INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Numb / Closed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shay Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Zephyr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Numb / Closed   wo nov 01, 2017 2:38 pm


“Feeling so faithless, lost under the surface”

Die eens altijd aanwezige vrolijke twinkeling was volledig verdwenen sinds de bombardementen op het eiland. Shay was niet zo maar iemand verloren, nee ze was een deel van haar zelf verloren. Hun onheilige drievoudigheid was heel abrupt uit elkaar gerukt en het had ervoor gezorgd dat de eens zo vrolijke Shay gewoon compleet was verdwenen. Uit protest, maar ook gewoon puur om niet met een ander in een huis te wonen had het meisje al enkele dagen gekampeerd in het station. Het leek alsof haar hart er haast volledig was uitgerukt sinds ze hier waren aangekomen. Dankzij haar broer zat ze hier, hij had haar opgetild terwijl ze zich aan het gedragen was als een of andere wilde en in veiligheid gebracht. Anders zou ze hetzelfde einde hebben gekregen als haar zus, een einde dat haar veel toepasselijker leek dan hier in dit verdufte dorp te blijven.  De plek waar zij zich in het station bevond was bijna helemaal achteraan, werd niet vaak bezocht door mensen. Gelukkig maar want de schade die het meisje daar al had aangericht was immens groot. Het zwartharige meisje kon haar emoties niet de baas, iets wat zich alleen maar uitte in een waas van aanvallen op alles wat er zich rondom haar heen bevond.

In plaats van binnen te blijven had ze uiteindelijk besloten dat ze even buiten ging rondkijken. Natuurlijk in de buurt van het station, dat bleef voor nu even haar safe haven. Toch werd het even tijd om eens even te kijken wat voor onguur volk er hier wel niet rondhing. Want no way dat de mensen in deze stad allemaal lieverdjes waren dat kon ze gewoon niet geloven. De kans dat ze de verkeerde personen zou tegen komen en het zou gaan leiden tot een gevecht kon ze zeker niet uitsluiten. Daarvoor was het meisje momenteel niet goed genoeg bij haar verstand. Nee, een verkeerd woord en Shay kon als het ware ontploffen en wie weet wat ze dan wel niet zou doen.


_________________

Shay:
 

Eriksen tribe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sareth Levíson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 118

Character Profile
Alias: Crackspider
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Numb / Closed   za nov 04, 2017 3:49 pm

Sareth Carolyn Levíson
grab me, stab me
go on and
have me


Wanneer haar telefoon langere tijd stil bleef en niemand haar probeerde te bereiken met de vraag ‘wat heb je?’ – kortom, wanneer er geen inkomsten waren, - slenterde Sareth vaak door de stad en spendeerde ze haar tijd op plekken waar ze veel potentiele klanten verwachtte. De omgeving van het treinstation was een voor de hand liggende plek. Sinds ze de hele dag nog geen bericht had ontvangen, had ze dus maar haar spullen gepakt en was ze erop uit gegaan. Nu zat ze, met haar kont op de motorkap van haar tweedehands, zwarte, bijna uit elkaar vallende mustang, een peuk te roken. Het leek wel alsof ze tegenwoordig niet veel anders meer deed dan dat: met haar auto chillen en roken. Haar dagen waren bijzonder doelloos geworden – of dit waren ze eigenlijk altijd al geweest, maar hier was ze zich nu pas bewust van. Ze had een trek van haar sigaret genomen en liet de geïnhaleerde rook ontsnappen in een lange, diepe zucht. Alles was zo saai. Ook bij het treinstation had ze weinig succes gehad. Iedereen leek op slag braaf te zijn geworden, of was door haar in de afgelopen dagen al voorzien. Nu zou je zeggen: wat is het probleem? een dag vrij, tijd voor jezelf! – maar Sareth dacht hier anders over. Vroeger was ze het hier roerend mee eens geweest, maar tegenwoordig wist ze simpelweg niet meer wat ze met tijd voor zichzelf moest doen.

Dus toen de deuren naar het treinstation openrolden en er een enigszins verwilderd meisje naar buiten kwam lopen, kwam Sareth langzaam overeind. Uit het gedrag van het meisje, de doelloosheid waarmee ze bewoog, kon Sareth genoeg aflezen: het leek erop dat ze in ieder geval voor nu geen plannen had, en dat betekende dat Sareth haar misschien van dienst kon zijn. Er was niets wat niets doen zo leuk kon maken als een beetje recreatief drugsgebruik. En in ieder geval zou ze kunnen helpen Sareth haar dag wat minder saai te maken.

Sareth zette zich af tegen haar auto, nam een laatste trek van haar sigaret en gooide het ding op de grond waarna ze op het meisje af slenterde. Haar handen had ze uit automatisme terug geschoven in de zakken van haar leren jasje en haar vingers sloten rond de kleine zakjes die ze hierin bewaarde. Eenmaal aangekomen bij het meisje zocht ze oogcontact. Naast haar kwam ze tot stilstand, en pas toen ze naast haar stond, kijkend naar waar het meisje naar keek, sprak ze: “Wil je iets kopen?” De hand die het dichtst bij het meisje was, gleed een klein stukje omhoog uit haar jaszak en ze toonde de verschillende zakjes die ze had, vooraleer ze haar hand weer terugschoof. 

coded by blair of shine & ooc

_________________
Vincent Dublin | Anthony Bastet | Sareth Levíson | Jezebel Childress | Namika Blanchard
 I'm the Crackspider  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Zephyr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Numb / Closed   zo nov 05, 2017 3:54 pm


“Feeling so faithless, lost under the surface”

Bijna onmiddellijk nadat de deuren van het station achter haar kont toevielen had ze een meisje gespot op de motorklep van een mustang die echt rijp was voor het stort. Shay was ergens toch wat terughoudend. De hele houding van de chick met het witte haar schreeuwde uit dat ze hier was om zaakjes te doen. Alleen had het meisje totaal geen idee hoe zoiets in werking ging. De normale Shay zou dit als het ware ook nooit hebben gedaan, zou ook gewoon zijn omgedraaide nu. Maar hoe ze nu was, ze was zo vatbaar voor alles. Gaf geen fuck meer om wat andere mensen mogelijk van haar dachten, niet dat ze dat zowiezo al deed. Maar nu ging het veel slechter met haar, gaf ze zelf geen fuck meer om zichzelf of wat er mogelijk met haar kon gebeuren eens ze de verkeerde persoon tegenkwam. Hetgene wat Shay nodig has wat rust in haar hoofd, het wegdrijven van dat laatste beeld dat ze aan Brooke had. Haar zus was letterlijk gespiesd door een speer, van wie ze kwam wist ze tot op de dag van vandaag nog niet. Maar het maakte niet uit, elke keer wanneer ze haar ogen sloot achtervolgde dat beeld haar.

Wanneer het andere meisje zich van de auto liet glijden trok Shay kort haar wenkbrauw op. Maakte zich klaar om die andere meteen ook tegen de grond te krijgen als het hoefde. Het meisje mocht dan misschien zo ver heen zijn, ze kon haar mutaties nog altijd gebruiken als een ware meester dus ze kon zich perfect verdedigen. Kort vernauwde haar ogen wanneer ze tot stilstand kwam, richtte haar blik weer gewoon voor zich uit. Tot nu toe leek ze niets kwaad in de zin te hebben, maar Shay liet niets aan haar voorbij gegaan. Ze mocht misschien verloren zijn, alert voor haar omgeving was ze nog steeds. Zijwaarts keek ze haar aan wanneer ze haar vroeg of ze iets wilde kopen. Goeie. Haar geld was in bewaring bij haar broer, en hem had ze al in tijden niet meer gezien. De zakjes die kwamen piepen uit de zak van haar jas ontgingen het meisje niet. Kort trokken haar mondhoeken omhoog, al was het meer een bijna demonische grijns dan een ware glimlach of iets in die aard. ‘Het sterkste wat je hebt, maakt niet uit wat het is.’ Sprak ze op een hese toon. Het was al een tijd geleden dat het meisje nog iemand had gesproken, praten was ze niet verleerd maar het ging net een tikje moeilijker om geluid te produceren._________________

Shay:
 

Eriksen tribe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sareth Levíson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 118

Character Profile
Alias: Crackspider
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Numb / Closed   za nov 18, 2017 4:23 pm

Sareth Carolyn Levíson
grab me, stab me
go on and
have me


De houding van het meisje was vanaf begins af aan lichtelijk vijandig. Dit deerde Sareth weinig en het was om die reden dat ze bij het vernauwen van de ogen en de duidelijk aangespannen spieren niet omdraaide, maar gewoon naast haar ging staan. Ze had, zo vond Sareth, meer dan genoeg mensenkennis en veel hulp van haar mutatie om – wanneer ze hier haar best voor deed – een mens zo min mogelijk op de kast te jagen. Het mocht dan niet altijd even dúidelijk naar buiten komen, maar Sareth had er al sinds haar jeugd een handje in om mensen te bespelen, aan te voelen, te manipuleren en te beheersen. Nu was ze dit allerminst van plan – ze had enkel iets nodig om haar dag leuker te maken, ze had geen enkele behoefte om zichzelf in die zin uit te putten – maar ze hoopte dat het haar in ieder geval hielp om het meisje enigszins gerust te stellen. Want dit laatste was duidelijk wat ze nodig had.
 
Haar blik stond wantrouwend en Sareth was niet zo arrogant te denken dat ze dit niet ook daadwerkelijk was. In ieder geval had ze hier ieder recht toe. Het zou ronduit roekeloos zijn om ieder persoon die op de parkeerplaats van het station op je af kwam – zeker ieder persoon die zich presenteerde zoals Sareth dat deed – met open armen te begroeten. Ze was zich er meer dan bewust van dat ze shady overkwam, maar dit maakte haar niet uit. Hoe kon ze ook anders? Ze was nou eenmaal shady bezig. Dat ontkennen was tijdverspilling.
 
De kleine opkrulling in de mondhoeken ontging haar niet. Sareth zag het meisje dan alleen vanuit haar ooghoeken, maar ze zou allang failliet zijn als ze niet ook daadwerkelijk goed oplette. Het was haar dan ook niet ontgaan dat het meisje haar nog geen seconde uit het oog had gelaten, en al haar bewegingen strak in de gaten hield. De glimlach die het meisje had gemaakt was moeilijk een glimlach te noemen. In combinatie met de bijna waanzinnige blik in haar ogen, was het moeilijk om de glimlach bemoedigend te zien.
 
“Het sterkste wat je hebt, maakt niet uit wat het is,” sprak ze met een hese, zwakke stem. Sareth haar eerste reactie was een klein, lachje en een goedkeurend tuiten van haar lippen. Vervolgens draaide ze haar blik weg van de parkeerplaats en keek het meisje voor de eerste keer recht aan. Ze had bijna de neiging om te vragen of het goed met haar ging, maar ze bedacht zich hoe verschrikkelijk ze die vraag zelf vond, hoe graag ze deze vraag zelf ontweek. En daarnaast bedacht ze zich dat het simpelweg not done was om op een dergelijke voet te beginnen met je klanten. Dus ademde ze diep in.
 
“Ik heb iets meer nodig dan dat, lovey,” begon ze, een klein glimlachje rond haar lippen. “Uppers, downers – of psychedelica?” En toen het meisje hier niet direct antwoord op leek te weten: “Al lijkt het me dat je niet per se op de… juiste plek bent voor die laatste. Dus: actief, druk, opgefokt, hard gaan – “ Hier twinkelden haar ogen – als moeder mocht ze geen favorieten hebben, maar stiekem had ze dit wel “ – of downers: lekker rustig, kalmeren, content zijn, comfortabel zijn.” Zelf vermoedde ze dat dit laatste waarschijnlijk de betere keuze was in dit geval, maar wie was zij om het meisje iets op te dringen? Daarnaast, ze kon beter de keuze buiten zichzelf leggen. Als er dan iets mis ging, lag de verantwoordelijkheid in ieder geval niet (volledig) op haar schouders. 

coded by blair of shine & ooc

_________________
Vincent Dublin | Anthony Bastet | Sareth Levíson | Jezebel Childress | Namika Blanchard
 I'm the Crackspider  
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Numb / Closed   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Numb / Closed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Closed - I am flesh and I am bone.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Train Station-
Ga naar: