INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Troublemaker doppelgänger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 428

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Troublemaker doppelgänger   za dec 23, 2017 11:03 pm

Pyralis bloeide op onder aandacht, welke soort aandacht kon haar relatief weinig schelen zolang het maar op haar gericht was. Victors giftige woorden gelden als aandacht maar ook Levis observerende blik voelde voor haar zo aan al had die laatste wel een steentje voor aangezien ze vrij zeker was dat ze diens aandacht ten alle tijden zou kunnen trekken. Al kwam dat blijkbaar doordat ze vrouwelijk en knap was. Een grinnik verliet haar mond samen met een korte blik die zei ’Oh ja, dat verklaart alles,’. Van de brunet voor haar – die zich er niet voor schaamde om haar de deur te wijzen, was ze daar niet zo zeker van dat ze zomaar zijn aandacht zou kunnen trekken en het bezorgde haar een zeer ongemakkelijk gevoel. Haar ogen flitste zijn richting uit wanneer hij haar zonder enige schaamte meldde dat ze mocht vertrekken en ze besefte maar al te goed dat ze zichzelf maar net had tegengehouden van een ledemaat van de jongen af te nemen. Haar vingertoppen tintelden en de moleculen rondom haar vibreerden in sync met haar irritatie. De brunet haalde het bloed vanonder haar nagels en normaal was ze degene om geamuseerd mee te deinen op dat soort golf maar er kwam een punt waarop het niet meer zo schattig was als voorheen. Ze had al meer mensen voor minder ontdaan van een kilo of twee. ”Ik zou stoppen nu je voorsprong hebt Victor, je komt aardig dicht bij een grens die je niet wilt overschrijden,” haar stem was koud en elke vorm van amusement waren er uit verdwenen. De woorden verlieten haar mond en net zo snel was de grijns weer terug, ”Maar ik hou je zeker niet tegen je eigen advies op te volgen,” vertelde ze hem in een stem die weer haar vorig timbre bevatte, nog steeds kil maar net iets minder dreigends.

Andere activiteiten waren voor later daar het nu nog veel te licht was en ze beklaagde zich kort dat Kallista zo veel nood had gehad aan een dutje voor ze haar aandacht vestigde op de andere jongen wiens hoofd vanachter de hoek kwam. Haar wandeling naar de keuken was kort maar het gaf haar net voldoende tijd om zichzelf weer helemaal te kalmeren ”Betekenis voor Kalli,” de naam droeg een bitterheid maar ook een zekere affectie hoofdzakelijk gedragen door nieuwsgierigheid. De klanken zweefden in de lucht terwijl ze alle mogelijke opties door haar hoofd liet glijden en geamuseerd haar hoofd schudde. Kallista die enigszins interesse toonde in mannen was iets nieuws en ze wist niet goed wat ze ervan moest denken maar ze ging hoe dan ook proberen om zo veel mogelijk te weten te komen van de lieve jonge man die de andere persoonlijkheid had binnengesleept zoals een kat een muis naar huis bracht. Met de glazen in haar hand viel haar blik op het lichaam dat zich terug in de richting van de leefruimte zag bewegen en zijn antwoord werd op haar beurt beantwoord met een knipoog die meer dan enkel een deel van een boek sprak. De ondertoon van zijn stem had haar doen grijnzen maar diezelfde krul van haar mondhoeken werden snel naar beneden gehaald wanneer ze de andere persoon zich zag neerplaatsen. Alcohol werd uitgegoten en leugens – of halfwaarheden, werden verteld. Terwijl Victor vasthield aan het idee dat hij de waarheid sprak leegde Pyra in enkele slokken het glas dat voor haar neus stond maar net als bij Levi verliet een grinnik haar mond. Terwijl zij opnieuw naar de fles reikte en de vloeistof wat deed rondzwikken in de fles voelde ze Levis hand over haar bovenbeen glijden. Met een speelse blik richtte ze haar ogen op die van hem terwijl ze haar glas opnieuw voorzag van een bodempje en de fles met een simpele beweging terug op tafel plaatste. Haar gedachten gleden naar enkele herinneringen maar een andere stem dan die in haar gedachten trok haar terug naar het heden, ”Goed voor je, liegen is niet ok,” meldde ze Victor wanneer ze haar blik opnieuw op hem richtte, sarcasme was zwaar te horen in haar stem maar het had niets te maken met humor, eerder met het feit dat ze nog steeds onzeker was over de band tussen hem en Kallista.

Levi stelde voor om hun tassen te gaan wegplaatsen en bleef rustig zitten waar ze zat terwijl beiden zich verplaatsten naar de andere ruimte. De fles liet ze even dansen tussen haar vingers voor ze nog enkele vingers toevoegde aan haar glas, nieuwsgierigheid was echter sterk dus met het glas in haar hand verplaatste ze zich een beetje door de ruimte om iets te kunnen opvangen van de het gesprek tussen beide mannen. Tegen de tijd dat zowel brunet als zwartharige terug de keuken binnenkwam zat ze terug waar ze haar achtergelaten hadden, een scherpe grijns op haar gezicht en een lichte tinteling in haar hoofd, wat te verwachten was na de snelheid waarin ze dat tweede glas achterover gegoten had. ”Ik laat de rest van de alcohol voor jullie,” melde ze tegen de twee terwijl ze naar de fles – die reeds aanzienlijk geleegd was, wees en met een helle klank landde haar hielen op de tegels van de vloer, ”Ik heb andere dingen te doen,” vervolgde ze met ene grijns die alles zei dat er te zeggen viel. ”Levi,” zei ze als manier van afscheid nemen eenmaal ze haar lippen tegen zijn mondhoek geplaatst had, ”Victor,” zei ze vervolgens met nog minder warmte in haar stem dan bij de andere jongen, terwijl ze haar scherpe nagels eens door zijn haar haalde alsof hij een hond was waarvan afscheid genomen moest worden. Met een vrolijke tred in haar stem vervolgde ze haar weg naar de voordeur om die snel achter haar toe te trekken voor ze haar blik liet vallen op de goudkleurige cijfers naar de omlijsting. Een koude lach die een hele dosis humor bevatte verliet haar mond voor ze haar weg naar het centrum vervolgde.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Troublemaker doppelgänger   zo dec 24, 2017 11:25 am

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Het pittige gesprek tussen Victor en Pyralis bleef door gaan en dat leek hem het uitgeschreven moment om de kamer te verlaten. Ondanks dat hij wel eens hield van een pittige gevecht zag hij dat veel liever tussen twee mannen dan tussen een man en een vrouw. Ook was het niet zijn gevecht om bij te blijven staan. Hij stond er volledig buiten en ging zich er dus ook niet mee moeien. Met een steeds aanwezige grijns rond zijn lippen was hij naar de keuken gewandeld en had ook de andere gevraagd wat ze wilde hebben als hij eenmaal het gevoel kreeg dat het gekibbel wel wat ten einde was gekomen. Nadat Pyra de glazen had genomen had hij ze volgeschonken en voor hun neus geschoven. Zijn lippen omringde de dunne rand voor hij wat vloeistof naar binnen goot. Met een nieuwsgierig blik keek hij over de rand heen naar Victor. Ze gooiden hem misschien wat voor de leeuwen, maar had hij er spijt van? Neen. Hij begon zich stilaan de voelen als een tweede beschermer voor Kallista en dus was hij wel eens benieuwd hoe het nu allemaal in elkaar zat.

De jongen leek hem aardig genoeg en hij zag eruit alsof hij geen vlieg kwaad zou doen, toch nam hij het zekere boven het onzekere en verzocht hem om hun tassen bij de trap te gaan zetten. Hij leek niet tegen te pruttelen en volgde hem zonder onmiddellijke vragen te stellen. Beide lieten ze hun tas op de grond vallen voor Levi zich op een dreigende manier opstelde. Victor leek het allemaal niet zo goed te begrijpen. Een grinnik rolde over zijn lippen naar buiten bij zijn woorden die hij op een lachende manier had uitgesproken. Hij was al terug op weg naar de keuken, maar draaide zich maar al te graag terug om. ”Het is gewoon een waarschuwing Victor,” begon hij met een vriendelijk stem die een grinnik als ondertoon bevatte. ”Ik verwacht niet dat je zoiets zal doen,” voegde hij er met en knipoogje aan toe. Samen vervolgde ze hun pad terug naar de keuken. Ze zouden het samen nog wel goed kunnen vinden dacht hij. Natuurlijk als hij geen stommiteiten zijn begaan.

Eenmaal terug in de keuken was het hem niet ontgaan de fles drank al flink verminderd was. Een scherpe grijns stond rond haar lippen getekend en Levi fronste op een vragende manier mijn wenkbrauwen. ”Dat is vriendelijk van je,” wierp hij haar licht sarcastisch toe, doelend op hoe leeg de fles ondertussen wel al niet was. Haar hoge hakken raakte met een scherp geluid de grond en hij volgde haar bewegingen terwijl ze zijn richting uit kwam. Er was meestal maar een reden waarom Pyralis uit het niets zou vertrekken, maar dat liet hij even in het midden aangezien hij er geen bewijzen nog zekerheid rond had. Haar lippen raakten zijn mondhoek nadat ze zijn naam had gezegd. ”Pyra” antwoordde hij haar op een fluistertoon. Wanneer ze naar hem toe leunde legde hij rond zijn arm over haar onderrug, maar liet haar onmiddellijk terug los wanneer ze verder wandelde. Vervolgens ging ze naar Victor waar ze op een killere manier afscheid van nam. Haar lichaam bewoog zich richting de voordeur. Levi keek over zijn schouder heen nog steeds een lichtjes vragende blik op zijn gezicht.

Met het nodige geluid viel de zware deur in zijn slot. Levi trok niet-wetend zijn schouders op en wandelde verder de keuken in waar hij zich op de tableau van het kookeiland heen. De fles nam hij in zijn handen en schonk zijn glas nog eens halfvol. Hij stak de fles naar Victor uit om hem uit te nodigen ook nog wat te drinken. ”Nu kan het feest echt beginnen,” zei hij enthousiast. Ze waren nu met z’n tweeën zonder een vrouw, door konden ze maar beter van profiteren. Hij keek naar buiten en even bleef zijn blik daar hangen voor hij met een zachtjes gekanteld hoofd naar het koffiezetapparaat voor hem keek. Weer schoot zijn blik naar buiten. Het uitzicht kwam hem zo bekend voor dat het lichtjes beangstigend werd. Het duurde echter niet lang voor zijn frank op de grond viel. Ze hadden ingebroken in het huis waar ze nu in geplaatst waren. Bijna direct verscheen er een grijns rond zijn lippen wanneer hij het door had. ”Kallista huh?” vroeg hij hem tussen de soep en de patatten door. ”Mooie vangst,” voegde hij er al lachend aan toe. Hij richtte zijn blik op de jongen. ”Maar hoe zit dat nou precies?” vroeg hij hem voor hij nog een slok van zijn glas nam. Stiekem hoopte hij dat Victor hem wat meer details zou gunnen nu het vijandige gedrag wat uit de kamer verdwenen was.

788 words, house 69


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Victor Valdés
avatar
Class 2
Aantal berichten : 100

Character Profile
Alias: Gato
Age: 19
Occupation: Student geneeskunde
BerichtOnderwerp: Re: Troublemaker doppelgänger   za dec 30, 2017 3:55 pm

Victor had die woorden net bedoelt zoals ze eruit kwamen. Pyralis mocht van zijn part verdwijnen voor de rest van de avond, elke avond for that matter zodat hij haar niet meer moest zien. Nee, hij voelde zelfs geen sprankeltje mogelijke vriendschap met dit meisje en hij was echt niet bang om dat te laten zien ook. Haar woorden zorgde ervoor dat een van zijn mondhoeken omhoog trok, moest hij nu echt bang krijgen. Hij had nog een gevatte comeback klaar, maar hij besloot zijn mond maar gewoon te houden. In de hoop dat ze dus degelijk zou gaan vertrekken in plaats van hier te blijven rond hangen en de sfeer helemaal te verzieken. Kort staarde hij naar zijn glas, een aardig leeg glas jammer genoeg. Niet dat hij deze liquid courage nodig had om zo zijn gang te gaan tegen Pyra, want legit echt niet, maar het werd wel eventjes tijd om bij te vullen.

Leugens vertellen over zijn band met Kallista, waarom zou hij? Dat was iets wat hij echt nooit in zijn leven ging doen ondanks wat de twee hier hem ook zouden voorschotelen. Nee, hij was zeker niet het soort persoon dat de waarheid ging verdraaien. Het was gewoon een feit dat hij en Kalli enkel vrienden waren, puur omdat hij ook werkelijk geen idee had van wat hij werkelijk voelde voor het meisje. Dus nee, een leugen was het zeker niet als hij enkel vertelde dat hij bevriend was met haar en niets meer. Kort rolde hij met zijn ogen bij haar opmerking, waarom maakte ze dit alles toch zo moeilijk? Waarschijnlijk puur omdat ze genoot van andere mensen de draak te steken, maar evengoed irriteerde hij zich mateloos aan haar gedrag. Dus ja, hij was maar wat blij toen Levi vroeg hij mee hun tassen wilde weg zetten. Eventjes een break van Pyralis had hij op dit moment echt wel nodig. Al veranderde de gehele situatie alweer vlak nadat hij zijn tas op de houten grond had laten vallen. Levi had zich heel plots dreigend opgesteld, al was het niet meteen iets wat hem angst inboezemde het verwarde hem alleen maar. Waar de plotse waarschuwing van de knul vandaan kwam snapte hij niet. Ja, hij en Pyralis dat boterde niet en dat was duidelijk maar dat hij haar werkelijk wat aan zou doen? Nee, dat zou hij echt niet kunnen. De kans dat hij al iemand echt pijn zou durven doen was werkelijk onbestaande. Tenzij misschien eens een spin die hij per ongeluk had dood gemaakt, hij had toen de intentie gehad om het beestje buiten te zetten maar hij had het glas waarmee hij het dier wilde vangen per ongeluk op een van de poten van de spin gezet en die was afgebroken. Maar goed, details. Kort schudde hij zijn hoofd om het beeld uit zijn hoofd te krijgen. Levi had zich even kort nog omgedraaid en nog wat gezegd, iets wat Victor positief op nam en waardoor er dus weer een glimlach verscheen op het gezicht van de bruinharige jongen.


Terug in de keuken aangekomen had Pyra zich duidelijk vermaakt met de fles, waar nog maar de helft leek in te zitten. Niet dat hij ook maar iets anders had verwacht. Het nieuws dat ze vertrok klonk echter als muziek in de oren, en de glimlach op zijn gezicht werd zelfs een tikje breder. Het helse geluid van hakken die de grond raakte zorgde er kort voor dat er kippenvel op zijn armen ontstond. ‘Veel plezier.’ Sprak Victor op een haast vriendelijke toon wanneer het meisje langs hem liep, en haar nagels kort door zijn haren liet gaan. Nog eventjes volhouden en dan was ze weg. De drang was groot om haar hand weg te slaan, maar hij wilde niets in het gedrang brengen nu. Wie weet zou ze anders nog wel gaan blijven, daar had hij echt geen zin in. De deur ging met het bijbehorende geluid dicht en voor even haalde hij opgelucht adem. Eindelijk verlost!


Victor zette zich rustig neer op de stoel waar hij eerder ook op had gezeten voor even moest hij lachen om de woorden van de andere die de fles ook nog eens uitnodigend naar hem uit stak. Victor nam ze natuurlijk aan en goot zijn glas voor de helft vol voor hij de glazen fles weer terug zette op het eiland. ‘Ik dacht dat er nooit een einde aan ging komen.’ De opluchting in Victor zijn stem was duidelijk hoorbaar. Nee, hij dacht echt dat hij voor de rest van de tijd met Pyra opgescheept zou zitten. Dan zou dit huis meteen tot een oorlogsveld worden verklaard! Een tijd lang staarde Victor gewoon voor zich uit, niet naar een bepaald object specifiek. Maar hij was aan het genieten van de stilte die er even in de keuken hing. Iets naar wat hij had verlangd vanaf het moment dat Pyra haar mond had open getrokken. Even haalde hij diep adem, voelde hij de kalmte zijn lichaam weer binnen kwam. Het was Levi die weer begon te praten en natuurlijk bracht zijn huisgenoot Kallista op. Kort wreef hij door zijn eigen haar en nam nog een slok van het glas. ‘Hoe zit wat nu precies?’ Kort trok hij zijn wenkbrauw op. ‘Ik zeg het je man, we zijn enkel vrienden niets meer.’ Sprak hij al wat meer relaxt. Waarom er op blijven hameren als er werkelijk niets anders aan de hand was? ‘En jij en Pyra dan hm? Niet dat het nog niet duidelijk genoeg is.’ Lachte hij kort.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Troublemaker doppelgänger   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Troublemaker doppelgänger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: The Suburbs :: Housing Units-
Ga naar: