INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Closed - A hungry stomach makes a soft prayer.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kirby Moreo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 26

Character Profile
Alias: /
Age: 13
Occupation:
BerichtOnderwerp: Closed - A hungry stomach makes a soft prayer.   ma nov 06, 2017 1:07 pm


De jongen lang met zijn buik op het bed en zijn benen hingen wat in de lucht heen en weer te wiebelen. Voor zijn neus lag er een boek waar zijn ogen geconcentreerd naar aan het kijken waren. Ondanks dat het buiten een redelijk mooie dag was, had hij geen zin om naar daar te gaan. Normaal ging de jongen graag naar buiten en was hij daar veel te vinden, maar met de stroom van nieuwe mutanten bleef hij liever binnen. Hij had geen zin om ze tegen te komen en ontweek ze allemaal liever. Het boek was gelukkig spannend genoeg om te blijven lezen en als hij geen honger had gekregen, was hij vast niet van het bed afgekomen.

Toen zijn maag eenmaal begon te klagen sloeg hij zijn ogen twijfelend op de deur. Kirby kon altijd naar beneden gaan om te zien of er iets in de kasten zat, maar het feit dat dit niet hun oude huis was hield hem tegen. Liefst wachten hij tot zijn papa weer terug was en hij eten maakten, maar hij had gewoon teveel honger om het te blijven negeren. Zo lang woonde ze daar nog niet, als hij zich goed herinnerde was het nog geen week en de plek voelde nog niet aan als een thuis voor hem. Hij miste zijn vorige woning en zijn vorige kamer, toen hij hij ten minste alleen slapen, gezien hij nu een kamer moest delen met papa. Het maakte daar wonen het er niet beter op, enkel erger. Met een diepe zucht sloeg hij het boek uiteindelijk dicht om rechtop op het bed te gaan zitten en vervolgens recht stond en naar beneden ging.

Zonder aandacht te schenken aan de andere persoon in het huis wandelde hij naar de keuken. Heel de weg zorgde hij ervoor dat hij strak voor zich uit keek en misschien iets te hard zijn best deed om de andere te negeren. Schaamteloos opende hij de ijskast die dat hij moest delen met de andere mensen in het huis en liet zijn ogen glijden over alles wat er was. Er was zeker genoeg, maar veel moest nog worden klaargemaakt en koken was één van de vaardigheden die hij nog niet onder de knie had. Als zijn papa thuis was geweest had hij aan hem kunnen vragen om pannenkoeken te maken of iets anders, maar helaas was hij op het werkt. Met een diepe frons en terwijl hij zachtje op zijn onderlip beet, gooide hij de deur van de ijskast weer dicht.  VOOR Joseph Arevalo
"We are all a little broken. But last time I checked, broken crayons still color the same."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - A hungry stomach makes a soft prayer.   vr dec 01, 2017 2:34 pm

Het was pas toen Joseph dezelfde zin ongeveer vijf keer had gelezen zonder hem te snappen dat hij zich er echt bewust van werd dat het hoog tijd werd voor een pauze. Zijn brein was er voor nu eventjes klaar mee.
En dus klapte hij even zijn laptop dicht en stond hij op van zijn bureau, een klein tweedehandsje dat behoorlijk vol stond. Joseph was nog steeds niet echt in staat een woonruimte als permanent te ervaren met als gevolg dat alles in deze kamer goedkoop, minimaal en/of makkelijk te verhuizen was. Zijn bed was een matras op pallets (stijlvol wit geverfd, dat wel, en met een marineblauw dekbed, hij was geen barbaar), bijvoorbeeld, en zijn kledingkast strak en eenvoudig. Op de een of andere manier werkte het. Doordat alles strak, sober en in vergelijkbare tinten was viel het maar deels op dat Joseph zijn kamer zo in had gericht dat hij ieder moment zonder al te veel verlies kon vertrekken.
Misschien was Sundberg permanent. Hij rekende er niet op.

Hij slenterde de kamer uit en besloot wat te eten. Iets van fruit, of zo. Als het goed was had hij ergens nog wat druiven in de koelkast.
Het bleek dat hij niet de enige was met dat idee; de zoon van zijn huisgenoot sloot net de deur van de koelkast weer dicht toen Joseph binnenkwam. Kirby was natuurlijk evengoed een huisgenoot, maar met iemand samen leven die zoveel jonger was toch anders dan de interactie die hij met diens vader had. Echter, Joseph liet dat niet echt merken. Hij had de indruk dat de jongen niet buitengewoon blij was met de situatie en legde er zelf daarom niet teveel nadruk op.
“Hey, Kirby,” groette hij. Hij kwam ernaast staan en opende de koeling weer, om tussen de producten te zoeken tot hij het plastic doosje had gevonden met een stukje tape met in balpen "Joseph ; )" erop bij wijze van label op de deksel, en de tros blauwe druiven erin, die hij pakte en op het aanrecht zette. Hij trok er een klein trosje vanaf en keek om.
“Wil je ook?” vroeg hij, terwijl hij het trosje even onder de kraan afspoelde. Joseph maakte zich eigenlijk niet zo’n zorgen om dingen als pesticiden, maar toch was het gewoonte om fruit even schoon te maken. Je at druiven immers met schil en al en had geen idee waar ze geweest waren.

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kirby Moreo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 26

Character Profile
Alias: /
Age: 13
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Closed - A hungry stomach makes a soft prayer.   wo jan 03, 2018 12:13 am


Hij had het er met zijn papa al een over gehad dat hij meer open moest staan voor de nieuwe situatie. De mensen waarbij ze woonde waren niet slecht, dat verzekerde hij hem. Toch bleef Kirby heel sceptisch en leek het hem niet lukken de andere echt een kans te geven. Hij negeerde ze vooral en ontweek zo zoveel mogelijk. Zo kwamen er geen conflicten en werd hij niet genoodzaakt om sociaal te doen. Natuurlijk kon hij dat niet voor altijd volhouden. Ze woonde samen in hetzelfde huis en waren dagelijks bij elkaar. Het moest er eens van komen dat hij echt in contact kwam met één van de twee en dat dan nog wanneer zijn papa niet thuis was.

Kirby reageerde niet op de begroeting die hij kreeg en ging verder met het negeren van de oudere man. In zijn achterhoofd probeerde hij wel weer die zijn naam te bedenken, maar het was hem alweer ontgaan.
Het was pas wanneer er hem iets werd aangeboden, dat hij toch niet anders kon als even zijn kant uit te kijken. “Na-a, ik vind zelf wel iets,” zei de jongen hoofdschuddend. Hij besloot één van de kasten een kans te geven, maar wanneer dat hij die opende werd hij ook teleurgesteld. Het enige dat echt zijn aandacht trok was een volle zak letterkoekjes, maar het was niet echt iets waarmee je u buik kon vullen. In elk geval was het beter als niets. Voordat hij aan de zak aan kon, moest hij op de tippen van zijn tenen staan, maar het lukte hem uiteindelijk wel.
Met de zak in één hand schoof hij een stoel naar achter van de tafel die in het midden van de ruimte stond. Heel de tijd had hij niet naar de andere persoon gekeken, zelfs niet wanneer hij zich neerzetten en de zak opende. Kirby haalde één koekje uit de zak en stak die vervolgens in zijn mond. Zodra dat hij erop begon te kauwen, kwam hij er echter achter dat hij daar helemaal geen zin in had.

De jongen probeerde zo subtiel mogelijk naar de andere man te kijken en de druiven die hij had. “Zou ik er toch één mogen proeven?” vroeg hij met tegenzin. Het zou een hele tijd duren voor dat hij vrede kon nemen met zijn nieuwe situatie, maar dat wilde niet zeggen dat hij geen eten kon accepteren van iemand anders.

"We are all a little broken. But last time I checked, broken crayons still color the same."

_________________


~
"She made broken look beautiful and strong look invincible. She walked with the univers on her shoulders and made it look like a pair of wings."
~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Closed - A hungry stomach makes a soft prayer.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Closed - A hungry stomach makes a soft prayer.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» There is nothing that makes it right. [Denni]
» Closed - I am flesh and I am bone.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: The Suburbs :: Housing Units-
Ga naar: