INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 A good night for a walk [Tobias]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: A good night for a walk [Tobias]   vr nov 03, 2017 5:50 pm

Met zijn handen in zijn broekzakken begaf Joseph zich in het centrum van het stadje. Zijn haar zat doelbewust nonchalant en zijn spijkerbroek had zijn slijtageplekken al in de winkel. Joseph besteedde zorg aan zijn uiterlijk en schaamde zich er niet voor.
Vanavond was begonnen als niets meer dan een wandeling, met zijn portemonnee in zijn kontzak voor het geval hij toch nog van gedachten zou veranderen.
En van gedachten veranderen was nou precies wat Joseph had gedaan toen hij de deur naar de bar openduwde en de ruimte binnenstapte.
Hij liet zijn blik over de tafeltjes en langs de bar gaan, maar hij herkende zo snel niemand, terwijl hij de afgelopen maand toch best een hoop inwoners had gesproken. Je kon niet vroeg genoeg beginnen met netwerken.
En dus liep hij naar de bar, soepeltjes tussen de tafeltjes, staande mensen en de incidentele hond door slalommend. Mensen waren opgewekt met elkaar in gesprek, veelal mensen van zijn leeftijd. Onbewust vroeg Joseph zich af wie er hier allemaal net zo waren als hij, anders. Ongetwijfeld waren er genoeg di hier al hun hele leven woonden, sommigen hadden misschien niet eens een kracht, maar van wat hij allemaal had gehoord in de maand dat hij hier nu al was, was het percentage mensen dat hier heen gereisd was voor een veilig heenkomen behoorlijk hoog.
Met een vriendelijke grijns klom hij op een van de krukken aan de bar.
“Hey,” groette hij de bartender opgewekt toen hij oogcontact maakte.
"Een biertje van de tap gaat er op zich best in,” voegde hij er monter aan toe, zonder eigenlijk ook maar een blik op de tap te werpen; het zou ongetwijfeld wel smaken en hij was hier niet om de alcoholkenner uit te hangen, maar om een beetje conversatie te zoeken onder het genot van een koud drankje.
Ondanks Londen en ondanks het vele reizen, was het in zijn accent nog te horen waar hij vandaan kwam, mits je zelf een Brit, Schot, Welshman of Ier was. Liverpool. Joseph was een geboren en getogen Scouser, en dat accent kreeg zelfs Londen er niet zomaar uit, ook al sprak hij sinds zijn verblijf daar wel met een beduidend lichter accent dan daarvoor.

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tobias O'Shae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 50

Character Profile
Alias: Tintreach
Age: 26
Occupation: Barmanager
BerichtOnderwerp: Re: A good night for a walk [Tobias]   vr nov 03, 2017 10:33 pm

Tobias was bezig met het poetsen van glazen terwijl hij zijn nieuwe barman in spe goed in de gaten hield terwijl die bezig was met drankjes maken. Het was niet gemakkelijk om de juiste mensen mee te vinden om mee samen te werken, al was hij niet moeilijk tho. Maar het moest uiteindelijk gewoon klikken tussen hem en de mensen waarmee hij samenwerkte, meer vroeg hij niet. Kort greep hij een handdoek om zijn handen mee te drogen wanneer hij merkte dat de knul bijna de mist in ging door een van de duurdere flessen alcohol in de lucht te werpen. Heel makkelijk kon Tobias hem opvangen waarop hij de knul waarschuwend aan keek. ‘Dat is voor als je wat gevorderd bent, elke gebroken fles gaat anders van je loon af hoor.’ Knipoogde hij speels naar de kerel terwijl hij hem de fles terug gaf en hij zich terug naar de glazen bewoog. Het was een aardig drukke avond, met andere woorden hij zou hier nog wel enkele uren blijven mainly omdat hij degene was die alles moest afsluiten. Klein tikje van hem dat hij in wezen eigenlijk niemand echt vertrouwde met zijn eigen zaak.

Een bekende stem trok uiteindelijk zijn aandacht wanneer hij net het tiende glas door de spoelbak haalde. Daar was hij dan, good old joe. Zijn mondhoeken trokken vrolijk omhoog, daarmee een perfecte glimlach tonend. Enthousiast sprong hij van het verstopte verhoogje af waardoor hij weer op het zichtbare deel van de bar terecht kwam. Met een simpele knik naar de ander maakte hij duidelijk dat hij dit wel deed. ‘On the house mate.’ Grijnsde hij terwijl hij een perfecte op zijn Engelse pint voor de neus van de ander zette. ‘Ik mag hopen dat ze er goed in gaan.’ Relaxt leunde hij op de bar vlak voor zijn huisgenoot. ‘Waar brengt de nacht jou nog naar toe? Of kom je de plaatselijke zelfstandige gewoon wat steunen?’

Vele blubjes
Meer blubjes.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: A good night for a walk [Tobias]   za nov 04, 2017 12:21 pm

Joseph keek aangenaam verrast op toen er een bekend gezicht bij de barman opdook, die vervolgens iemand anders ging helpen, terwijl Tobias aangaf dat het eerste drankje van het huis zou zijn.
Nou, dat sloeg Joseph niet af.
De pint die voor hem op de bar terecht kwam deed zijn grijns verbreden.
“Jij fucking held,” zei hij, en hij nam er een slok van. “Je weet ook precies hoe je iemand zich thuis moet laten voelen, of niet?”
Hoewel het voor Joseph gewoonte was om sociaal en vriendschappelijk met mensen om te gaan was Toby toch iemand die hij gewoon graag in zijn omgeving had, ook al kenden ze elkaar eigenlijk nog niet eens zo lang. Soms had je dat, dat het na korte tijd al voelde alsof je iemand al jaren kende.
"Waar brengt de nacht jou nog naar toe? Of kom je de plaatselijke zelfstandige gewoon wat steunen?"
Joseph glimlachte even.
“Ik wilde eigenlijk alleen een avondwandeling maken, geloof het of niet,” bekende hij. “Maar ik denk dat ik, toen ik voor de zekerheid m’n portemonnee had meegenomen, eigenlijk al de keuze had gemaakt, als ik er zo op terugkijk."
Hij liet eventjes zijn blik door de ruimte gaan.
“Je hebt het lekker druk vanavond, of niet?” merkte hij goedkeurend op. Hij gunde het de man, maar hield zelf ook van drukke bars. Lekker veel mensen, veel positieve energie. Hoezeer hij mensen soms gebruikte, Joseph was wel degelijk oprecht gesteld op goede sfeer en vrolijke drukte.

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tobias O'Shae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 50

Character Profile
Alias: Tintreach
Age: 26
Occupation: Barmanager
BerichtOnderwerp: Re: A good night for a walk [Tobias]   za nov 04, 2017 2:50 pm

Tobias vond het altijd leuk als er mensen in de bar kwamen die hij ook werkelijk van buiten af kende. Door zijn werk hier kende hij de meeste klanten wel, maar het bleef natuurlijk nog altijd anders als er werkelijk iemand kwam waarmee je samen woonde uiteindelijk. Voor hij de pint voor Joseph zijn neus had gezet had hij eerst nog kort aan het glas gevoeld of dat wel op de juiste temperatuur was. Bier drinken uit een warm glas was een echte no go, en hij moest natuurlijk wel voor zijn klanten zorgen right. Anders kwamen ze niet terug, en dan zou hij sad worden. ‘Ik doe het om mijn brood mee te verdienen, dus maar best dat ik zo’n zaken weet niet?’ Sprak hij al lachend terwijl hij zijn blik even kort naar de andere man achter de bar liet gaan die bezig was met andere bestelling en er geen boeltje van maakte zoals hij ergens wel had verwacht. De knul was nieuw in het vak, had nog veel te leren maar Tobias had er wel een goed gevoel bij. Zijn donkere ogen gleden weer in de richting uit van de man die voor hem zat. Joseph was een waar mysterie voor hem dat stak hij niet onder stoelen of banken, maar hij kon goed met hem overweg. Misschien kwam dat deels door het feit dat ze bijna van dezelfde contreien kwamen, misschien was het ook wel iets helemaal anders. Maar hij genoot van zijn gezelschap dat stond vast.

Dat Joseph er het type voor was om ’s avonds nog de deur uit te gaan voor een nachtelijke wandeling was niet iets wat hij in de man had gezien. ‘Dan hoop ik voor je dat het plan was om die wandeling te maken in de stad, en dat je niet naar de bergen trok of zo.’ Grijnsde hij kort. In het donker naar either de bergen of het woud gaan was vragen om problemen. Niet dat hij er niet in vertrouwde dat de andere niet voor zichzelf kon zorgen, maar goed. ‘Altijd fijn om je hier te hebben, of je het nu zelf gepland had of niet.’ Kort wreef Tobias door zijn haren die zoals altijd in de perfecte warrige coupe waren gebracht deze ochtend, en met een wel hele stevige wax in model waren gebleven.

‘Hoe meer zielen hoe meer vreugde, al zeg ik het zelf.’ Het was zeker een goeie nacht dat ontkende hij niet. Liever zo, dan een hele avond in een lege bar te zitten hoor. Niet dat dat hem al veel was overkomen, buiten in het aller begin maar dat kon hij perfect begrijpen.  ‘Dus mijn waarde vriend, heb je nog iets nieuws te melden?’ Sprak hij op een luchtige toon, terwijl hij voor zichzelf een flesje cola opentrok. Een van zijn belangrijkste regels, nooit alcoholische drankjes wanneer je aan het werk. Dan gebeurde er alleen maar rare zaken.


Vele blubjes
Meer blubjes.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: A good night for a walk [Tobias]   za nov 04, 2017 5:56 pm

Joseph grinnikte besmuikt vanachter zijn biertje.
“Zie je mij al de bergen in gaan, O’Shae?” merkte hij droog op. “Ik heb de conditie van een bejaarde."
Nou ja, die conditie viel eigenlijk wel mee, maar een nachtelijke bergwandeling liep met zijn wandel-vaardigheden catastrofaal af. Bergen waren leuk en imposant vanuit de auto, te voet zag hij ze niet zo zitten, niet in de vorm van een urenlange toch in ieder geval.
Hij glimlachte even toen Tobias aangaf hem er graag bij te hebben.
“Insgelijks,” was zijn montere reactie.
Het biertje was al redelijk in hoeveelheid aan het slinken, al had Joseph niet de intentie deze plek aangeschoten te verlaten.
Hij knikte langzaam.
“Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, inderdaad” beaamde hij.
De vraag die volgde deed hem opkijken, maar hij schudde zijn hoofd.
“Nee, het is hier verrassend rustig voor een plek waar zoveel mensen naartoe zijn gevlucht, als je het mij vraagt."
Hoewel zijn toon luchtig was, vroeg hij zich wel af hoe lang het hier goed zou gaan. Van wat hij had begrepen zaten hier genoeg mensen die een hoop mee hadden gemaakt en zoveel post-traumatische stress op een plek moest wel de nodige spanningen opleveren vroeg of laat.
Hij hield zijn hoofd schuin.
“Jij dan? Vanachter deze bar hoor je volgens mij van alles,” merkte hij op. Zelfs zittend aan de andere kant van diezelfde bar had hij al een aantal gesprekken opgevangen die hij zelf toch eerder achter gesloten deuren gevoerd zou hebben.

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tobias O'Shae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 50

Character Profile
Alias: Tintreach
Age: 26
Occupation: Barmanager
BerichtOnderwerp: Re: A good night for a walk [Tobias]   zo nov 05, 2017 12:05 am

Bedenkelijk keek hij Joseph even aan. Hij kon het zich al perfect voorstellen eigenlijk. Hem in de bergen. Met een wandelstokje allicht omdat hij blijkbaar toch een bejaarde was. ‘Zou je niet zeggen hoor, moet je wat aan doen.’ Sprak hij lachend. Tobias zijn conditie zelf was uitmuntend, al had hij niet echt een keuze. Hij moest nu eenmaal in vorm zijn, werkende in een zaak als deze vergde uiteindelijk wel veel van je lichaam. ‘Misschien moet ik je toch eens mee nemen als ik ga trainen, of je hier een paar nachten laten mee draaien je conditie is zo weer op peil.’ Grapte hij vrolijk verder. Stiekem zou hij de kerel nog echt wel kunnen gebruiken hoor. I mean, hij zou hier echt wel een zieke aanwinst zijn. Kort viel zijn oog op de pint van de man. ‘Als je nog wat moet hebben zeg het maar, maar ik draag je niet naar huis.’ Al wist hij wel goed genoeg dat de andere het nooit zo ver zou laten komen, en dat hij hem eigenlijk nog wel naar huis ging helpen als het nodig was. Zo had hij al vaak genoeg een verloren ziel die teveel op had geprobeerd thuis af te zetten. Hij was gewoon zo lief.


Even haalde hij kort zijn telefoon boven om kort een blik op het scherm te werpen, waarbij zijn mondhoeken ook eventjes kort omhoog trokken. ‘Daar heb je gelijk in.’ Inderdaad om letterlijk een hele trein mutanten hier af te zetten was het hier te rustig. ‘Maar die rust gaat niet al te lang meer duren volgens mij.’ Sprak hij op een iets wat bedeesde toon. Natuurlijk hoopte hij van niet, want problemen in het dorp betekende even goed dat die problemen de mensen zouden volgen tot hier binnen. Iets wat hij liever buiten hield, mainly omdat hij vooral niet wilde dat er in zijn bar gevochten zou worden. Stel je maar eens voor de schade? Nee man, echt no go.


‘Ik hoor wel meerdere wilde verhalen op een dag. Maar that’s part of the job, half de psycholoog uithangen zonder er extra voor betaald te worden.’ Sprak hij al lachend. Het was wel een feit, hij hoorde alles. Maar het was zijn taak om de meeste verhalen voor zichzelf te houden, al kon hij er best wel eentje delen met de man voor hem. ‘Sinds de vluchtelingen zijn aangekomen, zijn er meer drugs in de omloop. Dus het is wel safe om te zeggen dat daar problemen van gaan komen dus kijk maar uit.’Vele blubjes
Meer blubjes.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: A good night for a walk [Tobias]   zo nov 05, 2017 2:02 pm

Maar die rust gaat niet al te lang meer duren volgens mij. Ja, daar was Joseph het mee eens. Tobias bevestigde vervolgens dat hij inderdaad van alles ter ore kreeg. Het was een van de redenen dat Joseph het werken achter de bar ook wel overwoog; je maakte er minder snel carrière in dan ergens anders, maar met zijn naam op de lijsten van verschillende anti-mutanten bewegingen vermoedde Joseph dat de kans erg klein was dat hij het ooit ongestoord ver zou kunnen schoppen en zo’n onuitputtelijke bron van informatie was best aantrekkelijk.
“Meer drugs hè? Niet verrassend,” bromde hij afkeurend en hij schudde zijn hoofd, waarna hij nog een slok bier nam. “Nou ja, niet dat ik ’t ze kwalijk kan nemen."
Hij zette zijn nu lege glas weer neer.
“Ik bedoel, je zal toch wat moeten om achter je te laten wat zij achter zich hebben gelaten, denk je ook niet? En dat allemaal ook nog eens zien te verwerken in een vreemd land..."

Hij betwijfelde sterk of deze stad genoeg goed therapeuten had om iets als dit efficient op te vangen. Zeker gezien de taalbarrière hier en daar. De meeste mensen die hij hier had ontmoet spraken aardig goed Engels en vaak ook nog wel een paar woordjes Duits, maar er waren ook genoeg uitzonderingen.
Hij bewoog het glas tussen zijn vingers en staarde naar de restanten van het schuim, waarna hij met een grijns opkeek naar Tobias.
“Nou, vooruit, nog eentje,” zei hij met een vrolijke twinkeling in zijn ogen.
Ondertussen ging zijn brein nogmaals over wat Tobias hem zojuist had vertelt. Hij was zeker niet van plan zich nu al in de problemen te storten, maar als er zoveel vraag naar verdovende middelen was kon hij vast in de nabije toekomst wel wat wiet dealen hier en daar. Niets extreems, daar kwamen namelijk alleen maar gevaarlijke, onvoorspelbare types op af, maar gewoon dingen die niet op hoefden te vallen. Een joint op zijn tijd deed je immers niemand kwaad mee.

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tobias O'Shae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 50

Character Profile
Alias: Tintreach
Age: 26
Occupation: Barmanager
BerichtOnderwerp: Re: A good night for a walk [Tobias]   do nov 09, 2017 11:13 pm

Dat het niet verassend was, was een feit. Maar hij vond het jammer. Oké, hij gebruikte zo nu en dan ook eens verdovende middelen, vroeger meer dan nu, maar evengoed vond hij het jammer dat dit alles moest terecht komen in hun stand. Al was hij er niet tegen, de mutanten dan en zo, gewoon het feit dat ze het leken mee te brengen. Instemmend knikte hij op de woorden van zijn vriend. ‘Zeker niet, maar ik ben er zeker niet blij om met wat voor problemen het allemaal met zich mee neemt.’ Daarmee meer opgaand in het feit dat hij dat gedoe niet ging toe laten in zijn bar. Dit was een plek puur gefocust voor drank alleen, al de rest hoefde hij hier echt niet te hebben. Iets waarop hij in de toekomst misschien ook wel meer op moest letten. ‘Het is allemaal de manier waarop het word verwerkt waar het om draait. Natuurlijk hebben ze nood aan iets om alles te vergeten, maar evengoed hoeven ze ook niet het crimineel gedrag in de stad aansporen, maar goed.’ Tobias had niet heel veel recht van spreken, hij had geluk met het feit dat ij terecht was gekomen. Want hij had zich net zo gedragen als hun toen zijn wereld bij hem vandaan werd gerukt.

Zelf zou hij hier en daar ook proberen om een handje toe te steken waar het nodig was, als hij de nieuwe mutanten kon helpen met hier hun weg te vinden dan deed hij dat graag. ‘Anders zou je hier toch enkel maar zijn om die kruk te verwarmen.’ Sprak de man al lachend voor hij een nieuw glas tapte voor de kerel. Terwijl hij het bier in het glas liet lopen staarde hij bedenkelijk voor zich uit. Tobias moest veiligheidsmaatregelen gaan treffen voor zijn zaak. Iets wat hij eigenlijk al langer moest doen, al was hij er even goed van overtuigd dat hij een groot deel van de onrustzoekers wel kon buitenwerken met zijn eigen mutatie maar hij moest maar eens de verkeerde persoon tegen komen. Voor nu wilde hij nog niet in Saint Lucas belanden. Nog half in gedachten zette hij de pint voor Joseph neer, waarna hij zijn blik weer op de man richtte. ‘Waar ben je over aan het denken man? Ik hoor je hoofd nog net niet kraken.’ Sprak hij al lachend. Enkele mensen wandelden de bar binnen en zochten een tafeltje, met een simpel knikje begroette hij hen. Geen bekende, dus als hij het goed had waren dit of toeristen of de mensen van het eiland.
Vele blubjes
Meer blubjes.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Joseph Arevalo
avatar
Class 2
Aantal berichten : 169

Character Profile
Alias: Zenithar
Age: 24
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: A good night for a walk [Tobias]   zo dec 03, 2017 12:53 am

"Zeker niet, maar ik ben er zeker niet blij om met wat voor problemen het allemaal met zich mee neemt,” zei Tobias en Joseph knikte begrijpend.
"Het is allemaal de manier waarop het word verwerkt waar het om draait. Natuurlijk hebben ze nood aan iets om alles te vergeten, maar evengoed hoeven ze ook niet het crimineel gedrag in de stad aansporen, maar goed."
Joseph nam zijn kameraad even nieuwsgierig op. Hij besloot dat het wijs was om voor zich te houden dat hij in de vluchtelingen wel enige business zag.

Echter, niet veel later informeerde Tobias, zonder zich er waarschijnlijk van bewust te zijn, naar precies dat, want het was precies hetgeen waar Joseph rustig zijn gedachten over liet gaan.
Hij schudde zijn hoofd.
“Van alles… Niets bijzonders…” hij grijnsde schouderophalend. “Je weet hoe dat soms gaat.”
Ergens was dat niet eens een volledige leugen; zijn gedachten gingen redelijk alle kanten op.
Hij pakte het glas met de verse pint op en nam er een slok van terwijl hij even zijn ogen over de kundig versierde etiketten van de flessen drank achter de bar liet gaan.

Hij keek op toen hij een paar mensen hoorde binnenkomen. Ook hij herkende er niemand van, waardoor zijn blik niet lang bleef hangen en hij zich weer tot Tobias richtte.
“Jij eigenlijk al veel van die gevluchte studenten gesproken?” vroeg hij toen nieuwsgierig. Enerzijds kwam er in zo’n bar genoeg voorbij, maar hij vroeg zich af of er veel waren die na een paar drankjes echt hun hart uitstorten, of dat de meesten gewoon met hun eigen groepjes ergens een tafeltje claimden.

_________________

Joseph - Dominic
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tobias O'Shae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 50

Character Profile
Alias: Tintreach
Age: 26
Occupation: Barmanager
BerichtOnderwerp: Re: A good night for a walk [Tobias]   vr dec 08, 2017 2:23 pm

Tobias had zijn mening gedeeld met Joe, puur omdat die er naar had gevraagd. Verder droeg hij de mutanten geen kwaad hart toe of wat dan ook. Uiteindelijk kwamen ze vanuit een benarde situatie en was het aan hem om ze hier zo welkom mogelijk te laten voelen, want dat was iets wat ze misschien nog wel het meeste nodig hadden. Een plek waar ze zich welkom konden voelen, en waar ze vooral veilig waren. Een plek die Sundberg kon zijn, zolang er maar geen al te gekke zaken gebeurden natuurlijk. Al was het even goed de taak van de inwoners van het dorp om zich zo goed mogelijk open te stellen naar de nieuwkomers, dat zou er al voor zorgen dat er minder strubbelingen waren op dat vlak.

Tobias zou zichzelf niet zijn als hij zijn maatje niet nog een drankje zou aanbieden, uiteindelijk bleven ze nog altijd in een bar en tja, dat was nu eenmaal wat je op een plek als deze deed. Snel genoeg deelde Joe mee dat hij aan het nadenken was over van alles, maar daar bleef het dan ook bij de man breidde niet verder uit en dat was genoeg voor Tobias om te weten dat hij ook niet moest door vragen. Als Joe het werkelijk wilde delen met hem zou hij het ooit nog wel eens opbrengen. Rustig begon hij weer met het drogen van de glazen die hij juist uit de gootsteen had gehaald.

Op de vraag van de andere knikte hij even. ‘Zeker wel.’ Klonk het luchtig waarbij hij zijn blik weer op de man richtte. ‘Twee gaan er hier beginnen met werken, eentje vast en de ander studeert nog hier. Van de korte ontmoeting en het gewissel van berichten heb ik wel een goed gevoel over ze. Misschien ben ik te goed gelovig, maar ik denk dat die twee hier wel mooi gaan bij passen. Voor de rest heb ik er al wel enkele gespot in de bar maar voorlopig heeft nog niemand een praatje met me gemaakt. Waarschijnlijk moeten ze nog wennen.’ Grijnsde hij kort. Ja, de twee die hij al zeker had aangenomen zouden een mooie vaste waarden worden voor O’Shae’s daar was hij meer dan zeker van. ‘Jij dan?’


Vele blubjes
Meer blubjes.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A good night for a walk [Tobias]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A good night for a walk [Tobias]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» There's no good in goodbye [Jynn & Raven]
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Texts From Last Night
» [Reserved]Night Fever
» Campfire night

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Town Square :: Bar-
Ga naar: