INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Bad company makes good stories

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   za nov 11, 2017 11:20 pm

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

De koelte van haar huid doordrong zijn warme vingers. Ondanks de stof die haar lichaam omhulde leek ze het nog steeds ijskoud te hebben. Het was dan ook niet dat ze veel om lijven had, maar het was binnen het gebouw toch wel warm genoeg om het ijzige uit haar lichaam te halen. Zijn handen bewogen over haar lichaam, elke centimeter afzoekend. Sinds hun eerste kus leek de gespannen lucht tussen hen alleen maar toegenomen te hebben. Beide niet willen toegeven aan hun drang voor meer. Hij kon niet ontkennen dat hij meer wou, dat hij er vanbinnen zelfs naar snakte, maar hij zou zich in het openbaar niet zomaar voor har laten vallen. Dat zat simpel weg niet in zijn karakter en aangezien het Pyralis was waar hij naar snakte was de kans nog kleiner dat hij zou toegeven. Nooit zou hij zich zwak opstellen voor haar. Ze was net zoals hem en leek het te ruiken wanneer iemand zich aan haar overgaf. Na haar woorden drukte hij nogmaals kort zijn lippen op de hare. Vervolgens daalde haar lippen af naar zijn hals en even leunde hij naar haar toe. ”Hopelijk is die niet meer te ver weg,” sprak hij op een fluistertoon in haar oor. Wanneer hij haar terug in de ogen kon keek gooide hij er een speelse knipoog achteraan.

Ondanks de hoeveelheid alcohol die door zijn aderen raasde had hij nog steeds het gevoel dat hij goed wist wat hij aan het doen was. Toch was hij wat meer op zijn hoede en zou zich niet meer te snel rechtzetten, want dat zou wel eens fout kunnen aflopen. Hij kon zijn eigen hart manipuleren en dus ook ervoor zorgen dat ze alcohol zich sneller door zijn lichaam vervoerde. Toch was dat geen garantie en rekende hij daar dus niet op. Hij liet de koele vloeistof door zijn keel glijden en schoof vervolgens het glaasje van het ene hand naar het andere. Zijn blik volgde Pyras beweging, van hoe ze het glaasje vastnam tot ze het aan haar lippen zette en het daarna de drank door haar keel liet zakken.

De manier waarop Pyra zo vijandig reageerde gaf hem een soort van voldoening. Het betekende dat hij niet de enige was die een soort van zwakte had ontwikkeld. Ondanks dat ze zo bijtend keek naar de dames bracht het ook iets sexy met zich mee. Niet enkel door haar houding, maar ook de vorm die haar gezicht daardoor aannam. Haar woorden zorgde voor een grijns rond lippen. Zijn hand gleed langs zijn wang. ”Je bent wel sexy als ze bezitterig kijkt,” een halve glimlach ondersteunde de woorden. Levi gooide het meisje een knipoog toe wanneer ze zijn arm raakte. Hij voelde haar hand in zijn jaszak glijden, goed wetende dat daar waarschijnlijk een telefoonnummer op stond. Wanneer zijn ogen weer op de brunette naast hem gericht waren zag ook hij de dodelijke blik in haar ogen. Dat was dan ook het gepast moment om in te grijpen en haar duidelijk te maken dat zij de enige was waar hij die bepaalde avond al zijn aandacht naar toe zou laten gaan.

Haar vrouwelijke sierlijke vingers gleden door zijn zwarte lokken. Zijn ogen vastgehaakt in de hare. Het gaf haar duidelijke voldoening dat ze hem terug voor haar had en voor één keer genoot Levi wel van deels onderdanig te zijn. Het was eens iets anders. Het viel zelfs niet te ontkennen dat zij op die plaats, op dat moment hem in haar macht had. Het woord ‘mogelijk’ deed hem een wenkbrauw optrekken. Haar stem klonk duidelijk intimiderend, maar het had niet veel effect op hem. Met zijn lippen tegen haar hals zei hij: ”Twijfel je daar dan nog aan?” Haar hand gleed over zijn been. Wanneer ze haar hand liet handen zette hij zich recht en wandelde richting haar stoel. Daar ontplooide hij zacht haar benen en trok haar naar de rond van de stoel voor hij zich tussen haar benen plaatste en ook volledig tegen de kruk ging staan. Hun lichaam bijna volledig tegen elkaar gedrukt. Een vurige grijns stond rond zijn lippen getekend. ”Je speelt een gevaarlijk spel, Pyralis,” zei hij wanneer hij voorovergebogen stond en zijn lippen langs haar oor liet strelen. Zijn stem klonk diep, uitdagend en vurig. Zijn beide handen plaatse hij op haar kaaklijnen en op die manier dwong hij haar hem in zijn ogen te kijken. Ze was hem aan het testen en op een zekere manier lukte het haar, maar aan de andere kant maakte het hem sterker, speelser.

Echter maakte ze al snel duidelijk dat momenteel de drank haar net iets meer interesseerde, dat ze van haar ‘pauze’ na hun kus gebruik ging maken. Ze draaide zich weer naar de bar en omschreef het als ”heerlijk plezier”, voor ze de vloeistof in contact bracht met haar smaakpapillen. Hij volgde elke beweging van haar lippen, maar besloot niet aan de kant te gaan staan. Zijn handen gleden weer langs haar zij en hij liet ze rusten op haar heupen. ”Je hebt duidelijk geen idee wat plezier is.” Met een halve glimlach keer hij op haar neer. Zijn hand gleed via haar hals in haar haren voor hij haar hoofd naar hem toedraaide en zijn lippen op de hare drukte. Meegenietend van de alcohol die zij net naar binnen had gekapt.

890 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   zo nov 12, 2017 6:04 pm

Elektriciteit was hetgeen dat tussen hen in leek te hangen, even zwaar als een zomerse storm die over de horizon lijkt te komen aanrollen. Elke aanraking was geladen met kleine elektrische deeltjes en telkens hun lippen elkaar raakten leken minuscule protonen en elektronen contact te zoeken met elkaar. Kort vroeg ze zich af of een relatie zo aanvoelde maar toen moest ze ijskoude lach onderdrukken. Seksuele spanning was namelijk helemaal iets anders dan wat de eerste de beste jonge dame omschreef en leek te aanvaarden als liefde. De gloei in zowel haar als zijn ogen deden in de verste verte niet denken aan lange wandelingen op het strand maar eerder aan aangedampte ramen en verfomfaaide lakens. ”Laat ons hopen,” beantwoordde ze zijn stem in haar oor met een grijns die veroorzaakt was door het beeld in haar hoofd. Zijn speelse knipoog beantwoord door haar tong die traag over haar bovenlip ging met een sensuele kanteling van haar hoofd en blik die op hem gericht was. Zijn blik leek haar echter steeds te volgen wanneer ze één van de shotglaasje oppikte en aan haar lippen plaatste. Ze glimlachte eens schuin naar Levi nadat ze de brandende vloeistof had binnen geslikt.

Een eigenwijze blik gleed over haar gezicht en settelde op haar lippen, Sweettalking gaat je nergens brengen hoor lieverd,” zei ze hem terwijl zijn aandacht terug naar haar verschoof, “En ik laat je die bootycall houden voor in duistere en eenzame tijden, deal?” vroeg ze hem zonder oogcontact te breken met de jonge dame. Ze was zeer vrijgevend met haar speelgoed, gewoon niet wanneer zij er die avond mee wou spelen. Het meisje had het bijna niet doen opvallen moest ze nu niet gekeken hebben naar Levis in jeans geklede achterwerk alsof haar leven ervan af hing had Pyralis het nooit te weten gekomen maar ze was heel observant die avond. En daarbovenop kwam lust van de jonge dame af als water van de Nigeria Waterfalls. Pyra wist hoe dan ook dat ze die avond gewonnen had van de andere dame en dat ze het elke avond weer kon doen moest het moeten, maar er waren natuurlijk nog andere mannen aanwezig in het kleine dorpje waar ze haar klauwen eens moest op krijgen.

Ze voelde het, hoe ze hem eindelijk in haar macht leek te hebben. Bijlange nog niet zoals ze bijna alle andere mannen ooit zo maar kon bevelen wat te doen maar hij was net iets meer onderdanig dan voorheen en ze genoot er mateloos van. ”Wie weet,” beantwoordde ze de zwartharige man kort voor ze haar aandacht richtte op zijn bovenbeen en voor ze haar tweede zin volledig uitgesproken had stond Levi tussen haar benen, tegen haar aangedrukt als twee puzzelstukken die netjes ineen paste. Een gloeiendhete rilling gleed over haar ruggengraat wanneer zijn stem haar trommelvlies bereikte, zijn adem verhitte de gehele zijkant van haar gezicht en zijn stem de binnenkant van haar lichaam. Een speelse grijns belanden met lust werd op hem gericht wanneer hij haar in zijn ogen deed kijken, ”Heb ik je ooit gezegd dat ik op safe speel, Levi?” zijn neem verliet haar mond als gesmolten goud terwijl ze haar benen achter die van hem kruiste en hen nog dichter tegen elkaar probeerde te schuiven.

Terwijl ze haar glas aan het neerplaatsen was gleden zijn handen over haar lichaam tot ze kwamen te rusten op haar heupen, precies waar ze, ze wou. Ze reageerde niet op zijn opmerking en liet zich meevoeren door de handeling die hij uitvoerde. De kleine geladen partikels leken weer tussen hen te springen wanneer ze haar hand in zijn hals plaatste en zacht haar nagels door de onderste haren achteraan op zijn nek liet glijden terwijl ze hem dichter trok naar haar toe. De hoeveelheid alcohol die ze reeds geconsumeerd hadden was duidelijk te proeven om hun lippen. Zeker wanneer Pyra haar tanden kort langs zijn onderlip liet gaan en haar tong over zijn lippen liet gaan vragend naar meer, in nood voor meer. Haar benen waren nog steeds gekruist achter zijn knieholtes en nu haar vrije hand liet ze over zijn bovenlichaam glijden voor ze ook dat hand in zijn hals plaatste en hem dichter tegen haar aantrok. Tanden tikte bijna tegen elkaar door de druk die ze zette maar ze bleef op zoek naar, in nood voor meer en langer contact.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   zo nov 12, 2017 10:22 pm

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Geen van beide had de drang van normale mensen om zich aan iemand te binden. Om bij die persoon te blijven tot de dood hun uiteen dwong. Misschien had hij wel degelijk last van bindingsangst door wat zijn vader had gedaan toen hij nog heel maar een baby was, maar misschien was hij ook wel gewoon zo. Niemand kon op dat moment al zeggen dat hij nooit van iemand zou houden en voor altijd bij haar zou blijven, toch leek die gedachte onwaarschijnlijk dan en daar. Voor Pyralis was de kans om zich te binden net iets groter, gedwongen weliswaar, maar toch zou zij zich er waarschijnlijk deels bij moeten neerleggen wanneer Kallista zich bij iemand nestelde.

Hij kon niet ontkennen dat hij nog niet had gedacht aan hem en Pyra in een verlaten huis, waar niemand hun kon horen. Met de lust die nu tussen hen in hing bracht dat waarschijnlijk dan scherven met zich mee, maar dat kon het ook alleen maar spannender maken. Ze daagde hem uit op manieren die ze zelf waarschijnlijk nog niet doorhad. De manier waarop ze haar lippen likte bezorgde een zekere drang om haar te stoppen door haar te kussen, toch weerhield hij zichzelf ervan. Het was wel weer een slimme manier van haar om zijn aandacht bij haar te houden, dat viel niet te ontkennen.

Hij legde zijn vinger op haar hart na haar woorden. ”Elke vrouw houdt van sweettalk,” begon hij en liet haar hart versnellen. Zijn blik liet de hare niet los wanneer hij zijn hoofd licht kantelde. ”al geven ze dat niet allemaal even graag toe.” zijn mond lag naar haar oor. Zacht nam hij haar oorlel tussen zijn tanden en grinnikte kort. Pyra stelde zich altijd hard op, toch bleef hij erin geloven dat ze nog steeds hetzelfde was als elke andere vrouw, enkel met een harder omhulsel om te kraken. Hij nam het papiertje uit zijn zaken trok een wenkbrauw op. ”Je dacht toch niet dat ik haar nummer ging weggooien voor jou?” een grijns omringde zijn mond. ”Jij zult het toch ook af en toe wel een druk hebben.” knipoogde hij haar toe. Levi maakte maar al te graag gebruik van de push and pull techniek. Hij had het meisje wel voelen kijken en het was hem dan absoluut niet ontgaan dat Pyra haar in haar vizier hield, zelfs al wanneer ze was gepasseerd. Hij zorgde voor een voldane glimlach aan zijn kant.

Het was moeilijk voor hem om toe te geven dat ze hem in een bepaalde greep had, toch wist hij maar al te goed dat de alcohol daar voor een groot deel tussen zat. En nu hij deels voelde hoe het was vond hij het eigenlijk nog niet zo onaangenaam. De brunette was van zichzelf krachtig en haar eens de leiding volledig laten nemen zou nog wel eens heel interessant kunnen zijn. Toch besloot hij dat voor later te houden en zou hij nu zijn kroon naast die van haar terug opeisen. ”Nooit aan me twijfelen, schat,” zijn stem had iets venijnigs. Zijn lustvolle lach veranderde naar een geïnteresseerde wanneer ze haar woorden had uitgesproken. ”Dat is wat ik zo leuk aan je vind.” Zijn bracht tijdens het spreken zijn lippen dichter naar de hare, elkaar net niet rakend. Pas als hij klaar was liet zijn onderlip kort over haar bovenlip glijden. Haar benen trokken hem dichter naar haar toe, hij voelde hoe zijn jeansbroek ter hoogte van zijn kruis haar lichaam raakte. Eén mondhoek ging lichtjes te hoogte in. Van enkele centimeters hogen keek hij op haar neer, zijn lippen wat vaneen.

Hun lippen vonden elkaar. Een van zijn handen gleed van haar heup langs haar zijn naar boven tot onder haar borst. Daar ging hij langs haar rug richting haar haren. Hij verlangde naar haar, maar de manier waarop ze hem dichter trok naar haar toe, maakte duidelijk dat hetzelfde voor haar gelde. Weer vielen enkele lokken naar voor die nu op haar hoofd rustte door het hoogteverschil. Met zijn hand leek hij haar hoofd te ondersteunen. Een geamuseerde glimlach vormde zich tussen de zoenen door. Even leek hij te vergeten dat ze zich nog steeds in te bar bevonden. Hij loste zijn lippen van de hare en ging door middel van kleine kusje richting haar hals, waar hij ook kort zijn tanden plaatste. Hij voelde van binnenuit de drang opborrelen om het dunne zwarte jurkje van haar lichaam te rukken. Met de goesting die door zijn aderen raasde was dat waarschijnlijk ook niet zo moeilijk. Zijn hand gleed terug onder haar rokje, aan de kant van de bar, om het op die manier toch wat af te schermen van de andere mensen in de bar. Langzaam baande hij zich een weg richting haar heup en haakte even zijn wijsvinger om haar onderkleding. Hij nam de tijd niet om zijn haren terug deftig te leggen, hij had momenteel alleen nog maar tijd voor haar. Zichzelf niet in staat stellend dit moment af te breken.

835 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   ma nov 13, 2017 6:54 pm

Pyralis werd vaak verweten dat ze onmenselijk om ging met mensen alsof ze er enkel waren voor haar plezier en voor haar. Het was iets dat Pyralis echter ook erkende, het kon haar uiterst weinig schelen wat mensen van haar verwachtten, goed- of afkeurden van haar gedrag. Ze zou altijd nemen wat ze wou en niets zou haar afleiden van haar doel. Het feit dat ze mannen eigenlijk zelden zag als een persoon maar eerder als een object was iets dat haar nog het meest van al werd kwalijk genomen, maar opnieuw was het iets waar Pyra het eens mee moest zijn en als ze eerlijk was moest ze toegeven dat ze het hele probleem niet zag in dat hele gebeuren. Zij hebben iets dat zij nodig heeft en haar kunnen geven en zij kan hen iets geven in ruil voor al dat. Relaties zaten er gewoon niet in voor de koele brunette, al wist ze dat het zomaar ooit eens kon gebeuren. Dat ze wakker werd naast iemand die ze nog nooit in haar leven gezien had, enkel en alleen omdat Kallista besloten had om te settelen met iemand.

Sweettalking is voor degene waarvan je ontbijt verwacht,” begon ze maar haar hart voelde aan alsof ze aan het rennen was en ze wierp een zijdelingse blik op de zwartharige jongen naast haar. Hij plaatste zijn tanden gleden over haar oorlel en haar adem gleed in een scherpe zucht uit haar mond. ”Al weet ik het natuurlijk wel te appreciëren,” vervolgde ze. De opwinding veroorzaakt door zijn tanden tegen haar oor was nog duidelijk te horen in de ondertonen van haar stemgeluid. Haar ogen volgde elke beweging die hij uitvoerde tot het papiertje in haar gezichtsveld verscheen. Neen, ze verwachtte zeker niet dat hij dat ging weggooien voor haar, “Neen hoor, helemaal niet zelfs maar…,” begon ze terwijl ze het papiertjes vastnam tussen haar wijs- en middenvinger en kort liet ronddraaien voor het verdween als sneeuw voor de zon. Met een grijns keek ze hem aan voor ze de moleculen terug tegen elkaar plakte in haar andere hand, ”Er gaan inderdaad nog veel drukke nachten komen,” vervolgde ze voor ze het papiertje terug in zijn hand plaatste. Als hij het oké vond zijn mutatie gebruiken, kon zij dat ook wel. Ze zag enkele personen in de bar naar haar kijken alsof ze zojuist iemand onthoofd had en wierp hen een ’aangename glimlach toe die hel zou doen bevriezen.

”Ik zou nooit aan iemand twijfelen die de spelregels perfect kent,” fluisterde ze hem toe voor ze haar focus verplaatste naar zijn bovenlichaam en haar vingers speels over zijn schouders zijn borstkas liet glijden. Ze voelde hem dichter komen, daarvoor had ze zelf haar ogen niet nodig. Zijn energie en warmte straalde van hem af en de lust die van hem afkwam voelde als een vloedgolf die haar raakte waardoor zij ook steeds meer en meer gefascineerd raakte door het hele gebeuren. Ze waren zo dicht tegen elkaar dat ze perfect tegen elkaar paste en Pyra kon niet anders dan zich inbeelden hoe goed dat nog van pas zou komen wanneer hun lichamen tegen elkaar gedrukt zouden zijn onder andere omstandigheden.

Hun lippen vochten voor dominantie maar iets in haar besloot om zijn mannelijkheid heel te laten aangezien ze die nog nodig had later op de avond en hem het hele spel te laten leiden. Ze voelden hoe zijn haar naar voren op haar hoofd viel en een glimlach zich vormde op zijn lippen tijdens de kus waarop ze reageerde door met haar tanden eens kort aan zijn onderlip te trekken voor ze opnieuw zijn gezicht dichter tegen dat van haar trok. De omgeving leek weg te glijden en Pyralis merkte dat ze haar eigen lust in extremis onder controle moest houden om niet heel de bar aan te steken. Zijn lippen verlieten die van haar en ze wou bijna een teleurgesteld geluid maken toen zijn lippen haar hals raakte gevolg door zijn tanden. Ze ontblootte haar hals voor hem zonder er verder bij na te denken. Ze voelde zijn hand onder de strakke zwarte jurk glijden in de richting van haar ondergoed, het kant verliet haar huid wanneer zijn wijsvinger rond de dunne stof krulde. Ze glimlachte speels naar hem en bracht met een simpele handbeweging en haar rode nagels zijn haren terug enigszins in model voor ze haar hand naar zijn wang liet glijden. Het vergde elk greintje zelfcontrole die haar nog restte om hem niet gewoon mee naar buiten te slepen maar deze opwinding, deze speelsheid, dit gevoel wou ze nog net even langer met zich meedragen. ”Rustig nu playboy, voor we opgepakt worden voor openbare zedenschennis,” zei ze hem terwijl ze haar duim zacht over zijn onderlip liet glijden. De huid stond lichtjes opgezwollen door de constante wrijving en ze wist dat die van haar er niets beter uitzagen. Pyralis kon amper geloven dat ze hen een halt toeriep maar ze was nog niet klaar voor een nachtje in de cel, zelfs niet als het met Levi was. Het liefst van al was ze gewoon vertrokken maar ze moest zichzelf eerst weten te kalmeren voor ze het hele stadje meetrok in een orgie dankzij het kleine fragment van Kallistas mutatie. ”We legen deze fles en daarna kunnen we dit spelletje vervolgen,” vervolgde ze terwijl ze de bijna halflege fles tussen haar vingers liet draaien en de vloeistof binnenin liet heen en weer klotsen in de doorzichtige fles. Ze schonk de glaasjes nog eens vol en probeerde in te schatten hoe lang het voor hen zou duren voor de fles leeg achter zou blijven op te toog.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   ma nov 13, 2017 9:37 pm

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Hij keek Pyra licht geschokt aan bij haar woorden.”Dus jij gaat me geen ontbijt maken?” grapte hij met een gechoqueerde ondertoon. Deze opmerking werd echter al gauw gevolgd door een grinnik en een lach die zijn tanden een beetje ontblootte. Iets wat alcohol nog met Levi deed was het een soort van humor geven. Men kon niet zeggen dat het echt goede humor was, maar er ware slechtere. Hij vond haar ogen weer bij haar volgende woorden. Pyra was diep vanbinnen zoals elk meisje en dus had ook zij een zekere zwakte voor sweettalk, al werd zijn voorgevoel bevestigd dat ze het niet graag toegaf.

Haar vinger omarmde het papiertje met een simpel opschrift. Een nummer gevolgd door ”xx Anna”. Een duidelijk boodschap en Levi wist maar al te goed wat ze er mee bedoelde. Zijn linker wenkbrauw ging de hoogte in. Haar ‘maar’ maakte hem nieuwsgierig, zo nieuwsgierig dat hij zijn spieren onder de huid van zijn rug voelde tintelen. Het papiertje verdween al heel gauw en Levi kon amper geloven dat dit het tweede meisje dat ze ging wegjagen. Ze begon stevig op zijn tenen te dansen op die manier en ze dreef hem naar de rand. Pyralis was wel het meisje dat alles voor zichzelf wou en de andere maar weinig gunde, dat bleek nog maar eens uit die roekeloze handeling. De lichte frustratie was waarschijnlijk ook wel op zijn gezicht te lezen. Het papier verscheen weer in haar andere hand. Met eenvoudige beweging haalde hij het van tussen haar vingers en schoof het terug in zijn jaszak. ”We zijn niet exclusief voor elkaar,” verduidelijkte hij met een simpele trage knipoog.

Hij drukte een kort kus op haar wang. Ze waren allebei bijna niet te verslaan in het spel der verleiding. Haar woorden, die in zijn oren als en compliment klonken, deden hem glimlachen. Hij was niet zo’n moeilijk man wanneer hij had gedronken, simpel zelfs. Haar vingers tekende zijn schouders en borstkas, elke bocht volgend. De koele lichaamstemperatuur aan haar kant was bijna niet meer te voelen door de hitte die tussen hen beide inhing. De speelse blik in zijn ogen bleef er voor de hele avond en de geamuseerde grijns waarschijnlijk ook. Hij genoot met de seconde meer van het moment en hij had een gevoel dat het die avond niet meer slechter kon gaan.

Haar tanden omklemde zijn onderlip wanneer een glimlach hun intense kus even onderdruk. Met een lichte trek aan zijn hoofd trok ze hem naar haar toe. Levi moest zichzelf tegen houden haar daar niet op te pakken en mee naar huis te nemen. Met de lust die door zijn aderen raasde voelde hij zelf een gekke drang om haar gewoon daar, aan de toog in het midden van de bar, uit te kleden. Haar hals drukte tegen lippen aan wanneer ze zacht de huid leken te masseren. Haar vinger gleden door zijn haren terwijl hij zich een weg baande naar haar kante ondergoed. Traag trok hij zijn terug, nog op haar bovenbeen rustend. ”Zo snel zal dat wel niet gebeuren,” fluisterde hij in haar oor, een zekere verlangende schorre ondertoon was te horen. De ranke vinger gleed langs zijn onderlip terwijl zijn ogen vol amusement in de hare keken.

Pyra vulde de glaasjes en wanneer er eentje gevuld was gooide hij het onmiddellijk achterover. Het tweede volgde al gauw. Hij nam Pyra’s hand vast en zette zich recht. ”Kom, ik wil je iets laten zien,” zijn blik gleed even over de fles wanneer hij haar overeind trok. ”Die fles gaat heus niet lopen.” hij gaf een teken naar de ober dat hij alles mocht laten staan, dat ze wel nog terug kwamen. Met een rustige tred wandelde hij richting de deur met Pyra aan de hand. Eenmaal buitjes draaide hij rechts af en wanneer ze voorbij het raam waren ging hij voor haar staan en nam haar op. Om de hoek drukte hij haar zacht tegen de muur en drukte zijn lippen weer tegen de hare. Het was donker buiten, maar toch zo stil, dat hij tijdens het wandelen enkel Pyra’s hakken had gehoord. De maan scheen op hen neer. Maar de donkere setting maakte het alleen maar spannender. Een hand liet hij langs haar wang glijden. Hij had een zekere zwakte voor haar ontwikkeld en dit was hier wel een duidelijk voorbeeld van. Anders had hij nooit toegegeven aan zijn lust, maar met het geplaag van de hele avond kon hij bijna niet anders. Hij drukte zijn lichaam met verlangen tegen het hare aan zonder zijn lippen te lossen.

760 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   wo nov 15, 2017 1:34 pm

Kort twijfelde ze of ze hem nu oprecht verveeld moest aankijken of moest lachen met zijn humor. Levi leek een zekere soort humor te ontwikkelen dankzij de alcohol, al kon Pyralis niet met overtuiging zeggen dat dat een goed soort humor was. ”Not that kind of girl” beantwoordde ze zijn grap nadat een korte grinnik haar mond verlaten had. Ze kon niet anders, zijn blik samen met die vraag botste zo haar tegen het beeld dat de meeste mensen van haar hadden waardoor de grap was al bij al nog op het randje van grappig viel. Al wist de brunette met een zekerheid dat moest Levi het haar vragen, Kallista met alle plezier voedsel voor hem zou maken, zo simpel was die andere jonge dame in haar hoofd. Als er iets was waar Pyra plezier uit haalde was het met mannen spelen. Levi bracht het hele gedoe naar een heel nieuw niveau bedacht ze zich terwijl ze de gefrustreerde emoties over zijn gezicht zag glijden terwijl ze de moleculen van het papiertje door de lucht voelde zweven. Het dunne witte papier was amper terug volledig in haar hand voor Levi het weggriste uit van tussen haar vingers. Een korte lach verliet haar mond, “Maak je geen zorgen, ik ken de regels van dit hele spel,” zei ze met een grijns. Ten eerste was ze niet op zoek naar exclusiviteit noch wou ze dat hij dat dacht. Ze was hem gewoon aan het opjagen al zou ze misschien eens moeten beginnen nadenken over waar de grens ligt wanneer ze zo’n dingen doet. Ze knipoogde snel naar hem als reactie op die van hem, “Ik was je maar aan het pesten lieve schat, she’s all yours,” zei ze vervolgens terwijl ze kort in de richting van de jonge dame knikte.

Naast het feit dat zij zich bijna buitenproportioneel moest tegenhouden leek ook Levi het uiterst moeilijk te hebben om zichzelf te bedwingen en ze kon een kleine grijns niet onderdrukken. Terwijl haar vinger langs zijn onderlip gleed keek hij haar aan met een blik die leek te dansen in plezier en lust, “Ik heb geen idee hoeveel ze toelaten in dit stadje,” beantwoorde ze zijn ontkennend gefluister met een stem die een even hoog gehalte van verlangen met zich meedroeg als de stem van de zwartharige jongen. Zijn hand op haar bovenbeen zorgde voor een warme gloed die van haar been door haar hele lichaam verspreidde. Al wist ze niet meer of hij haar van nature koude lichaam aan het opwarmen was of de spanning tussen hen beide dat reeds gedaan had en zijn hand gewoon meer en meer verlangen haar lichaam in duwde.

Levi leek de shotglaasjes gezwind naar achteren te gieten en zijn twee waren leeg nog voor haar eerste terug het tafelblad van de bar raakte. Zijn warme hand omsloot het hare en ze keek hem met grote ogen aan terwijl ze het tweede glaasje achteroversloeg. Ze wou protesteren wanneer hij haar recht trok uit haar stoel maar hij leek gebrand te zijn op het feit dat hij haar iets moest laten zien dus volgde ze hem zonder vragen te stellen. De alcohol raasde samen met haar bloed en lust door haar aderen maar ze was bij lange na nog niet dronken genoeg om niet meer te kunnen balanceren op de scherpe hielen onder haar schoenen. Diezelfde puntige objecten galmde door de straat wanneer ze eindelijk op het voetpad terecht kwamen, het was het enige geluid dat de kille lucht leek te vullen. Het licht dat de maan op hen richtte deed haar huid bijna wit lijken en Levis haar leek highlights te dragen die niet natuurlijk waren. Ze was het hele gebeuren nog aan het verwerken in haar hoofd aangezien de alcohol haar denkvermogen toch wel leek aan te tasten toen haar dijen zijn middel omsloten en haar enkels kruisten achter hem als automatische reactie wanneer ze opgepakt werd. Ze sloot haar armen rond zijn hals en sloot haar ogen wanneer hun lippen elkaar raakten, het was fris buiten en hun adem werd zichtbaar in de vorm van kleine witte wolkjes telkens ze naar adem hapten tussen het kussen door. Dit deels doordat zijzelf beide opgewarmd waren door het verlangen maar ook doordat de herfst de lucht koel en kil deed aanvoelen. Haar adem werd telkens opnieuw benomen door de manier waarop hij haar tegen de muur hield terwijl hij zijn lippen tegen de hare drukte.

Zijn hand gleed langs haar gezicht en ze duwde haar lippen nog harder tegen die van hem, op zoek naar meer contact terwijl ze hun lichamen ook meer en meer in contact probeerde te brengen. Haar ene hand gleed door de haren achterop zijn hoofd terwijl haar andere arm van rond zijn hals kwam om tussen hen in over zijn borstkas te wrijven voor ze haar hand onder zijn shirt over zijn rug liet glijden. Ze hield zichzelf tegen zodat ze haar nagels nog niet in de tere huid van zijn rug plaatste net zoals ze zichzelf tegenhield om in dit koude weer zijn shirt niet gewoon over zijn hoofd te rukken. Haar vingertoppen gleden over de ruwe huid over zijn schouderbladen voor haar tweede hand ook zijn weg onder het T-shirt vond. De muur bood een welgekomen steun terwijl haar handen zijn hele bovenlichaam in beeld bracht. Hun monden leken met elkaar te dansen en lust leek uit elke porie van hun lichaam te komen. Ze plaatste hun voorhoofden tegen elkaar haalde haar lippen van die van hem. Haar adem verliet haar mond in een versneld tempo. “Hoe zeer ik hier ook van geniet,” begon ze voor ze haar lippen twee keer kort tegen die van hem plaatste, ”Ik zie het niet echt gebeuren in deze temperaturen,” vervolgde ze tussen de ademhalingen door. Het was echter moeilijker dan ze dacht om ook werkelijk te stoppen besefte ze voor ze haar lippen weer hard tegen die van hem drukte en zijn onderlip kort tussen haar tanden nam.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   di nov 21, 2017 3:53 pm

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Een gespeelde pruillip creëerde zich rond zijn lippen, maar veranderde al heel snel in een brede lach. Dat zij niet het soort meisje was om ontbijt op bed te brengen vergezeld door een zachte ochtendzoen, wist hij wel, toch was het wel leuk om het voor de zekerheid eens te toetsen. Misschien als ze eens in een hele goede beu was. Ook al leek dat onwaarschijnlijk voor Pyralis en zou hij dan eerder Kallista voor zich hebben. Ondanks dat de officiële eigenaar van het lichaam van de brunette naast hem aangenaam en vriendelijk was, was ze niet zijn cup of tea. Net dat tikkeltje te lief en te zachtaardig, ronduit gewoon te preuts. Hij zou Pyra op elk moment van de dag boven haar verkiezen. Echter had hij die keuze niet.

Aan exclusiviteit deden geen van beide en dat hoorde nu eenmaal bij hun dagdagelijkse spel. ”Ik maak me niet snel zorgen hoor,” sprak hij haar aan, gevolgd door een speels knipoog. Het was een retorische opmerking waarvan hij haar antwoord eigenlijk wel al van kon voorspellen. ”We zijn leuker op deze manier,” verduidelijkte hij, ook al was het duidelijk overbodig. Een halve glimlach vormde zich op zijn gezicht, waaruit bleek dat hij zich kostelijk amuseerde en dat hij dat nog wel een hele avond zou kunnen doen, moest Pyra geen andere plannen hebben.

Een toch wel wat perverse grijns had zich op zijn gezicht gevormd. Gezichtsspieren onder controle houden was niet meer zo gemakkelijk met de mate van alcohol in zijn lichaam. ”Je mag ons heus wel vergezellen hoor,” zei hij simpel en trok suggererend een wenkbrauw omhoog. Nu pas voelde hij dat zijn gezichtsuitdrukking er niet juist uitzag en al gauw werd ze in de plooi getrokken. Stiekem hoopte hij dat ze er geen opmerking over ging maken, want dan moest hij tussen de lijnen door toegeven dat de drank hem wel degelijk begon te raken. Hij was dan ook wel al wat langer bezig. Over zijn schouder keek hij nog eens naar het meisje dat op haar beurt een glimlach zijn richting uit gooide.

”Achter gesloten deuren heeft dit stadje zich niet te mengen,” zijn woorden hadden een suggererende ondertoon. Zijn lippen, die lans haar oor lagen, streelde zacht haar oorschelp. Spieren over zijn hele lichaam stonden licht gespannen van de inspanning om de kleren niet van haar lijf te scheuren. Het vroeg belachelijk veel moeite, meer dan hij ooit eerder had gevoeld. Nooit had hij gedacht dat een spelletje met een meisje hem zo ver zou drijven. Toch leek hij er op een zekere manier alleen maar meer van te genieten, net door die drang naar verlossing. Tergend langzaam liet hij zijn hand heen en weer over haar been glijden. Zijn lippen drukte een lichte kus in haar hals voor hij zijn hoofd terug trok en haar recht in haar ogen aankeek. Speelse fonkels glinsterde.

Pyra stelde geen vragen, toch voelde hij hoe ze in het begin zich even terug trok en het niet onmiddellijk zag zitten om mee te gaan met hem. Ondanks de alcohol die ze al hadden geconsumeerd leek ze nog perfect in staat om de balanceren om de stelten van hakken. Hij kon niet ontkennen dat hij toch wel een beetje onder de indruk was. Haar benen omsloten zijn middel wanneer hun lippen elkaar raakte en hij haar zacht tegen de muur had aangedrukt. Zijn ranke lange vingers gleden vanaf haar wang in haar haren. Voor Levi was het perfect buiten, de koele lucht leek hem wat af te koelen en zijn lichaamstemperatuur hield hem daarnaast warm genoeg. De lucht mocht dan wel fris zijn, de hitte tussen hen twee leek alleen maar toe te nemen met de seconde. Tijd was hem niet meer bekend, hij had geen idee hoe lang ze ondertussen al buiten stonden en het kon hem ook niet deren.

Haar handen vonden zich een weg tot onder zijn T-shirt. Hun kussen was intenser geworden, met meer wil en lust. De koelte die van haar lichaam afkwam, onder de stof die zijn lichaam omhelsde, stond in sterk contrast met dan van hem. Wanneer haar toppen de gehavende huid bovenaan zijn rug aanraakte trok hij zijn schouderbladen bijeen en op die manier duwde hij zijn bovenlichaam naar voor, nog dichter tegen het hare. Zijn lippen stopte even met bewegen en ook zijn ogen opende zich kort. Een lang adem verliet zijn mond. Met enkele knippers probeerde hij de gedachte uit zijn hoofd te zetten en de aanrakingen te negeren. Hun passionele kus hervatte. Niet veel later haalde ze haar lippen van de zijne door hun voorhoofden tegeneen te plaatsen. Hun ademhalingen versnelde op hetzelfde ritme en vormde wolkjes in de koude lucht. Het was al enige tijd geleden dat hij nog zoveel passie in een kus had gestoken en dat was ook te merken een de verkorte en versnelde ademhaling die zijn longen produceerde. Haar woorden bereken zijn oren, toch werd hij afgeleid door de korte zoenen die ze erbij voegde.

Na haar tweede zin was hij in staat de woorden te verwerken, maar voor hij kon reageren vonden hun lippen elkaar weer. Een grijns sierde zijn lippen tussen de dans van hun lippen door. Na een korte tijd nam hij haar zijen weer vast en zette een stap weg van de muur. Hij zette haar terug op de grond en keek haar in haar ogen aan. Voor hem was het niet koud buiten, maar hij merkte aan de kleur van haar huid dat de koelte zich een weg had gebaand tot onder haar kleren. Hij zette zich naast haar en sloeg zijn warme arm om haar schouder voor hij haar naar zich toetrok. Zijn lippen drukte kort op haar voorhoofd voor hij haar weer losliet. Met een ruime passen wandelde hij weer richting de ingang van de bar. Ondanks dat de lust nog steeds hevig door zijn aderen raasde had hij niet de drang om met haar hand in hand naar binnen te wandelen, haar op zichtbare manier opeisend.

Gelukkig waren de twee barkrukken nog vrij en hij zette zich weer neer voor hij zich nog een shotglaasje ingoot en het naar binnen goot. Haar onrechtstreekse afwijzing had hem wel wat afgekoeld, nog meer dan dat het weer had gedaan. Toch liet hij zin blik nog eens over haar lichaam glijden wanneer hij haar zag wandelen. Het was letterlijk een bom van een vrouw, dat kon geen enkele man ontkennen. Toch was ze lastiger te imponeren dan hij had gedacht. Met een vragend knikje naar de fles en de glaasje vroeg hij haar of ze ook nog moest hebben. Hij goot ze zonder te wachten op antwoord alle vier nog een vol en kapte er meteen terug eentje naar binnen. Ondanks dat het niet echt een afwijzing was, voelde het wel zo en het was hem toch al even geleden. Na de twee shotjes, gooide hij haar een subtiele glimlach toe. Hij ging zijn avond niet laten vergallen door dat. Zijn vingers omsloten nog een glaasje en hij stak hij in de lucht om te toosten waarna hij met zijn vrije hand haar een zachte speelse tik op de benen gaf.

1193 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   wo nov 22, 2017 12:04 pm

Pyra en Levi waren fantastisch leuk op die manier, op hun manier en Pyralis kon niet anders zijn naar hem grijnzen wanneer hij dat zij. Zij maakte hem geen blaasjes wijs en hij haar niet en beide wisten ze waar ze stonden in het hele gebeuren. Waar ze altijd gestaan hadden, waar ze altijd wouden staan: vrij om te gaan en te staan waar ze wouden met wie ze wouden. Het was een concept dat Pyra niet vreemd was maar iets in de zwartharige jongen zorgde ervoor dat ze wou blijven terugkomen naar hem. Niet als enige want ze was perfect gelukkig in haar vrije leefstijl met veel opties ten alle tijden maar als tussendoortje. Hij wist perfect de knopjes te vinden bij haar en hij wist even goed hoe hij ze moest bespelen om haar te doen reageren. Ze wist dat deze playdate niet bij één keer zou blijven, niet enkel door de manier waarop zij op hem reageerde maar ook door de manier waarop hij op haar reageerde. Zijn gezicht verloor instant alle waardigheid wanneer ze hem het meisje toekende, ”Misschien moet ik dat aanbod eens aannemen in de toekomst,” grijnsde ze hem toe terwijl hij zijn gezicht terug in de plooi trok. Alcohol had op beide een effect en zelfs de perverse grijns leek voor Pyra een zekere charme met zich mee te dragen, al zou ze daar de volgende dag waarschijnlijk anders over denken wanneer zowel lust als ethanol haar lichaam verlaten had.

Ze grinnikte als reactie op zijn woorden terwijl ze tegen zijn handen en lippen aanleunde. De brunette kon niet anders, de alcohol en de gloeiende gevoelens die door haar aderen raasde verplichtte haar bijna om daar in die moment de raven te ontdoen van al zijn kledij en een hele show op te starten voor een gigantisch publiek. Maar zelfs iemand als Pyralis had enige waardigheid en ze hield haar intieme momenten graag precies zoals ze hoorde, privé. Zijn lippen lieten een warme gloed achter op haar hals wanneer hij zich eindelijk terugtrok. De speelse lichtjes die ronddanste in zijn ogen werden beantwoord met een warme gloed die het blauw van haar ogen veel warmer deed lijken dan het werkelijk was. Het was die gloed en bijhorende gevoelens die ervoor zorgde dat ze hem zonder enige vragen of tegenstribbelen naar buiten volgde al deed de fles alcohol haar wel kort twijfelen. De drang naar alcohol kon echter niet opboksen tegen de drang om haar hormonen te volgen.

De buitenlucht voelde kil aan maar nog niet zo dat het haar stoorde, deels kwam dit door de kille lichaamstemperatuur maar ook door de warmte die tussen hen in hing terwijl hun lippen tegen elkaar gedrukt waren. Levis lichaam drukte tegen dat van haar en zijn warme lichaamstemperatuur bracht die van haar bijna tot op een normaal punt en tijd leek te glijden terwijl ze tegen elkaar en tegen de muur gedrukt stonden. Haar vingers streelde zacht over wat ze dacht littekens te zijn maar de reactie was veel groter dan ze had verwacht. Zijn schouders vertrokken en zijn lichaam kwam dichter tegen dat van haar terwijl alle beweging voor enkele tellen stilviel. Hij leek zichzelf te kalmeren met een lange zucht terwijl ook Pyra haar ogen kort opentrok en een wenkbrauw de hoogte in trok. Ze liet haar nagel langs zijn kin glijden en trok hem terug tegen haar aan. Ze had geen zin noch tijd voor een trauma te bespreken eenmaal haar lichaam overwelmd werd met dat hete gevoel dat haar hele lichaam leek over te nemen. Maar ze had respect voor het bericht dat zijn bewegingen gestuurd had en ze plaatste haar handen meer aan de buitenkant van zijn rug eenmaal ze hun weg terug onder zijn shirt gevonden hadden. Ze liet haar nagels over de zachte huid glijden met lichte druk voor ze hun kus onderbrak.

Ze had bijna meteen spijt wanneer de worden haar mond verlaten hadden in de vorm van wolkjes die zich vervolgens mengde met de korte ademhalingen van Levi. Het was de eerste keer dat ze het ook echt moeilijk had om te stoppen met wat ze bezig waren, normaal was Pyra snel en effectief in het stoppen van enig fysiek contact wanneer ze het beu was. Maar daar sloeg ze natuurlijk de hamer op de kop. Ze was het helemaal niet beu en moesten haar benen het niet echt koud beginnen aanvoelen had ze gezwind verder gedaan maar ze vreesde dat zelfs Levis warmte niet genoeg zou zijn om haar warm te houden. Het was namelijk niet optimaal wanneer haar reeds koude temperatuur nog enkele graden daalde aangezien ze het lichaam dan in gevaar bracht. Haar lippen raakte opnieuw die van hem nadat ze besloten had om het nog even langer door te trekken en ze voelde Levis grijns door hun kus door en ze plukte nogmaals aan zijn onderlip voor zijn handen haar lichaam vonden. Een teleurgesteld geluid verliet haar mond wanneer haar hielen terug de grond raakte maar nu Levi nog iets verder van haar af stond merkte ze pas echt hoe kil en koel de omgeving geworden was. Een warmde arm gleed rond haar schouders en al snel stond ze tegen zijn zij aangedrukt en ondanks dat ze niet het meisje was dat nood had aan affectie en warmte was ze dankbaar voor het feit dat hij haar voorzag van letterlijke warmte terwijl ze terug naar binnen wandelde.

Eenmaal aangekomen bij de barkrukken nam ze terug plaats op die van haar. Ze was dankbaar voor het feit dat de vele lichamen in de ruimte de lucht opgewarmd hadden. Op de manier kon ze zichzelf opwarmen zonder over te komen als iemand die het ijskoud had. Ze voelde zijn blik over haar glijden nadat hij een glaasje achterovergeslagen had en ze deed hetzelfde. De warme vloeistof gleed door haar keel en warmde haar van binnenuit. Ze genoot van aandacht, altijd en overal en door iedereen gegeven maar het feit dat ze na al die tijd nog steeds zijn aandacht kon trekken zorgde ervoor dat ze zich best wel goed voelde over zichzelf. Er werd niet gewacht op haar antwoord en Levi goot de glaasjes weer netjes tot de rand vol. Ze liet haar vinger langs de natte rand van het glaasje glijden voor ze het ophief en tegen dat van hem tikte. Zijn hand raakte dat haar been in een speelse manier voor ze haar glaasje tegen haar lippen plaatste en ze richtte haar blik opnieuw op hem eenmaal de vloeistof in haar keel verdwenen was. Ze verplaatste haar lichaam van de stoel en wandelde in enkele korte stappen naar zijn stoel, ”Waarom legen we deze fles niet gewoon in sneltempo,” begon ze met een grijns terwijl ze de vloeistof in de fles liet rondzwikken terwijl ze het glas vast had bij de hals, “Dan kunnen we onze buitenactiviteit naar binnen verplaatsen,” vervolgde ze eenmaal ze haar lippen dichter tegen zijn oor verplaatst had.

Haar hand gleed over zijn bovenbeen en ze trok speels aan de rand van zijn shirt eenmaal ze daar toegekomen was. Ze had haar handen over zijn rug voelen glijden en u wou ze dat gevoel opnieuw en opnieuw tot ze elke centimeter van zijn lichaam kende. Ze plantte een kus onder zijn oor en beet vervolgens kort op de soepele huid. ”Des te sneller, des te beter,” melde ze speels met een zware ondertoon in haar stem. De normale kilte werd overstemd door de warmte van de lust die in haar stem weerspiegelde. Ze trok zich traag terug maar bleef bij zijn stoel staan, haar hand zacht leunend op zijn bovenbeen. Ze trok lijnen over de stof die zijn bovenbeen beklede terwijl ze alle glaasjes nog eens volgoot en de vloeistof zijn laatste slokjes zag bereiken met een grijns op haar gezicht.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   wo nov 22, 2017 10:17 pm

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Een simpele geamuseerde grinnik rolde over zijn lippen bij haar antwoord op zijn aanbod. Hoe meer zielen hoe meer vreugde zei men toch altijd, dan kon niet ander zijn in de slaapkamer. Zijn vingers tokkelde op het blad van de toog. Een zielig afleidingsmaneuver, om zijn gedachten toch voor een deel van haar weg te trekken. Weg van zijn verlangen om zijn handen over haar naakte huid te laten glijden. Het was voor hem een ongekende sensatie om te snakken naar affectie, naar aanrakingen, naar huid-op-huid contact. Zijn ogen waren licht versmald door de alcohol en deels de vermoeidheid van zichzelf tegen te houden. Hun ogen speelde een even sterk spel als hun lichamen en hun woorden. Ze zeiden misschien wel méér van de klanken die over hun lippen naar buiten gleden. Beide waren ze te koppig om echt helemaal toe te geven, maar toch zo gewillig en meegaand tegelijkertijd. Het hele gebeuren zorgde voor gekke en nooit eerder gekende gevoelens bij Levi, maar hij had zo het gevoel dat dat voor Pyra ook gelde.

De kille herfstlucht vond een weg tussen de gestrikte delen aan zijn kleren en streelde op die manier zijn huid. Het voelde koud aan, maar toch zo ver weg. Met zijn eigen lichaamswarmte probeerde hij ook Pyra warm te houden. De knokels van zijn hand schaafde langs de muur wanneer hij zijn vingers door haar haren wou laten gaan, om haar op die manier dichter naar zich toe te trekken. Zijn reactie op de aanraking van zijn littekens was haar duidelijk niet ontgaan, want haar ijsblauwe ogen keken hem doordringend aan terwijl ze een wenkbrauw stevig de hoogte in trok. Met een nagel onder zijn kin begeleidde ze zijn lippen terug naar de hare. Hij wou geen tijd verspillen en wou ook gewoon niet over de littekens praten, het was iets waar niemand echt zaken mee had. Ze respecteerde zijn waarschuwing wel en hield haar ander meer aan de zijkanten. Haar aanrakingen zorgde voor een nog intenser gevoel. Hij hield zichzelf tegen om haar niet harder tegen de muur te drukken om de sensatie vuriger te maken. Haar nagels gleden over de huid van zijn rug. Zijn ene hand plaatse hij terug onder haar billen om haar te ondersteunen, terwijl hij zijn andere hand aan de zijkant van haar bovenbeen plaatste. Zacht strelend, vechtend tegen de drang om zijn hand naar boven te laten glijden.

Hij zag de wolken eerder verschijnen, dan dat hij haar woorden hoorde. Het waren niet bepaald de woorden die hij had verwacht, maar hij ging niet protesteren. Even was er hoop wanneer hun lippen elkaar raakte, toch besloot hij zelf er dan maar een einde aan te breien, aangezien hij respect had voor haar woorden. Voor hij haar terug richting de grond begeleidde grepen haar tanden zijn onderlip vast en even ging er een kleine rilling, door de spanning tussen hen, over zijn ruggengraat. Even fronste hij zijn wenkbrauwen wanneer er een teleurgestelde zucht vanuit haar richting kwam. Opeens besefte hij weer waarom hij vrouwen altijd zo ingewikkeld vond, ze zeiden A, maar wouden uiteindelijk toch B. Even deed hij zijn mond open omdat hij er iets op wou zeggen, maar bedacht zich al snel. Het had geen zin en eigenlijk, als hij eerlijk was tegen zichzelf, had hij geen zin om er over te discussiëren. Nadat hij zijn arm kort om haar had geslagen, was hij naar binnengewandeld, niet achterom gekeken of ze wel meewandelde.

Ondanks dat hij het zelden koud had, voelde ook hij het duidelijk verschil van buiten. De bar droeg een aangename warmte met zich mee, zonder dat het drukkend werd. Hij zag Pyra vaak, maar toch stond geregeld nog versteld van haar schoonheid. Natuurlijk waren de alcohol en de lust hier wel een grote factor, dat hij op dat moment zijn ogen niet van haar kon afhouden. Zich vanbinnen toch wel afvragend hoe het er onder het jurkje uitzag. Op Genosha woonde ze samen en had hij haar wel al in haar lingerie gezien, maar dat was toch nog iets anders. De kleine glaasjes tikte tegen elkaar voor ze het allebei naar binnen gooide. Geïnteresseerd ging een wenkbrauw de lucht in wanneer ze zich uit de stoel rechtzette en zijn richting uitwandelde. Haar woorden maakte hem alleen maar nieuwsgieriger naar het vervolg. Wanneer ze dicht genoeg bij hem stond sloeg hij de vingers van zijn linkerhand rond haar middel en van zijn rechterhand op haar bovenbeen, net onder haar bil. Een speelse halve glimlach vormde zich onmiddellijk bij haar voorstel.

Hij voelde haar hand over zijn bovenbeen glijden en zijn T-shirt spande zich iets harder aan, omdat ze er wat aan trok. Haar lippen waren voelbaar onder zijn oor, gevolgd door een lichte druk van haar tanden. De haren in zijn hals kwamen omhoog te staan. Haar stem had iets zwoels en zorgde ervoor dat zijn hartslag wat versnelde. Haar vingers tekende figuren op haar benen. Met een vloeiende beweging greep hij de fles uit haar handen en zette die aan zijn lippen. Veel zat er niet meer in, maar hij had het toch wat onderschat. Zijn verzicht vertrok even als hij de fles terug neerzette, want met die hoeveelheid brandde het toch el hevig in zijn keel. Drie van de gevulde glaasjes schoof hij haar richting uit en knipoogde eens. Het laatste glaasje kapte hij ook nog binnen.

Ze had gelijk, des te sneller, des te beter. Lust bevond zich nu in elk orgaan en haar manier van spreken en gedragen hadden hem alleen maar meer aangesproken. Uit zijn achterzak haalde hij gauw wat geld voor hij zich recht zette. Zijn lichaam stond vlak bij het hare. Hij drukte zijn lippen op die van haar nadat hij zijn handen onder haar kaakbeenderen had geplaatst en haar hoofd licht naar boven had gekanteld. Haar lichaam, blik en stem hadden hem naar de rand gedreven en hij wou niet meer ontkennen of haar weg duwen. Met de huid van zijn gezicht langs de hare glijdend bereken zijn lippen haar oog. ”Ik wil je.” Zijn stem klonk diep en zwaar van verlangen. Liegen had geen zin meer, of hij het nu had gezegd of niet, ze had het wel gemerkt. Hij trok zijn hoofd terug en keek haar met een vurige blik aan. Met een suggererend knikje richting de deur op een uitdagend opgetrokken wenkbrauw nodigde hij haar uit. Ze had hem tot zijn uiterste gedreven en dus kon hij niet beloven dat hij zichzelf nog lang zou kunnen inhouden.

1083 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   do nov 23, 2017 9:38 pm

Als ze op die moment niet naar buiten waren gegaan was de lust tussen hen hoogst waarschijnlijk ondragelijk geworden voor Pyra. Het was de allereerste keer dat ze het warm kreeg van een emotie, al kon er gediscussieerd worden over de definitie van emotie in dat geval. Levis vingers hadden gegleden over het blad van de bar en ze had haar gedachten amper kunnen weghalen van hoe diezelfde vingers zouden voelen op haar huid. Pyralis’ haar zintuigen waren versterkt onder invloed van lust, ze voelde elke aanraking, hoorde elke ademhaling en proefde elke smaak die aan de zwartharige jongen zijn lippen hing. Juist doordat ze zo veel wou in die moment had ze geen zin om te praten wanneer hij alles leek stil te leggen, nog had ze zin om zich te laten stil leggen en ze was tevreden wanneer ze merkte dat hij er hetzelfde over leek te denken. Haar zachte vingers gleden over zijn huid die strakgespannen over de spieren van zijn rug liep, elke welling en elk dal volgde ze met de top van haar vinger of met haar nagel. Zijn ene hand ondersteunde haar ondanks dat ze haar dijen perfect om zijn middel geslagen had en zijn andere hand gleed zacht over haar bovenbeen. Ze vocht tegen de drang om het verder te nemen dan ze nu reeds gingen terwijl ze tegen hem sprak. Hun lippen raakten elkaar terug maar ze het goed en wel wist stond ze terug op de grond en ze kon zichzelf wel slaan voor het geluid dat haar mond verlaten had, het was iets dat haar in al die jaren nog nooit overkomen was. Naast die vaststelling was het ook vrij duidelijk dat ze de raven zijn trots gekrenkt had met haar onrechtstreekse maar tijdelijke afwijzing. Hij wandelde regelrecht naar binnen, naar zijn stoel zonder zelfs maar te controleren of de brunette hem volgde. Het was niet zo dat de jongen hem druk moest maken, volgen deed ze sowieso, ze liet hem niet meer gaan de komende uren.

Normaal was Pyralis verschrikkelijk goed in het tegenhouden van haar hormonen maar er was amper een houden aan op die moment. Ze wist perfect hoe Levi eruitzag met een minimale hoeveelheid kledij, ze had voldoende van dat uitzicht genoten wanneer ze nog samenwoonden op Genosha. Maar al waar ze op die moment aan kon denken was datzelfde lichaam verkennen met haar eigen vingers. Zelf daar op die moment was het moeilijk om van hem af te blijven besefte ze terwijl ze zijn wenkbrauw de lucht in zag gaan wanneer ze zich recht zette. Het tweede deel van haar zin was nog niet gestart en ze voelde zijn vingers al een plaats innemen op haar bovenbeen, onder het jurkje dat ze zo graag droeg vanwege de perfecte materie en kleur. Zijn vingers voelde alsof ze daar hoorde en ze wist maar al te goed hoe ze wou dat die avond eindigde, met diezelfde vingers overal over haar lichaam. Ze zag de haren in zijn hals overeind komen wanneer ze haar ogen traag terug opende om zich terug te trekken. Ze liet zijn shirt los om zich iets meer te focussen op zijn bovenbeen. Haar vingers bleven zachte figuren tekenen op zijn bovenbeen terwijl ze de fles uit haar handen voelde verdwijnen. Alle materie tussen haar vingers en zijn huid wou ze zo snel mogelijk uit de weg bedacht ze zich terwijl ze speels aan één van zijn riemlussen trok. Zijn gezicht vertrok kort wanneer de laatste beetjes vloeistof in zijn mond verdwenen. Haar lippen vonden hun weg terug naar die van hem voor ze de drie laatste glaasjes in haar richting geduwd kreeg. Met een speelse grijns verdween de inhoud van alle drie in haar keel en ze genoot van het brandende gevoel dat door haar hals getrokken werd.

Er kwam geld tevoorschijn uit zijn achterzak en ze grijnsde naar hem terwijl hij zich recht stelde. Het feit dat lust haar manier van spreken en gedragen had aangetast had duidelijk meer effect op hem dan hij ooit zou wille toegeven. De warmte van zijn huid kwam door zijn kledij door tot tegen haar huid, zo dicht stonden ze tegen elkaar wanneer hij haar hoofd zijn richting uit kantelde. Zijn lippen raakte die van haar en ze glimlachte oprecht en zelfs bijna warm wanneer zijn huid langs die van haar gleed. Zijn woorden bereken haar snel en veroorzaakte een warme gloed die vanuit haar gezicht haar hele lichaam opwarmde. Haar vingers gleden nogmaals langs zijn kaaklijn voor ze hem tot bij haar trok en op haar tippen ging staan om zijn oor te bereiken, “Betaal jij dan snel de volledige rekening,” vroeg ze hem terwijl ze met haar andere hand slechts één van zijn vingers licht vastnam. Haar benen danste traag weg van hem terwijl ze zijn vinger nog even meetrok voor ze hem van tussen haar vingers liet glijden. Haar geduld werd gelukkig niet lang op de proef gesteld wanneer hij zich snel bij haar voegde. De deur opende en de koude wind sloeg om haar benen maar ze was doelgericht en zelfs de koude kon haar nu niet terug doen deinzen nog doen afkoelen. Haar bloed stroomde heet door haar aderen wanneer ze haar lippen kort tegen zijn kaaklijn drukte voor ze hem mee trok in de richting van de nieuwgebouwde huizen.

Pyralis was misschien iemand die van de aandacht van verschillende mannen hield maar ze was net iets te netjes om zo maar het eerste beste veldbed op te gaan zoeken. De weg naar de nieuwe wijk was kort en ze was er dankbaar voor aangezien het zelfs in de herfstlucht moeilijk was om haar handen van de jongen af te houden. Huizen waar nog niemand woonde waren makkelijk te herkennen, ze hielden namelijk lege naamplaatjes waar anderen gegraveerd waren. De eerste huisnummer zonder bijpassende namen die ze passeerden trok ze Levi mee naar de voordeur, met een grijns plaatste ze haar wijsvinger tegen haar lippen als teken dat hij stil moest zijn. Ze viste een simpel haarspeldje uit haar jurkje en binnen enkele tellen zwaaide de zware voordeur open. Eenmaal beschut van de koude wind en binnen in de goed geïsoleerde ruimte duwde ze Levi tegen de deur om die zo te sluiten voor ze haar lippen terug op de zijne duwde. Haar vingers gleden alweer onder zijn shirt, maar deze keren vonden ze hun weg naar de huid van zijn buik en zij. Haar nagels gleden zacht over de soepele huid voor ze haar lippen van die van hem haalde. “Hier is net iets meer privacy,” fluisterde ze, haar stem bijna ademloos van de nood die er onder te horen was.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   vr nov 24, 2017 10:46 am

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

De drang die zich in hem bevond haar aan te raken werd steeds groter. Het was bijna onmogelijk dat het haar was ontgaan, want telkens ze in zijn buurt kwam kon hij zijn handen niet meer van haar weghouden. Haar koele en kille huid stond in een heerlijk contrast met zijn warme lichaamstemperatuur. De fles drank, die hij uit haar handen had gegrist, bond al snel zijn weg richting Levi’s lippen. De brandende vloeistof gleed door zijn slokdarm en veroorzaakte een vertrokken gezicht. Hij voelde hoe haar handen over zijn bovenbenen heen gleden. Een hand vond langzaam een weg naar boven en greep een lus van zijn  jeansbroek vast. Zijn blik schoot omhoog en vond te hare. Hun ogen hadden iets speels en hun blikken leken elkaar uit te dagen op een vurige manier. Licht kantelde hij zijn hoofd en trok geamuseerd een wenkbrauw op. Alle zenuwen in zijn lichaam schreeuwde dat ze weg wouden uit die bar, dat ze alleen wilde zijn met Pyralis. Zijn handen wilden haar uitkleden, stuk per stuk om vervolgens met zijn ranke vingers haar lichaam te ontdekken, centimeter per centimeter. Zijn blik had iets lustigs. De manier waarop ze subtiel zijn broek had vastgenomen was een test voor hem geworden. Het was zoiets kleins, maar had op dat moment zo’n groot effect op hem.

Hun lippen vonden elkaar, maar slecht voor even. Het viel niet te ontkennen dat hij daar geen tijd meer wilde verspillen, hij zou het zelf eerlijk tegen haar durven zeggen. De glaasjes die hij naar haar had geschoven waren niet langer gevuld met de doorschijnende vloeistof. Een mondhoek krulde wat naar boven vooraleer hij wat geld uit zijn achterzak haalde. Enkele briefjes belandde op de toog van de bar en met een knipoog maakt Levi duidelijk dat hij het wisselgeld niet nodig had. Het was niet dat hij geld te veel had, maar hij wou niet langer wachten. Bij haar woorden rolde hij speels met zijn ogen. Wanneer hij haar hier was tegengekomen wist hij maar al te goed dat zij de rekening niet op zich ging nemen en dat de volle pot op zijn hoofd ging vallen. Dus ging hij er nu ook geen woorden aan vuil maken.

Haar vingers hadden zijn wijsvinger gevangen genomen en ze trok zijn hand wat met zich mee terwijl ze al op weg was naar de uitgang. Het duurde niet lang voor hij zich terug bij haar voegde en een glimlach zich terug op zijn gezicht vormde. Zijn handen omsloegen haar middel voor hij zijn lippen in haar hals plaatste. Het was een korte weg, maar elke stap was een stap te veel. Nooit eerder had hij zo gesnakt naar iemand, niet enkel puur voor de seks, maar ook gewoon naar haar lichaam, naar haar. Zijn blik stond doelgericht vooruit, maar toch liet hij geregeld zijn ogen over haar heen glijden, haar passen analyserend. De sneakers die zijn voeten omsloten hadden een doffe klank in de straten, in tegenstelling tot de hoge hakken aan het einde van de benen van Pyralis. Elke stap die ze zette leek een zekere dreiging in zich te hebben, maar zijn ogen klonk het eerder doelgericht.

Ze stopte voor een huis waar het naamplaatje nog niet van gegraveerd was. Vragend keek hij haar aan, maar daar leek ze geen oog voor te hebben wanneer ze zonder twijfelen naar de voordeur liep. Vragend volgde hij elke beweging, van het haarspeldje uit haar kleedje tot de opening van de deur. Zijn blik veranderde naar bewondering wanneer de deur met een kleine klik openzwaaide. De enige manier langs waar hij huizen binnensloop was langs een raam op de eerste verdieping, maar dat was hier waarschijnlijk geen optie geweest.

Eenmaal in het huis liet hij zichzelf toe om zijn verlangen los te laten, maar Pyralis was hem voor. Ze duwde hem tegen de deur aan en drukte haar lippen op de zijne. Met een zekere kracht viel de voordeur terug in zijn slot. Zijn handen leken uit automatisme in haar haren te glijden en hij trok haar dichter tegen hem aan door zijn vrij hand over haar rug te slagen. Haar lippen verlieten de zijne. Ze zei iets, haar lippen bewogen, maar de klanken leken hem niet te bereiken. Hij haar niet uitspreken, woorden waren overbodig op dit moment. Met het hand dat nog tussen haar haren vervlochten lag, trok hij haar terug naar zich toe. ”Sshht,” sprak hij tussen haar lippen door. Hij had geen zin in woorden, enkel in haar.

Simpel nam hij haar weer op en zette haar op de dressoir die zich naast de deur bevond. Lege fotokaders vielen omver en enkelen kletterden zelfs op de grond. Dat alles ontging hem echter. Kort opende hij zijn ogen en keek haar in haar ogen terwijl zijn handen onder haar jurkje gleden. Met zijn handen op haar onderrug trok hij haar naar de rand en drukte zijn lichaam tegen het hare. Hij had zijn lichaam tussen haar benen geplaatst. Zijn lippen gleden van haar kin richting haar hals en vervolgens naar haar sleutelbeen. Zijn handen gleden traag over de naakte huid onder de zwarte stof, elke curve volgend. Hij trok het kleedje mee naar boven terwijl zijn handen zich een weg richting haar bovenlichaam vonden. Zijn duimen gleden over de zachte stof van haar beha. Voor hij zijn lippen terug op de hare plaatste trok hij de jurk op haar hoofd. Met zijn rechterhand streek hij de haren uit haar gezicht. De zwarte stof gooide hij achter zich ergens weg. Het zou ongetwijfeld een lange nacht worden, maar hij wou niets liever dan de hele nacht met haar de liefde bedrijven.

941 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   za nov 25, 2017 4:35 pm

Hij wist duidelijk al van in het begin dat hij zou moeten betalen. Pyra merkte het aan de manier waarop reeds voldoende geld de toonbank raakte nog voor ze gesproken had maar ze kon het niet laten om hem toch duidelijk te maken dat dat was wat ze wou. Ze merkte het ook aan de manier waarop hij met zijn ogen rolde na haar worden. De blik deed haar kort grinniken voor ze in de richting van de deur wandelde. Een vrolijke tred had ze nooit maar er zat een zekere sprong in haar stappen, ze wist dat haar avond enkel nog beter kon worden. Zoals ze wel gedacht had duurde het slechts enkele tellen voor zijn gezicht, stralende glimlach inclusief in haar gezichtsveld verscheen. Zijn lippen raakte nogmaals haar hals en ze liet haar hand zacht over zijn arm glijden voor ze de koude nachtlucht in wandelde. Hun voetstappen klonken bijna op hetzelfde ritme te gaan, die van hem een lage bas terwijl die van haar scherp weerklonken door de lege donkere straten. En ze genoot ervan dat zelfs enkel haar stappen zo’n effect konden hebben op de wereld rondom. Ze vond het fantastisch hoe Levi geen vragen leek te stellen maar wou ook zo snel mogelijk iets vinden waar ze een deur achter zich kon sluiten en hem voor haar alleen had. Geen ogen van anderen die hen analyseerde en bekeken, geen competitie die haar benijdde noch in de weg stond dat was wat ze wou wanneer ze zijn blauwe vragende blik negeerde en in enkele tellen de voordeur open prutste. Het slot gaf mee met een simpele klik terwijl ze het voelde verschuiven onder lichte druk van haar schuifspeldje.

De bewondering stond nog op zijn gezicht wanneer haar lippen terug die van hem raakte. De brunette glimlachte zacht door hun kus, ze hield ervan hoe ze hem net dat kleine beetje voor was geweest door heb tegen de deur te duwen. Haar woorden vlogen duidelijk tussen hun beide in en zelfs zij was er niet zeker van dat ze de klanken geuit had eenmaal haar lippen terug herenigd waren met die van hem. Ze kreeg maar niet genoeg van Levi: zijn lippen, zijn aanrakingen en zijn stem – zelfs wanneer hij haar het zwijgen oplegde. Haar voeten kwamen voor de tweede keer die dag van de grond en verschillende attributen die op de dressoir stonden klonken hard en bijna gebroken wanneer ze de grond raakten eenmaal Levi haar terug neerplaatste. Hun blikken kruisten en moest Pyra niet mateloos geïntrigeerd zijn door de raven zou ze geschrokken zijn van hun intensiteit. Vonken vlogen bijna letterlijk alle kanten uit en Pyralis kon maar niet thuisbrengen wat de zwartharige jongen meer had dan alle anderen voor hem. Zijn warme handen gleden onder haar jurkje, de kleine hoeveelheid ruimte die de stof liet werd bijna volledig opgevuld door zijn handen en ze beantwoorde zijn blik fel, met uitdaging voor hij hun lichamen dichter tegen elkaar trok. Zachte lippen, warm van alle voorgaande activiteit gleden over haar kin, haar hals en haar sleutelbeen en trok zo een gloeiendhete lijn over haar koude huid. Haar handen gleden over de golven in zijn zij, veroorzaakt door de spieren daar aanwezig voor ze met een bijna hautaine grinnik en een speelse beweging de knop van zijn jeans lospeuterde voor ze haar armen en handen gedwee door het jurkje liet glijden. Een speelse blik rijkte uit naar die van hem tussen haren die koppig over haar hoofd gekomen waren door de wrijving met de zwarte stof van het jurkje. Ze leunde tegen de warmte van zijn hand wanneer hij zijn rechterhand gebruikte om diezelfde strengen haar terug op hun plek te krijgen.

Roodgelakte nagels gleden met een zekere druk over de buitzijden van zijn rug terwijl zijn shirt mee omhoog getrokken werd. Haar nieuwsgierigheid wou meer weten over de jongen voor haar, over de littekens op zijn rug maar ze weerhield zichzelf voor nu. Zeker nu haar brein volledig gevuld was met andere zaken, wel zorgde ze er voor dat ze de gehavende huid niet raakte. Haar lippen gleden over zijn warme huid: zijn kaaklijn, zijn hals en zijn borstkas zodat ze hem op die manier kon ontdoen van het storende stuk stof zonder contact te verbreken. Eenmaal het kledingstuk haar jurk vervoegde op de grond vonden haar handen hun weg terug naar zijn lichaam, één trok zijn gezicht terug tot dat van haar zodat ze haar lippen opnieuw tegen die van hem kon plaatsen terwijl de andere de rits van zijn broek vond en losmaakte. Geduld was niet Pyralis’ sterkste kant en op die moment wou ze eigenlijk niets liever dan gewoon onder de lakens duiken en al het nodig voortoneel over te slaan. Aan de andere kant leefde ze voor de spanning die hen beide voortdreef. De hielen van haar schoenen behielpen echter in het effectief naar beneden krijgen van voorgemelde broek voor ze haar lichaam nog dichter tegen dat van hem plaatste. Nu de barrières verdwenen waren en hun huid rechtstreeks contact kon maken leek er statische elektriciteit tussen hen in te hangen, elektriciteit dat hen beide leek te beïnvloeden. Elektriciteit die de laatste fragmenten geduld het raam uitgooide samen met de laatste kledingstukken. Haar lippen verlieten die van hem om hun plaats op zijn hals te vinden. Tanden omsloten een soepel stukje huid voor ze werkt maakte van zijn huid te doen verkleuren. Hun omgeving wist misschien niet van wie het afkomstig was maar hij zou het weten en dat was precies wat ze wou. Dat hij het zich nog even zou herinneren.

* * *
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley


Laatst aangepast door Kallista Dore Firos op ma nov 27, 2017 9:40 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   ma nov 27, 2017 8:05 pm

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Zijn handen omsloten haar lichaam: van haar bovenlichaam tot aan haar billen. Hij wilde haar lichaam ontdekken, niet enkel bekijken. Elke welving aanraken en genieten van elke seconde dat haar huid zich onder zijn handen bevond. Haar woorden ontgingen hem volledig en eindelijk wou hij ze ook gewoon niet horen. Praten kon de dag erna altijd nog, daar was nu geen haast voor. De stoffen die haar lichaam omhulden had hij daarentegen liefst zo snel mogelijk uit. De passie die eerder in de bar voelde was nog steeds niet afgenomen, maar leek alleen maar te groeien. Hun bewegingen en aanrakingen vloeiden zo soepel in elkaar dat het leek alsof het al jaren aan het inoefenen waren en dat dit het eigenlijke hoofdtoneel was. Niks leek fout te lopen, alles was zo simpel. Nadat hij het kleedje op de jurk had gegooid liet hij zijn vinger langs haar sleutelbeen glijden en nam het bandje van haar beha mee naar haar arm. Met zijn handen rond haar achterwerk trok hij haar naar meer naar zich toe en keek haar kort uitdagend aan, met een vurige blik die naar haar verlangde. Zijn lippen vonden de hare terug terwijl haar handen over de spieren aan zijn zij gleden. Haar vingen hadden in de tussentijd de knop van zijn broek losgepeuterd. Toch was hem dat ontgaan doordat hij zo naar haar lichaam snakte en het dan ook uitbundig aanraakte. De gladde huid van haar wang drukte tegen zijn hand aan wanneer hij de bruine lokken van voor haar blauwe ogen haalde. Hun schakeringen blauwen leken te vechten door hun verschil van intensiteit, maar de vonken die erin ontsprongen kwamen perfect overeen.

Ook zijn T-shirt belandde met een zachte plof op de grond nadat haar lippen zijn kaaklijn op een vleiende manier hadden verkend. Hun lippen vervolgde hun intieme dans. Zijn handen gleden over de stof van de beha waarna hij zijn vinger langs de rand van haar ondergoed liet gaan. Tussen de kus door ontstond er een kleine halve glimlach. Lust had meer plaats gemaakt voor verlangen en nieuwsgierigheid. Hij wou haar lichaam ontdekken, haar kunnen aftasten. Maar het liefst van al wou hij zich aan haar overgeven, gewoon van haar genieten, toch ging hij niet zomaar zijn scherm laten vallen. Haar schoenen drukte zijn broek naar zijn enkels terwijl zijn vingers met een simpele kneep de slotjes van de beha deden losschieten. Hij voelde hoe haar lippen zijn hals omsloten, maar hij besloot niet te protesteren en haar te laten doen. Hij ging dit moment niet verpesten voor een simpele zuigplek in zijn hals. Zijn borstkas raakte het hare en de warmte vocht even tegen haar koele huid voor ze met elkaar leken te vermengen. Zijn handen namen haar kaken weer vast voor zijn lippen de hare met veel verlangen weer raakte. Hij wou niet meer van haar lichaam verwijdert zijn. De lust keerde terug en zijn geduld begon op te raken, hij wou haar. Met snel bewegingen die niet altijd even zachtaardig waren ontdeed hij haar van haar laatste kledingstuk.

***
Uren leken voorbij te gaan en ze bevonden zich niet langer op de dressoir die ontdaan was van alles attributen die erop stonden. Ondertussen was hij er achter gekomen dat geen beide moest onderdoen qua uithoudingsvermogen. Zijn lichaam bewoog zich richting de keuken. Hij was toe aan een korte pauze. Druppeltjes zweet rolde langs zijn ruggengraat naar beneden. Het was al enige tijd geleden dat hij nog zo had moeten presteren, maar hij genoot van elke seconde. Met een zwaai trok hij de koelkast open die al volledig gevuld was de mensen die er waarschijnlijk binnen enkele dagen zouden intrekken. Vragend keek hij Pyra aan. Zijn blik had ook een zekere bewondering. Nu hij haar terug van een afstandje zag, merkte hij weer hoe knap ze eigenlijk wel niet was. Rondingen op de perfecte plaats. Pas na een tijdje besefte hij dat hij lichtelijk aan het staren was en draaide zijn blik weer weg. Zijn vingers omsloten een flesje water en draaide het open voor hij de halve inhoud naar binnen gooide. Langzaam wandelde hij naar haar toe en drukte zijn lippen op de hare voor hij ook haar het flesje aanbood.

Na een korte pauze drukte hij haar uit het niets terug tegen de muur tussen de leefruimte en de keuken. Met een uitdagende opgetrokken wenkbrauw keek hij haar aan. ”Ronde twee?” vroeg hij met een opgetrokken mondhoek, maar wachtte haar antwoord niet af vooraleer hij zijn lippen met verlangen terug op de haren drukte. Haar hakken was ze daarvoor al ergens verloren en nu torende hij wel enkele centimeters boven haar uit, wat het voor hem alleen maar leuker maakte. Met zijn hoofd wat naar voren gekanteld glimlachte hij met lust naar haar. Hij was er zeker van dat dit niet zomaar afgelopen zou zijn. Zijn lichaam drukte weer tegen het hare aan terwijl hij zichzelf terug verloor in hun kus.

***

822 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   ma nov 27, 2017 10:07 pm

Een dun laagje zweet deed Levis huid glinsteren in het maanlicht dat door de ramen binnengestroomd kwam en een grinnik verliet haar keel wanneer ze hem in de richting van de keuken zag wandelen. Mannelijk schoon was altijd iets geweest dat Pyra wist te appreciëren, iets waarvan ze hield. De manier waarop Levis spieren aan de oppervlakte van zijn huid lagen en welvingen creëerde trok Pyras blik telkens terug naar zijn lichaam. Een lichaam dat ze reeds uitgebreid verkend had maar gerust nogmaals wou leren kennen. Het was reeds een zeer lange tijd geleden dat ze zich zo geamuseerd had met iemand, laat staan met iemand die haar dan ook nog eens kon bijhouden in uithouding. Het was fantastisch voor Pyra om eens alles te kunnen vragen zonder bang te zijn tegen een muur op te botsen. Ze hoorde het geluid van een koelkast die openging en haalde haar blik weg van één van de goedkope decoratieve meubelstukken die ze tegen de grond gekegeld hadden om hem terug op de raven in de keuken te richten. Zijn blik was vragend maar droeg een zekere fascinatie die Pyralis met plezier over haar liet gaan terwijl hij haar kort aanstaarde en zij een grijns op haar gezicht ontwikkelde. Het was een blik die zij enkele seconden eerder over zijn rug had laten glijden, genietend van elke curve, elke welving al bleef ze zich wel afvragen waarvoor de littekens op zijn rug stonden. Eenmaal zijn blik terug wegdraaide grinnikte ze nogmaals, “Water,” beantwoordde ze zijn originele vragende blik. Hij keerde terug naar haar en drukte een kus op haar lippen die ze gratie accepteerde voor ze het volle flesje water dat hij voor haar had meegebracht uit zijn handen nam. Ze was niet iemand die te vinden was voor het romantische gekus maar met Levi bracht het eerder elektriciteit met zich mee dan rooskleurige gevoelens. Het water flesje voelde koel tegen haar verhitte huid en in enkele slokken verdween de doorschijnende vloeistof uit het flesje.

Ze leken even nodig te hebben om energie op te doen maar het duurde niet zo lang voor ze haar lichaam weer tussen Levis lichaam en een muur bevond. Zijn wenkbrauw ging de hoogte in en hij keek haar uitdagend aan, woorden verlieten zijn mond maar eerlijk gezegd had ze geen interesse meer in wat hij te melden of te vragen had. Zijn lippen raakte die van hem en ze klemde haar lippen kort rond zijn onderlip voor de verbinding weer verbroken werd. In tegenstelling tot enige tijd ervoor was het toch wel iets moeilijker om de afstand tussen hun lippen te overbruggen, dit hoofdzakelijk door de afwezigheid van haar stiletto’s die op die moment ergens door het onbekende huis geslingerd lagen. Levi torende boven haar uit en ergens was dat toch ook wel verleidelijk om voor één keer gewoon te volgen waar hij haar leidde. Lust rees terug op vanuit haar binnenste en de glimlach die op haar gericht was, was met dezelfde hoeveelheid verlangen beladen. Zijn lippen raakte voor de zoveelste keer die van haar en voor ze het goed en wel wist was ze weer verloren in die ondertussen al familiale dans die ze uitvoerden.

* * *

Haar vingernagel gleed over de golven van Levis borst- en buikspieren, lijnen trekkend over de licht bezwete huid met een grijns op haar gezicht die boekdelen sprak. Ze rolde zich van haar zij terug op haar rug en staarde kort naar het plafond van de saai ingerichte woonkamer. Well, this was fun, zei ze op een luchtige stem met een voldane glimlach op haar gezicht. Niets werkte zo goed als een roekeloze, langdurige en goed gevulde nacht om Pyras koude omhulsel te doen kraken. Haar hals plooide ze naar beide kanten wat gepaard ging met een luide krak toebehorend aan haar gewrichten. Één van haar handen gleed door de zwarte haren van Levi die naast haar lag, op een luie manier gleden haar vingers door de zwarte tressen die net iets minder zijde zacht leken nu ze gecoat waren in een dun laagje zweet. Haar eigen babyhaartjes kleefde genadeloos tegen haar bezwete voorhoofd en de natuurlijke make-up was zo goed als volledig van haar gezicht verdwenen maar schaamtegevoel stond niet in haar groene boekje geschreven. Het waren nu eenmaal de gevolgen van een succesvolle nacht.

Het nadeel van een succesvolle nacht was echter ook dat Pyralis moe werd en met een korte geeuw draaide ze zich terug in de richting van de zwartharige jongen. ”Ik ben er dan maar eens mee door,” zei ze met een glimlach voor ze haar lippen tegen zijn wang plaatste. Ergens had ze helemaal geen zin om heel de weg naar het grote gebouw terug te wandelen maar ze had in al die jaren nog nooit het risico gelopen dat Kallista moest wakker worden naast iemand. Met een zucht plaatste ze zich recht voor ze rondkeek, niet meteen haar kledij kon plaatsen en haar rug opnieuw het tapijt liet raken. Die nacht had ze echt geen zin om heel die weg naar huis terug af te leggen. Met een grijns keek ze Levi aan, Whatever, verduidelijkte ze haar handeling voor ze iets dichter tegen hem aan ging liggen voor zijn warmte en haar hoofd op zijn borstkas plaatste.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   di nov 28, 2017 10:58 am

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Hij voelde haar blik over zijn rug glijden wanneer hij richting de keuken wandelde. Zijn ogen hadden haar lichaam bekeken, genietend van elke curve en hij zou er nog lang naar kunnen kijken. Toch wou hij haar ook niet het gevoel geven dat ze alles voor hem was, dus draaide hij zijn blik weer naar de koelkast en haalde er nog een flesje water uit zoals ze vroeg. Wanner hij zich weer naar haar toedraaide moest hij echter toegeven en stapte hij met grote passen naar haar toe. Zijn lippen drukte op de hare. Nooit eerder was hij iemand die bleef plakken en naar zoenen verlangde, maar hij haar was het anders. Hun kus was nooit zo eenvoudig, het had altijd iets extra, een zekere vonk. Het drankje werd goed ontvangen en ging dan ook vlotjes naar binnen. Hun lippen vonden elkaar opnieuw wanneer hij haar insloot tussen de muur en zijn eigen lichaam. Hij lachte kort wanneer ze zijn onderlip mee naar beneden trok als ze de afstand niet overbrugt kreeg. Zijn hoofd boog zich al gauw terug naar voren om de kus voort te zetten, toch was de glimlach nog enkele seconden op zijn gezicht aanwezig. Het verlangen borrelde in zijn lichaam weer naar boven.

***
Haar vinger gleed langs de lijnen van zijn lichaam wanneer hij zijn blik langs har gezicht liet glijden. De grijns die rond haar lippen stond gaf hem een zekere vorm van voldoening, waardoor ook rond zijn lippen een kleine voldane glimlach ontstond. ”Zacht uitgedrukt,” sprak hij voor hij zich naar haar toe draaide. Haar vingers gleden door zijn haren, maar bleven hier en daar steken door het zweet dat de wax wat had vervormd. ”Voor herhaling vatbaar,” zei hij op fluistertoon terwijl zijn lippen tegen haar hals stonden. Hij hield niet van uit het niet knuffelen en schattig zijn, maar na een avontuurlijk nacht kon hij er wel van genieten om even klef te doen. Met een lach rond zijn lippen gleed zijn hand langs haar gezicht. Haar make-up was all over the place, toch zag ze er nog steeds prachtig uit en het was maar weer een bewijs van een goede en aangename avond.

Zijn rug raakte het tapijt weer. Het witte laken dat ze van de zetel hadden gehaald lag tot aan zijn  dijen over zijn lichaam. Voor de warmte had hij het toch niet nodig. Na een geeuw bereken haar woorden zijn oren. Licht bezitterig sloeg hij zijn arm rond haar middel, als teken dat hij liever had dat ze bij hem bleef dan nu nog te vertrekken. Ze zette zich recht en keek even rond. Zijn hand gleed over haar rug. ”Blijf,” zei hij kort. Zijn stem licht hees door de vermoeidheid en de inspanningen van de nacht. Haar lichaam raakte het tapijt weer en haar woorden zorgden voor een glimlach rond zijn lippen. Zijn ogen waren licht gesloten. Zijn arm omsloot haar lichaam weer nadat hij zijn hand via haar wang door haar haren had laten gaan. Het laatste dat zijn ogen zagen voor ze zich sloten was de zon die de eerste stralen naar boven liet komen. Het was laat, of vroeg, hing er vanaf hoe je het precies bekeek. Zijn ademhaling vertraagde voor hij in een diepe slaap viel met een kleine glimlach nog steeds rond zijn lippen getekend.

_____________________________________________


De frisse winterzon scheen binnen in het onbekende huis binnen. Zijn ogen opende zich langzaam. Voor enkele momenten wist hij even niet meer waar hij was, maar het duurde niet lang voor hij het zich allemaal terug herinnerde en er een kleine glimlach zich rond zijn lippen vormden. Hij lag met zijn gezicht naar Pyras rug en met zijn linkerarm nonchalant over haar middel geslagen. Met een lichte zucht sloot hij zijn ogen weer. Zij sliep nog, dus besloot hij dat het geen kwaad kon moest hij zijn ogen ook nog even wat rust gunnen. Hij boog zijn hoofd lichtjes naar voor om zo comfortabeler te liggen.

662 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bad company makes good stories
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» There's no good in goodbye [Jynn & Raven]
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» There is nothing that makes it right. [Denni]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Town Square :: Bar-
Ga naar: