INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 When life gives you milkshakes [&Nero]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Wren Máraz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 274

Character Profile
Alias: The Dictator
Age: 16 years
Occupation: Lazy student
BerichtOnderwerp: When life gives you milkshakes [&Nero]   vr nov 03, 2017 11:07 pm

Een milkshake was duidelijk het ding dat al haar problemen op zou lossen. En als het de eerste keer niet lukte, dan de tiende wel. Wren probeerde al meerdere dagen haar zorgen te vergeten met behulp van chocolade milkshakes, maar echt veel succes had ze nog niet gehad. Toch had ze besloten dat ze voor één keer in haar leven niet op zou geven: dat had ze al zo vaak gedaan, maar ze zou heilig in de milkshakes blijven geloven!
Maar het was lastiger dan het leek. Momenteel stond Wren namelijk ongemakkelijk met twee milkshakes in haar handen, en ze had geen idee wat ze ermee moest. Voor de lol had ze de spaarkaart bij de winkel geaccepteerd, maar als ze geweten had dat ze dan in één keer twee milkshakes kreeg... Hier was haar maag niet klaar voor. Hier was ze mentaal niet eens klaar voor! Maar ze kon ook niet zomaar iets dat helemaal gratisch was terug gaan geven, no way, ze had hiervoor gespaard! Het was een godsgruwelijk dilemma, helemaal toen andere dominante klanten vonden dat ze wel lang genoeg met een verwarde uitdrukking voor de counter had gestaan, en gewoon over haar schouder begonnen te bestellen.

In plaats van te snauwen, zoals ze meestal deed, zette Wren een paar passen naar achteren en draaide zich om. Ze moest even zitten. Even verwerken wat er net gebeurd was. Wat moest ze in 's hemelsnaam met een tweede milkshake? Terwijl ze verward naar de milkshake bleef kijken, liep ze rechtdoor, zonder veel op haar omgeving te letten. Normaal zou ze hier niet zo mee inzitten, maar ze was nog steeds redelijk verbouwereerd door de gebeurtenissen op Genosha en dergelijke. Godzijdank waren haar ouders geen mutanten en werden ze ook niet getarget omdat hun dochter een mutant was, maar dat gold niet voor de familie van Allen. En hoe zou het later zijn? Zou de oorlog erger worden? Hoelang zouden ze hier nog veilig zijn? UGH! Ze wilde hier helemaal niet over nadenken!

'HEY,' zei ze, duidelijk gefrustreerd - al wist de ander natuurlijk niet dat ze vooral met zichzelf in de knoop zat. 'Jij kunt me wel even helpen.' Met die erg duidelijke instructies zette ze nog een stap naar de vreemdeling die ze had proberen te stoppen toe en poogde de milkshake in zijn handen te duwen. 'Geniet ervan.'
Met die kortaffe opmerking nam ze nog een slok van haar eigen milkshake, nu met een duidelijk meer tevreden uitdrukking op haar gezicht. Mooi; dit probleem was opgelost. Zie je wel dat ze alles nog gewoon voor elkaar had. Het was gewoon allemaal helemaal prima. Man, die milkshake smaakte gelijk een stuk beter!

OOC: & Nero! Sorry, het is lekker random Bunny

_________________

Credits to Ems <3
Dat GIF <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nero Devore
avatar
Class 4
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Butterfly Effect
Age: 19 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: When life gives you milkshakes [&Nero]   vr dec 29, 2017 8:25 pm


Aan een rustig tempo liep de jongen door het shopping center heen. Hij had zijn handen in de zakken van zijn vestje gestoken en liet zijn ogen glijden over al de winkels die hij passeerde. Omdat het bijna kerst was had Nero zich begeven naar daar in de hoop een cadeau te kunnen vinden voor Jules. Iedere keer dat er een feestdag was of als hij wat wilde geven aan zijn beste vriend dacht hij er veel te lang over na. Het cadeau dat hij kocht moest perfect zijn en zo was het niet makkelijk om iets te vinden. Nero wist zelf niet goed waarom hij er zoveel aandacht aan schonk, maar het was zo. Voor hem maakte het niet uit hoe weinig of hoeveel dat het cadeau koste. Geld was geen probleem. Zelfs wanneer hij er casual bij liep, was zijn kleding van grote merken. Hij schepte er niet over op en zou eerlijk gezegd alles dragen, maar het was wat hij meegenomen had van thuis en niet iets wat hij zomaar kon omruilen voor iets anders. Sommige kledingstukken die hij nog niet had gedragen sinds zijn aankomst in Zwitserland roken nog steeds naar het wasproduct dat ze thuis gebruiken. Ooit zou hij terugkeren, daar was hij zeker van.

Nero was blijven stilstaan wanneer er voor zijn neus ineens een meisje opdook. Voor hij het wist had hij zijn handen uitgestoken en de drank die in zijn handen geduwd werd aangenomen. Zijn onderkaak liet hij verward wat naar beneden halen en zijn wenkbrauwen toonde een diepe frons. Ze had hulp gevraagd, maar hij begreep niet hoe dat hij haar kon helpen op deze manier. Zijn lippen leken wat te willen spellen, maar er kwamen geen verdere klanken uit zijn mond. Alsof er niet direct wat vreemds was gebeurd begon het meisje van een andere milkshake te drinken die zich nog wel in haar handen begaf.

Traag keek Nero even om zich heen. Misschien was er ergens een verborgen camera? Of waren ze hem in de maling aan het halen om een reden die voor hem onbekend was. Echter zag hij niets dat daarop zou kunnen wijzen. “Is er iets mis met de milkshake?” wist hij uiteindelijk te vragen terwijl hij de beker bedenkelijk voor zijn hoofd hield en het tussen zijn vingers liet draaien. Uiteindelijk keek hij langs de beker naar het blauwharige meisje met een vragende blik. Het was niet de gewoonte van mensen om gewoon iets te geven aan anderen zonder een goede reden. Daarom bleef hij wachten op die reden voor hij het zou overwegen om een slok te nemen.


OOC: Ik had dit topic helemaal niet gezien, daarom zo laat D:
"The hurricane knows step aside when it hits the coast
The hurricane knows steps aside, demands control
The mountain won’t fall to its knees when the west wind blows
The mountain won’t fall to its knees."

_________________


"The Devil whisperd in my ear, "You are not strong enough to withstand the storm." Today I whisperd in the Devil's ear, "I am the storm.""
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren Máraz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 274

Character Profile
Alias: The Dictator
Age: 16 years
Occupation: Lazy student
BerichtOnderwerp: Re: When life gives you milkshakes [&Nero]   di jan 02, 2018 9:59 pm

De jongen aan de ontvangende zijde had dan wel de milkshake aangepakt, maar dat leek meer een reflex te zijn geweest. Ietwat geamuseerd keek Wren toe hoe een diepe frons zich vormde op zijn gezicht, terwijl ze van haar eigen milkshake bleef drinken. Hoe kouder hoe beter, dus ze ging het ding niet op laten warmen in haar handen.
Toen de uitdrukking van de jongen om antwoorden op zijn stille vragen schreeuwde, besloot Wren dat ze hem best wel tegemoet kon komen. Hij hielp haar immers, had zomaar de milkshake aangepakt - wat nu als dat een bom was geweest?!? - en die hoeveelheid vertrouwen deed haar goed. Ja, vooralsnog was ze bereid deze jongen uit te leggen wat voor een generous God ze wel niet was. Pfoe, nou, ze had zomaar haar freebie drankje aan een jongen geschonken die er niet uitzag alsof hij een charity case was. Ze voelde die karmapunten zowat binnenstromen.

'Nee,' antwoordde Wren resoluut, bijna beledigd, toen de jongen vroeg of er wat mis was met de milkshake. Haar enige stukje rationeel brein vertelde haar dat hij dat best mocht denken. Waar ze normaal graag een rechtszaak begonnen zou zijn omdat de ander aan haar betrouwbaarheid twijfelde (stel je eens voor!!), was ze nu in een vrij rustige staat. De schok van de oorlog en al het gedoe werkte nog door in haar brein, maakte haar gedrag wat milder.
'Ik had genoeg punten gespaard voor een gratis milkshake bij mijn milkshake en daar had ik niet opgerekend. Dus ik wilde de liefde graag met iemand delen.' Ze kreeg het zowaar voor elkaar dit met een vrolijke lach te zeggen, terwijl ze zelf weer een slokje van haar drankje nam. Hopelijk zou dat de jongen overtuigen, want ze kon dit opgewarmde ding niet aan nog iemand anders gaan geven. Dan zou ze het zelf moeten drinken en daar werd ze alleen maar misselijk van. 'Je bent toch niet allergisch voor chocolade?' vroeg Wren ineens. Het was een chocolademilkshake en ze wilde niet verantwoordelijk zijn voor moord in Sundberg! Wie weet wat voor enge bestandsdelen er allemaal rondzweefden in het zo onschuldig ogende drankje!

Wren bekeek haar eigen beker en draaide hem rond, in de hoop een of ander etiket met ingrediënten te kunnen vinden, maar ze had geen geluk. Met een korte zucht haalde ze haar schouders op en keek maar weer naar de jongen. Als hij nog overeind stond was het prima, of werkte allergie-vergiftiging niet acuut? Wist zij veel. En als hij wist dat hij er allergisch voor was zou hij vast überhaupt geen slok nemen, toch? Het loste vast zichzelf wel op.
Maar toch.. Wren besloot dat ze nog maar een vraag moest stellen, het gesprek verder moest laten gaan. Dan kon ze nog even checken of de jongen echt niet in elkaar zakte door haar magische milkshake. 'Dus, wist je dat er iets goeds zou gebeuren vandaag, of kwam je hier wat anders doen?' Ze richtte haar blik nu volledig op de jongen, in de hoop dat hij de milkshake niet nog verdachter ging vinden puur en alleen omdat zij ernaar bleef kijken. 'En oh, ik ben Wren, trouwens, aangenaam.' Wren stak haar hand uit. 'Helemaal vergeten mezelf voor te stellen! Bij Starbucks zetten ze tenminste een naam op die beker, dan hoefde ik de extra moeite niet te doen.' Dat laatste was meer een afterthought, een gedachte die ze er gewoon uitflapte. Heel normaal voor Wren, dus bleef ze vrolijk op haar plek staan, terwijl haar gedachten alweer afdwaalden naar etenswaar dat potentieel geweldig met deze milkshake zou combineren.

OOC: Ahh geen probleem, ik was het linkje vergeten te sturen o: Blij dat je het nog gevonden hebt!

_________________

Credits to Ems <3
Dat GIF <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nero Devore
avatar
Class 4
Aantal berichten : 76

Character Profile
Alias: Butterfly Effect
Age: 19 y/o
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: When life gives you milkshakes [&Nero]   do jan 04, 2018 8:15 pm


Nero had eigenlijk geen enkele reden om te denken dat er iets mis was met de milkshake, maar hij bleef het eigenaardig vinden dat hij er zo maar één kreeg. Het kon goed zijn dat het meisje de milkshake gewoon niet lekker vond en het verspilling vond om die weg te gooien. Als dat het geval was zou Nero het misschien nog overwegen, al zou hij dan waarschijnlijk een nieuw rietje gaan halen. Zijn wenkbrauwen schoten omhoog wanneer het meisje duidelijk maakte dat er niks mis mee was. De manier waarop ze sprak deed hem bijna denken dat er effectief iets mis was, maar dat was tot hij een duidelijke verklaring van haar kreeg. Het was gewoon een extraatje geweest omdat ze al vaak iets had gekocht aan het standje. Nero keek weer even terug naar het drankje in zijn handen en nam vervolgens het rietje vast met zijn lippen. Juist wanneer dat hij zijn eerste slok wilde nemen begon het meisje weer te spreken en hij keek op naar haar, zijn lippen nog steeds rond het rietje. “Voor zover ik mij bewust ben niet,” beantwoorde hij de vraag met een kleine glimlach en nam toen zijn eerste slok.

Terwijl hij de beker weer van zijn hoofd weg hield bekeek hij even het logo dat erop stond en vond al snel de bijhorende winkel wanneer hij even rondkeek. “Goede milkshake, moet ik onthouden voor als ik nog eens zin heb in één,” zei hij. Nero zou het erg hebben gevonden als hij de milkshake die ze had gegeven niet lusten. Waarschijnlijk had hij die alsnog opgedronken. “Uhm bedankt voor dit.” Nero hield de beker even omhoog om aan te tonen waar dat hij het over had. Ergens had hij verwacht dat ze nadien weg zou wandelen, maar dat was duidelijk niet het geval.
“Ik ben een kerstcadeau aan het zoeken voor een vriend van mij.” Iets wat moeilijker was dan hij had verwacht. Als het makkelijk was geweest zou hij nu al iets hebben gevonden. Helaas kon hij hem geen lege beker geven. Nero probeerde de blik die ze hem gaf zoveel mogelijk te negeren, maar hij voelde zich wel ongemakkelijk. Wilde ze zien hoe dat hij de milkshake leeg dronk? Misschien ging ze pas weg als het leeg was. De jongen nam nog enkele slokken van de drank, ook al voelde het aan alsof het onder lichte dwang was.

Het onbekende meisje stelde zich voor als Wren en Nero gaf even een kort knikje om vervolgens haar hand aan te nemen. “Nero, aangename kennismaking.” Ondanks dat hij nooit zou opscheppen over het geld dat hij bezat, waren er bepaalde eigenschappen die aantonen dat hij een andere opvoeding had dan de meeste mensen. “Maar wat als ze bij Starbucks je naam verkeerd schrijven? Iedereen gaat dan denken dat je, ik weet niet, misschien Vern heet.” Nero had al vaker foto’s gezien van mensen waarvan de naam helemaal verkeerd was gespeld. Hoe sommige het voor elkaar kregen wist hij toch niet. “Je ziet me er trouwens niet uit als iemand van hier, kan het dat je van ergens anders komt?” vroeg hij. Nero was zelf niet van Zwitserland en redelijk nieuw hier dus het was altijd interessant om andere te ontmoeten die ook naar hier waren gevlucht.
"The hurricane knows step aside when it hits the coast
The hurricane knows steps aside, demands control
The mountain won’t fall to its knees when the west wind blows
The mountain won’t fall to its knees."

_________________


"The Devil whisperd in my ear, "You are not strong enough to withstand the storm." Today I whisperd in the Devil's ear, "I am the storm.""
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Wren Máraz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 274

Character Profile
Alias: The Dictator
Age: 16 years
Occupation: Lazy student
BerichtOnderwerp: Re: When life gives you milkshakes [&Nero]   zo jan 07, 2018 11:18 pm

Alsof zij OOIT iemand een vieze milkshake zou geven. Het hele idee was gewoon belachelijk! Zelfs Wren kon bedenken dat het dan wel erg duidelijk was wie de schuldige was, dus nee. Zij wist wel betere manieren om mensen te grazen te nemen. Daarbij had ze geen reden om deze onbekende te vergiftigen. Geen motief, geen moord!! Take that, legal system!
De jongen leek gelukkig haar milkshake te accepteren na haar uitleg, wat waarschijnlijk de beste keuze voor hem was geweest. Ze onderbrak hem echter voordat hij een slok kon nemen, maar daar was ze niet bewust mee bezig. Haar eigen entertainment was wel belangrijker dan deze jongen. Ze vatte het wel goed op toen hij de milkshake complimenteerde, en ze knikte overtuigd. 'Ja, ze hebben ook echt veel verschillende smaken!' Misschien als ze Sal een keer mee kon nemen kon ze wel een echte, compleet gratis milkshake buitmaken.. Maar deze guy zag er niet uit alsof shoplifting een hobby was. Daarbij, Wren had na deze grote milkshake haar buik al wel vol, dus een andere hoefde niet. Dat kwam een andere keer wel!

Ahh, dus hij was op zoek naar een cadeautje. 'Lastig,' vond Wren. Voor sommige mensen kon het zo moeilijk zijn, soms omdat ze veel al hadden, soms omdat niets wat je zag speciaal genoeg was voor die persoon. Bij de Springs kon ze vaak nog wegkomen met een rare pruik of iets anders voor hun groeiende verzameling aan vermommingen, maar bij andere vrienden liep ze tegen hetzelfde probleem aan. Vooral als je mensen langer kende werd het steeds moeilijker om origineel te zijn. Maar goed dat ze niet zoveel vrienden had! 'Kan je die vriend van je niet op een milkshake trakteren?' Het voelde bijna alsof ze bij het kraampje werkte en nu off-hours PR aan het doen was, maar niks was minder waard. Wren gaf hem gewoon wat welgemeend slecht advies. 'Of moet het echt iets blijvends zijn?' Sommige mensen vonden dat leuker. Maar eten was altijd zo aanlokkelijk..

Hij nam haar hand aan en vertelde haar toen dat Starbucks vaak fouten maakte. Wren knikte daarop, met een lieve glimlach die niet helemaal bij haar antwoord paste. 'Ja, klopt, maar dat hebben ze afgeleerd.' Die paar keer dat iemand haar naam fout had geschreven had ze er een enorme herrie om geschopt en ze had zelfs een keer iemand in zijn gezicht geslagen, zo over de counter heen. De enige reden dat ze nog mocht komen was omdat ze de agent ervan overtuigd had dat het de combinatie van intense examenstress met oorlogstrauma's geweest was, gemengd met een beetje slaaptekort. Uiteindelijk hadden ze haar nog een kans gegeven en nu was er geen enkele barista meer die haar naam verkeerd durfde te schrijven. Ze durfde te zweren dat zelfs nieuwe barista's er een korte briefing over kregen. Probleem opgelost.

Maar goed, deze gast heette Nero, dus? Prima, nog nooit van gehoord, maar hij leek niet onaardig. Of hij haar aardig zou vinden, dat was een ander verhaal. Maar ook een verhaal dat haar niet boeide. 'Nee, ik kom uit Londen. En uit Genosha,' gaf ze aan, toen hij vroeg of ze van hier was. 'Ik spreek eigenlijk helemaal geen Duits, dus het is wel wennen hier,' vervolgde ze. Er was no way dat ze hier een native was, dus. 'En jij?' Ze was niet zolang op Genosha geweest, dus ze kon hem best gemist hebben. Stomme oorlog en alles. 'Het is hier wel beter dan op Genosha,' vond ze, terwijl ze haar best deed wat flashbacks te onderdrukken. Haar was gelukkig niks overkomen, voor anderen was dat.. een ander verhaal. 'Ik ben blij om hier te zijn!'

_________________

Credits to Ems <3
Dat GIF <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: When life gives you milkshakes [&Nero]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
When life gives you milkshakes [&Nero]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Shopping Mall-
Ga naar: