INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Lucia Morales

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lucia Morales
Aantal berichten : 32

Character Profile
Alias: La Chameleón
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Lucia Morales    di mei 13, 2014 10:50 pm


Bleach out all the dark, I'll swallow each peroxide shot.

x Naam (+ middelste naam) (+ achternaam) Lucia Carmen Morales
x Bijnaam 'La Chameleón'
x Leeftijd 26 jaar
x Geboorteplaats Ciudad Juárez, Chihuahua, Mexico
x Karakter Net als haar naam, kan Lucia's karakter enorm verschillend zijn. Het ene moment kan ze heel erg lief zijn, maar het andere moment kan ze ook een hele erge bitch zijn.  Dit merk je heel erg bij ‘overreacting’. Door een opmerking kan het hele humeur van Lucia omslaan, daarom heeft ze af en toe een gebruiksaanwijzing nodig. Over het algemeen heeft ze veel geduld en is ze erg leergierig en intelligent. Door haar mutatie heeft Lucia geleerd om erg manipulatief te zijn, hier maakt ze ook graag gebruik van. Verder is ze wel gek op mensen, ze vindt mensen in het algemeen ontzettend interessant en heeft daarom ook gekozen om les te geven. Voor de klas kan ze het voor elkaar krijgen om beheerst over te komen, zodat er niet veel van haar gedrag terug komt voor de klas.
x Uiterlijk Het uiterlijk van Lucia is moeilijk te beschrijven, omdat ze namelijk elke vrouwelijk figuur aan kan nemen, wat ervoor zorgt dat ze heel veel verschillende uiterlijkheden heeft. Toch is het lang geleden dat Lucia van uiterlijk heeft gewisseld. Ze vindt het leuk om te experimenteren met haar haren, dus dat verandert wel nog vaak, maar voor de klas heeft ze over het algemeen lang, blond haar. Haar excentrieke outfits, die ze normaal draagt, laat ze voor de klas achterwege en dan draagt ze vaak iets van een rok met een blouse of een jurk. Verder is ze in dit uiterlijk niet heel erg lang, namelijk maar 1 meter en 70 centimeter en heeft een normaal postuur. Haar oogkleur is bruin. Op haar lichaam zitten enkele tatoeages, onder andere een eenhoorn en een aantal bloemen.
x Mutatie
- La Chameleón: Letterlijk vertaald is dit “de kameleon”. Dit betekent dat ze vrijwel in elk persoon kan veranderen die ze zelf wilt. Dit doet ze door als het ware de huid van haar hoofd te trekken en de rest van de huid op haar lichaam volgt dan eigenlijk als het ware. Voordeel is dat Lucia natuurlijk in iedereen kan veranderen. Toch heeft deze mutatie ook een nadeel. Het er af trekken van de huid doet voor Lucia pijn, maar ze is gewend geen kik te geven. Er zitten ook grenzen aan: Lucia kan maar onder twee voorwaarden in andere mensen veranderen. 1, het is een vrouw en 2, ze heeft die persoon in werkelijkheid ook echt gezien.
- Rekbaarheid: Het lichaam van Lucia is enorm rekbaar en kan zich vrijwel naar alles uitrekken. Daardoor is ze dus enorm lenig en kan ze zichzelf in allerlei vormen wikkelen. Er zit wel een maar aan: het is niet zo dat Lucia zich oneindig ver kan uitrekken. De maximale lengte is vijftien meter en als ze nog verder gaat, schiet ze als een elastiekje terug. Inmiddels kan Lucia wel redelijk goed inschatten op welke hoogte ze zich kan inspannen. Het voordeel is dat ze ook bijvoorbeeld alleen haar armen, haar nek of haar benen uit kan rekken. Het nadeel is, is dat ze er erg veel spierpijn van krijgt (zeker als ze het een langere tijd doet) en omdat haar lichaam zo flexibel is, ze niet zo snel pijn voelt en ze soms nog wel eens overschat.
x Geschiedenis
Geboren in het stadje aan de Mexicaanse-Amerikaanse grens Ciudad Juárez, was Lucia zeker een belangrijk persoon in het Juárez drugskartel. Op vroege leeftijd ontdekte men namelijk dat Lucia een zeer bijzondere gave had: ze kon in elke vrouw veranderen die ze maar wilde, mits ze die vrouw maar gezien had. Daarom weten alleen haar ouders hoe ze eruit ziet, omdat ze al vrij vroeg begon met het vertonen van haar mutaties. De leider van het Juárez drugskartel, Vicente Carrillo Funtes, kreeg te horen dat er een speciaal meisje was in het stadje en zocht haar op. Toen hij gezien had wat voor mutatie het meisje had, dwong hij haar ouders haar af te staan en werd ze opgenomen in het kartel. Daar werd ze opgevoed door de mensen die er werkten en kreeg ze ook les. Vooral in vreemde en moderne talen was Lucia heel erg sterk. Zeker in verbasteringen van de Spaanse taal: Portugees, Frans en Italiaans. Ze genoot ook van het spreken van deze talen.

Op haar zestiende kreeg Lucia haar eerste klus. Het was de bedoeling dat Lucia zich zou veranderen naar de vrouw van een grote drugsbaas van het Golfkartel en tijdens een deal flink wat herrie zou gaan schoppen. Toen Lucia deze actie succesvol had beëindigd, werd ze meegesleurd in het wereld van de drugswereld. Zelf gebruikte ze de troep niet, maar moest ze het wel vaak doorverkopen of onderscheppen. Lucia werd voornamelijk ingezet voor infiltratiemissies en voor huurmoorden. Toch wist Lucia dat het fout was wat ze deed, maar de angst om te ontsnappen was te groot. Als je ontsnapte, wisten ze je toch te vinden, dat had ze al vaak genoeg meegemaakt. Toch was er voor Lucia een kans om te ontsnappen.

Zodra ze voor een missie de Amerikaanse grens over moest voor een speciale missie, besloot ze het kartel op te lichten. Net voor de grens wist ze een vrouw te gijzelen en in haar uiterlijk te veranderen. Ze stal haar paspoort en wist zo de grens over te steken. De vrouw had ze natuurlijk vrijgelaten en al gauw was het kartel van haar verraad op de hoogte, maar toen was Lucia al over de grens. Dagenlang had ze gereisd, op weliswaar illegale manieren soms (meereizen in een vrachtwagen), maar uiteindelijk maakte ze het naar de bewoonde wereld, waar ze hulp kon zoeken. Ze werd opgevangen voor een lief oud vrouwtje in een dorpje vlakbij de Mexicaanse grens. Het vrouwtje zorgde ervoor dat Lucia weer een beetje op de been kwam. Dit duurde ongeveer een paar weken. Maar na zo lang in het wereldje van drugs te hebben gezeten, heeft ze hier nog steeds een trauma aan en kan ze nog wel eens onvoorspelbaar reageren.

Maar toen ze Jean Grey en Lillian Stone ontmoette, ook mutanten, probeerde ze op de school te kunnen werken waar Jean en Lillian ook werkten. Als leerling zou ze niet kunnen voldoen, Lucia had namelijk haar mutaties al zo onder controle. Door ze te overtuigen van haar enorm brede talenkennis (ze sprak verschrikkelijk veel talen, zoals Spaans (natuurlijk), Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch, Latijn, Grieks, Arabisch) haar aan te nemen en uiteindelijk lukte dat. Toen Lucia het oude vrouwtje dat voor haar gezorgd had verliet, beloofde ze elke maand als ze haar salaris zou krijgen wat geld te sturen. En aan die belofte zou Lucia zich altijd houden._________________
I swear, I'm as free as my hair ~
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Lucia Morales    vr jul 17, 2015 10:29 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Lucia Morales
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: