de buurt die wel een drankje voor haar zou regelen? Drankjes die ergens onbewaakt stonden?
Maar ze had geluk; nog voor ze kon proberen iemand een drankje te ontfutselen diende zich de perfecte kans aan. Een jongen probeerde haar voorbij te gaan en legde daarbij zijn handen rond haar middel. Of hij knap was kon ze niet echt goed zien; de club was donker en hij torende een flink aantal centimeters boven haar uit. Ze zag nog wel een glimlach, maar zijn gezicht was lastig te bestuderen door het flikkerende licht van de stroboscoop. Wren ging er echter vanuit dat mensen die zoveel zelfverzekerheid hadden, om iemand zomaar aan te raken en zo te glimlachen, simpelweg niet lelijk konden zijn. En daarbij, mensen die met een approach als deze de club in kwamen, die hadden vast wel wat centjes over voor een extra drankje.

En Wren moest en zou dat extra drankje hebben.
Voordat de jongen weg kon lopen legde ze haar eigen handen over die van hem en probeerde hem mee te krijgen met dansen. 'Kom op, je gaat daar achterin echt niks beters vinden dan hier!' Wren stond bij een grotere groep met meisjes, waar ze zich in eerste instantie al bij geschaard had onder de assumptie dat groepen meisjes meer jongens aantrokken en daarmee ook de kans op gratis drank verhoogden. Dit was eigenlijk de enige vorm van hogere wiskunde die Wren toepaste, maar meestal wel met succes. Zelfs als de jongen niet per se gelijk voor haar zou blijven, zou hij het vast niet erg vinden om ook nog wat andere mensen in de groep te checken.
Wren besloot te proberen zijn aandacht maar even vast te houden, hoewel ze niet stopte met dansen. 'Ik ben Wren! Wie ben jij?' Dat ze een mutant was en van het gebombardeerde Genosha kwam zou ze wel bespreken als ze nog drie biertjes achter de kiezen had. Het maakte vanavond niet uit wat er gebeurd was, zolang het maar leuk was!

OOC: Ik hoop dat je er wat mee kan : D Moet weer even inkomen~

_________________

Credits to Ems <3
Dat GIF <3:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 223

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Ain't no angel.   za nov 11, 2017 7:11 pm

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Het meisje waar zijn handen zich rond hadden gesloten was zeker 30cm kleiner dan hem. Iets wat haar er heel schattig uit liet zien, waarschijnlijk zonder dat haar bedoeling was. Ondanks dat het zo donker in de club zag hij wel meteen de felle kleuren van haar haren. Het was gedurfd en onrechtstreeks bracht hij dat in connectie met haar karakter. Hij ging er dan maar vanuit dat ze in het algemeen een durfal was. Het was nu eenmaal iemand die het uiterlijk nogal gauw linkte aan het karakter van de persoon in kwestie. Hij was bovendien ook naar de club gekomen om hopelijk met een meisje naar huis te gaan. Het feit dat deze dame hem zelf al tegen hield door haar handen op de zijne te leggen kon positief zijn. Toch had Levi uit ervaring geleerde dat vrouwen soms nogal complex ineen zitten en dat foute signalen nog al snel gegeven konden worden.

Onder zijn handen voelde hij hoe het meisje begon te dansen. Hij maakte dan maar gebruik van situatie om zijn de beste danspasje die hij in de schoenen had naar boven te gooien. Helaas moest hij wel toe geven dat dansen niet een van zijn talenten was. Hij verstond haar maar net door de luide muziek die door de boxen knalde. ”Dan blijf ik wel hier staan,” hij boog zich wat voorover om zijn stem dichter bij haar oren te brengen. Hij stond nog steeds achter haar, maar daar stond hij wel goed. Ze was namelijk klein genoeg om gemakkelijk over haar heen te kunnen kijken. Dat deed hij dan ook om alle meisjes waar ze bij stond eens te bekijken. De meeste bevielen hem wel en dus werd het onrechtstreekse aanbod steeds aantrekkelijker. Een halve glimlach ontplooide zich rond zijn lippen. Hij nam enkele slokken van zijn bier wanneer ze zichzelf voorstelde. ”Levi,” antwoordde hij kort, net luid genoeg dat ze hem zou verstaan.

”Wat brengt jou hier?” vroeg hij. Eigenlijk had hij ook niet echt veel zin om verder op zoek te gaan naar een meisje dat iets of wat interesse toonde dus ging hij proberen er het best van te maken met Wren. Hij besloot ook zijn vrije hand van haar middel te halen. Door het korte gesprek was hij al helemaal vergeten dat zijn hand daar nog steeds lag. Met een glijdende beweging trok hij het terug naar zijn eigen lichaam toe, haar zacht strelend. Levi was niet de persoon die er graag gras over liet groeien. Nog steeds bewoog zijn lichaam zachtjes mee op de ritmische muziek. De verschillende kloppende harten van alle mensen in de zaal waren uit het ritme van de muziek wat het voor men wat lastiger maakte, toch probeerde hij zich op de eigenlijke muziek te concentreren. Op die manier was hij in staat om het constante kloppende geluid naar de achtergrond te verbannen.

478 words, wren


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ain't no angel.   

Terug naar boven Go down
 
Ain't no angel.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Town Square :: Club-
Ga naar: