INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 When life gives you milkshakes [&Nero]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Wren Máraz
avatar
Class 2
Aantal berichten : 229

Mutant Profile
Alias: The Dictator
Occupation:
Mutation: Omni Negation - Cold Stare - Sonic Scream
BerichtOnderwerp: When life gives you milkshakes [&Nero]   vr nov 03, 2017 11:07 pm

Een milkshake was duidelijk het ding dat al haar problemen op zou lossen. En als het de eerste keer niet lukte, dan de tiende wel. Wren probeerde al meerdere dagen haar zorgen te vergeten met behulp van chocolade milkshakes, maar echt veel succes had ze nog niet gehad. Toch had ze besloten dat ze voor één keer in haar leven niet op zou geven: dat had ze al zo vaak gedaan, maar ze zou heilig in de milkshakes blijven geloven!
Maar het was lastiger dan het leek. Momenteel stond Wren namelijk ongemakkelijk met twee milkshakes in haar handen, en ze had geen idee wat ze ermee moest. Voor de lol had ze de spaarkaart bij de winkel geaccepteerd, maar als ze geweten had dat ze dan in één keer twee milkshakes kreeg... Hier was haar maag niet klaar voor. Hier was ze mentaal niet eens klaar voor! Maar ze kon ook niet zomaar iets dat helemaal gratisch was terug gaan geven, no way, ze had hiervoor gespaard! Het was een godsgruwelijk dilemma, helemaal toen andere dominante klanten vonden dat ze wel lang genoeg met een verwarde uitdrukking voor de counter had gestaan, en gewoon over haar schouder begonnen te bestellen.

In plaats van te snauwen, zoals ze meestal deed, zette Wren een paar passen naar achteren en draaide zich om. Ze moest even zitten. Even verwerken wat er net gebeurd was. Wat moest ze in 's hemelsnaam met een tweede milkshake? Terwijl ze verward naar de milkshake bleef kijken, liep ze rechtdoor, zonder veel op haar omgeving te letten. Normaal zou ze hier niet zo mee inzitten, maar ze was nog steeds redelijk verbouwereerd door de gebeurtenissen op Genosha en dergelijke. Godzijdank waren haar ouders geen mutanten en werden ze ook niet getarget omdat hun dochter een mutant was, maar dat gold niet voor de familie van Allen. En hoe zou het later zijn? Zou de oorlog erger worden? Hoelang zouden ze hier nog veilig zijn? UGH! Ze wilde hier helemaal niet over nadenken!

'HEY,' zei ze, duidelijk gefrustreerd - al wist de ander natuurlijk niet dat ze vooral met zichzelf in de knoop zat. 'Jij kunt me wel even helpen.' Met die erg duidelijke instructies zette ze nog een stap naar de vreemdeling die ze had proberen te stoppen toe en poogde de milkshake in zijn handen te duwen. 'Geniet ervan.'
Met die kortaffe opmerking nam ze nog een slok van haar eigen milkshake, nu met een duidelijk meer tevreden uitdrukking op haar gezicht. Mooi; dit probleem was opgelost. Zie je wel dat ze alles nog gewoon voor elkaar had. Het was gewoon allemaal helemaal prima. Man, die milkshake smaakte gelijk een stuk beter!

OOC: & Nero! Sorry, het is lekker random Bunny

_________________

Credits to Ems <3
Dat GIF <3:
 
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
 
When life gives you milkshakes [&Nero]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Shopping Mall-
Ga naar: