INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Young and beaitiful (open)

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katerzyna Kraków
avatar
Class 3
Aantal berichten : 373
BerichtOnderwerp: Young and beaitiful (open)   ma okt 30, 2017 2:31 pm

Wherever it's going, I'm gonna chase it


 Er was maar een ding wat Kat kon doen na zo’n lange reis, en dat was afleiding zoeken of iets om zichzelf helemaal in te verliezen. Ze vond het eigenlijk niet zo erg om ergens anders heen te gaan, ze was nu tenslotte ook dichterbij haar thuisland. Plus, er zaten zeker voordelen aan. Ze mochten overal komen, dus ook in clubs en dat was iets dat ze nodig had. Terwijl ze rest tijd nodig had om het hier thuis te maken had Kat dit vrij snel gedaan. Ze snapte de schrik van iedereen wel, ze was zelf ook wel geschrokken toen er ineens overal bommen vielen over het eiland, maar nu waren ze veilig. Ze hadden nu weer tijd om wat te leven, en dat was precies wat Kat ging doen. Gek genoeg voelde ze zich best eenzaam, zeker sinds Storm ingepikt dat door Denni en Denni door Storm. Ja, dat was best gek.
Dus, ze moest weer een nieuw slachtoffer vinden om haar nageltjes in te zetten, anders zou ze zich vervelen. Ze ging niet tussen allemaal koppeltjes zitten en steeds de neiging moeten weerstaan om wat ‘grapjes’ uit te halen, en met haar grapjes bedoelde ze onrust veroorzaken met haar mutatie.

Tja, nee dat was niet zo eerlijk. Ze was jong en wilde wat, dus ze ging ernaar opzoek. Gelukkig waren problemen voor haar niet zo moeilijk te vinden. Terwijl de rest soft was geworden ging zij vrolijk verder met haar spelletjes. Kat moest de eer hoog houden, relaties waren niets voor haar omdat ze elke dag weer iemand anders tegen kon komen die ze wel leuk zou vinden. Vandaag moest ook zo’n dag worden dus ze had zichzelf klaar gemaakt en was naar de stad gereisd. Met swingende heupen liep ze over de straten maar het was best rustig. Het was dan ook nog wel redelijk vroeg maar dat maakte niets uit voor haar, ze stapte dan weer eerst even een bar in. Daar was het ook rustig maar alsnog drukker dan de clubs waarschijnlijk. Ze liep regelrecht naar de toog toe om een drankje te bestellen om vervolgens haar alien achtige ogen door de kamer te laten gaan. Bekeek elk persoon als mogelijk slachtoffer maar ze streepte er meteen ook al een aantal af. Hier zaten niet alleen jonge mensen, maar ook ouderen.

Met een rode vodka in haar handen draaide ze zich om en bleef ze in het rond kijken. Iedereen was druk bezig met een ander en niemand leek haar echt op te vallen op de barman na, hij zag ook dat ze alleen was. ”Ik heb jou hier volgens mij nog niet gezien.” Zei hij met een glimlachje waarop ze terug glimlachte. Ze liet kort haar ogen geel kleuren van haar mutatie om hem een hint te geven. Hij had vast wel iets gehoord over de mutanten die hierheen gevlucht waren dus hij zou de link vast wel leggen. ”Ahh,” Gaf hij ook al snel toe, want hij begreep het. Kat was trots op het zijn van een mutant maar ze ging dan ook niemand kwaad doen, dus ze hoefde niet bang te zijn. Het enige wat ze deed was wat rommelen hier en daar. Hij ging verder met zijn taken en ze ging met haar rug tegen de toog aan staan. Wachtend tot er iemand kwam binnenlopen of iets, en klaar om mogelijk haar klauwen uit te slaan.
@tagged open
notes here
MITZI

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Thanks Jara <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silas Hudson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 9

Character Profile
Alias: Superbia
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Young and beaitiful (open)   vr nov 10, 2017 11:46 pm

When it feels like the world has gone mad.
Silas was niet vies van een drankje. Het was dan ook geregeld dat hij naar het centrum ging om daar zijn dag of nacht te spenderen, en zo zou het ook vandaag weer zijn. Immers had hij geen andere verplichtingen, hij kon doen wat hij maar wilde, wanneer hij maar wilde. De jonge man slenterde wat door de straatjes heen terwijl hij de opties voor vandaag in zijn hoofd afging.

Het moment dat hij de deur van de bar open duwde, kwam er iemand in de andere richting die net zijn weg naar buiten maakte. Voor een moment was er oogcontact, redelijk intens als je het hem vroeg. In plaats van de ander om hem te negeren terwijl hij als eerste door de deur heen ging, bleven de ogen van de vreemdeling op Silas gericht. Doodkalm gingen zijn ogen naar de ander, een jongen van zijn leeftijd waarschijnlijk. "Had je wat?" hoorde hij de dreigende stem van de ander. Silas keek de ander nog altijd rustig aan, al leek er een kleine hint van amusement in zijn ogen te verschijnen. Zijn mondhoek trok kort, spottend omhoog. "Oh fuck off.." mompelde hij hoofdschuddend terwijl hij de gast aan de kant duwde en vervolgens zijn weg in de richting van de bar weer vervolgde. Deze bleef wat verbouwereerd achter, waarna hij zich omdraaide en de deur uit liep. Silas wist dat het zijn zonde was die dat had veroorzaakt, trots. Hij was het ondertussen wel gewend dat hij een slechte invloed op mensen had. Sommige waren er gevoeliger voor dan anderen, dat was iets wat ook wel was gebleken. Hij liep tussen de andere mensen door, alvorens hij met zijn armen tegen de bar aan leunde en een seintje gaf met zijn linkerhand. Het meisje vlak naast hem had hij nog geen blik waardig gegund, maar Silas was zich van haar aanwezigheid bewust. Hij was iemand die de omgeving automatisch in zich opnam, en er enkel wat mee deed wanneer hij vond dat de ander zijn tijd waardig was.
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Katerzyna Kraków
avatar
Class 3
Aantal berichten : 373
BerichtOnderwerp: Re: Young and beaitiful (open)   za nov 11, 2017 3:47 pm

Wherever it's going, I'm gonna chase it


 Gelukkig werd geduld altijd beloond, niet dat Kat erg veel geduld had maar meestal werd het kleine beetje dat ze had wel altijd rijkelijk beloond, dus ze klaagde ook niet. Sowieso klaagde ze niet snel, ze kon vrij snel weer verder bewegen en dat deed ze nu ook. Tuurlijk vond ze het niet helemaal leuk dat Denni en Storm samen waren want dat haalde weer twee personen die ze erg aantrekkelijk vond van haar lijstje af. Niet dat Kat dat hoefde te accepteren, ze kon namelijk alles doen om het die twee niet makkelijk te maken maar oké, ze zou blaaf blijven. Iets wat maar zelden gebeurde, dus ze mochten al blij zijn dat ze hun met rust liet. Ze was zeer competitief en zou graag bewijzen dat zij wel beter kon krijgen wat ze wou dan hun, maar nou ja. Ze waren verplaatst en een nieuwe plek betekende nieuwe kansen.

Net liep er een jongen weg en kwam er ook eentje binnenlopen, iets wat voor een vreemde aanvaring leek te zorgen. Natuurlijk had Kat heel goed door wat er gebeurde, want niets ontglipte haar aandacht. De jongen die wegging leek de andere met een beetje dreigende toon aan te spreken, waarop de andere vrij kort reageerde. Hij leek het zelfs wel leuk te vinden. ”Oh fuck off..” Zei hij en de andere jongen bleef verbouwereerd achter, waarna hij weer wegliep. Oké, vreemd misschien? Toch zou het haar er niet van weerhouden om even hallo te zeggen tegen de vreemde nieuwkomer. Hij liep naar de bar toe en ging naast haar staan terwijl hij de barman een seintje gaf. Zijdelings hield ze hem in de gaten met haar onderzoekende ogen. Ze moest wel even bedenken of hij het de moeite waard was om aan te spreken maar lang hoefde ze niet na te denken. Hij had wel iets over zich heen wat hem interessant maakte en ze wilde weten wat. Het was een soort energie die zij ook voelde, ondanks dat het haar niet echt veranderde.

Zij stond met de rug tegen de bar aan, precies het tegenovergestelde als hem. Kort trok ze even een mondhoek op terwijl ze weer voor haar uit keek, naar het raam. ”Dat was een beetje een vreemde ontmoeting, vind je niet?” Vroeg ze terwijl ze hem niet direct aankeek, maar hij zou wel weten dat het tegen hem was. Na een paar seconden keek ze weer zijn kant op. Haar bijzondere ogen keken hem nog altijd onderzoekend aan met een scheef glimlachje. ”Of je haalt gewoon altijd het slechtste in mensen naar boven, dat kan ook.” Ging ze verder terwijl ze zich nu omdraaide en ook weer een slokje van haar drankje nam.

MITZI

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Thanks Jara <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Silas Hudson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 9

Character Profile
Alias: Superbia
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Young and beaitiful (open)   za nov 11, 2017 6:59 pm

When it feels like the world has gone mad.
Silas hield niet zo van verrassingen en het was daarom dat hij de brunette al zijn kant op had zien kijken toen hij nog in de deuropening stond. Ze had het moment met de andere jongen gezien en dat maakte hem alert. Hij had ergens anders aan de bar kunnen gaan staan, maar het was nu eenmaal de eerste de beste vrije plek en hij ging niet omlopen omdat iemand hem had opgemerkt. In tegenstelling juist. Met zijn hand gaf hij de barman een seintje en deze ging al snel aan de slag voor hem. Zijn ogen gingen kort rond. Hij volgde de bewegingen van de barman terwijl deze zijn drankje klaarmaakte, maar werd afgeleid door de stem die naast hem klonk. ”Dat was een beetje een vreemde ontmoeting, vind je niet?” Hij had ergens al verwacht dat zij de eerste zou zijn die hem aan zou spreken. Silas draaide zijn hoofd een kwartslag zodat hij haar aan kon kijken. Voordat hij iets terug kon zeggen keek zijn kant ook weer op en het eerste wat hem opviel waren haar bijzondere ogen. Voor een moment lag zijn focus daar, waarbij zijn ogen een beetje samenkneep terwijl hij haar onderzoekend aankeek.

”Of je haalt gewoon altijd het slechtste in mensen naar boven, dat kan ook.” Met zijn armen leunde hij nog altijd op de bar. “Hmn.” Voor een moment bleven zijn ogen op haar gericht, waarna hij zijn blik weer naar voren richtte. “Sommige mensen zijn nu eenmaal een beetje vreemd,” merkte hij op terwijl hij keek naar het glas wat zijn kant op werd geschoven door de man achter de bar. Een verdere reactie gunde hij deze niet waardig, maar hij pakte het glas beet en bracht het naar zijn lippen. Voordat hij een slok nam richtte hij zijn ogen weer op het meisje. “Dat andere is ook nog een optie.” Hij gooide zijn glas naar achter, dit had hij wel nodig om de dag wat minder saai te maken. Hij zette het glas voor zich neer en draaide zich nu een kwartslag naar haar toe, terwijl hij wel tegen de bar bleef leunen. “Al valt de definitie van slecht nog te discussiëren.” Hij was ergens wel benieuwd waar dit gesprek heenging. Het leek er namelijk niet op dat zijn energie bij haar werkte, iets wat hem zelden voorkwam. Maar dit dorp krioelde dan ook van de mutanten op dit moment.  
BY MITZI

_________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Levi Ethan Bast
avatar
Class 2
Aantal berichten : 225

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 20yo
Occupation: Student
BerichtOnderwerp: Re: Young and beaitiful (open)   di nov 14, 2017 12:34 pm

Levi Ethan B.

Met een ontspannen tred baande hij zich een weg richting de bar. Naast Pyralis had hij nog geen enkel meisje ontmoet en dus leek de bar hem wel een geschikte plaats. Het was niet zijn eigenlijke doel, want zijn keel had gewoon wat hydratatie nodig, toch was een aangenaam gesprek, met eventueel iets extra, altijd leuk meegenomen. Een vriendelijk blik stond in zijn ogen gedrukt wanneer hij over de straten wandelde. Zijn benen leken de weg al van buiten te kennen. Een nogal geërgerde jongen liep hem tegemoet wanneer hij bijna bij de bar was. hij mompelde wat tegen zichzelf. Levi trok simpelweg een wenkbrauw op, maar besloot om er verder geen aandacht aan te besteden. Wat andere mannen aan hun hoofd hadden interesseerde hem niet en als hij echt eerlijk was interesseerde hem dat bij vrouwen ook niet, maar hij deed af en toe wel alsof om hun aandacht te trekken en om hun zachte kant te raken.

Wanneer hij binnenkwam moest hij teleurgesteld constateren dat het aantal vrouwen binnen het gebouw beperkt was. Toch ging hij er het beste van maken en anders gewoon een pint drinken en terug richting zijn huis. Op zijn weg richting de toog viel hem een meisje op dat al reeds vergezeld was door een jongen, toch kon dat hem niet tegen houden. Zelfs in een goal met een keeper in kon je gemakkelijk scoren. Dat was nu eenmaal Levi’s motto en hier vond hij dat wel van toepassing. De dame zag er alles behalve slecht uit en haar manier van zichzelf te dragen sprak hem wel aan. Levi zelf was een statisch persoon en leek de ruimte altijd op te zuigen wanneer hij binnenliep. Met gerechte schouder, maar een ontspannen tred baande hij zich een weg richting de toog en ging aan de andere kant van het meisje staan.

Levi ving nog net een deel van het gesprek op en trok een wenkbrauw op bij het woord ‘slecht’. Hij zou zichzelf niet echt onder de categorie slecht plaatsen, maar zuiver was hij ook absoluut niet. Daar zat zijn mutatie waarschijnlijk wel voor een deel tussen. ”Wie is hier slecht?” een grijns had zich rond zijn lippen gevormd. Zacht legde hij zijn hand op haar schouder. ”Zou je het erg vinden moest ik je vergezellen?” vroeg hij zacht en beleefd terwijl hij zijn hand stil terug naar zichzelf trok en een pint bestelde bij de barman. Zijn woorden hadden hij iets zachter uitgesproken dan hoe hij normaal zou praten. Over de schouder van de brunette keek hij de jongen aan en gooide hem een beleefde, begroetende glimlach toe. Hij viel wel wat uit de boot met zijn azuurblauwe ogen en inktzwarte haren tussen de twee bruinharige personen. Hij zette het koele glas, dat de barman net naast hem op de toog had gezet, aan zijn lippen en nam een slok.

477 words, katerzyna, silas


©

_________________

"The lovely sound of another broken heart."
Vanessa ~ Brimstone ~ Levi ~ Wojtek
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Katerzyna Kraków
avatar
Class 3
Aantal berichten : 373
BerichtOnderwerp: Re: Young and beaitiful (open)   di nov 14, 2017 7:29 pm

Wherever it's going, I'm gonna chase it


 Ze had geen idee of het puur geluk was dat de jongen naast haar was komen staan of dat het misschien toch met opzet was. Hij leek haar wel te hebben opgemerkt maar hij leek niet meteen geïnteresseerd of iets in die buurt. Het was meer dat hij gewoon naar het vrije plekje was gelopen en meer was er niet van zijn gezicht af te lezen. Niet dat het haar ontmoedigde. Kat was vrij zeker van haarzelf, ze wist dat ze knap was en dat kon haar misschien wel een beetje cocky laten overkomen maar oké, ze had alle redenen. Het had vooral met haar ogen te maken en natuurlijk ook wel een beetje met haar lange slanke lichaam. Haar ogen hadden verschillende kleuren, soms waren ze blauw terwijl ze anders meer groen leken. Bruine tinten zaten er ook tussendoor en het contrast lag vrij hoog waardoor ze een dierlijke uitstraling kregen. Hier maakte ze goed gebruik van en ze wist mensen hier wel mee te hypnotiseren. Het was voor haar een soort visitekaartje. De vreemde jongen leek ze ook snel op te vallen en hij keek haar wat onderzoekend in de ogen aan waardoor ze zachtjes begon te grijnzen.

“Hmn.” Begon hij terwijl hij met zijn arm tegen de bar leunde. “Sommige mensen zijn nu eenmaal een beetje vreemd,” Ging hij verder terwijl hij weer voor zich uit keek. Hier reageerde Kat niet meteen op, ze bleef hem even aankijken met het grijnsje, wachtend op een verdere reactie. Ze knikte even en keek zelf vervolgens ook weer even weg tot hij verder ging. “Dat andere is ook nog een optie.” Sprak hij waarna hij zijn glas achterover sloeg. Ze trok even een wenkbrauw op, het leek erop dat de ander misschien een lange dag had gehad. ”Ohh,” Zei ze op een geïnteresseerde toon terwijl ze ook een slokje van haar eigen drankje nam. Iemand die het slechtste in mensen naar boven haalde? “Al valt de definitie van slecht nog te discussiëren.” Ohh jee? Ze kneep haar ogen ook lichtjes samen en keek hem onderzoekend aan, afvragend welke definitie hij dan bedoelde. Het was een opmerking die heel fout bedoeld kon zijn, maar niet dat het Kat zou afschrikken. Nee, zij vond het wel leuk. Ze zag de andere jongen ook wel langslopen maar haar aandacht was nog op deze vreemdeling gericht. ”Over welke definitie van slecht zat jij dan te denken.” Vroeg ze een tikje uitdagend.

”Wie is hier slecht?” Hoorde ze iemand anders vragen waardoor ze haar gezicht weg draaide. Ze had hem wel langs zien lopen maar had hem niet goed bekeken, iets wat ze nu wel deed. Oh, dit leek nog interessant te worden ook nog. Hij had een hand op haar schouder gelegd en dat was iets waar Katerzyna gelukkig nooit een probleem mee had. ”Zou je het erg vinden moest ik je vergezellen?” Vroeg hij beleeft en zacht waarop ze hem even uitdagend aankeek. Ze had niet verwacht dat het zo makkelijk zou gaan hier. ”Ligt eraan..” Grijnsde ze vriendelijk naar de nieuwe jongen. Hij begroette de andere jongen ook langs haar schouder, iets waarvan ze niet zeker wist wat zijn intenties waren. Ze had het idee dat het een mister steal your girl move was, of iets in die richting, en dat hij dat duidelijk wou maken aan de andere. Haar ogen gingen van de ene jongen naar de andere. Tja, nu was het een kwestie van bewijzen wie haar aandacht meer waard was, als ze niet konden delen. Kat wou haar aandacht wel verdelen maar ze kende jongens. ”Over welke definitie van slecht we aan het praten zijn.” Reageerde ze nog, wat later maar het hoorde bij de opmerking die ze naar de tweede jongen maakte. Ze rechtte haar rug en ging heel vrouwelijk op de barkruk zitten. Haar ogen die van de ene naar de andere gingen als een soort dier die haar prooi aan het zoeken was.

MITZI

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Thanks Jara <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Young and beaitiful (open)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Young and beaitiful (open)
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Sundberg :: Town Square :: Bar-
Ga naar: