INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Bad company makes good stories

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Bad company makes good stories   wo nov 01, 2017 9:19 am

Pyra had een intense haat ontwikkeld voor het eiland Genosha in de maanden dat ze vastgezeten had daar. Geen goede feestjes, geen goede drank of enige drank en maar een kleine hoeveelheid jongens die gewillig genoeg waren om haar te laten spelen met hen. Het was dan ook een heuse opluchting geweest om te ontwaken in een nieuwe plaats, die niet omgeven was door water, water en water. Deze nieuwe plaats had wel potentieel om een leuke speelgrond te worden voor Pyralis en deze avond ging ze uit dokteren of dat potentieel ook echt verder kon groeien. De zwarte stiletto’s die haar voeten omsloten veroorzaakte een scherp weergalmend geluid in de straat telkens ze haar voet neerplaatste. Een grijns deed haar mondhoeken koel omhoog krullen bij het idee dat dat geluid genoeg was om mensen hun aandacht te krijgen, zeker mannen. De korte zwarte jurk zwaaide gezwind rond haar bovenbenen terwijl de koude herfstlucht haar koele huid raakte. Andere meisjes begonnen zich stilaan te verbergen voor de koelte maar Pyra had geen enkel probleem met de huidige temperaturen. Ze had geen idee waarheen maar toen ze enkele jongeren in de richting van een centraal gelegen plein zag wandelen besloot ze hen te volgen.

Eenmaal gearriveerd op het plein keek ze geamuseerd rond naar de verschillende personen die aanwezig waren al was het vooral het mannelijke geslacht die haar aandacht trok en van wie ze aandacht ontving. Enkele meisjes besloten te proberen om haar een giftige blik toe te werpen maar wanneer deze beantwoord werden met een standvastige blik vergezeld met een zelfvoldane grijns die die van de duivel zelf zou doen verbleken besloten ze snel weg te kijken. Haar benen kwamen weer in beweging in de richting van het gebouw dat de grote horde mensen leek aan te trekken. Het gebouw had dat prachtige woord op zijn voorgevel staan, B-A-R. Ze wandelde binnen en voelde enkele verdwaalde blikken over haar benen rollen terwijl zij zelf genoot van de licht gealcoholiseerde lucht die haar neusgaten binnendrong.

Met een geïnteresseerde blik liet ze haar blik over alle mannen aan de bar glijden voor haar blik neerdaalde op een kaaklijn die ze meteen herkende. Met een zelfzekere tred wandelde ze op hem af en stopte net achter hem voor ze zijn onschuldige date wegjaagde met één van haar befaamde giftige blikken. Als een cobra die een kwetsbare veldmuis aanstaarde verstarde de jonge dame kort voor ze een beslissing leek te nemen. De petite blondine krabbelde snel recht, greep haar handtas en vluchtte weg langs een deur aan de zijkant van het gebouw. Met diezelfde grijns nog steeds op haar lippen gepleisterd liet ze ze neerdalen op de zijkant van zijn hals. Weeral deed de temperatuur van zijn huid haar bijna wegtrekken maar in plaats daarvan verbrede ze haar grijns ”Als het niet mijn favoriete playboy is,” mompelde ze tegen zijn hals voor ze zich verplaatste en in de stoel van de blondine plaats nam. Ze sloeg haar benen over elkaar en keek hem aan met zelfzekere blik voor ze de barman teken deed voor twee shotjes. ”Whiskey’s for the weak,” fluisterde ze hem toe terwijl ze zijn glas bekeek.
Heels and red lipstick
will put the fear of God into people.


& Levi

_________________
KallistaJulietteRiley


Laatst aangepast door Kallista Dore Firos op wo nov 01, 2017 4:16 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   wo nov 01, 2017 10:32 am

Levi Ethan B.

Zijn lange sierlijke vingers gleden nogmaals door zijn haren. Het was een hopeloze poging om de zwarte lokken naar achteren te laten liggen. Toch was er telkens een weerbarstige pluk met een elegante krul erin die besloot naar voor te blijven vallen. Luide muziek knalde door de box die hij op het kaste achter hem had  gezet. Diep vanbinnen was hij nog steeds die rebelse tiener. Zijn felblauwe keek hem fel terug aan door de spiegel. Met een korte ‘ppsst” bracht hij parfum in zijn hals aan. Tevreden grijnsde hij naar de spiegel.

Het was de eerste avond dat hij ging genieten van het nieuwe dorpje waar hij was terecht gekomen. Op zich stelde het niet veel voor, maar in elk dorp woonde wel enkele dames die knap waren en gewillig genoeg om met hem mee te gaan. Anders zorgde hij daar op de een of andere manier wel voor. Zijn lichtgekleurde sportschoenen lieten hem vloeiend over de voetpaden wandelen. Het was nog te vroeg om het echte feestvolk op de straten tegen te komen, maar al laat genoeg dat de dames met de losse heupen zich in de bars bevonden.


Het duurde niet lang voor hij verschillende harten luidruchtig hoorde kloppen. Van het dansen, van de liefde, van de lust…? Hij kon het allemaal gemakkelijk van elkaar onderscheiden. Zonder er over na te denken bewoog hij zich richting de drukste bar en dus ook die met de meeste lustige harten. Met een zwaai gooide hij de deur open en bingo! De simpele bar liep vol met jonge dames in korte jurkjes, hoge hakken, maar ook lange dikke jassen en vesten. Waar knappe vrouwen waren, waren natuurlijk ook hulpeloze hitsige honden die wanhopig achter iemand aanliepen in de hoop dat ze uit medelijden met hen zouden meegaan. Hij dat aanzicht kon hij onmogelijk een grinnik onderdrukken. Gemakkelijk bewoog hij zich richting de bar waar hij zich op een barkruk neerzette, een whisky bestelde en rondkeek wat er allemaal rondliep en hem interesseerde. Zijn lippen omringde de koele rand het glad terwijl de drank zijn mond binnenkwam. Even liet hij de vloeistof in zijn mond draaien voor zijn het door zijn keel liet wegglijden.


Zijn oog viel op een slank blond meisje dat richting de bar stapte. Ze was aan de kleine kant en had er ook een nogal schattig gezichtje opstaan. Naast hem stopte ze en stak haar hand op. Tevergeefs. Met een simpel handgebaar riep hij de ober tot hij hem. Levi keek het meisje geduldig aan. Ze gniffelde en liet haar hoofd naar beneden zakken om haar blos te verbergen. Wanneer ze zichzelf had herpakt bestelde ze haar drankje, dat Levi, de gentleman dat hij is, natuurlijk voor haar betaalde. Na een kort gesprekje stonden ze op het punt samen te vertrekken. Hij hoorde hakken voor de zoveelste keer die avond naderen. Toch waren de anders en de geur die erbij kwam rook nog niet naar alcohol, maar fris naar de buitenlucht, maar gek genoeg ook bekend.


Nog voor hij kon omkijken zag hij zijn date verstarren. Met een diepe zucht liet Levi zijn schouder vallen. Hij herkende het verfijnde lichaam onder de korte zwarte jurk direct. Het blonde meisje nam gauw haar spullen en vertrok zonder enig woord te zeggen. Pyra’s lippen raakte zacht zijn hals aan. Zachtjes bewoog hij zijn gezicht naar haar toe. Automatisch krulde zijn lippen zich tot een grijns. ”Wel wel, wie we hier hebben.” Zijn stem klonk zacht, afwachtend, maar toch ook uitdagend. Hij volgde haar bewegingen aandachtig. Bij haar woorden rolde hij kort met zijn ogen. ”Nog wat commentaar ook?” Hij bleef voor zich kijken en dronk in één keer zijn glas leeg. De woorden kwamen speels uit zijn mond/. Hij wist niet goed of hij lastig moest zijn omdat ze het meisje had weggejaagd of dat hij blij moest zijn dat zij er was. Het eerste had waarschijnlijk wel de bovenhand aangezien Genosha zijn bed activiteit niet echt ten goede had gedaan. Wanneer de ober de shotjes kwam brengen griste hij er eentje naar zich toe en kapte het naar binnen. ”Op jacht?” Sprak hij terwijl hij zijn hand op haar bovenbeen legde. Zijn ogen vonden hun weg naar die van haar.  Bij het oogcontact vormde zijn lippen een speelse lach. Hij wist wel dat het Pyralis was en dat zij nooit gewoon naar een bar zou komen om zich alleen te amuseren. Hij liet zijn ogen over haar heen glijden en tikte kort op haar been. "Je ziet er goed uit." Hij draaide zijn hoofd weer naar voren en liet zich zachtjes achterover zakken in de oude barkrukken.


770 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   wo nov 01, 2017 4:22 pm

Het was iets dat Pyralis echt gemist had. De geur en ambiance die een bar met zich mee kon brengen. De alcohol die in de lucht zweefde leek het merendeel van de mensen in bedwang te hebben. Meisjes waren hopeloos opzoek naar iemand om hen aandacht te geven en ze te voorzien van positieve bevestiging. Mannen leken al hun hersencellen te verzamelen tussen hun benen in plaats van tussen hun oren. Het was net die ambiance die het makkelijk maakte voor haar om een slachtoffer uit te zoeken, de man met een knap gezicht, gespierd lichaam en de minste interesse in intellectuele conversatie was de persoon die de jackpot won. Dat was hoe het normaal verliep herinnerde ze zich terwijl ze zich zacht neerplaatste in de stoel, ”Het is een eretitel lieverd, geen belediging. Ik dacht dat je dat wel begreep,” zei ze hem met een koele grijns. Ze wist dat de kans bestond dat ze zijn kans op een overwinning ontnomen had maar dat kon ze niet aan haar koude kleren laten komen. De kans dat hij lichtjes geïrriteerd was door het feit dat de blonde veldmuis was gaan lopen als een kakkerlak van bugspray was dan ook reëel. Ze zag de goudgele vloeistof in zijn mond verdwijnen net op het moment dat de shotjes arriveerde waarvan hij ook meteen ééntje achteroversloeg. Ze liet haar vinger zacht over de rand van het kleine glaasje glijden voor ze het tussen haar duim en wijsvinger nam en de brandende vloeistof door haar keel liet glijden. Zijn vraag deed haar grijnzen en ze liet haar tong speels over één van haar hoektanden en haar bovenlip glijden, “Ik ben nieuwsgierig naar wat voor vlees we in de kuip hebben,” beantwoordde ze hem terwijl ze haar vingers over zijn hand liet glijden. ”Jagen vereist moeite, dit is vissen, ze komen vanzelf,” zei ze en om haar woorden kracht bij te zetten knipoogde ze naar één van de dichtstbijzijnde mannen, die het meteen moeilijk kreeg met aandacht te geven aan zijn vriendin. Levi’s lichaamstemperatuur was een goede vijf graden hoger dan die van haar wat ervoor zorgde dat haar lichaamstemperatuur bijna normaal aanvoelde. Felblauwe ogen gleden over haar lichaam tot ze oogcontact maakten met die van haar: azuurblauw versus ijsblauw, hetzelfde maar toch zo verschillend. Ze brak het oogcontact om nog eens rond de ruimte te kijken, korte pauzes bij elke persoon die iets of wat binnen haar profiel paste. ”Niet slecht, ook niet fenomenaal,” vertelde ze hem op een verveelde toon nadat ze het merendeel van de mannelijke populatie binnen het gebouw beoordeeld had.

Zijn hand raakte kort haar been en ze ving het zonder veel moeite op in haar hand en draaide zijn palm naar boven. “Ik zie er altijd goed uit, en jij mag er heus ook wel wezen,” zei ze hem terwijl ze in een langzame beweging zijn levenslijn volgde met haar nagel naar de grote ader in zijn pols voor ze zijn hand losliet. Ze deed nogmaals teken naar de barman voor shotjes, vier deze keer want twee ging te snel. “Jij al iets gezien dat je leuk vindt?” vroeg ze, het amusement en de plagerij waren met elkaar aan het flirten in haar ogen. Ze liet haar hand terugkomen naar de kleine glaasjes die ondertussen gearriveerd waren en schoof er twee in Levi’s richting met een elegante beweging van haar hand. Datzelfde hand lat ze zacht over zijn bovenbeen glijden en rusten op zijn knie. ”Of heb je nog wat meer drank nodig om erin te komen?” vroeg ze hem vervolgens met een kille glimlach terwijl ze haar hand nogmaals over zijn bovenbeen liet glijden.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley


Laatst aangepast door Kallista Dore Firos op zo nov 12, 2017 6:04 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   wo nov 01, 2017 7:45 pm

Levi Ethan B.

Hij had nog niet zoveel gedronken en dat merkte hij. Het meisje dat Pyra had weggejaagd, dat nog steeds enkele meters verder stond te rillen, was opeens alles behalve knap. Misschien was dit wel een wijze les. Lust doet iets met je ogen, iets slechts. Nu hij zijn ogen eens vluchtig door de zaal liet gaan moest hij wel toegeven dat er niet echt veel beters rond liep. De meeste waren nogal aan de kleine kant en qua vormen serieus teleurstellend. Haar woorden zorgde voor een grijns rond zijn lippen. ”Weet ik toch schat.” Zacht liet hij zijn vinger langs haar kaaklijn gaan en tuitte zijn lippen. Een scheef lachje vormde zich. Het shotje ging ook bij haar veel vlot naar binnen nadat ze het glas langs de rand aanraakte. Hij grinnikte bij haar antwoord. Haar vingers gleden zachtjes over zijn hand. ”Heb je net gezien wat ik heb gevangen?” Hij blies kort uit via zijn neus. ”Ik hoop dat er voor jou wat beters is.” Hij kon niet ontkennen dat hij wat bitter was door haar egoïstische actie, maar hij kon er niet kwaad over blijven.

Hij merkte dat Pyra over zijn schouder knipoogde. De arme jongen zijn hart begon als een dolle te kloppen en op die manier kon Levi hem direct lokaliseren. Net als Pyra eerder had gedaan keek hij de jongen nijdig aan. Sloeg zijn arm om Pyra’s middel en trok haar tegen hem aan. ”Ik geen plezier, jij geen plezier.” Fluisterde hij haar toe. Zijn lippen zachtjes langs haar oor strelend. Hij liet haar weer los en begeleidde haar zelfs rustig terug naar haar stoel. De azuurblauwe kijkers van Levi volgde de ijzige blik van Pyra, terwijl ze alle mannen één voor één afging. Bij haar verveelde woorden draaide hij zich haastig om. ”Ik dat je type dan niet?” Speelde hij licht geschokt, terwijl hij zijn woorden kracht bijzette door naar de 18-jarige jongen met acne en licht-overgewicht knikte. Een grinnik rolde over zijn tong naar buiten.

Vluchtig greep ze zijn hand uit de lucht. Zijn hoofd schudde lichtjes bij haar woorden. Dat antwoord had hij ver kunnen zien aankomen. Natuurlijk had ze wel gelijk, Pyra zag er zelfs goed uit als ze net uit haar bed kwam. De voordelen van kamergenoten zou je kunnen zeggen, helaas was het altijd haar eigen bed waar ze uit tuimelde. Bij haar compliment bedankte hij haar met een simpel knikje. Haar nagel gleed langzaam over zijn hand en vervolgens naar zijn pols, waar hij de druk op zijn ader voelde. Zijn blik gleed nogmaals gauw naar het blonde meisje. ”Nah, stelt niet veel voor.” Ze vond het duidelijk leuk om hem er mee te blijven plagen, dat kon ze niet onder stoelen of banken steken. Hij wist dat ze er vanbinnen zelfs trots op was. ”Ze was waarschijnlijk ook te zwak voor mij” Tijdens zijn woorden kon hij een grijns niet onderdrukken terwijl hij veelbetekenend naar Pyra keek. Ze schoof twee shotje naar hem. Eentje nam hij op en nodigde Pyra uit om haar glas ertegenaan te tikken, voor hij het naar binnen kapte.

Hij voelde haar koude hand zacht over zijn bovenbeen wrijven. Zijn ogen rustte op haar gezicht. Ze hadden iets gewilligs in zich. Hij had wel zin in spelletjes, maar wou het zich die dag ook niet te moeilijk maken. Haar woorden zorgde voor een glimlachje. Alcohol had geen mate als het aan Levi lag. Toch wist hij dat als hij veel ging drinken dat hij als maar meer met Pyra zou dollen. Natuurlijk kon dat ook wel eens wederzijds zijn. Bij deze gedachte veranderde de eerder gewillig blik naar een speelse blik die vergezeld werd door een geamuseerde grijnsje. Gauw gooide hij de tweede shot naar binnen. ”Zie jij maar dat je kan volgen, jonge dame.” Met zijn vinger duwde hij haar kin omhoog zodat ze in zijn ogen moest kijken. Op een elegante manier schoof hij het glaasje naar haar toe. Natuurlijk zonder het op te laten vallen dat hij haar wat onder druk zette.


672 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   wo nov 01, 2017 11:01 pm

Het was de lichte verbittering in zijn stem die haar aandacht trok. Hij leek niet kwaad en had zonet negatief gesproken over zijn date van die avond maar onderaan in zijn stem herkende ze de tonen van bitterheid. Ze volgde zijn blik naar de jongen en zag bijna meteen alle kleur uit de jongen zijn gezicht wegtrekken voor ze tegen Levi’s lichaam getrokken werd. Ze richtte haar blik licht omhoog om zijn gezicht maar voornamelijk zijn ogen te bestuderen, “Kom kom nou, we kunnen toch samen plezier hebben,” vroeg ze hem met een zeker licht in haar suggererende toon. Terwijl de woorden haar mond verlieten liet ze haar bovenlip langs zijn kaaklijn glijden, ”En voor mij is er altijd iets beters te vinden net als voor jou,” vervolgde ze terwijl ze een kus plaatste op zijn polspunt net onder zijn oor. Ze nam elegant terug plaats in haar stoel en sloeg haar benen terug over elkaar voor ze de mannen in de ruimte afging. De jongen van zonet zag niet meer lijkbleek maar zag knalrood, wat een gedachtegang al niet kan doen met een jonge man of hij nu afgewezen was of niet. Of een alfa mannetje hem nu op zijn plaats gezet had of niet, hij durfde hoe dan ook nog te denken aan de mogelijkheid, ze kon een ijskoude grinnik niet onderdrukken voor ze verderging naar de volgende persoon. Eenmaal ze rond was en haar oordeel geveld had wees Levi haar op een bepaald persoon, en met enige interesse volgde ze zijn blik voor ze zich terug naar hem draaide met een dodelijke blik, “Ha ha Bast, je deed me bijna lachen,” deelde ze hem mee met spottend gebruik van zijn achternaam.

Ze had er immens plezier in hem erop te wijzen dat zij boven zijn overwinning, of was vangst een beter verwoording, stond en niet alleen in looks maar ook in macht. Ze richtte haar blik op de rillende persoon en wierp haar een glimlach toe. Het woord heeft een positieve bijklank maar iemand die Pyralis kende, wist dat het in haar geval helemaal niet positief moest zijn. Het meisje draaide weg en haar vriendinnen trokken haar in de bescherming van een booth iets verder in de bar. Ze moest helaas ook toegeven dat waarmee zij ook buiten zou wandelen die avond, het zou niets beter zijn dan waarmee ze op die moment aan de bar zat. Ze voelde zijn suggererende woorden bijna over haar armen en hals rollen nadat hij ze uitgesproken had, als vuur dat zich verspreide langs haar neuronen. Ze richtte haar blik op hem en liet haar vinger kort over haar eigen hals gaan voor ze haar haar allemaal naar de andere kant legde. “We weten allebei dat zij jou helemaal niet aankan, bijlange niet zelfs,” beantwoordde ze zijn suggestie met een scheve glimlach en tikte haar glas kort tegen dat van hem voor ze het achterover sloeg.

Ze had reeds gemerkt aan zijn gedragingen dat hij niet helemaal zin had in het hele kat en muis spel dat ze normliter speelden en ze ging het dan ook niet onnodig uitrekken. En aan zijn speelse blik te zien had hij niets tegen een kortere versie van hun spelletje. Op zijn uitdaging keek ze hem speels aan, daagde hij haar nu uit om te dringen? Ze voelde zijn warme hand langs haar kin glijden en keek hem recht aan. Ze nam het glaasje in haar hand en slikte de branderige doorzichtige vloeistof binnen zonder oogcontact te verbreken. ”Hoor ik daar een uitdaging, jonge heer?” vroeg ze hem voor ze opnieuw teken deed naar de barman. Wanneer deze naar hen toe kwam met de fles keek ze hem verleidelijk aan, “Laat die maar staan,” zei ze speels terwijl ze haar vingers over die van de barman liet glijden en de fles uit zijn hand nam. Ze schonk de vier glaasjes opnieuw vol en schoof er twee in Levi’s richting, “You have no idea what you started honey,” zei ze hem met een koele grijns op haar gezicht. Ze leunde naar voor en steunde met haar ene hand op zijn bovenbeen tot ze slechts enkele centimeters van zijn lippen verwijderd was, na enkele seconden oogcontact plaatste ze het eerste glaasje aan haar lippen en dronk het leeg. Ze plaatste zich terug in haar stoel en stak het tweede glaasje in zijn richting om af te tikken met een speelse blik op haar gezicht.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley


Laatst aangepast door Kallista Dore Firos op zo nov 12, 2017 6:04 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   do nov 02, 2017 9:22 am

Levi Ethan B.

Pyra’s ogen vonden die van hem wanneer hij haar lichaam tegen dat van hem had getrokken. Eerlijk gezegd zag ze er aandoenlijk uit als ze haar hoofd zo naar boven richtte. Een glimlach vormde zich op zijn gezicht. ”Hmmm…” Bromde hij enthousiast. Wat ze suggereerde klonk zeker niet slecht in de oren. De kleine minuscule donshaartjes die nog op zijn kin stonden kwamen omhoog te staan bij de aanraking van haar lippen. Geamuseerd trok hij een mondhoek omhoog haar lippen de  warme huid bij zijn oor aanraakte. Op zo’n sensuele en simpele manier wist ze altijd de juiste plekken te vinden. Dat telkens op het perfect moment. Vanuit zijn ooghoek volgde hij haar bewegingen. Soepel zette ze zich terug op haar stoel. Vanbinnen moest hij toegeven dat hij een zwak voor deze dame had. De manier waarop het haar telkens lukte zijn aandacht te trekken, zonder zelf veel moeite te moeten doen. Onder de categorie liefde zou hij het nooit plaatsten, eerder interesse naar meer.

Voor zijn blik op de tiener viel, zag ook hij de jongen waarvan hij dacht dat die het nu wel geleerd zou hebben. Pyra was duidelijk meer bescheiden dan hem. Ze liet hem er vanaf gaan met een grinnik. Levi daar en tegen kon een korte spottende lach niet onderdrukken. ”Hopeloos.” Fluisterde hij tussen zijn tanden door en richtte kort zijn blik op de brunette langs hem. Zijn opmerking over haar ‘ultieme match’ viel niet in goede aarde. Meteen kreeg hij een giftige blik toegesmeten, die hij eigenlijk wel van weg had moeten zien aankomen. ”Fijn dat het bijna was gelukt Vintra.” Hij wierp haar knipoog toe en een luchtkus. ”I aim to please, my lady” Vervolgde hij simpel met een kleine en bijna onmerkbare nadruk op ‘my’.

Hij grinnikte kort. De manier waarop Pyra de kleine blondine bleef plagen. Een glimlach van haar is meestal niet positief. Het meisje draaide zich dan ook weg en werd in de groep genomen als een groep buffels die net een leeuwin tussen het gras hadden gespot. Hij moest toegeven dat zich lichtjes gevleid voelde. Pyra kon het meisje namelijk niet loslaten. Het meisje had pech dat Pyra was toegekomen en de jongen die nog steeds met een knalrode kop over zijn schouder hun richting bleef uitkijken had pech dat Levi er was. Haar gleed naar haar hals waarna ze haar haren over één schouder zwierde. Hij was geen roofdier, maar kon het niet laten om zijn oog even op de kloppende slagader te laten rusten. Haar uitdagende woorden deden hem opkijken en op die manier haar scheve glimlach ontvangen. ”Jij wel dan?” Sprak hij speels wanneer hij rechtstond en achter haar ging staan. Zijn lippen drukte hij kort op de naakte huid van haar hals. Nog gauw plaatse hij een kus op de uitsteeksel van haar halswervels voor hij zich richting de toiletten bewoog. Hij passeerde het blonde meisje haar boot, die geschokt keek naar hem en vervolgens naar Pyra.

Zijn lippen krulde zich in een glimlach wanneer ze de uitdaging gretig aannam. Misschien zou het wel eens interessant zijn om te zien wie het sterkst op zijn benen staat. Logisch gezien zou hij sterker moeten zijn, maar in de tijd dat hij Pyra kent, had hij geleerd dat het best was om haar niet te onderschatten. ”Zeker wel,” beantwoordde hij haar vraag en keek haar kort vanuit zijn ooghoek aan. Op een speelse manier lukte het haar om de fles van de barman los te frutselen. Dat zou inderdaad wel veel handiger zijn. Intelligent was zeker en dat ook nog eens op de juiste momenten. Een grinnik rolde over zijn lippen naar buiten bij haar woorden. ”We shall see,” sprak hij waarna hij de inhoud van één van de kleine glaasje naar binnen gooide. De vloeistof liet een branderig gevoel na in zijn keel. Op dat moment kon hij wel genieten van die branderigheid. Een extra beetje pit in een nodige vurige situatie. Met steun op zijn bovenbeen kwam ze dichter naar hem toe. Hij bleef doodstil zitten en keek diep in haar koele ogen. Hun kleur ijzige koud, maar zo geamuseerd en vurig tegelijk. Levi tikte zijn glas tegen dat van haar en knikte eens voor hij ook dat naar binnen gooide.

Met zijn vinger gleed hij langs de hals van de fles. Het vocht errond voelde koud aan tegenover zijn warme lichaamstemperatuur. Hij schoof de glaasjes op een rijtje en goot ze één keer allemaal terug vol. Een jongen liep langs Levi’s stoel richting die van Pyra. Hij kon het niet laten de jongen met zijn ogen te volgen. Op een alles behalve subtiele manier liet hij zijn ogen over haar lichaam gaan en bromde goedkeurig terwijl hij knikte. Leunend op de toog bestelde hij zich nog een pint. Zonder het zelf goed te beseffen hield hij de nogal gespierde blonde twintiger in zijn vizier.


811 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   do nov 02, 2017 9:19 pm

Volwassenen en kleuters verschilden amper van elkaar wanneer het op gedragingen aankwam had Pyralis reeds ondervonden. Het enige verschil was dat het speelgoed veranderde. Terwijl je al driejarige waarschijnlijk zeer gelukkig wordt van een plastic autootje of een plastic pop was het een dertigjarige leeftijd moeilijk om enthousiast te worden over iets minder dan enkele duizenden euro’s. Maar nog steeds speelde mensen met wat ze kregen toegestopt van anderen. Pyralis haar speelgoed was anders dan dat van de meeste mensen wat ervoor zorgde dat ze zich zelden tot nooit zorgen maakte over de hoeveelheid geld ze op zak had. De meeste personen die haar eens kort leerde kennen gingen ervan uit da Pyra een ongezonde nood of afhankelijk had van aandacht maar het was verre van. Ze kon immens genieten van de aandacht die ze ontving maar het ging haar veel meer om de jacht. Het opzoeken van mannen die net dat tikkeltje meer uitdaging konden bieden of net dat beetje meer weerstand. Het deed de haren in haar hals stijl overeind komen maar het nadeel was dat het moeilijk was zo iemand te vinden.

Wat ze recent ontdekt was dat haar haar bijna even snel omhoog kwam van iemand die net als haar een zekere kunst zag in flirten en spelen met het andere geslacht. Het was een titanenstrijd die ze wist te appreciëren. Ze voelde Levi’s ogen haar volgen in elke beweging die ze maakte en ze wist dat hij meer kon afleiden uit één simpele beweging net zoals zij bijna alles kon afleiden van een man zijn beweging: van de stand van zijn bankrekening tot zijn burgerlijke staat. Ze hoorde hem spottend lachen wanneer ze zelf moest grinniken om de jongen zijn aangedane status en keek hem even zijdelings aan voor haar aandacht getrokken werd naar haar zogezegde ’type’. Het feit dat hij zonder twijfelen of stotteren de correcte achternaam bij haar plaatste deed haar extreem kort maar wel zeer oprecht naar hem glimlachen. Een warme gloed gleed voor enkele honderdste van een seconde over haar blik maar al snel was diezelfde koude blik terug en wierp ze hem een koele grijns toe. Ze had het bezittelijk voornaamwoord opgevangen maar besloot het te laten gaan terwijl ze de tip van haar stiletto over zijn been liet glijden. “You better aim to please me,” zei ze terwijl haar mondhoeken suggererend omhoog krulden en ze het tipje van haar tong over haar bovenlip liet gaan voor ze de rode zool zacht terug tegen haar eigen stoel plaatste. En haar blik op de kleine blondine richtte. Het was iets raars, allen behoorde ze tot dezelfde soort maar binnen bepaalde categorieën was het duidelijk dat bepaalde individuen superieur waren in vergelijking met andere. Pyra voelde zich een roofdier tussen een heleboel hulpeloze prooidieren en dat was precies wat haar grijns duidelijk gemaakt had aan de blondine en wat Levi over zichzelf verteld had aan de jongeman achter hem. Haar blik werd teruggetrokken naar hem terwijl ze haar haar over haar schouder legde, ze voelde zijn blik bijna over haar slagader glijden als gesmolten lava. “Ik twijfel daar zelfs niet aan schat,” beantwoorde ze hem met een speelse zijdelingse grijns terwijl zijn lippen haar hals raakte. Ze volgde zijn bewegingen tot hij verdween achter de deur van de toiletten en liet haar blik nogmaal even hangen bij de jonge dames achteraan in de bar. Het was alsof zij nog nooit een duo als hen gezien hadden en het maakte het enkel maar meer duidelijk dat de blonde veldmuis Levi niet had aangekund noch dat dit stadje een hele horde mutanten aankan. Ze vroeg zich kort af hoe de blondine zou reageren moest haar haar beginnen uitvallen maar besloot dan maar om zichzelf kalm te houden. De jongen leek te twijfelen om op haar af te stappen maar ze zwaaide hem afwijzend weg met haar hand voor ze verveelt met de shotglaasjes begon te spelen.

”We shall see indeed,” beantwoorde ze hem grijnzend enkele minuten later. De lucht die langs haar keel naar binnen gleed leek het branderige gevoel in haar slokdarm te. De drank leek perfect te passen bij de situatie. Het tweede shotje gleed beven vlot als het vorige binnen en Pyra was nogmaals dankbaar voor het feit dat ze drank hadden in dit godvergeten stadje. Ze volgde Levi’s bewegingen terwijl zijn vinger langs de hals van de fles gleed, de condens verzamelde in één grote druppen die langzaam naar beneden begon te lopen voor hij er &af geschud werd wanneer Levi de glaasjes nogmaals volschonk. Haar aandacht werd getrokken door iemand anders dan de zwartharige jongen naast haar wanneer een blonde twintiger hen passeerde en haar goedkeurde terwijl hij langs haar wandelde. Andere meisjes mochten het haten om gekeurd te worden als een lap vers vlees maar Pyra zag er de charme wel van in. Het bewees ten minste dat de jongen genoeg ballen aan zijn lichaam had hangen om open te zijn over het feit dat hij haar aantrekkelijk vond. Ze volgde de blonde jongen zijn bewegingen tot hij zijn drinken besteld had voor ze haar aandacht terug richtte op de persoon naast haar en haar grijns spleet haar gezicht bijna in twee gelijke delen. ”Levi, is dat…” begon ze plagerig terwijl ze een shotglaasje tegen haar lippen plaatste en de vloeistof naar binnen liet glijden, “…jaloezie?” vervolgde ze dan terwijl ze haar hand plagerig op zijn bovenbeen plaatste. De alpha-male-stare die de raven naar de blonde jongen gooide was genoeg om het merendeel van de jongens in het gebouw naar huis te doen lopen met hun staart tussen hun achterpoten moest het op hen gericht zijn. Het feit dat de blonde het noch stopte met het drinken van zijn biertje noch opmerkte was een opmerkelijk feit.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley


Laatst aangepast door Kallista Dore Firos op zo nov 12, 2017 6:05 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   do nov 02, 2017 10:17 pm

Levi Ethan B.

Het achtergrond geluid dat zich in de bar afspeelde probeerde hij zo veel mogelijk af te schermen. Dat was uiteindelijk niet zo heel moeilijk aangezien het spel tussen hem en Pyra, hem helemaal in zijn muren sloot. Er leek een onzichtbare koepel rond hen te zitten dat de rest langzaam wegdrukte. Buiten de enkelingen waarmee ze samen vanop een afstandje speelde. Zoals 2 katten die samen hun halfdode prooi deelden. Enkel de kloppingen van enkele jongens en meisje die duidelijk al te lang geen actie hebben gehad in hun leven, kwamen er tussendoor. De plotse nieuwe en drukkere omgeving bracht natuurlijk wel wat gevolgen met zich mee. De hartkloppingen waren op dat bepaalde moment lastiger weg te drukken. Toch waren ze niet storend genoeg om te vertrekken. Zijn lippen stonden lichtjes uiteen wanneer hij Pyra nogmaals op een vurig manier aankeek. Voor hun mocht het 6 uur ’s ochtends zijn en nog zouden ze dit sensuele spel met elkaar spelen.

De fijn afgewerkte tip van haar stiletto gleed geleidelijk langs zijn onderbeen terwijl haar mondhoeken omhoog krulden. De toon waarmee ze sprak deed het bloed in zijn aderen sneller vloeien. Hij bleef natuurlijk ook maar gewoon een man en was ook niet bestand tegen alle vrouwelijke charmes. ”Ik zou je nooit teleur stellen,” sprak hij rustig en neutraal. ”Dat zal je binnenkort wel merken…” Hij liet de woorden wat in de lucht hangen. Zijn toon veranderen dan ook naar iets pittigs. Tijdens zijn woorden keek hij voor zich uit om haar verder niks te gunnen, buiten zijn woorden en zijn stem. Toch kon hij een voldaan en licht geniepig schuin glimlachje niet weg duwen.

Haar woorden werden simpel beantwoord door een grinnik. Hierdoor streken zijn lippen zacht langs haar hals en de warme lucht baande zich een weg tussen de korte haren op de achterkant van haar hals. De hals van een vrouw was één van de meest aantrekkelijke delen van een vrouw. Zonder dat ze het zelf wisten was dat ook de plaats waar zich de meeste zwaktes bevonden. Met een simpele, enkele woorden die langs de tedere huid gleden… het had allemaal effect op de gemoedstoestand. Het zorgde ervoor dat een vrouw meestal gewilliger was. Toch besefte hij maar al te goed dat bij Pyra een simpele streling langs de dunne huid die zoveel levensbelangrijke organen beschermen niet voldoende zou zijn. Ze was zo gewillig, maar toch zo complex, het perfecte raadsel. Met een voldane grijns rond zijn lippen bewoog hij zich richting de toiletten.

De heldere drank brandde door zijn keel, maar net door het vurige gevoel, voelde het zo perfect aan, zo volledig. Ondanks dat het zo pittig was, leek het zijn lichaam te kalmeren, af te koelen. Of dat de alcohol was, of de temperatuur, kon hij niet goed bepalen. Zijn ogen hielden de blonde jongen in oog. Bij zijn vleeskeurig rolde hij met zijn ogen en draaide zijn hoofd met een lichte zucht richting de dranken die zich achter bar bevonden. Hij zag Pyra nu enkel vanuit zijn, maar hij wist dat er van genoot. Zelf kon hij niet ontkennen dat hij meisjes niet eens grondig bekeek. Maar je kan het niet subiet doen of gewoon ronduit opvallend zoals deze jongens deden. Levi voelde nog steeds de aanwezigheid van de jongen. Met een pittige blik keek hij de jongen aan over Pyra’s schouder. Zijn blik werd al gauw gekruist door de gigantisch grijns die de brunettes gezicht voor het grootste deel bedekte. Haar woorden trokken zijn aandacht en ondanks dat hij wist hoe ze haar zin ging vervolledigen hield hij zich in. ”Jaloers?” Vroeg hij licht geschokt. Hij bleef even hangen in zijn woorden. ”Schatje…” Hij grinnikte even en keek haar recht in haar ogen aan. ”Schat jezelf nu ook niet te hoog in hè.” vervolgde hij met een ijzig neutrale toon. Pyra had misschien wel een iets of wat speciaal plaatsje bij hem, maar dat zou hij nooit toegeven. Het was dan ook niet zo speciaal dat hij onmiddellijk jaloezie zou voelen moest een andere jongen naar haar kijken. Jaloezie was een groot woord, hij hield gewoon niet van mee genieters.

Zijn hand vond zijn weg richting haar knie. Langzaam bewoog hij het naar boven en liet zijn vingers zachtjes onder de rand van haar jurk glijden. Ter hoogte van de rand liet hij zijn vingertoppen lichtjes heen en weer bewegen tot aan de zijkant van haar bovenbeen. Stiekem vroeg hij zich nog steeds af of ze echt immuun was voor mannelijk aandacht of dat het enkel en alleen een masker was. Hij had de duivel in zich en nog was hij niet in staat om al het vrouwelijk schoon aan zich voorbij te laten gaan zijn dat de testosteron in de bloed begon te gieren. Met zijn vrije hand kapte hij ook het volgde shotje terug naar binnen. Kort keek hij naar haar gezichtsuitdrukking voor hij zich op haar bovenbeen focuste. Traag, tergend traag trok hij zijn hand terug.


828 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   vr nov 03, 2017 10:58 pm

De bar waarin ze zich bevond was al bij al een zeer klein gebouwtje voor de hoeveelheid mensen die er zich in bevonden. In de lucht hing de vervuilende geur van mensenlichamen die zich te dicht tegen elkaar bevonden samen met de branderige lucht van bijna pure alcohol dei uitgeademd werd door het merendeel van die samengeperste lichamen. Er was een zekere drukte die het gebouw vulde en zo een druk veroorzaakte in samenspraak met de gealcoholiseerde dampen. Druk, het was iets dat mensen in zo veel verschillende contexten konden gebruiken en voor zo veel verschillende redenen. Pyralis had een speciale voorliefde voor de speciale term druk in haar koude hart. En die voorliefde gelde in veel verschillende contexten: de druk die tussen twee mensen kan hangen als gevolg van woede of lust, de druk die kon uitgeoefend worden door een vingernagel of tand op een kwetsbaar stukje huid of de zachtere sensuelere druk die kon uitgeoefend worden door lippen. Een druk die ze langzaam langs Levi’s been liet glijden terwijl haar ogen de lijn van zijn slagader in zijn hals volgde in de richting van zijn kaaklijn die bedekt was in een five ‘o clock shadow die zelfs zij moeilijk te weerstaan vond. Ze liet haar tong zacht langs haar bovenlip glijden terwijl ze een druppel alcohol opving. De brandende vloeistof liet een warm gevoel achter op haar bovenlip en haar mondhoeken reageerde in een opwaartse motie op zijn woorden. Ze had een strakgespannen snaar geraakt met die rood gezoolde stiletto van haar en ze wist het maar al te goed. Suggererend zonder vulgair te klinken, het was één van de vele kwaliteiten die Levi geperfectioneerd had, hoogstwaarschijnlijk door de jaren heen door het vele keren te gebruiken. Zijn woorden hingen boven hen als een zwaar geladen donderwolk en ze kon de elektriciteit tussen hen in bijna ruiken, “Hopelijk kan je die woorden waarmaken,” zei ze simpelweg met een vurige ondertoon voor ook zij haar blik naar voren richtte.

De donshaartjes die haar hals bedekte stonden nog stijl omhoog wanneer ze de deur van de toiletten zag toevallen en ze waren lagen amper terug netjes op hun plaats wanneer Levi zijn plaats op de stoel naast haar terug innam en ze verder gingen met wat ze bezig waren. Drank maakte alles spannender, elke relatie meer realistisch: een ouder-kind-relatie kwam vaak onder negatieve spanning te staan, een vriendschap ging er losser aan toe en bij een liefdesrelatie kwamen er vaak waarheden boven die ze liever niet geweten hadden. Een spel zoals dat van Levi en haar werd enkel leuker en spannender in Pyras ogen wanneer er drank mee gemoeid was dus ging ze gretig in op zijn uitdaging. En het feit dat ze omringd waren door pionnen die ze konden gebruiken in hun spel maakte het nog meer amusant naar haar mening. De blonde twintiger was zich amper van kwaad bewust maar de spanning tussen hen in werd momenteel ontladen op zijn mooie hoofd en niet in een positieve manier. Ze had beter moeten weten maar kon haar grijns niet langer onderdrukken dan mogelijk voor ze Levi aansprak. Zijn ogen gloeide bijna wanneer hij haar van antwoord diende maar haar grijns verkleinde noch verdween van haar gezicht, “Jaloezie neemt vele vormen lieve schat. Ik zou mezelf namelijk nooit te hoog inschatten,” grijnsde ze hem toe voor ze het laatste shotje langs haar tong naar beneden liet glijden. De fles werd van Levis kant weggenomen met elegante roodgelakte vingernagels om de vier glaasjes opnieuw op te lijnen en te vullen. Ze voelde zijn hand over haar bovenbeen glijden en richtte haar blik kort op de lange vingers tegen haar blekere huid. De stof van het zwarte kleedje gleed zacht over haar been wanneer hij het aanraakte. Haar blik verschoof naar zijn gezicht met die geamuseerde grijns die haar deed denken aan middeleeuwse tekeningen van mensen waarvan men dacht dat ze bezeten waren door de duivel. Ze zag een shotje van zijn kant verdwijnen en besloot zelf ook om enkele centiliters van het sterke spul achterover te slaan. Moest haar lichaamstemperatuur niet zo verschrikkelijk laag liggen had ze waarschijnlijk zitten blozen tegen de tijd dat hij zijn hand verschrikkelijk traag van haar dij verwijderd. Niet van schaamte want ze was verschrikkelijk trots en zelfzeker van haar lichaam maar haar bloed stroomde zeker vijf keer zo snel en voor even dacht ze dat haar hart helemaal tot leven ging komen.

Ze kwam recht uit haar stoel terwijl ze het tweede shotje achteroversloeg en ging in de ruimte staan tussen zijn twee knieën. Ze plaatste haar hand tegen zijn borstkast, net boven de plaats waar zijn hart zou liggen en verlaagde traag haar lippen tot bijna tegen zijn oor. “Oppassen wat je doet pretty boy, want ik ben vrij zeker dat ik jou aankan maar kan jij mij wel aan?” fluisterde ze met een warme toon in zijn oor terwijl ze haar hand naar beneden liet glijden tot op zijn bovenbeen. Ze draaide zich een kwartslag en leunde met haar heup tegen het zit vlak van zijn stoel voor de shotglaasjes terug één voor één vulde met een speelse grijns op haar gezicht. Als hij het hard wou spelen, kon zij wel nog even mee.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley


Laatst aangepast door Kallista Dore Firos op zo nov 12, 2017 6:05 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   zo nov 05, 2017 10:03 pm

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Haar ogen gleden of zijn slagader in zijn hals als een kitten die haar speelgoed elk moment kon aanvallen. Het had iets schattigs, maar tegelijkertijd wist je dat de kitten enkel haar jaagtechnieken aan het bijschaven was. Hij had hetzelfde gevoel bij de blik van Pyra, zo onschuldige, maar toch met een zeker onderliggend doel. Haar woorden waren als olie op het vuur in zijn ogen. De pittigheid die door zijn aderen raasde werd nog wat bij gekruid. De aaneengeplakte woorden leken te knetteren in de reeds gespannen lucht tussen hen. Hij kon alleen maar hopen, en er natuurlijk ook voor werken, dat hij zijn belofte kon waarmaken. Ondanks dat ze zo met elkaar stoeide was er nog niks uit voortgekomen en hij wist niet goed of hij daar trost op moest zijn, dat het een deel was van het eindeloze spel of dat zij gewoon met zijn voeten aan het rammelen was. Het kon alle drie wel zijn, maar daar zou hij nooit met zekerheid achter komen. Uiteindelijk beantwoordde hij haar opmerking met een simpele knipoog en een onschuldige scheve glimlach. Onschuldig voor de omstaanders alleszins.

Beide hadden ze niet echt een rem op hun acties, daden of woorden. Toch werden hun handen, lippen en lichamen nog lossen wanneer de alcohol meereisde met hun bloed. Hij wist maar al te goed dat Pyra stiekem genoot van zijn jaloezie. Dat was waarschijnlijk ook waarom ze de jongen zijn gang liet gaan. Ook al was het hem ook bekend dat ze hoe dan ook kon genieten van mannelijke aandacht en waarschijnlijk zo nu en dan ook van vrouwelijke aandacht, als het haar goed uitkwam. Hij hield niet van het gewrongen gevoel, maar kon het ook niet wegduwen. Dat was dan ook de reden waarom hij Pyra op het foute pad stuurde door het probleem naar haar toe te draaien. Haar woorden beantwoordde hij met een simpele knik. hij zou welf niet weten hoe daar op te reageren. Zelf Levi zat af en toe wel eens vast met zijn woorden. Zijn vingers gleden tergend langzaam, maar teder zacht over haar koele huid. Zo koel dat het een stevig contrast vormde met zijn hoge lichaamstemperatuur. Hij voelde haar ogen over zijn vingers glijden en vervolgens naar zijn gezicht verschuiven. Zijn mondhoeken krulde zich geamuseerd omhoog. Niet enkel omdat hij haar aandacht had, maar ook deels omdat dat bepaalde huidcontact wel aangenaam voelde.

Zijn ogen volgde nauwlettend haar bewegingen. Hoe ze recht kwam tot haar lichaam dat als maar dichter naar het zijne kwam. Hij voelde de energie tussen hen hoog oplopen. De spanning was bijna voelbaar. Haar ranke elegante vingers streelde zijn borstkas. Zonder enige controle voelde hij zijn borstspieren lichtjes opspannen. Alsof zijn lichaam hem wou vertellen dat hij meer contact wou, terwijl zijn hersenen, zijn koppigheid, maar ook zijn speelsheid hem tegenhielden. Haar adem streek zacht langs zijn oor. Zijn hand gleed langzaam van haar schouder tot achteraan haar hals, strijkend langs haar haren. Met beide handen nam hij haar middel vast en draaide haar terug naar hem toe wanneer ze de glaasje terug had gevuld. Met een vluchtige beweging trok hij haar dichter. Hij gezichten slecht enkele centimeters van elkaar verwijdert. ”Ja maakt me nieuwsgierig.” Zijn stem was sensueel, het speelse was er wat af. Er was zelfs wat lust te horen. Hij liet zijn lippen langs haar kaaklijn glijden en vervolgens naar haar hals. Hij draaide haar om, met haar rug naar hem toe. Traag schoof zijn zich wat meer naar de rand van de barkruk. Zijn handen gleden meer richting haar buik en langzaam naar beneden, naar haar bovenbenen. Teder schoof hij al haar haren over één schouder en drukte zijn lippen zacht op de nu naakte huid van haar hals.


623 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   di nov 07, 2017 8:11 pm

Pyra vroeg zich regelmatig af of alle omstaanders eindelijk wel doorhadden hoe gevaarlijk mensen als Levi en zijzelf konden zijn. Meisjes zoals Kalli konden je hart misschien stelen in enkele tellen maar mensen zoals Pyra en Levi konden het in overdrive doen gaan en vervolgens breken zonder zelfs maar enige aandacht te geven aan de tegenpartij. Ze konden mensen tot het uiterste drijven zonder zelf moeite te doen of mee te gaan in de emoties waar de andere partij zich liet lijden. Het was een gave die zij beiden bezaten en waar ze aardig trots op waren. Feit was echter dat ze beide zeer gedreven waren in deze kunst en Pyra betrapte zichzelf er weleens op dat ze daardoor net iets te veel verloren raakte in het spel dat ze speelde met twee. Ze had het gemerkt in de kamer op Genosha en merkte het nu weer. Ondanks het feit dat ze maar al te graag plezier had met haar prooi had ze de neiging om meteen te merken wat van haar was, meteen op te eisen waarvoor ze gewerkt had. En ondanks dat ze Levi niet in dezelfde categorie durfde plaatsen als alle anderen was enige vorm van vooruitgang wel steeds uitgebleven ondanks al het geplaag. Met een scheve grijns bedacht ze zich dat het misschien eens de moment was om van dat feit werk te maken terwijl ze zijn hand tergend traag over de koele huid van haar bovenbeen voelde glijden.

Levi was duidelijk gesteld op zijn eigendom, ook al gaf hij dat niet graag toe, helemaal niet. En ondanks het feit dat noch bezittelijk naamwoord noch de jaloezie haar ontgaan was besloot ze er niet verder op in te gaan. Pyra had namelijk zonder enige schaamte zijn vorige date weggejaagd omdat ze in een zekere zin bezitterig was dus ze wist perfect waarom hij zich zo gedroeg. Jaloezie was niet de correcte term maar het was wat het dichts bij een mogelijke beschrijving komt. Ze merkte meteen dat hij doorhad dat hij haar aandacht getrokken had door de bewegingen van zijn hand maar ze wist ook hoe ze de bal moest terugslaan en twijfelde geen seconde. De ogen die haar simpele bewegingen volgden waren niet enkel de azuurblauwe maar zij had tijdelijk geen aandacht voor de andere blikken die op haar gericht waren. Ze voelde zijn borstspieren contracteren, ook al was het maar een kleine hoeveelheid onder haar lange vingers. Zijn hand gleed langs haar schouder naar haar hals terwijl de kleine zachte haartjes meteen recht overeind kwamen wanneer zijn warme hand verdween van die plek van haar koude huid. De warmte die van hem afstraalde streelde haar rug terwijl ze speels de glaasjes volschonk. Hij trok haar dichter tegen hem en zijn adem gleed langs haar lippen terwijl ze lust opving in zijn stemgeluid en ze grijnsde kort terwijl zijn lippen langs haar hals gleden. Ze voelde haar slagader onder zijn lippen sneller kloppen dan ze zich ooit kon herinneren en betrapte zichzelf er weer op dat ze het spel volledig uit het oog verloor. Zijn handen gleden sensueel over haar buik en bovenbenen voor ze zijn lippen terug tegen haar hals voelde.

Nog steeds omcirkeld door zijn handen draaide ze zich nogmaals om en ze leidde met de op een punt gevijlde nagel zijn blik omhoog, “Zijn we dat niet allemaal? Nieuwsgierig,” vroeg ze. Haar stem klonk dieper en leek meer leven te hebben, een gevolg van de lust die meegedragen werd door haar bloed dat sneller door haar aderen leek te razen. Ze liet zijn kin rusten op het puntje van haar nagel terwijl ze haar lippen tot bijna tegen die van hem bracht, “Misschien gewoon, kort, eens testen,” meldde ze terwijl haar huid langs die van hem streek telkens ze haar mond bewoog. Haar lippen drukte vastberaden maar met een zekere zachtheid tegen die van hem en de elektriciteit tussen hen in leek te ontladen. Alsof de eerste bliksem insloeg nadat de storm er al de hele dag zat aan te komen met donkere wolken en beladen lucht. Haar eigen lust onderdrukkend hield ze het kort en beschaafd, ze haalde haar lippen van de zijne met een halve grijns en sloeg een shotje achterover met een glimlach. Ze keek hem speels aan want ze wist dat zij deze ronde nu eenmaal gehaald had, al werd het stilaan moeilijk om te weten wat de stand was.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley


Laatst aangepast door Kallista Dore Firos op zo nov 12, 2017 6:07 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   wo nov 08, 2017 11:01 pm

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Hij had hun blikken gevoeld, hun harten gehoord en hun stemmen gehoord. Mensen met meningen, al dan niet goed, jaloerse gevoelens, afgunst... Anderen die stiekem meegenoten van hun spel over de schouder van de vriend die recht over hen stond. hij had het allemaal wel gemerkt, maar of hij er aandacht aan wou geven was natuurlijk een heel ander verhaal. Sommigen van de individuelen die zich bevonden in deze kleine, maar gezellige bar zorgde ervoor dat hij begon te twijfelen aan de mensheid. Het bewees weer maar eens dat je niet altijd een mutant moest zijn om idiote dingen te doen. Kort liet hij zijn blik over de mensen glijden, stoppend bij de jongens die ondertussen al wat minder subtiel aan het meekijken was naar hun. Wanneer de ze oogcontact maakte vertraagde Levi zijn hartslag. Het was gewoon zielig en hij leidde hem behoorlijk af. Hopelijk kon die jonge man het nu zelf wat kalm houden. Schaamrood kleurde de jongen zijn wangen. Met rollende ogen draaide hij zijn blik naar Pyra.

Hun manier van spelen was waarschijnlijk voor de meeste mensen een onmogelijk gegeven. Toch hadden zij allebei een methode ontwikkeld om het allemaal vanzelf te laten gebeuren. Het had iets mysterieus, maar tegelijkertijd zo voor de hand liggend. Een voortdurend voldane glimlach had zich rond zijn lippen gevormd. Hij amuseerde zich mateloos. Toch zat er een zekere verrassing in die dag. Nu er alcohol bij gemoeid was, was het niet uitgesloten dat het spel een interessante wending kon nemen. Zelf hoopte hij er stiekem wel op, maar toch had hij geen bezwaar tegen het spel alleen.

De brunette had een speciaal plaatsje bij hem. Niet het ik-ga-je-een-verlovingsring-geven-plaatsje, maar toch zou hij haar niet zomaar kunnen vergeten. Haar manier van doen en niet enkel wanneer ze met elkaar aan het dollen waren, maar ook gewoon. Girlfriend material was ze sowieso niet. geen van beide was op dit moment in hun leven in staat om een vaste relatie te hebben. Vaste friends with benefits zat er misschien wel aan te komen, maar met vrouwen wist je helaas nooit wat te verwachten.

Zijn handen gleden langs haar elegante vrouwelijke contouren. De gevoelige plekken strelend. Hij voelde hoe haar wangen toch opspande om een grijns te vormen. Haar zachte gleed langs zijn beginnende stoppels. Haar lichaam bewoog onder zijn aanrakingen. Net wanneer hij ook wou rechtstaan om zijn spel te verbreden draaide ze zich binnen zijn omhelzing om. Wat ervoor zorgde dat zijn handen zich op haar onderrug bevonden, half op haar billen. Hij kon een kleine grijns niet onderdrukken. Vrouwelijke contouren bleven bovendien het meest aantrekkelijke wat er was. Zijn geamuseerde, maar doelgerichte ogen vonden de hare door middel van haar nagel. Een halve glimlach vormde zich door zijn linker mondhoek die zich naar boven krulde. Nieuwsgierigheid was een speciaal gevoel dat zowel positieve als negatieve gevolgen kon hebben. Toch had hij zo’n gevoel dat dit wel interessant kon worden.

De manier waarop haar stem haar mond verliet deed de donsharen in hals omhoog komen. Zijn blik gleed naar haar lippen ondanks de ondersteuning van haar nagel. Bloed kolkte door zijn aderen. Hij voelde hoe ze spanning telkens toenam en hij kon het kloppen van andermans harten niet langer onderscheiden van dat van hem. Iedereen zag wat er ging gebeuren, toch was er nog steeds dat raadselachtige gevoel dat hij niet kon weg schudden. Haar lippen vonden vastberaden de zijne. Zijn armen omsloten haar rug steviger. Even leek alles weg te vallen, voor die korte tijd.

Ze trok zich rustig terug. Hij opende zijn ogen terug en keek haar met een speelse glimlach aan. Hij volgde haar voorbeeld en zette zijn lippen aan het kleine glaasje dat op de toog voor hen stond. Zijn arm lag nog steeds om haar onderrug. Wanneer ze haar glas terug neerzette rok hij haar terug naar hem toe en drukte zijn lippen op de haren. De vingers van zijn vrij hand gleden tussen haar haren richting haar achterhoofd. Hij kon niet anders dan toegeven aan zijn lust. De kus had hem de das om gedaan. Nou, het moest er ooit van komen. Liefst van al was hij nu met haar uit de bar vertrokken, maar te overhaasts was nooit goed. Toch had hij zo’n gevoel dat Pyra vanbinnen misschien wel ergens hetzelfde dacht. Hun lippen leken met elkaar te dansen. Tijdens hun kus zette hij zich recht op kruk, wat er voor zorgde dat hij zijn hoofd naar beneden moest plooien. Misschien wel verder dan hij zelf had kunnen inschatten. Hij haalde zijn lippen van de hare en leek haar in haar ijzig blauw gekleurde ogen aan. ”Dat wil ik wel vaker testen.” Een glimlach ontplooide zich. Zijn armen gleden van haar lichaam af voor hij zijn vingers rond het tweede volle glaasje aan zijn kant plaatste.


801 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   do nov 09, 2017 9:34 pm

Pyralis had de kunst van het aanpassen volledig onder de knie, ze kon zich te allen tijde aanpassen aan de situatie die zich op die moment voordoet. Wat er op die moment ook veranderde aan het verwachtte pad, ze vloeide zonder enige probleem mee in de vernieuwde versie en opvolging van de evenementen. Of er nu van haar verwacht werd dat ze loog, eens aanlokkelijk knipperde, iemand naar de mond praatte of iemand gelijk gaf. Ze volgde de stroom van gebeurtenissen als een druppel in een rivier al was dit het enige waarin ze meegaand was. Levi was echter een onbekende parameter die ze maar moeilijk kon incalculeren in de meeste situaties wat het voor haar heel moeilijk maakte om te anticiperen op zijn reacties of te reageren op onverwachte wendingen. Hij had zonder enige moeite haar schild van ijs gebroken en ook al was ze nog steeds dezelfde persoon: koud, kil en te allen tijde op zoek naar speelgoed om zich mee te amuseren, was hij wel tot haar doorgedrongen. En voor hierover conflicten ontstonden binnen in zichzelf, het was niet zo dat hij zo speciaal en glimmend was dat alle andere speelgoedjes de deur uit vlogen en enkel hij over bleef. Het was eerder een geval van als ik moet kiezen tussen jou en de andere drie, kies ik eerst jou en de andere drie de dag erna. Ze was wel heel materiaal ingesteld, bedacht ze zich terwijl haar blik de rollende ogen van Levi opving, “Ze weten niet beter, en kunnen het al helemaal niet krijgen,” fluisterde ze hem grijnzend in zijn oor. De enige reden waarom mensen, en zeker degene die wat geïntoxiceerd waren, zo geobsedeerd zijn met het gedrag van anderen is omdat ze het zelf niet kunnen of durven.

Het bloed raasde door haar aderen alsof het probeerde weg te raken van de hoeveelheid activiteit haar hart leek te tonen tegenover de normaal loomheid dat het bevatte. Dit terwijl ze zijn handen over haar rondingen voelde gaan en ze voelde rustten op haar onderrug wanneer ze zich omkeerde. Een glimlach sierde zijn gezicht en ze werd enkel maar meer gefascineerd over wat die lippen haar konden bieden, wanneer haar lippen de zijne raakte voelde ze zijn armen haar dichter tegen zijn lichaam trekken en ze kon een grijns binnen de kus niet onderdrukken voor deze hervormde naar een speelse glimlach eenmaal ze zich terugtrok. Zijn armen hielden haar tegen van terug op haar stoel plaats te nemen. Kort overwoog ze om erdoor te breken en toch te gaan zitten maar ze liet zich overhalen door de brandende vloeistof in haar keel en de warme huid die door haar dunne kleedje leek te gloeien op haar huid. Het glas raakte amper het tafelblad van de bar toen ze terug naar hem toe getrokken werd. Zijn lippen smaakte naar de drank die er nog aan hingen en tussen hun kus door liet ze haar tong kort over zijn onderlip glijden om alle alcohol te verwijderen. Haar ene hand rustte op zijn borstkas en de andere gleed over de basis van zijn hals, spelend met de korte haartjes die daar op perfecte lengte getrimd waren. Hun lippen dansten en speelden met elkaar en wanneer ze van elkaar scheidde moest Pyra zichzelf even tegenhouden van Levi bij de hand te nemen en buiten te wandelen. Maar dat zou hetzelfde zijn als met de witte vlag zwaaien en daarvoor was het nog niet het moment. Zijn helblauwe ogen vonden de hare en zijn blik leek nog meer te grijnzen dan zijn mond. Bijna alsof het een vorm van goedkeuring was, plaatste ze haar hand op zijn wang en wreef traag een vlekje lippenstift van zijn onderlip, “Volgende keer zullen we het wat uitgebreider testen dan,” zei ze met een speelse halve glimlach op haar gezicht.

Het laatste glaasje plaatste ze aan haar mond terwijl ze de overige glaasjes vulde met de restant van de alcohol in de fles. Ze stak de fles nadien in de lucht om een nieuwe te vragen aan de barman, die haar kort even aankeek alsof ze de grootste alcoholverslaafde was die hij ooit gezien had, wat ze betwijfelde. Terwijl ze de koele fles van zijn vingers ontfutselde knipoogde ze kort naar de barman met een grijns voor ze de overige tweeëneenhalve glaasjes vulde. Het was tijd om even wat af te koelen en dus sloeg ze haar benen terug overeen eenmaal ze terug op haar plaats zat. ”On all the fun times to come,” zei ze speels en met enig inuendo terwijl ze het glaasje in Levis richting ophief. Enkele meisjes die langs wandelde lieten hun ogen over Levi glijden en Pyra moest een venijnige blik onderdrukken dus besloot ze naar haar wenkbrauw op te trekken als in, ‘Was ik niet duidelijk genoeg daarnet?’.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley


Laatst aangepast door Kallista Dore Firos op zo nov 12, 2017 6:07 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   vr nov 10, 2017 7:57 pm

hate the player?

Levi Ethan B.

change the game

Hij voelde hoe Pyralis zin blik volgde waar een situatie zichtbaar was die haar waarschijnlijk ook nog niet ontlopen was. Het viel niet te ontkennen dat ze gelijk had en dat ze ook echt niet beter wisten. Toch vond hij het ondanks de alcohol nog al laag om openbaar mee te genieten van andere. Vanbinnen walgde hij er zelf van. Hij wist natuurlijk wel dat ze bekeken werden door een man door de aanwezigheid van Pyra. Door het alcoholgehalte in zijn aderen bezorgde dat hem toch ook wel een gewrongen gevoel. Ze konden misschien de flirt niet krijgen, maar sommige meisjes die in die groep stonden, konden hem waarschijnlijk wel krijgen. Ze zagen er niet al te slecht uit en dus bleven zijn ogen even op hun hangen. Niet enkel alcohol, maar ook goesting raasde door zijn aderen. Daar zat Pyra haar manier van doen ongetwijfeld voor iets tussen, maar dat wist zij waarschijnlijk ook wel. Met een instemmende brom maakte hij duidelijk dat hij het met haar eens was. Zijn ogen lieten de meisjes los en richtte zich terug naar Pyra. Een glimlach verscheen rond zijn lippen.  Het was zijn eerste nacht uit en dat vierde hij misschien toch liever met een vriendin die zijn spelletje maar al te graag meespeelde.

Met elke vinger leek hij haar lichaam te analyseren. Traag gleden ze langs de stof van de jurk die haar lichaam leek de versmachten doordat het zo strak zat. De manier waarop die jurk aansloot gaf hem ook wel de perfecte kans om elk deel van haar goed te volgen. De geamuseerde, maar ook genietend glinster bleef in zijn ogen en de bijhorende glimlach sierde zijn lippen op een elegante manier. Ze draaide na haar korte kus terug naar haar stoel. Zijn vingers hielden haar aan haar zij tegen, want hij voelde dat ze terug op haar stoel wilde gaan zitten, maar zo snel liet hij haar niet gaan. Ze moest hem toch iets gunnen. Met zo’n korte plagende kus liet hij haar die dag niet gaan. Met een zwaaiende beweging trok hij haar terug en in die beweging vonden zijn lippen de hare weer. Moest het mogelijk zijn zou zijn lichaamstemperatuur nog omhoog gaan. De temperatuur in de kamer leek alleszins te stijgen. Haar zijdezachte hand gleed langs zijn ruwe wang. Met zijn vingers gleed hij door zijn haren die naar voren waar gevallen door zijn hoofd licht te kantelen. Haar duim gleed zacht over zijn lip. Zijn ogen lieten de hare niet los. Lust glom hevig in zijn ogen, toch zou hij er niet zomaar aan toegeven, hoe hard hij zichzelf dan ook zou moeten tegenhouden. Hij trok een wenkbrauw op wanneer haar speelse woorden zijn oren tegemoetkwamen. ”Volgende keer huh?” fluisterde hij al grijnzend in haar oor, zijn lippen langs haar wang strijkend. Haar woorden hadden zowel iets positiefs als iets negatiefs, toch amuseerde het hem.

Zijn vingers gleden langs haar onderrug wanneer ze zich terug op haar kruk zette. Het was niet omdat zij onrechtstreeks een stap terug nam dat hij het daarbij zou laten. Met een eenvoudige beweging liet ze de barman weten dat ze een nieuwe fles wenste. De flessen gingen er sneller door dan hij zelf helemaal besefte. Het baarde hem op een zekere manier zorgen aangezien hij het nog niet hard voelde, maar nu pas merkte hoe veel hij eindelijk al had binnen gekapt. De barman had er duidelijk ook zijn twijfels bij, maar bracht toch met enige aarzeling de fles tot in hun richting. Pyra gooide hem een knipoog als bedankje en vulde de overige glaasje. De helft schoof ze zijn richting uit. Ze hief een glaasje en haar woorden bezorgde een grijnsje rond zijn lippen. ”Zeker weten,” sprak hij terwijl hij een knipoog haar richting uit gooide en de brandende vloeistof naar binnen gooide.

Levi knipoogde naar de ‘leidster’ van de groep, die duidelijk ook het knapste was en volgde haar ook even met zijn blik. Wanneer zij iets verder aan de bar stond bleven ook haar ogen zijn richting uit kijken. Pyra’s afkeurende opgetrokken wenkbrauw was hem niet ontgaan, toch besloot hij om er niets over te zeggen en het gewoon te negeren. Ze speelde bovendien hard to get en de manier waarop het andere meisje naar hem keek liet hem weten dat zij gemakkelijker ging zijn. Hij schonk haar een verleidelijk glimlach en keek vervolgens naar Pyra. ”Toch nog zo bezitterig.” grinnikte hij naar haar. ”Of was dat jaloezie?” voegde hij er nog aan toe, doelend op de giftige manier waarop ze haar wenkbrauw had opgetrokken. De meisjes liepen weer langs hun. Hij voelde hoe een hand zachtjes langs zijn schouder en bovenarm gleed terwijl ogen over zijn kaaklijn gleden. Zijn ogen bleven op Pyra gericht. Misschien was hij wel nieuwsgierig naar haar reactie, misschien wou hij haar ook gewoon niet uit haar hok lokken. Hij moest toegeven dat hij wel nieuwsgierig was wat de avond verder nog kon brengen met haar, ondanks de pauze die ze er op een subtiele manier had opgezet. Haar venijnige manier van kijken had wel iets sexy, dat viel door geen enkele man te ontkennen. De manier waarop ze iedereen van het vrouwelijke geslacht leek weg te jagen, gaf hem ook wel een gevoel van voldoening. Zijn hand gleed onder haar rokje. ”Maak je maar niet druk.” sprak hij zachtjes en sensueel. ”Ik laat je vandaag niet meer alleen,” de grijns was bijna in zijn stem te horen, terwijl zijn hand verder naar boven gleed. Traag zakte hij naar de zijkant van haar bovenbeen en trok zijn hand terug om het vervolgens net boven haar knie te laten rusten. Tergend traag drukte hij zijn lippen net onder haar kaaklijn.

949 words, pyralis


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kallista Dore Firos
avatar
Class 2
Aantal berichten : 427

Character Profile
Alias: Téras
Age: 20
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   za nov 11, 2017 7:18 pm

De geur van alcohol werd beïnvloed door de geur en het gevoel van lust. Het was een prachtige emotie volgens Pyra en ze vond het absoluut een fantastisch gevoel wanneer een volledige ruimte opgevuld werd door dat eenzelfde aura. Kallistas mutatie kwam zelden van pas. Langs één kant omdat Pyralis weigerde hem te gebruiken aangezien ze dat heus niet nodig had om mannen te verleiden en aan de andere kant omdat het nu niet de meest voor de hand liggende emotie was. Maar het voordeel dat ze wel ondervond van dat kleine deeltje van die mutatie die ze met zich meedroeg was het feit dat ze de hele kamer kon voelen gloeien met die ene emotie. Dit werd natuurlijk niet enkel door haar en Levi veroorzaakt, er waren een heleboel koppels, vrienden en gewoon vreemden die die nacht zouden afsluiten op dezelfde manier en allen tezamen veroorzaakte ze het drukkende aura in het gebouw. Ze begreep de meeste mensen maar al te goed wanneer het aankwam op die hete, gloeiende emotie bedacht ze zich terwijl Levis vingers tergend traag over haar lichaam gleden, enkel van haar huid gescheiden door de dunne zwarte stof die haar lichaam omsloot. Tijdens de eerste kus was de spanning tussen hen in een hele boel verminderd als de druk na de eerste donderslag maar na de tweede kwam deze enkel dubbel en dik terug zeker nadat ze de lust opmerkte die zijn ogen leken te doen gloeien. ”Ja, volgende keer. Daar moeten we zeker eens werk van maken,” zei ze hem terwijl ze zacht tegen zijn lippen leunde voor ze die van haar over zijn hals liet glijden.

Zijn vingers leken haar te volgen wanneer ze zich terug neerplaatste op haar kruk. Zowel de barman als Levi leken zich de realiseren hoeveel alcohol ze reeds gedronken hadden maar Pyralis voelde zich al bij al nog goed onder de grote hoeveelheid ethanol. Misschien was dit een mooie bijwerking van haar eigen mutaties, misschien werden de moleculen zo beïnvloed dat het minder effect had op haar, of misschien kon ze gewoon heel goed tegen alcohol. Beide opties waren een reële mogelijkheid. De gloeiende vloeistof gleed voor de zoveelste keer die avond langs haar slokdarm en net als alle vorige keren genoot ze van het gevoel dat de alcohol door haal hals leek te trekken, als een warme geruststellende gloed.

Pyra keek hem met een grijns aan wanneer hij aandacht schonk aan de jonge dame die het groepje leek voort te zeulen. De jonge dame leek nog niet te beseffen dat elke vrouwelijke compagnon aan haar zijde een mogelijk gevaar was. Aangezien geen van de dames minder aandacht leek te schenken aan de zwartharige jongen die naast Pyra gezeten was. Ondanks het feit dat ze het meisje niet zag als enige vorm van competitie kon ze zichzelf niet bedwingen om geen actie te ondernemen. Zijn woorden trokken haar aandacht naar zijn mond en ze keek hem speels aan, “Bezitterig, jaloezie, egoïsme, noem het hoe je het wilt noemen maar ik hou er niet van als kleine visjes aan dat van de grote zitten,” verduidelijkte ze zichzelf. Het was duidelijk te horen dat ze niet veel dacht van de jonge dames maar dat betekende niet dat ze het fijn vond dat ze actief probeerde om Pyras speelgoed van onder haar neus te stelen. Dieren in groep waren dachten altijd net iets sterker dan degene die alleen jaagden. Dat verklaarde waarom dit kleine groepje besloten had om nogmaals terug te komen. Ze volgde het groepje opnieuw met haar blik, een halve glimlach om haar mond gekleefd terwijl ze met een giftige blik het hand observeerde die langs Levis arm gleed waarna ze met een nog dodelijkere blik het meisje recht aankeek.

Ze voelde Levis hand onder haar rok glijden maar weigerde ook maar een beetje oogcontact te verbreken met de jonge dame die daarnet haar bezitterige kant aangewakkerd had. Zijn stem gleed over haar huis als zachte zijde maar de scherpte van zijn grijns was duidelijk hoorbaar terwijl zijn hand meet en meer van haar been in kaart bracht. Traag verwarmde zijn lippen de dunne huid onder haar kaaklijn en ze liet haar helrode nagels traag door zijn haar gaan voor ze knipoogde naar de dame die haar enkele seconden eerder uitgedaagd had. Een grijns die meer van overwinning dan speelsheid voortkwam sierde haar gezicht. Een gezichtsuitdrukking die al enige tijd niet meer zichtbaar geweest was op de lichte huid maar haar stond zoals een koningin een kroon droeg. ”Dat is je maar geraden ook, we zouden niet willen dat al die mogelijke leuke tijden verloren gaan, toch?” vroeg ze hem terwijl haar nagel tergend traag van zijn haar naar zijn hals gleed.  De dreiging was imminent in haar stem aanwezig en ze hoopte dat hij goed wist wat ze bedoelde. Ze hield er absoluut niet van om achtergelaten te worden en zou het hem nooit vergeven. Pyralis was namelijk in staat om zijn leven zeer, zeer moeilijk maken moest ze dit willen, al was moeilijk niet het juist woord en was zwaar eerder van toepassing. Ze liet haar hand over zijn bovenbeen glijden en bleef expres wat hangen ter hoogte van de sluiting van de jeans. ”Stel je voor dat je al dat zou moeten missen,” fluisterde ze in zijn oor, toon sensueel en diep voor ze hem een kus op zijn wang drukte. Ze draaide haar hoofd terug naar de bar en goot de glaasjes terug vol nadat ze het laatste glaasje leeggoot in haar mond. ”Maar eerst nog wat van dit heerlijke plezier,” zei ze terwijl ze de vloeistof liet rondzwikken in het kleine glaasje met een stem beladen met vele betekenissen zowel over het huidige als komende plezier.
There ain't no rest for the wicked,
untill we close our eyes for good.

_________________
KallistaJulietteRiley


Laatst aangepast door Kallista Dore Firos op zo nov 12, 2017 6:08 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Bad company makes good stories   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Bad company makes good stories
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» There's no good in goodbye [Jynn & Raven]
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» There is nothing that makes it right. [Denni]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Town Square :: Bar-
Ga naar: