INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Counting stars - Closed

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gyp Höfrungur
avatar
Class 2
Aantal berichten : 74

Character Profile
Alias: Snjór
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Counting stars - Closed   di okt 31, 2017 7:43 pmThe floor looked sad, so I thought it needed a hug

Hij kon bijna niet geloven wat er gebeurd was. Het leek meer op een nachtmerrie en ergens hoopte hij dat hij gewoon zou wakker worden in zijn eigen bed...of op Wavery’s kamer. Sinds de studenten ontvoert waren, was hij meer bij haar op de kamer te vinden geweest. Gewoon omdat hij bang was dat haar iets zou overkomen als hij haar alleen liet….en misschien omdat hij in het algemeen bang was. Heel het ‘we-ontvoeren-mutanten’-ding was gewoon freaky en toen ze weer teruggekomen waren om te vechten, had hij bijna geschreeuwd om mensen te laten weten dat hij gelijk had.

Zie je wel!

Hoe hij aan zowel het gevecht als aan de bombardementen hadden kunnen ontkomen? Geen idee. Op het ene moment had hij nog in de school gestaan en op het andere moment was hij naar buiten gerend, zoekend naar Waverly en Keith en iedereen die hij had leren kennen. Natuurlijk was de opluchting groot geweest toen hij merkte dat zowel Wave als Keith het overleeft hadden, maar die opluchting was al best snel de kop ingedrukt toen duidelijk werd hoeveel mensen het niet overleeft hadden, waaronder Ethan. De man had hem geholpen toen hij wat in de problemen had gezeten. Hij had hem geholpen om terug naar zijn menselijke vorm te shiften en hij had het gevoel dat hij de ander nooit genoeg had kunnen bedanken.

Met zijn handen in de zakken van zijn jeans liep hij door het bos, hier en daar tegen steentjes en takjes die hij tegenkwam schoppend. Hij was gewoon zo kwaad op zichzelf. Waarom had hij niet wat meer moeite gedaan om te helpen? Hij had het vuur kunnen doven met zijn mutatie en toch was dat zelfs niet in hem opgekomen. Met een zucht zette de jongen zich aan de rand van het meer. Het zou zo makkelijk zijn om gewoon in het water te springen en te shiften. De dolfijn zou zijn instinct kunnen overnemen, zou de pijn kunnen verzachten.

Het was het geluid van een takje dat onder iemands voeten brak, dat ervoor zorgde hij zich met een ruk omdraaide. Gyp ontspande weer toen hij de persoon herkende als iemand die ook op Genosha gezeten had. Geen ‘normaal’ persoon zoals hij al had horen fluisteren door andere mensen. ”Probeer je ook even aan alles te ontsnappen?”


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Counting stars - Closed
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars?
» Closed - I am flesh and I am bone.

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Surroundings :: Small Lake-
Ga naar: